• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese merhabalar internetim yoktu bayadır giremedim hasta bebişlere geçmiş olsun ben de çıldırmak üğlumun bugünlerde iştahı kapandı ağlayarak isteme huyu bizde de başladı kahvaltı yapıyor süt içiyor ama bugünlerde çorba yemek yemiyor sizin bebişler gün içinde neler yiyo? Normalde yedikleri de yetersiz gibi geliyo. Bi de bugün okula giderken gideceğimi anladı bacaklarıma yapışıp annemm diye sarılıyo aklım hep onda kaldı:KK42:
Aynen canim benim oglumyn da istahi kapandi 3 4 gundur. Kasik veya catalla sofrayi dagitmak sivilarla oynamak istiyor. Boyle.inatlasinca yemek yemeyi reddediyor. Insallah gecicidir. Ben de bugun derstten dondugumde kapida annem diye karsilandim mutlu oldum. Sonra eren narlari yere dokup ayaklariyla cigneyince mutlulugum yarim kaldi :)

bu arada oglumun dunden beri atesi var. elh cok asiri yukselmiyor hemen veriyorum ates dusurucuyu. aksam surekli kalkip kontrol etmekten pek uyuyamadim bnde. buralar cok sogudu eksilerde hep. 0 derece oldumu hava isindi diyoruz. gecen gun aksam cikmistik markete -8 falandi o zaman kapti herlde.
çok geçmiş olsun şimdi nasıl ?
Herkese merhabalar internetim yoktu bayadır giremedim hasta bebişlere geçmiş olsun ben de çıldırmak üzereyim oğlumun bugünlerde iştahı kapandı ağlayarak isteme huyu bizde de başladı kahvaltı yapıyor süt içiyor ama bugünlerde çorba yemek yemiyor sizin bebişler gün içinde neler yiyo? Normalde yedikleri de yetersiz gibi geliyo. Bi de bugün okula giderken gideceğimi anladı bacaklarıma yapışıp annemm diye sarılıyo aklım hep onda kaldı:KK42:
Benim oğlum da arada dediğin gibi oluyor beni de çok geriyor bu halleri..ama geçici diye düşün canım çünkü geçiyor.
biz de çok yemiyoruz hala 11 kg.olamadık mesela..sabah kahvaltı hiç yok gibi..bu yüzden eski usül bulamaç yapıyorum yine..arada meyve tırtıklıyor ya da çubuk kraker vs..4-5 civarı 2 kepçeye yakın çorbayı içine ekmek doğrayarak yediriyorum ama hepsi bitmiyor ve yedirmek uzun sürüyor..7,30 civarı meyve veriyorum yine işte bazen yiyor bazen 3-5 tadıyor bırakıyor..bizimle yemekte genelde babasını besler,ben birkaç lokma ya da kaşık arada sokuyorum işte..yatmadan 1 saat evvel filan da ya pirinçunu muhallebi ya da çorba yiyor yine ama işte dediğim gibi belli olmuyor bazen bitirir bazen se 3 kaşıkta pes...ayyy dert sahibi oldum bu yemek yedirmeler sayseinde :)
Aynen canim benim oglumyn da istahi kapandi 3 4 gundur. Kasik veya catalla sofrayi dagitmak sivilarla oynamak istiyor. Boyle.inatlasinca yemek yemeyi reddediyor. Insallah gecicidir. Ben de bugun derstten dondugumde kapida annem diye karsilandim mutlu oldum. Sonra eren narlari yere dokup ayaklariyla cigneyince mutlulugum yarim kaldi :)
bir sofra dağıtıcı da ben de var :)
off nar mı:KK57::KK57::KK57:

ben buradayım canım
ama evet bu aralar yine durgunlaştı buralar
yenikullanıcı nerelerdesin?
kötü bir şey yoktur inşallah

günaydın hanımlar
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun
ben bu bebişimin inatlaşmasından bıktım heee
her sabah evden çıkana kadar savaş veriyoruz
üstünü giyinmemek için bütün odaları dolaşıyor kendini yerden yere atıyor
oyun sanıyor gülüp kaçıyor
ahhh ahhh ömrümden ömür gidiyor
beni de anla be kızım be

Yeni Kullanıcı cok gecmiş olsun umarım daha iyi olmuştur kuzun..onların azcık burnu aksa bile insanda moral kalmıyor ben öyleyim yani. Hiç soğuk kanlı değil im...

sağol canım,aslında hala aynı gibi,günde 1-2 kere öksürük, ara sıra çok olmaya burun akması şeklinde, şurubu 5 gün verdikten sonra geçmezse başka şuruba geçicektik ama onu da vermedim ama bi kontrole daha götürücem sanırım...

