anladım canım, hem iğnesi hem ilacını mı alıyosun peki onu anlamadım ? pıhtılaşman var mı peki ? clexane kullanıp keşmisin ya, benim günde 2 tane clexane ım var göbeğimde delik değiş ve mor gerçekten.ama olsun razıyım ondan gelecek herşeye.sağlıklı olsunlarda. dr la görüşmeyi düşünüyomusun kasık ağrısı içn yada hemşireye bile sorsan söyler. riske atmayalım .. hani allah korusun , seninkinin öyle olduğunu düşünmüyorumda benim ilk gebeliğimde dayanılmaz kasık ağrım vardı .sağlıksızmış.ama sağlıklı gebelik geçirenlerde de olan çok duydum. korkutmak içn yazmadım sakın yanlış anlama. önlem olarak arasan dyorum
sabah jel aksam iğne yaptırıyorum canım..pıhtılasma sorunum yok.clexane ı opudan sonra kullanmaya basladım bebe asprini de kullanıyodum lekelenme baslayınca ikisini de bıraktırdı.aşırı dayanılmaz değil ağrılarım da arada keskin ağrılar giriyo 5 10 sn sürüyo geçiyo.bazen de adet olacakmısım gibi ağrıyo bol bol yatıyorum..aradım simdi hemsireyi merak etme sorun olmaz normal dedi..6 ağustosu beklicem artık inşallah sorun çıkmaz yaa...