• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
anladım canım, hem iğnesi hem ilacını mı alıyosun peki onu anlamadım ? pıhtılaşman var mı peki ? clexane kullanıp keşmisin ya, benim günde 2 tane clexane ım var göbeğimde delik değiş ve mor gerçekten.ama olsun razıyım ondan gelecek herşeye.sağlıklı olsunlarda. dr la görüşmeyi düşünüyomusun kasık ağrısı içn yada hemşireye bile sorsan söyler. riske atmayalım .. hani allah korusun , seninkinin öyle olduğunu düşünmüyorumda benim ilk gebeliğimde dayanılmaz kasık ağrım vardı .sağlıksızmış.ama sağlıklı gebelik geçirenlerde de olan çok duydum. korkutmak içn yazmadım sakın yanlış anlama. önlem olarak arasan dyorum

sabah jel aksam iğne yaptırıyorum canım..pıhtılasma sorunum yok.clexane ı opudan sonra kullanmaya basladım bebe asprini de kullanıyodum lekelenme baslayınca ikisini de bıraktırdı.aşırı dayanılmaz değil ağrılarım da arada keskin ağrılar giriyo 5 10 sn sürüyo geçiyo.bazen de adet olacakmısım gibi ağrıyo bol bol yatıyorum..aradım simdi hemsireyi merak etme sorun olmaz normal dedi..6 ağustosu beklicem artık inşallah sorun çıkmaz yaa...

hmmm anladım canımm bende kızımı nırmal doğum yaptım ama felaketim oldu anlatmayayım şimdi:ssz:
bende epidural normal istiyordum ama kan sulandırıcı iğne kullandığım için çoğu dr normal doğuma yanaşmıyor.
galiba sezeryan olacak...
keşke normal olsa ama,hemde epidural...:31:

evet canim doktorlar biliyorlar.malesef bazen biz inat ediyoruz.:9::9::9:evet epidural normal dogum cok iyi.ama saglikli dogdukdan sonra oda farketmiyor canim:34::34::34:

PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜM:nazar::nazar::nazar::nazar:HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.:53::53::53::53:DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR:52::52::52::52::52::52:DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:maşşallah canım benim maşşallahhhh hem gülerek hem gözlerim dolarak okudam vallahi küçük meleğin hepimizin yüzünü güldürdü Rabbimde onu ve annecinin yüzünü güldürsün inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlı bal kaymak annişkolar dr un verdiği test sonuçlarını gidip aldım geldimde çok şükür temiz herşey normal seyrinde çıktı sayfada ilerlemiş bugün kesintisiz devam ediyor :21: kayracım ne güzel senin adına sevindim inşaallah bizlerde görürüz :49::nazar::nazar::nazar:

Evet tatlim hastaneyi beğendim evime yürüme mesafesinde hem.hmm tatlim zor günler gecirmissin. Ama Alah büyük canım insallah hayirlisi ile bebeğini kucağına alırsın. Canım benim iki yasında bir oğlum var. Araları cok olmasın hem de ben çalışıyorum annem bakıyor saglıgı yerindeyken ikinciyi yapalım dedik. Nasipse kucağımıza alacağız insallah.bende epidural istiyorum bakalım oğlumu başka hastanede doğurmuştum. İnsalah anestezi uzmanları iyidir canım. Bende narkozdan uyanamamaktan korkuyorum çünkü başka bı ameliyat olmuştum zor uyandım.ve narkozdan atması cok zor oldu.insallah bebisler bizi uzmeden sağlıklı bir bicimde doğarlar canım.:16:
öyle oldu canım.oo maşalahh ne güzel araları çok güzel olcaki kısmet olursa benimde 2. öyle olur.evet annende iyiyken doğru düşünmüşsün.inş iyidir anestesizciler.ben 3 kez ameliyat oldum vakityle uyandım sanırım ben korkmuyorum tecrübeden.birde yumurta toplanırkende anestezi aldım ve yine vaktiyle uyandım doğumda da aynı anestezici olursa süper.inş allah hepimize kolaylık versin.üzmesinler
sabah jel aksam iğne yaptırıyorum canım..pıhtılasma sorunum yok.clexane ı opudan sonra kullanmaya basladım bebe asprini de kullanıyodum lekelenme baslayınca ikisini de bıraktırdı.aşırı dayanılmaz değil ağrılarım da arada keskin ağrılar giriyo 5 10 sn sürüyo geçiyo.bazen de adet olacakmısım gibi ağrıyo bol bol yatıyorum..aradım simdi hemsireyi merak etme sorun olmaz normal dedi..6 ağustosu beklicem artık inşallah sorun çıkmaz yaa...