Bazen kendimi kötü hissediyorum degişik forum lar takip ediyorum orada konusulanlara bakınca yetersiz hissediyorum. ..evde yapıyorlar herseyi cocuklat için sabun sampuan krem herseyi evde yapıyorlar giysiler organik yediklerinin cogunu evde yapanlar var etraftaki çiftliklerden köyletden tasıyanlar var bunun gibi şeyler..bunların yanında ben gayet yetersiz kalıyorum bende dikkat ediyorum herseyine ama o kadar değil galiba..mesela evde peynir yapmıyorum yazdan domates biber sebze alup kurutmuyorum sirke pekmez salca faln yapmıyorum bunları yapacak saklayacak yerimde yok zamanımda.:-(

canım herşeye yetişmek mümkün değil kendimizce en iyisini yapmaya çalışıyoruz,ve ben de papatya ve metro25 gibi biraz abartıldığını düşünüyorum bazen de gözlemliyorum, bi kere daha yazmıştım keşke herkes anlattığı kadar anne olsa...

bu arada oglumun dunden beri atesi var. elh cok asiri yukselmiyor hemen veriyorum ates dusurucuyu. aksam surekli kalkip kontrol etmekten pek uyuyamadim bnde. buralar cok sogudu eksilerde hep. 0 derece oldumu hava isindi diyoruz. gecen gun aksam cikmistik markete -8 falandi o zaman kapti herlde.

çpkgeçmiş olsun canım...

Herkese merhabalar internetim yoktu bayadır giremedim hasta bebişlere geçmiş olsun ben de çıldırmak üzereyim oğlumun bugünlerde iştahı kapandı ağlayarak isteme huyu bizde de başladı kahvaltı yapıyor süt içiyor ama bugünlerde çorba yemek yemiyor sizin bebişler gün içinde neler yiyo? Normalde yedikleri de yetersiz gibi geliyo. Bi de bugün okula giderken gideceğimi anladı bacaklarıma yapışıp annemm diye sarılıyo aklım hep onda kaldı:KK42:

son günlerde bizde de iştahsızlık var püskürtme huyu başladı,birisi tutmadan ya da mama sandalyesine bağlamadan klesinlikle yemiyo zaten tabağın yarısına ya da 2/3 sine kadar püskürtüyo heryer batıyo kalan sağlar bizim sonra hiçbişey olmamış gibi yiyo kalanını ve daha olsa yiycekmiş gibi :) sevdiği şeyleri de istemiyo artık herşeye tepkisi ne kadar acıkırsa acıksın bu... iştahı iyiken yarım kilo vermiş şimdi bu hal devam ederse nolur bilmem... kiloda çok değilim ama çok yorucu bunaltıcı gerçekten,ben boşverip bırakamıyorum da illa yiyecek :)

canım narları halıda ezdi deme sakın,kalebodurda falan olmuş olsun...

ben buradayım canım
ama evet bu aralar yine durgunlaştı buralar
yenikullanıcı nerelerdesin?
kötü bir şey yoktur inşallah

burdayım canım,iyiyiz biz sorun yok son günlerde çok gezdik evde olduğumuz zamanlarda da eşim interneti kapıyodu :)

günaydın hanımlar
beni de anla be kızım be

benim kızım da çok katlı giyinmek istemiyo,uzun kollu tshirt ya da gömleğin üzerine hırka falan kesinlikle giymek istemiyo,dışarı çıkarken montunu g,ymek istmiyo zorla bağıra çağıra bi kişi tutup öyle giydirebiliyoruz... başına hele bere şapka hiç takamıyoruz o sorun asıl bizim için, hemen mızırdanıyo ve anında çıkarıp atıyo iki saniye üstüste tutmuyo kafasında,tüylü kulaklıklardan var onu da istemiyo...

