2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yok
Bir gece vermedim meme cok agluyudu..biberonla süt verdim içti agladı uyudu sonraki gecelerde meme diye tutturmadı meme deyince süt verdim kabul etti içti uyudu ve daha uzun süre uyudu.öylece gece eömeyi bıraktı şimdi sadece uyku zamanı emiyor onun dısında meme istemyor

gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yok
Bir gece vermedim meme cok agluyudu..biberonla süt verdim içti agladı uyudu sonraki gecelerde meme diye tutturmadı meme deyince süt verdim kabul etti içti uyudu ve daha uzun süre uyudu.öylece gece eömeyi bıraktı şimdi sadece uyku zamanı emiyor onun dısında meme istemyor

Slm kızlar bugün forum istanbuldaki gratise gittim ama çok kalabalıktı içeri girdim ve bebek bezi fln yoktu belki de bitmişti papatya sen sormuştun galiba bulamadım orada

Slm kızlar bugün forum istanbuldaki gratise gittim ama çok kalabalıktı içeri girdim ve bebek bezi fln yoktu belki de bitmişti papatya sen sormuştun galiba bulamadım orada
sağ ol canım
ben bu hafta sonu hiç çıkmadım, dinlendim, temizlik falan derken
geçti gitti tatil

Kızlar merhaba allah bebeklerimize ve bize sağlık sıhhat versin inşallah. Eminim daha önce oyun grubu olayı konuşulmuştur. Oğlum büyüdükçe hızına yetişemez oldum. Oğlumun akranı arkadaşı da yok görüştüğümüz. Kış geldi evde çok sıkılmaya başladık. Başta ben:) etimesgut taraflarında bildiğiniz ya da sizin kurduğunuz güzel bir anne çocuk oyun grubu var mı?

bikaç gündür daha da değişti kızım,hep bi muzurluk peşinde,koltukların arka tarafına geçmesin cama doğru hem de prizlere ulaşamasın diye koltukları öne alıp birbirine bitiştirip tutuyoduk odayı küçülttük yani,şimdi tekli koltuğun altından süzülüp arka tarafa geçiyo ordan tülü kaldırıp hızla camın altındaki peteğe çıkıyo 2 elini de cama yapıştırıp camda dikilyo o esnada tüle de basabiliyo düşecek diye korkuyorum tülü çekip korniş düşecek diye korkuyorum hele hele ya camın kulbunu çevirip açarsa diye korkuyorum,bi an önce cama açılmasın diye bişey takılıyomuş onu almamız lazım,bir de koltukların sıralamasını değiştiricez sanırım geçemesin diye,tekliyi cam önünden kapı ağzına alırsak durum çözülecek gibi,ev zaten iyice şekilden şemalden çıktı :) sandalyleri yere yatırıyodum masaya çıkmasın diye,duvara doğru dayalı sandalyeye de çıkmayı başardı ordan çıkıyo,masanın arkasında duvarda tv var ona dokunuyodu hep şimdi masanın üstüne sarkan avizenin taşlarıyla oynuyo bi bu eksikti,bugün masayı da sandalyeleri de yeniden sıkıştırdık kenara köşeye... hakkaten korkuyorum bi muzurluk var ki üstünde,koltuklar bitişik diye birbiri üstüne geçmeye arkaya sarkılmaya başladı napıcam bilmiyorum...
bi muzurluk yaparken kızıyosam hemen öpücük veriyo kızamıyorum da :)

Maşallah Derin’e…. Çok yaramazlık yapıyormuş. Benim kızım çok sakin hiç öyle atraksiyonlu işleri yok şimdilik. Sanalyelere bile tırmanmaya başlamadı.

Kızlar bizim işyerinde bi arkadaşın oğluna anneannesi bakıyormuş. Çocuk iki yaşındaymış. Bigün kadıncağız namaz kılarken çocuk sandalyeyi pencerenin önüne çekmiş, pencereyi açmış ve dışarı çıkıp cama oturmuş. Artık ne kadar oturduysa bilinmiyor. Anneannesi farketmiş de çocuğu düşmeden almış. Tabi karşı apartmandan görenler olmuş çok korkmuşlar. Ama çok şükür ki bir şey olmamış. Bu çocukların napacağı belli olmuyor. Allah hepsini bize bağışlasın.

Dün eşim kızıma zorla bi parça ekmek yedirmeye çalıştı. Tabi bizim ki ağzını yine kilit yaptı. Neyse eşim zorla açtı ağzını verdi ekmeği falan. Bizim kız ekmeği ağzından çıkarmakla yetinmedi bir de eliyle dilini bi siliyor görmeniz lazım. Çok güldürdü bizi. Yani bizim evde zorla bir lokma bile yemek yemek yok..

