gülüm valla taviz verme.eşim beni bilir kurallarım net ve değişmezdir.bana sormadan adım atmaz.temizlik ütü yemek herşeye yardım eder sağolsun.ölçülü oldukça sorunda olmaz ama ben sert bir yapıya sahibim.ve lafla adam döverim.çekinir benden.valla hiçç çekerim restimi otururum hiçte umrumda olmaz....
bnmki kafasına göre hareket eder ki en son konuştum ve şöle dedim bn senin bekar hayatırnın hizmetçisi değilim ben yokmuşum gibi hareket etmek istiyorsan yollarımızı ayıralım hayatımda almış olduğum en net karardı bu bnm için ondan sonrada sıktı tabi ama kıt türkçede sorun yaşıyoruz bizim dilimiz eşimle tarzanca oda dünden razı aslına bakarsan umursamıyorum artık bebeğimi düşünüyorum 5.katta oturuyorum ve asansör yok sabah uyuyordu ekmek alması gerektiğini söledim acıktım dedim uyumaya devam etti kahvaltını sade sade yap dedi ve o merdivenleri inerek fırına doğru gittim ve bnm o merdivenleri şuan bu kadar inip çıkmam doğru değil doktorumda söledi anlatsam ağzınız açık okursunuz ne diim buda bnm çilem allah yardımcım olsun