Benimki uyku tulumuyla rahat etmedi hiç sıcağı hiç sevmez çok terleyip bu sefer de o yüzden uyumuyordu inş bizimki de tam düzelirkızlar uyku tulumu aldım 2 gündür onunla yatırıyorum gece uyanmalarımız bitti sanırım,galiba üşüyüp uyandıkça ben sallarken ısınıyomuş yavrum ya,sadece sabaha karşı 6 gibi uyanıp yanımıza geliyo,sabah uyandığında daha bi uykusunu almış duruyo yüzü çocuk da zırt pırt uyanınca kali,teli uyuyamıyodu...
ve bugün uğurböceği yiyodu derin,ağzında bişey olduğunu farkedince açtırdım ağzını uğurböceğini görünce şok oldum çıkardım ama ısırmış kırmızı boya vermiş,silebildiğimce sildim 114ü aradım bişey olmaz dediler ama pes yani ... eve kırk yılda bir uğur böceği girer onu da derin yer...
ewet alışkanlık galiba cnm mama mama diye bağırıyor gözler kapalı şekilde mecburen veriyorum bende biberonun yarısını içiyo yarısını da diğer kalkmada içiyo sonra sabha karşı çok uyanıyo vermiyorum bende sallıyorum en son gene yapıyorum azcık içiyoAman aman dikkatli olmak lazım biz zaten camlara kilit takmıştık allah korusun.bizimki de sandalyeye çıkıp ordan yemek masasının üstüne çıkıp orda oynuyo dans ediyo inşallah çabuk unutur
O xaman alışkanlık olabilir gece beslenmesini tamamen kesmek lazım belki ben memeden kesince gece hiç süt vermedim su içiyor zamanla inşallah sizinki de düzelir
evet benmkide çok güzel söylüyor anneanneee diye hep annem baktığı için sabah bırakıyorum akşam alıyorum daha üşütmedi ama kar falan yağarsa almam kalır orada bazenCanım geçenlerde sormuştun cevaplayamadım. Kızıma annem bakıyor. Ama yazın 4 ay kadar bakmadı. İki ay babaanneyi getirdik izmir’den, iki ay bakıcıya verdik. Bakıcıya sabahları bırakıyordum bi saat sonra falan tekrar bizim eve getirip bizim evde bakmaya devam ediyordu. Kızım o dönem sabahları gel git üşütüp hasta olmuştu. Annem 1 ay önce memleketten geldi bizim evde bakıyor. Kızımın keyfi çok yerinde şimdi acaip seviyor anneanneyi. Akşamları bile bize gelmiyor artık. Bi de öyle güzel “annenne” diyor ki. Annem bayılıyor!!!
En cok soğan işe yarar demişlerdi koydum baş ucuna ama işe yaramadı hep tıkalı..tuzlu su yaptım onu kullanıyorum damla olarak sıkıyorum az sonra otri bebeyle cekiyorun baya geliyo ama az sonra gene doluyo o buryn...kac günde gecer ki daha önce olmamıştı.Canım şu yakaya damlatılan damlalar var ya onu denedin mi bi de bikaç arkadaşımdan duymuştum ayağının altına özellikle topuklara vix sürünce burnunu falan açıyomuş ne alaka demiştim ama bi kere denedim çocuğun nefesi naneli kokuyordu
Allahim yaaa bunlarda ne gelirse agzina atarlar. bisey olmaz cnm ins yutmamis elhkızlar uyku tulumu aldım 2 gündür onunla yatırıyorum gece uyanmalarımız bitti sanırım,galiba üşüyüp uyandıkça ben sallarken ısınıyomuş yavrum ya,sadece sabaha karşı 6 gibi uyanıp yanımıza geliyo,sabah uyandığında daha bi uykusunu almış duruyo yüzü çocuk da zırt pırt uyanınca kali,teli uyuyamıyodu...
ve bugün uğurböceği yiyodu derin,ağzında bişey olduğunu farkedince açtırdım ağzını uğurböceğini görünce şok oldum çıkardım ama ısırmış kırmızı boya vermiş,silebildiğimce sildim 114ü aradım bişey olmaz dediler ama pes yani ... eve kırk yılda bir uğur böceği girer onu da derin yer...
oglumda sicaklayinca cok uyaniyor ustunu bile ortemiyorum kalkiyor yoksaBenimki uyku tulumuyla rahat etmedi hiç sıcağı hiç sevmez çok terleyip bu sefer de o yüzden uyumuyordu inş bizimki de tam düzelir
Benimki uyku tulumuyla rahat etmedi hiç sıcağı hiç sevmez çok terleyip bu sefer de o yüzden uyumuyordu inş bizimki de tam düzelir
En cok soğan işe yarar demişlerdi koydum baş ucuna ama işe yaramadı hep tıkalı..tuzlu su yaptım onu kullanıyorum damla olarak sıkıyorum az sonra otri bebeyle cekiyorun baya geliyo ama az sonra gene doluyo o buryn...kac günde gecer ki daha önce olmamıştı.
yine yalnızım buralarda ya
kızlar benim cadılar
yere su döküyorlar ve kedi gibi o suyu yalıyorlar yerden, biliyorum iğrenç
ama vazgeçiremiyorum bir türlü
suyu görmeyiversinler
derin de suyla çok oynuyo,suluklarını sallaya sallaya döküyo bazen ağzına alıp dışarı bırakıyo ıslıyo yerleri pelleriyle parmaklarıyla yayıyo onları,koltukları ıslıyo,hatta geçen gün nasılsa suluğun kapağını açıp parkeye dökmüş şap şap basıyodu çoraplarını çıkarmış... bütün yaz sürekli çorapla gezdi çocuk evde şimdi çorap çıkarma huyu çıkardı sürekli inatlaşıyoruz ben giydiriyorum o çıkarıyo,ıslıyo çıkarayım diye,engel olamıyorum yalınayak basıyo hep ve ayaklar buz gibi...