Yenikullanici hosgeldin canim
ne kadar gezdiginin farkindayim:)
Ben esimi gorebilsem gidicem tek basima cesaret edemiyorum artik. Bu arada hali da degil kalebodurda ezdi.cok sukur.

Yenikullanici hosgeldin canim
ne kadar gezdiginin farkindayim:)
Ben esimi gorebilsem gidicem tek basima cesaret edemiyorum artik. Bu arada hali da degil kalebodurda ezdi.cok sukur.

farkettiğinin fazlası vardı canım :) eşim 20 gündür falan evdeydi iş değişikliği yapıyo,o yüzden çarşı pazar alışveriş akraba ziyareti nişanlar oyun grubu tiyatro hepsi üstüste geldi...

Öğretmenler günümüz kutlu olsun meslektaşlarım...

senin de kutlu olsun canım

kızlar biz dün ikinci kez çocuk oyununa gittik tiyatroya kızımla,hadi siz de bi deneyin...

ben de çok niyetlendim ama henüz bir oyun denk getiremedim
farkettiğinin fazlası vardı canım :) eşim 20 gündür falan evdeydi iş değişikliği yapıyo,o yüzden çarşı pazar alışveriş akraba ziyareti nişanlar oyun grubu tiyatro hepsi üstüste geldi...

ohhh ne güzel gezin
benim de eşim iş nedeniyle il dışındaydı
biz de hep evdeydik, ve neredeyse hep tepemdeydiler, çok yorucu bir haftaydı benim için
iş değişikliği de inşallah sizin için daha iyi olur canım

bu arada merak eden arkadaşlar için doktorumuz menenjit aşısını önermedi
Avrupa da bu aşı var
çünkü Avrupa'da çocukların yakalanma olasılığı yüzde 3
ama Türkiye'de bu olasılık binde 3 müş
Türkiye'deki çocukların bu hastalığa bağışıklığı yüksekmiş
devlet yapardı oran yüksek olsaydı dedi
hem daha sonuçları net olarak görülmüş değil dedi
arkadaşımın doktoru da gata'nın hocası
o da önermemiş
yani ben bu aşıyı kafamdan çıkardım
inşallah bir şey olmaz yavrularımıza
Allahım sen koru tüm yavrularımızı

Okuldan geldim, babaanneye kök söktürmüşler
babaanne zapt edememiş, dışarı çıkarıyor
dışarısı 4 derece
çok soğuk dedim, çıkarmadım
amana Allahım
bir mızırdanma bir mızırdanma
sonra tutturdular, bizi trene götür
o yorgunluğun üzerine bir de avm ye gidip, trene bindik
çok yorgunum kızlar, ay bu ara bu cümleyi ne çok kullanıyorum değil mi?
ama çok yorgunum

ohhh ne güzel gezin
benim de eşim iş nedeniyle il dışındaydı
biz de hep evdeydik, ve neredeyse hep tepemdeydiler, çok yorucu bir haftaydı benim için
iş değişikliği de inşallah sizin için daha iyi olur canım

sağol canım inşallah,ama evde babayla olmayasorumlulukları paylaşmaya baya alışmıştık esas derin de çok alıştı nolucak bakalım...

bu arada merak eden arkadaşlar için doktorumuz menenjit aşısını önermedi
Avrupa da bu aşı var
çünkü Avrupa'da çocukların yakalanma olasılığı yüzde 3
ama Türkiye'de bu olasılık binde 3 müş
Türkiye'deki çocukların bu hastalığa bağışıklığı yüksekmiş
devlet yapardı oran yüksek olsaydı dedi
hem daha sonuçları net olarak görülmüş değil dedi
arkadaşımın doktoru da gata'nın hocası
o da önermemiş
yani ben bu aşıyı kafamdan çıkardım
inşallah bir şey olmaz yavrularımıza
Allahım sen koru tüm yavrularımızı

ben de hep tereddüt ettim bu aşıda yaptırmadım canım sağol paylaştığın için...

