- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
hadi hayırlı uğurlu olsunnnnOldu budefa sanırım görmüyormuşum kutuyu:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı uğurlu olsunnnnOldu budefa sanırım görmüyormuşum kutuyu:))
selam güzel anneler nasılsınız bakalım?
Kayracım çok sevindim şekerim umarım hep böyle güzel haberler verirsin bize![]()
![]()
PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜMHAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ
RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.
DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR
DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....
![]()
Kızlar,
Ne twitter ne facebook..
KK en çok sevdiğim siteeee...............
Burda halden anlayanlar, dertdaşlar var..
Aynı umutları aynı sevinçleri-heyecanları paylaşmak ne güzel....................
![]()
olmuşşşşşş bebişinin bilgileride çıkmışşşşBakalim benim bebegimin takvimide olmusmu
Bakalim benim bebegimin takvimide olmusmu
Gercekmi ya ben hareket etmiyorlar diye biliyorum eeee benimkide oynuyomuyuki simdi arada segirme hissediyorum ama segirme dir diyorum nasil oynuyoki yaaaa coooook sasirdim
kayra heyecanla okudum..bebiğişine kocaman bi maşallahh...darısı bizim başımıza ben de doğum günümde gidiecem tekrar doktora 6 ağustos.inşallah güzel süprizlerle karşılaşırım.
olmuş olmuş :) sonunda ay delirdim sabahtan beri neden olmuyor diye :))
kayracımm maşaallah bebişkona şekerimm
Kızlar ben akşamları çok daralıyorum.. şişkinlik oluyor çatlıyacak gibi oluyorum.. Diloşumda sağolsun kucagımdan inmek istemiyor..
Geçen gün rüyamda azı dişim çıktı.. Bu kötüye yorumlanıyor.. Aklım bebekte acaba :44::44:
Yarın hastaneye gideceğim.. Bakalım bebek ne durumda :44:
Hayırlısı allah'tan..
Buarada bende başkentteyim![]()
kahorima, canım o hst de ucuzmuş ücretler.benimki epeyce geldi.zorunlu sezeryan olcam ve 3000 tl.10. haftadan sonra da dr un özel muayenhanesine gitcem 200-250 tl. olsun bebeğim doğsunda biz hepsine hem razıyız hem hazırız .. ki risklli olduğu için ektralarda çok olcak ..
selam kızlar, nasılsınız ?
kayra maşallah bebeğinin kalbi atmış görmüşsün onu, allah hep sağlığını göstersin inş.benimde ilk bebeğimde 8. haftada aynen anlattığın gibiyi.el ayak baş gövde, minyatür bi insan vardı.ama kalbi atmıyodu işte.kürtaj oldum sonrasında.son gnlerde aklıma geliyor o bebeklerimin kalbi atıp durmuş olabilir yoksa cansız bi bebek nasıl bedenine kavuşsunki? allah onların şefaatine nasip eder inş ...
sürmelei, canım bende ankaradayım.
sude, canm geçen sormuştum kalbi attıktan sonra tek kesede 2 bebek olmaz.olsaydı 2 kalp atardı.umutlr 2. bebeğine inş :) sağlıklı olsunlarda.
tsemavi, canım eşine dedinmi hamile olduğunu ?
Tatlim fazla gercekten senin. Evet hastane uygun ve temiz. Bebek yogun bakım Ünitesi'de var. Canım senin ikinci hamileliğin mı? Benim ilki sezeryandi Buda öyle olacak ve epidural istiyorum ilkinde öyleydi.