Suyla oynama olayı bizde de var yalandan su isteyip bardağı sallaya sallaya döküyor bazen de suluğuyla içip kalanını yere yatağa nereye bulursa sonra da nağmur nağmur diyo yağmur yağdırıyo kendince.
canım inan aynılar
su vermesem bile yalandan sürekli su istiyorlar
ya da dediğin gibi suluklarından döküp, elleriyle yayıyorlar
halı, koltuk, parke, hatta geçen gün bizim yatağa dökmüşler
çorap çıkarma hat safhada
hatta eren bunun ceremesini çekiyor şu anda
1 hafta 10 gündür
sürekli çorap çıkarıyor ve hızla yanımızdan kaçıyor
bir iş başarıyor kendince
ama gece ağlamayla uyandı, ama öyle böyle değil
feryat figan
acıyor diyor ama
neresi annecim deyince göstermiyor
ama karnı gurulduyor, pis kokulu gaz çıkarıor
3 de uyandı, abartmıyorum 4 e kadar ağladı
yorgunluktan bitap düştü de ancak uyuyabildi
sabah da 7 olmadan yine ağlayarak uyandı, az önce tekrar uyuttum, babaannesinin koynuna verdim
bugün ikizleri genel kontrol için doktora götüreceğim
menenjit aşısını soracağım, sonuçları size yazarım canlar
bu arada yakın bir arkadaşımın doktoru önermedi
aşı çok yeni, henüz sonuçları bilinmiyor dedi
Bikac defa olmustu sızıntı arada oluyor taşma falan bizimde.Bir de oğlumun bezi son zamanlarda çok sızdırıyo sabah bi baktım yatak ıslanmış hiç bez yokmuş gibi bezi de aşırı dolmamıştı prima kullanıyoruz sizde de böyle sorun oluyor mu zaten çok su içtiği için bezi çok sık doluyo sık sık değiştiriyorum
Aynı suyla oynamalar corap cıkarmalar bizde de var..corap sevmiyor sıkıntılıyız buz gibi ayakları..aşı için doktor bizede aynı seyi söyledi cok yeni ve suan cok sart degılmiş.
canım inan aynılar
su vermesem bile yalandan sürekli su istiyorlar
ya da dediğin gibi suluklarından döküp, elleriyle yayıyorlar
halı, koltuk, parke, hatta geçen gün bizim yatağa dökmüşler
çorap çıkarma hat safhada
hatta eren bunun ceremesini çekiyor şu anda
1 hafta 10 gündür
sürekli çorap çıkarıyor ve hızla yanımızdan kaçıyor
bir iş başarıyor kendince
ama gece ağlamayla uyandı, ama öyle böyle değil
feryat figan
acıyor diyor ama
neresi annecim deyince göstermiyor
ama karnı gurulduyor, pis kokulu gaz çıkarıor
3 de uyandı, abartmıyorum 4 e kadar ağladı
yorgunluktan bitap düştü de ancak uyuyabildi
sabah da 7 olmadan yine ağlayarak uyandı, az önce tekrar uyuttum, babaannesinin koynuna verdim
bugün ikizleri genel kontrol için doktora götüreceğim
menenjit aşısını soracağım, sonuçları size yazarım canlar
bu arada yakın bir arkadaşımın doktoru önermedi
aşı çok yeni, henüz sonuçları bilinmiyor dedi
Aman vicxi bebeğin burnunun kenarına fln sürme zararlıOff ne kadar sürer burun tıkanıklıgı iki hafta oldu hala tıkalı ben temizliyorum sözde ama hemen doluyo geceler kabus tabi sürekli horluyor ve uyuyamayıp dönüyor ha bire bizde ilk burun tıkanıklıgı bu....yenikullanıcı coldmix dısında her yolu denedim bi arkadas vicx gibi bisey demişti evde vardı sürdüm yadtıgına gece ama hiç işe yaramadı...küçük cocuklara uygun değilmiş arastırdım sonra ama o bile acmadı...
cnm ev kaloriferliyse hava da cok kuru oluyo ondanda hep tikanik olabilir. buhar makinalari var yaa onlari bi denesen. fiyatlarini bilmiorum amaOff ne kadar sürer burun tıkanıklıgı iki hafta oldu hala tıkalı ben temizliyorum sözde ama hemen doluyo geceler kabus tabi sürekli horluyor ve uyuyamayıp dönüyor ha bire bizde ilk burun tıkanıklıgı bu....yenikullanıcı coldmix dısında her yolu denedim bi arkadas vicx gibi bisey demişti evde vardı sürdüm yadtıgına gece ama hiç işe yaramadı...küçük cocuklara uygun değilmiş arastırdım sonra ama o bile acmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?