Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykusuzluk çok zor hakikaten. Uykusuz işe gitmek daha zor. Nerde çalışıyorsun canım? Özel sektör mü? Devlet mi?Hepsi aynı demekki cnm
günaydınherkese dün gece saat birde bi uyandı bizimki 4.5 da geri uyudu 2 saatlik uyku ile işteyim gece gece çizgi filmizledi oyun oynadı babasıyla falan yok dedim bu kız nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa
benim sabrımı deniyor ben anladım yani
Çok geçmiş olsun. Canım ilk aklıma gelen stres oldu. Bu aralar çok bunalıp yorulduysan ondan olmuştur gibi geldi. Ben de hiç sevmiyorum doktora gitmeyi. Öteledikçe öteliyorum.İki sene önce kontrole gitmiştim kalp için devlet hastanesindeki doktor bende kalp romatizması oldugunu söyledi kapakçıkta hafif yetmezlik var yazıo raporda.baska doktora gittim özelde tekrr aynı testler yapıldı o doktor raporuna hersey normal bi sorun yok yazdı..diğer raporu gösterdim sordum benim yorumum bu dedi hafif yetmezlik cogu kişide var baktırsa herkeste cıkr bunu söylemeye gerek yok dedi...iki doktor iki yorum ben o zaman kapattım konyu şimdi o yüzden korkuyorum acaba bişey vardıda ilerledimi hiç gitmek istemiyorm
özel sektör cnmUykusuzluk çok zor hakikaten. Uykusuz işe gitmek daha zor. Nerde çalışıyorsun canım? Özel sektör mü? Devlet mi?
Cok gecmis olsun cnm. bi doktora gorun bence migren degildir belkiKızlar bende migren var. Tanıyı ben koydum, doktora gitmedim…J en son ramazanda acillik olmuştum. Şimdi ayda bir olmak üzere tutuyor. Geçen hafta işyerinde çok kötü oldum. Birden arttı, elim ayağım titremeye başladı, bayağı bi kustum. Eşimi aradım gelip beni al diye, trafikten gelemedi, 1 saat beklemek zorunda kaldım. Ama inanın çok kötüydüm yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Eve zor attım kendimi. Uyuyunca geçti. Uyandığımda baktım ki geçmiş yeniden doğmuş gibi oldum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Baş ağrım çok arttığında minoset alıyorum ama geç aldığım için bir işe yaramıyor.
Haftasonu göğsümde bi agrı oldu tam ortada göğüs kafesinde bir bunalma sıkılma geldi korktum kolum uyuştu sanki cok şiddetli değil di o yüzden acile gitmedim..agrı bikaç gün sürdü şuan daha iyi ama ben doktora gitmeye korkuyorum. İçimde bi korku var.
öksürük için mucize bir tarifim var 1,5 yemek kaşığı bala 1 soğanı rendele akşamdan..sabaha çıkan suyundan ver hepsini içirme ama akşama da vermek üzere ayır...Akşam yatmadan yine aynı karışımı yap...çok geçmiş olsun..saolasin cnm hala atesi gecmedi. oksurup duruyo ve uyandiriyo onu. dr pazartesi gecmezse ate gelin demisti bakalim olmazsa tekrar goturucem
Benim son zamanlardaki en büyük sıkıntım gözlüğüme ve saçlarıma saldırması bazen ağlatıyor o derece !!!günaydın hanımlar
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun
ben bu bebişimin inatlaşmasından bıktım heee
her sabah evden çıkana kadar savaş veriyoruz
üstünü giyinmemek için bütün odaları dolaşıyor kendini yerden yere atıyor
oyun sanıyor gülüp kaçıyor
ahhh ahhh ömrümden ömür gidiyor
beni de anla be kızım be
Amin cnm.Paylaşımın iyi oldu ben de yaptırmadım yaptırmayacağım da...bu arada merak eden arkadaşlar için doktorumuz menenjit aşısını önermedi
Avrupa da bu aşı var
çünkü Avrupa'da çocukların yakalanma olasılığı yüzde 3
ama Türkiye'de bu olasılık binde 3 müş
Türkiye'deki çocukların bu hastalığa bağışıklığı yüksekmiş
devlet yapardı oran yüksek olsaydı dedi
hem daha sonuçları net olarak görülmüş değil dedi
arkadaşımın doktoru da gata'nın hocası
o da önermemiş
yani ben bu aşıyı kafamdan çıkardım
inşallah bir şey olmaz yavrularımıza
Allahım sen koru tüm yavrularımızı
Biz yorgunsak senin çok yorgun olman normalki cnm Allah kolaylık versin.Okuldan geldim, babaanneye kök söktürmüşler
babaanne zapt edememiş, dışarı çıkarıyor
dışarısı 4 derece
çok soğuk dedim, çıkarmadım
amana Allahım
bir mızırdanma bir mızırdanma
sonra tutturdular, bizi trene götür
o yorgunluğun üzerine bir de avm ye gidip, trene bindik
çok yorgunum kızlar, ay bu ara bu cümleyi ne çok kullanıyorum değil mi?