hmm anladım, oo süper hemirede normal demiş :)) hadi bakalım inş 6 ağustosta güzl haberlerle dön, kalp atışını duydun mu sen ? benimde randevum 8 indeydi ama öne çekcem 6 ya.ilk kez kalp atışını dinlicez, atıyo ama.eşimde şehirdışında benim tayinci, pztsi olursa izin alıp geleyim diyor.inş alırsam beraber güze haberlerle döneriz.

hmm anladım, oo süper hemirede normal demiş :)) hadi bakalım inş 6 ağustosta güzl haberlerle dön, kalp atışını duydun mu sen ? benimde randevum 8 indeydi ama öne çekcem 6 ya.ilk kez kalp atışını dinlicez, atıyo ama.eşimde şehirdışında benim tayinci, pztsi olursa izin alıp geleyim diyor.inş alırsam beraber güze haberlerle döneriz.

ben ilk defa ultrasona gidicem canım..test pozitif olunca 20 gün sonra gel dedi bana.inşallah ptesi güzel haberlerle döneriz:34::34:

merhaba kızlar nasılsınız
çalıştığımdan siteye arada girebiliyorum ama maşallahınız var geriye dönük okunmuyor

kayra gözün aydın inşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın

PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜM:nazar::nazar::nazar::nazar:HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.:53::53::53::53:DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR:52::52::52::52::52::52:DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....:nazar::nazar:

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sewindim canımm kesin erkek benimde oğlumdayken erkenden kolları bacakları çıkmıştııı hemencikk :21::21::21: :16::16::16:
ben dktordan geliyorum şimdi kese yukarı çıkmış karnımdan ultrasonla gördü ama ortada daha bebek filan yok :27:
doktor değerin düşük ama bu anormal olcak anlamına gelmezzz dediii bekliycez we görücez karnından görmemde ilerlediğine işaret eder dedi sewindim mutlu oldumm :16::16::16::16:

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan

Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?

Kizlar ben çıkıyorum. Yogurtlu eristeli corba yapacagım. Oğlum cok istahsiz bu aralar.optum hepinizi:16::16::16:

gözün aydın bebişin kalp atışlarını duymuşsun.. ne güzel tarif edilmez bir duygu olsa gerek
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sevincimden nasıl ağladım varya durduramadım :) kalp atışında nasıl olurum bilmem :)

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan

Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?

ben 0,4 lük kullanıyorum günde 2 tane. ama göbekten. dilersem bacak veya koldanda olabilirsin demişlerdi.

bu iğneleri neden kullanıyorsunuz kızlar dr bana sadece folik asit verdi başka ilaç kullanmıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ??

Canım benim kanımda pıhtılaşma çıktı o yüzden verdi doktor.9 ay boyunca olacaksın dedi.
elevit ecoprin ve folidoce kullanıyorum.

bu iğneleri neden kullanıyorsunuz kızlar dr bana sadece folik asit verdi başka ilaç kullanmıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ??

Canım benim kanımda pıhtılaşma çıktı o yüzden verdi doktor.9 ay boyunca olacaksın dedi.
elevit ecoprin ve folidoce kullanıyorum.

Kızlar bu gün 6+3 üz ve bebeğimizin kalp atışlarını dinledik pıt pıt diye :)
15 gün sonra yeniden gidicez. çok heycanlı :) :31:

selamlar herkese :3: :3: nasılsınız güzel hamişler ve cici bebişleri :16: :16:

hoşgeldin canım nerelerdesin :38: hayırdır topiğe kırgınım demişsin seni küsterecek ne yaptık :5: :5: gelmiyorsun sık sık görmek istiyorum seni topikte yokluğun hissediliyor :38:

bu arada ne güzel ya kıpır kıpırmış bebişin ben sana diyeyim seninki kesin erkek erken canlanır kıpırdanır erkek bebekler :9: :9: gözün aydın inşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebişini :54:

Back