2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimki uyku tulumuyla rahat etmedi hiç sıcağı hiç sevmez çok terleyip bu sefer de o yüzden uyumuyordu inş bizimki de tam düzelir

ewet alışkanlık galiba cnm mama mama diye bağırıyor gözler kapalı şekilde mecburen veriyorum bende biberonun yarısını içiyo yarısını da diğer kalkmada içiyo sonra sabha karşı çok uyanıyo vermiyorum bende sallıyorum en son gene yapıyorum azcık içiyo
evet benmkide çok güzel söylüyor anneanneee diye hep annem baktığı için sabah bırakıyorum akşam alıyorum daha üşütmedi ama kar falan yağarsa almam kalır orada bazen

En cok soğan işe yarar demişlerdi koydum baş ucuna ama işe yaramadı hep tıkalı..tuzlu su yaptım onu kullanıyorum damla olarak sıkıyorum az sonra otri bebeyle cekiyorun baya geliyo ama az sonra gene doluyo o buryn...kac günde gecer ki daha önce olmamıştı.

Allahim yaaa bunlarda ne gelirse agzina atarlar. bisey olmaz cnm ins yutmamis elh

Benimki uyku tulumuyla rahat etmedi hiç sıcağı hiç sevmez çok terleyip bu sefer de o yüzden uyumuyordu inş bizimki de tam düzelir
oglumda sicaklayinca cok uyaniyor ustunu bile ortemiyorum kalkiyor yoksa

kizlar dun bi kupon gelmisti magazadan bugun gittim alisverise hediye falan bulurum cocuklara diye. 10 dolar ustune 10 dolar indirimdi. 4 tane tisort aldim. zaten indirimdeydiler 12 tuttular. 2 dolara 4 tisort almis oldum. aslinda dahada alabilirdim 6 bucuk tutmustu ilk hesaplamada 10 dolar indirim olmucak die etiket fiyatini hesaplattim neyse yinede cok guzel bi alisveris oldu. cok mutlu oldum:)

ben de korkuyodum rahat edemez diye,çünkü üstğne hiçbişey örtmüyodu hemen uyanıyodu örtersem o yüzden sadece pijamayla yatıyodu,ama çok sevdi tulumunu sabah çıkarmak bile istemiyo,terleme yapıyo mu diye baktım hep terletmiyo canım,içine ince bişeyler giydiriyorum zaten incecik penye pijama,tulumun da tamamen pamuklu olması önemli, elyaflılar terletiyomuş,biçok yerde tulumun kumaşında da polyester var iç dolgusu da elyafihatta pançoda bile baktıklarım elyaf dolguluydu fiyatı da 86tl falandı,ben aziz bebeden aldım indirimdeymiş bi de 33tlye aldım %100 koton yazıyo içi penye kaplı ve iç dolgusu pamuk,tavsiye ederim...

canım çok geçmiş olsun coldmixten ben de memnun kalmıştım son 2 hastalığında kullanmıştık...

kızlar ceylin1907 yazamıyomuş burada,facede görüştük biz dün akşam,burada gördüm şimdi sanırım hala sorun devam ediyo yazamıyo,sadece beğen butonuna tıklayabiliyomuş alıntı yaptığında kutuda imleç belirmiyormuş,başka türlü bi sorun ben yaşıyodum bi ara burada da sormuştum benden başkasında yoktu sorun,size de haber vereyim dedim,umarım arkadaşımız sıkılıp buradan kopmadan sorun düzelir :)

yine yalnızım buralarda ya

kızlar benim cadılar
yere su döküyorlar ve kedi gibi o suyu yalıyorlar yerden, biliyorum iğrenç
ama vazgeçiremiyorum bir türlü
suyu görmeyiversinler

yine yalnızım buralarda ya

kızlar benim cadılar
yere su döküyorlar ve kedi gibi o suyu yalıyorlar yerden, biliyorum iğrenç
ama vazgeçiremiyorum bir türlü
suyu görmeyiversinler

derin de suyla çok oynuyo,suluklarını sallaya sallaya döküyo bazen ağzına alıp dışarı bırakıyo ıslıyo yerleri pelleriyle parmaklarıyla yayıyo onları,koltukları ıslıyo,hatta geçen gün nasılsa suluğun kapağını açıp parkeye dökmüş şap şap basıyodu çoraplarını çıkarmış... bütün yaz sürekli çorapla gezdi çocuk evde şimdi çorap çıkarma huyu çıkardı sürekli inatlaşıyoruz ben giydiriyorum o çıkarıyo,ıslıyo çıkarayım diye,engel olamıyorum yalınayak basıyo hep ve ayaklar buz gibi...