ama çok yorgunum
canım kalbi es geçme git bence dr.aİki sene önce kontrole gitmiştim kalp için devlet hastanesindeki doktor bende kalp romatizması oldugunu söyledi kapakçıkta hafif yetmezlik var yazıo raporda.baska doktora gittim özelde tekrr aynı testler yapıldı o doktor raporuna hersey normal bi sorun yok yazdı..diğer raporu gösterdim sordum benim yorumum bu dedi hafif yetmezlik cogu kişide var baktırsa herkeste cıkr bunu söylemeye gerek yok dedi...iki doktor iki yorum ben o zaman kapattım konyu şimdi o yüzden korkuyorum acaba bişey vardıda ilerledimi hiç gitmek istemiyorm
saolasin cnm bi deneyeyim insöksürük için mucize bir tarifim var 1,5 yemek kaşığı bala 1 soğanı rendele akşamdan..sabaha çıkan suyundan ver hepsini içirme ama akşama da vermek üzere ayır...Akşam yatmadan yine aynı karışımı yap...çok geçmiş olsun..
Benim son zamanlardaki en büyük sıkıntım gözlüğüme ve saçlarıma saldırması bazen ağlatıyor o derece !!!
Amin cnm.Paylaşımın iyi oldu ben de yaptırmadım yaptırmayacağım da...
Biz yorgunsak senin çok yorgun olman normalki cnm Allah kolaylık versin.
Bugün kuzenleriyle vakit geçirdi hamza inan ona da bana da iyi geldi sürekli evde olmuyor çok sıkılıyorlar sonra da bana sarıyor...
canım kalbi es geçme git bence dr.a
metrocum sana da Allah kolaylık versin migrenin zorluğunu yengemden biliyorum...
Hepinize hayırlı geceler kızlar..
saolasin cnm hayirlisi ins bnde pek emin degilim kendimden hayirli zamanda gelsin ins diorum o yuzdensweet ben hala uykusuzluğu hazmedemiyorum bir de 2 yaş sendromu çıkınca bazen ikinci çocuğu en az 2 sene daha düşünmüyorum ama nasip cnm..Allah gönlünüze göre versin...
senin için çok güzel ama bizdebaya bir süre düşünmüyoruz uykusuzluk çok zor çokkizlar ikinciyi dusunen vardi kim oldugunu hatirlayamadim. nasip olursa bzde dusunuyoruz artik:)
StresÇok geçmiş olsun. Canım ilk aklıma gelen stres oldu. Bu aralar çok bunalıp yorulduysan ondan olmuştur gibi geldi. Ben de hiç sevmiyorum doktora gitmeyi. Öteledikçe öteliyorum.
sadece stres degil canım..iki sene önce iki ayrı doktora gittim biri devlet hastanesinde olan mitral kapakta yetersizlik var yazmış diğer özel olan normal sonuclar yazmıs raporlarına...bilmiyorum hiç yasayan bilen varmı aranızda hafif mitral kapak yetmezliği diye bişey..tanıdık doktor hemşire falan olsa soracagım ama oda yok,tanıdık olmadan kimse ilgilenmiyor fazlaca..Çok geçmiş olsun. Canım ilk aklıma gelen stres oldu. Bu aralar çok bunalıp yorulduysan ondan olmuştur gibi geldi. Ben de hiç sevmiyorum doktora gitmeyi. Öteledikçe öteliyorum.
Canım benim bir arkdaşımın eşi Siyami Ersek Hastanesinde kalp doktoru. İletişim bilgilerini özelden bana yazsana yönlendirme yapabilirim.Stres
sadece stres degil canım..iki sene önce iki ayrı doktora gittim biri devlet hastanesinde olan mitral kapakta yetersizlik var yazmış diğer özel olan normal sonuclar yazmıs raporlarına...bilmiyorum hiç yasayan bilen varmı aranızda hafif mitral kapak yetmezliği diye bişey..tanıdık doktor hemşire falan olsa soracagım ama oda yok,tanıdık olmadan kimse ilgilenmiyor fazlaca..