Okuldan geldim, babaanneye kök söktürmüşler
babaanne zapt edememiş, dışarı çıkarıyor
dışarısı 4 derece
çok soğuk dedim, çıkarmadım
amana Allahım
bir mızırdanma bir mızırdanma
sonra tutturdular, bizi trene götür
o yorgunluğun üzerine bir de avm ye gidip, trene bindik
çok yorgunum kızlar, ay bu ara bu cümleyi ne çok kullanıyorum değil mi?
ama çok yorgunum

sonuna kafdar haklısın canım kullanmakta hiç kolay değil aynı yaşta 2 tane,inan benbile öyle yorgunum ki her yaşta her çağda ayrı zorlukları yorgunluklarıvar...

günaydın hanımlar
beni de anla be kızım be
Benim kızım da aynen böyle inan. Değil üstünü değiştirmek bezini bile bağlamak bir dert oluyor. Oyun yapıyor, kaçıveriyor elimden. Yanlış yaptığını anlatmaya çalışıyorum ama oralı olmuyor. Tamamen oyun zannediyor herhalde. Bi de bu aralar acayip oyunbaz oldu. Kendi kendine ayıcığıyla oynadığına konuştuğuna tanık oluyorum. Sürekli şarkı söylüyor, eller şakşak oynuyor.

Canım ne güzel eşine de sana da güzel bi tatil olmuş. Eşim hafta sonu izmir’e ailesinin yanına gidecek. Bakalım ben tek başıma napıcam bıdıkla? Keşke ben de gidebilsem ama git gel çocukla çok yorucu olur iki günlüğüne. Yaza kadar gidemeyiz herhalde İzmir’e.

Kızlar bende migren var. Tanıyı ben koydum, doktora gitmedim…J en son ramazanda acillik olmuştum. Şimdi ayda bir olmak üzere tutuyor. Geçen hafta işyerinde çok kötü oldum. Birden arttı, elim ayağım titremeye başladı, bayağı bi kustum. Eşimi aradım gelip beni al diye, trafikten gelemedi, 1 saat beklemek zorunda kaldım. Ama inanın çok kötüydüm yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Eve zor attım kendimi. Uyuyunca geçti. Uyandığımda baktım ki geçmiş yeniden doğmuş gibi oldum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Baş ağrım çok arttığında minoset alıyorum ama geç aldığım için bir işe yaramıyor.

Benim kızım da aynen böyle inan. Değil üstünü değiştirmek bezini bile bağlamak bir dert oluyor. Oyun yapıyor, kaçıveriyor elimden. Yanlış yaptığını anlatmaya çalışıyorum ama oralı olmuyor. Tamamen oyun zannediyor herhalde. Bi de bu aralar acayip oyunbaz oldu. Kendi kendine ayıcığıyla oynadığına konuştuğuna tanık oluyorum. Sürekli şarkı söylüyor, eller şakşak oynuyor.
Hepsi aynı demekki cnm
günaydınherkese dün gece saat birde bi uyandı bizimki 4.5 da geri uyudu 2 saatlik uyku ile işteyim gece gece çizgi filmizledi oyun oynadı babasıyla falan yok dedim bu kız nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa
benim sabrımı deniyor ben anladım yani

Kızlar bende migren vayı ben koydum, doktora gitmedim…J en son ramazanda acillik olmuştum. Şimdi ayda bir olmak üzere tutuyor. Geçen hafta işyerinde çok kötü oldum. Birden arttı, elim ayağım titremeye başladı, bayağı bi kustum. Eşimi aradım gelip beni al diye, trafikten gelemedi, 1 saat beklemek zorunda kaldım. Ama inanın çok kötüydüm yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Eve zor attım kendimi. Uyuyunca geçti. Uyandığımda baktım ki geçmiş yeniden doğmuş gibi oldum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Baş ağrım çok arttığında minoset alıyorum ama geç aldığım için bir işe yaramıyor.
Cok gecmiş olsun canım benim ara ara tutar basım inanılmaz bi agrı tek taraflı uyumadan gecmez hamileliğin ilk aylarında cok oldu aglıyordum acıdan hep yatıyordum..seninki daha ciddi bir doktora görün bence

Back