canım inan aynılar
su vermesem bile yalandan sürekli su istiyorlar
ya da dediğin gibi suluklarından döküp, elleriyle yayıyorlar
halı, koltuk, parke, hatta geçen gün bizim yatağa dökmüşler

çorap çıkarma hat safhada
hatta eren bunun ceremesini çekiyor şu anda
1 hafta 10 gündür
sürekli çorap çıkarıyor ve hızla yanımızdan kaçıyor
bir iş başarıyor kendince
ama gece ağlamayla uyandı, ama öyle böyle değil
feryat figan
acıyor diyor ama
neresi annecim deyince göstermiyor
ama karnı gurulduyor, pis kokulu gaz çıkarıor
3 de uyandı, abartmıyorum 4 e kadar ağladı
yorgunluktan bitap düştü de ancak uyuyabildi
sabah da 7 olmadan yine ağlayarak uyandı, az önce tekrar uyuttum, babaannesinin koynuna verdim

bugün ikizleri genel kontrol için doktora götüreceğim
menenjit aşısını soracağım, sonuçları size yazarım canlar

bu arada yakın bir arkadaşımın doktoru önermedi
aşı çok yeni, henüz sonuçları bilinmiyor dedi

yenikullanıcı
canım kızının böcek yutmasıyla ilgili iki mesaj yazdım ama alıntı yapınca problem çıkarıyor site
sadece o mesaja
ayyy yavruma hem güldüm , hem üzüldüm
demek ki çok merak etmiş
ne yapsın annesi, ama
uğur böceği bir ömür boyu omzunda olsun inşallah
ben de yazın oğlumun ağzından kelebek almıştım :)

Suyla oynama olayı bizde de var yalandan su isteyip bardağı sallaya sallaya döküyor bazen de suluğuyla içip kalanını yere yatağa nereye bulursa sonra da nağmur nağmur diyo yağmur yağdırıyo kendince.
Çorap çıkarmada ise oğluma panduf almıştım onu kesinlikle çıkarmak istemiyo ayağından eğer hafiften çıkarsa akabı diye ağlıyo geri giydirtiyo ama ayağında ayakkabı o zaman çorabını da çıkarıyo

Bir de oğlumun bezi son zamanlarda çok sızdırıyo sabah bi baktım yatak ıslanmış hiç bez yokmuş gibi bezi de aşırı dolmamıştı prima kullanıyoruz sizde de böyle sorun oluyor mu zaten çok su içtiği için bezi çok sık doluyo sık sık değiştiriyorum

Off ne kadar sürer burun tıkanıklıgı iki hafta oldu hala tıkalı ben temizliyorum sözde ama hemen doluyo geceler kabus tabi sürekli horluyor ve uyuyamayıp dönüyor ha bire bizde ilk burun tıkanıklıgı bu....yenikullanıcı coldmix dısında her yolu denedim bi arkadas vicx gibi bisey demişti evde vardı sürdüm yadtıgına gece ama hiç işe yaramadı...küçük cocuklara uygun değilmiş arastırdım sonra ama o bile acmadı...

Bikac defa olmustu sızıntı arada oluyor taşma falan bizimde.

Aynı suyla oynamalar corap cıkarmalar bizde de var..corap sevmiyor sıkıntılıyız buz gibi ayakları..aşı için doktor bizede aynı seyi söyledi cok yeni ve suan cok sart degılmiş.

Yenikullanıcı uğur böceği görmek zor artık hiç görmüyorum nerdeyse gercekten eve gelmesi kızının bulması falan şans, tabi yemeseymiş iyiymiş şaka bi yana bu cocuklar bi alem akla gelmeyen seyler başa geliyor.bende korkuyorum baska börtü böcek bulup yer diye..

Aman vicxi bebeğin burnunun kenarına fln sürme zararlı

cnm ev kaloriferliyse hava da cok kuru oluyo ondanda hep tikanik olabilir. buhar makinalari var yaa onlari bi denesen. fiyatlarini bilmiorum ama

kizlar coraplari durdurmuor yazmissiniz orgu ormeyi biliorsaniz cok guzel cocuk patikleri var bn arabali bi tane ordum giydir dedi durdu dun.yapmak isteyen olursa yapilisini yazarim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…