da değişti kızım,hep bi muzurluk peşinde,koltukların arka tarafına geçmesin cama doğru hem de prizlere ulaşamasın diye koltukları öne alıp birbirine bitiştirip tutuyoduk odayı küçülttük yani,şimdi tekli koltuğun altından süzülüp arka tarafa geçiyo ordan tülü kaldırıp hızla camın altındaki peteğe çıkıyo 2 elini de cama yapıştırıp camda dikilyo o esnada tüle de basabiliyo düşecek diye korkuyorum tülü çekip korniş düşecek diye korkuyorum hele hele ya camın kulbunu çevirip açarsa diye korkuyorum,bi an önce cama açılmasın diye bişey takılıyomuş onu almamız lazım,bir de koltukların sıralamasını değiştiricez sanırım geçemesin diye,tekliyi cam önünden kapı ağzına alırsak durum çözülecek gibi,ev zaten iyice şekilden şemalden çıktı :) sandalyleri yere yatırıyodum masaya çıkmasın diye,duvara doğru dayalı sandalyeye de çıkmayı başardı ordan çıkıyo,masanın arkasında duvarda tv var ona dokunuyodu hep şimdi masanın üstüne sarkan avizenin taşlarıyla oynuyo bi bu eksikti,bugün masayı da sandalyeleri de yeniden sıkıştırdık kenara köşeye... hakkaten korkuyorum bi muzurluk var ki üstünde,koltuklar bitişik diye birbiri üstüne geçmeye arkaya sarkılmaya başladı napıcam bilmiyorum...
bi muzurluk yaparken kızıyosam hemen öpücük veriyo kızamıyorum da :)[/QUOTE]
Gercekten cok zor bütün gün korku içinde peşinde gezmek..bişey olcak diy
Bütün gün peşinde koşmak bişey olcak diye korku yasamak cok stresli bizde aynı haldeyiz olmadık yerlere giriyo sürekli cocukla olmak bütün sorumlulufu almak cok yorucuymuş gercekten..biz içerde otururken balkon kapısını acmıs tabueyi cekmiş cama cıkmaya calısmıs kafasını vurmus kafamı vurdum acıdı diye geldi...carpmasa haberimiz olmıcak cıkacak cama bi anlık bişey ve o kapıyı nadıl actı sasırdım sokak kapısınıda acıyor gerci yazdan beri.

Bunun aynısını ben yapmısım bebekken 5. Katta oturuyormusuz ve cıkıp cama oturmusum herkes içerdeyken..farkedip almışlar ama bi süre orda oturmusum....birde bi srkadasımın kızı düştü anneannesi bakıyodu bi gün bi anlık boslukta kapıdan cıkıp merdiven boşlugundandüştü zemine malesef beyin kanaması ve kaybettik bir yasında...Allah korusun cok zor gercekten o yüzden cok stres yapıyorum bişey olcak düşcek diye cok gerginim bu yüzden..dogumdan beri gecmeyen bir sinir gerginlik hali var bundan belkide.

canım benm kızım emmedi bile genede uyku sorunu var neden olduğunu anlamıyorum da mama yiyor doyması lazım ken gece her kalkışta gene yiyor

beni de burda güldürdü allah onuda hep güldürsün inşallah

Darısı başıma diyeyim ben her kalkışında emziriyorum biberon içmediği için onu denemedim hiç aslında uyku sersemi alır belki..
istedikleri bir şey olmayınca:
" anne git burdan "
demeyi öğrenmişler kuzenlerinden.
dilli düdüklere bakın hele :)
benimki de bir muzurluk yapacağında önce bana bakıyor eğerki bir tepki verirsem hemen yapacağını yapıyor.bazen mutfaktan odaya yanına geldiğimde tüle asılmış yada sarılmış görüyorum onu benim geldiğimi görünce ne yağacağını şaşırıyor sırıtarak hem de :) Allah kazalardan belalardan korusun kuzularımızı...gerçekten çok korkutucu olmaya başladılar..bizim son günlerdeki favorimiz yatakodasındaki komidinlere çıkmak ve storun ipine asılmak..
Amin tatlım senin kıza da maşallah

Aman aman dikkatli olmak lazım biz zaten camlara kilit takmıştık allah korusun.bizimki de sandalyeye çıkıp ordan yemek masasının üstüne çıkıp orda oynuyo dans ediyo inşallah çabuk unutur

canım benm kızım emmedi bile genede uyku sorunu var neden olduğunu anlamıyorum da mama yiyor doyması lazım ken gece her kalkışta gene yiyor
O xaman alışkanlık olabilir gece beslenmesini tamamen kesmek lazım belki ben memeden kesince gece hiç süt vermedim su içiyor zamanla inşallah sizinki de düzelir

canım kolay gelsin sana ne diyeyim
inan bizde de durum farklı değil
masanın üzerine çıkıp oturmak favorileri
koltuğun kenarlarından, kol dayamalıklarından inip çıkmak,
koltukların üzerinde zıplamak,
bisikletlerinin üzerinde ayakta durmak,
hangi birini sayayım bilemedim şimdi ben de
ama sizlere katılıyorum gerçekten artık farklı yorgunluklarımız var
bizim bakmalarımız önlemlerimiz hikaye
allahım korusun gözetsin onları
amin

Bizde de buna benzer var daha çok bizden istiyor çizmemizi seninkilerin maşallahı var allah nazarlardan saklasın çok güzel konuşuyorlar oğlum çoğu kelimeyi söylüyor ama cümle kurmuyo bişey anlatırken kelime kelime söylüyor derdini anlatmaya çalışıyor senin bebişleri yazdıkça sanki bizimkilerden 5-6ay büyük gibi geliyo maşallah tekrar

bizde tıpkısının aynısının pembesi var canım çok oldu alalı,mıknatıslı şekilleri veremedim ağzına sokuyodu hep,kalemiyle anlamsız karalamalar yapıyodu ama bayadır ortalıkta yok bu oyuncak çıkarayım yeniden... ama seninkilerin diline hakkaten maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…