• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gülüm valla taviz verme.eşim beni bilir kurallarım net ve değişmezdir.bana sormadan adım atmaz.temizlik ütü yemek herşeye yardım eder sağolsun.ölçülü oldukça sorunda olmaz ama ben sert bir yapıya sahibim.ve lafla adam döverim.çekinir benden.valla hiçç çekerim restimi otururum hiçte umrumda olmaz....

bnmki kafasına göre hareket eder ki en son konuştum ve şöle dedim bn senin bekar hayatırnın hizmetçisi değilim ben yokmuşum gibi hareket etmek istiyorsan yollarımızı ayıralım hayatımda almış olduğum en net karardı bu bnm için ondan sonrada sıktı tabi ama kıt türkçede sorun yaşıyoruz bizim dilimiz eşimle tarzanca oda dünden razı aslına bakarsan umursamıyorum artık bebeğimi düşünüyorum 5.katta oturuyorum ve asansör yok sabah uyuyordu ekmek alması gerektiğini söledim acıktım dedim uyumaya devam etti kahvaltını sade sade yap dedi ve o merdivenleri inerek fırına doğru gittim ve bnm o merdivenleri şuan bu kadar inip çıkmam doğru değil doktorumda söledi anlatsam ağzınız açık okursunuz ne diim buda bnm çilem allah yardımcım olsun

benimde öne kaydı ama değişmeyeceğim.çünkü bir önceki hamileliğimde 15 gün önden giderken 1 hafta gerşiye düştü tekrar öne geçti falan...genelde çok takılma usg ye..satını baz al...

teşekkür ederimm bende değiştirmeyeyim o zaman sat a göre de 10 mart ilk hamileliğimde cahilimmm o yüzden :) bir de meraklıı :))

ayyy çok uyuz ya kayram hiç anlamıyor beni şaşırmışım elinde

valla canım aslında gebelik düşünen her kadının 3 ay öncesinden alması gerekiyormuş kaç haftalıksın canım?

6+4 haftaligim

cnm hemen almalısın bebeğin zekasıyla ilgili ve daha fazla geciktirme yurt dışındada vardır ordanda temin edebilirsin canım

bnmki kafasına göre hareket eder ki en son konuştum ve şöle dedim bn senin bekar hayatırnın hizmetçisi değilim ben yokmuşum gibi hareket etmek istiyorsan yollarımızı ayıralım hayatımda almış olduğum en net karardı bu bnm için ondan sonrada sıktı tabi ama kıt türkçede sorun yaşıyoruz bizim dilimiz eşimle tarzanca oda dünden razı aslına bakarsan umursamıyorum artık bebeğimi düşünüyorum 5.katta oturuyorum ve asansör yok sabah uyuyordu ekmek alması gerektiğini söledim acıktım dedim uyumaya devam etti kahvaltını sade sade yap dedi ve o merdivenleri inerek fırına doğru gittim ve bnm o merdivenleri şuan bu kadar inip çıkmam doğru değil doktorumda söledi anlatsam ağzınız açık okursunuz ne diim buda bnm çilem allah yardımcım olsun

kıyamam sana yaa...deli oldum okurken.varya öle bişey yapacak elimde kalır..hadi seni düşünmüyor yavrusunudamı düşünmüyor bu??allah yardımcın olsun gülüm ya ne diyeyim...

teşekkür ederimm bende değiştirmeyeyim o zaman sat a göre de 10 mart ilk hamileliğimde cahilimmm o yüzden :) bir de meraklıı :))

olurmu ne demek o cahillik???sende yaşayacaksın inşallah ikinciyi o zamanda sen rehber olursun...:))

Canım Rabbim sana sabır versin kocanıda ıslah etsin ya beri iki canliyken biraz anlayış ozveri göstersin bu nedir ya kıyamam sana Rabbim yar ve yardımcın olsun

kıyamam sana yaa...deli oldum okurken.varya öle bişey yapacak elimde kalır..hadi seni düşünmüyor yavrusunudamı düşünmüyor bu??allah yardımcın olsun gülüm ya ne diyeyim...

ben duygusu olmadığını düşünüyorum artık amannn boşvermişim etrafımda eşim kadarda sorunlu insanlar var biraz gebeliğim ilerlesin o zaman bebişim için çıkıcam gezicem mağazaları hasretle bekliyorum bu hisleri düşündükçe etrafımdaki problemleri görmezden geliyorum :49::nazar:

ben duygusu olmadığını düşünüyorum artık amannn boşvermişim etrafımda eşim kadarda sorunlu insanlar var biraz gebeliğim ilerlesin o zaman bebişim için çıkıcam gezicem mağazaları hasretle bekliyorum bu hisleri düşündükçe etrafımdaki problemleri görmezden geliyorum :49::nazar:

rabbim seni yavrunla güldürsün eşinide ıslah edip yola getirsin.herşeye gücü yeten rabbim onun içindeki o adamı alıp yerine yavrusuyla doğan bambaşka bir eş versin inşallahhh....

En iyisini yaparsın canım madem biliyorsun huyunu hiç takma varsa yoksa sen ve bebeğin canım benimmmm:16:

Canım Rabbim sana sabır versin kocanıda ıslah etsin ya beri iki canliyken biraz anlayış ozveri göstersin bu nedir ya kıyamam sana Rabbim yar ve yardımcın olsun

canım kalp atışlarını görebiliriz demiştim geçen randevu de sende gel bnmle dedim öle dışarıda bekledi ben gelemem ısrar etme dien bir adam anlatsam kitap olur başlığı bile hazır metropol krosu:37:

canım kalp atışlarını görebiliriz demiştim geçen randevu de sende gel bnmle dedim öle dışarıda bekledi ben gelemem ısrar etme dien bir adam anlatsam kitap olur başlığı bile hazır metropol krosu:37:

Canımın ya gor bak Rabbim yavrunla taclandiricak seni :nazar:

Ayrıca çok almesin ;) çözüm yolunu buluşsun en iyisi takmamak böyle anlattıklarda rahatlar insan biz hep yanindayizz ;)

rabbim seni yavrunla güldürsün eşinide ıslah edip yola getirsin.herşeye gücü yeten rabbim onun içindeki o adamı alıp yerine yavrusuyla doğan bambaşka bir eş versin inşallahhh....

aminnnnnnn canım inşaallahhhh bende böyle ümit ediyorum rabbim duyar inşaallah

En iyisini yaparsın canım madem biliyorsun huyunu hiç takma varsa yoksa sen ve bebeğin canım benimmmm:16:

aynen öyle cnm kendimi onun yaptıkları için sıkıntıya sokmıcam bebeğim için yapmıcam en azından... eşlerinizin kıymetini bilin kızlar benden söylemesi:34:

aminnnnnnn canım inşaallahhhh bende böyle ümit ediyorum rabbim duyar inşaallah

aynen öyle cnm kendimi onun yaptıkları için sıkıntıya sokmıcam bebeğim için yapmıcam en azından... eşlerinizin kıymetini bilin kızlar benden söylemesi:34:

ya yazdıklarınızı okudum aranıza yeni katıldım tanışmıyoruz ama kusura bakma da bu adamı seninle zorla mı evlendirdiler ay ben kocama bazen kızıyorum da benimki melekmiş galibaa nzar değmesin inş 2 yıllık evliyim evi süpürdüğüm 10u geçmez ve bebek konusunda benden heyecanlı :)Allah ıslah eylesin arkadaşım eşini sana da sabır versin öyleleri yaşlanınca uslanıyo akıllanıyo ama kıymeti kalmıyo

gülüm ben hiç doktora gidiyorum gelecekmisin falan demem.hatta 5 haftalık olana kadarda sölemedim.o sorar.gelmek ister ama inan gelmezsede üzülmem.hele yavrunu bir al kucağına.yaşamdaki en büyük aşk evlat...rabbime sonsuz şükür ediyorum bana evladı tattırdığı için.bazen bizim evlerdede oluyor kuzum kavgalar ve inan yavrumun gözlerine bakınca öfke sinir herşey bitiyor.ama bak benim eşim harika bir babadır bebeğimi büyütürken en büyük desteğimdi.bilemezsin belki kuzun doğunca oda değişir....

Canlarimmm benim gozkapaklarim kapanıyor artık daha fazla duramiycam ozpolatcim sende kendine ve bebisine çok güzel bak hiç birşeyi dert etme kayra'ninda dediği gibi Rabbim yawrucugunla birlikte yanizden doğursun kocanı iyi geceler diliyorum hepinize...

ya yazdıklarınızı okudum aranıza yeni katıldım tanışmıyoruz ama kusura bakma da bu adamı seninle zorla mı evlendirdiler ay ben kocama bazen kızıyorum da benimki melekmiş galibaa nzar değmesin inş 2 yıllık evliyim evi süpürdüğüm 10u geçmez ve bebek konusunda benden heyecanlı :)Allah ıslah eylesin arkadaşım eşini sana da sabır versin öyleleri yaşlanınca uslanıyo akıllanıyo ama kıymeti kalmıyo

canım böyle değildi evlendikten tam 1 ay sonra değişti tek bana değil çevresindeki herkese öle anneye babaya abisine saygısız bir adam oldu çıktı annesine bazen hak veriyorum psikiyatrilik bir durumu var ve gitmeli yoksa hepimiz eşim gibi olucaz bizde pazar günü 3.yılımızı doldurucaz ve hatırlamıcak alıştım ben ne doğumgünü nede sevgililer günü.... en güzel dönemim nişanlılıkmış:)))

kızlar canınızı sıktığım için özür dilerim... ben müsadenizi istesem ayıp olurmu uyku bastırdı ...anlattı anlattı gitti olmasın ...allaha emanet olun miss kokulu annişkolar:49::nazar::nazar::nazar:

kızlar canınızı sıktığım için özür dilerim... ben müsadenizi istesem ayıp olurmu uyku bastırdı ...anlattı anlattı gitti olmasın ...allaha emanet olun miss kokulu annişkolar:49::nazar::nazar::nazar:

olurmu gülüm her zaman dinlerim keşke elimden bişey gelse:((kib

Back