2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günydın kızlar
maşallah bebişlerinize çok tatlılar hepsi
ben tavuğa dikkat etmiyorum ya bundan sonra alınca organik alıyım bende
pek tavuk almıyorum ama alıncada normal alıp geliyorum kızım sevior haşlayınca yiyor küçük küçük onları

canım yumurtaya da dikkat etmekgerekiyo,ben onu da hala organik alıyorum kızım için,kendimize normal tabi,nereye kadar böyle devam edebilicem bişmiyorum ama içim rahat etmiyo başka türlü... sanırım anaokuluna başlayana kadar,komşumuz da öyleymiş herşeyin organiği falan derken anaokuluna başlayınca orda herşeyi yemeye başlamış... bi de organik kahvaltı öğle yemeği veriyorum diyen özel okullar kolejler falan var ki sakın inamayın,eşim gıda mühendisi ve catering sektöründe çalışıyo işte o okullar yemekleri bu firmalatdan alıyo,kendileri yapsa bile organik beslenmek öyle pahalı bişey ki o fiyatlara mümkün değil eğitimden pahalıya gelir nerdeyse :)

bizim buraya köy yumartası geliyr
ama benm kızıma daha kahvaltı olsun yemek olsn böyle şeyler öğretemedim ben
bizimle beraber ne attı attı ağzına yoksa yemiyor doyumluk hiç bişi yemiyor zten bir iki kere ısırıp bırakıyor
mama yiyor hala bıraktıramadım
bir kase çorba içse bile ardından mama istiyr
alışkanlık galiba

Hamza daha hiç bu tarz bir oyuncağa binmedi desem...
maşallah Derin'e

canım önce oturt içine çalışmazken,alışsın kurcalasın sevsin oyuncağı,baktın eğleniyo o zaman kartı okutup çalıştırın,hatta binmeden önce başka çocuklar binerken izleyin konuş özensin...
derin çok seviyo bunları trenler,dönen fincanlar,sallanan müzikli arabalar filan..bi tek atlı karıncayı atları hiçbişekilde sevemedi,ata değil arkasındaki arabasına da otursa istemiyo kalkıyo hemen :)

Ailece üşüttük galiba hepimizin bırnu tıkalı biz neysede kızım kötü burnu tıkalı uyuyamıyor horluyor nefes alamayıp uyanıyor:-( temizliyorum burnunu ama pek bişey cıkmıyor...bıkac gecedir aglayıp tepinerek uyanmaya basladı dişimi cıkacak bi derdi var kesin

bunaldım gercekten ama organik ürün bulmak imkansız diyebiliriz köylrrde bile haxır yem kullanıyorlar..ekim işi zaten kötü doğal tohum ülkemizde yok ve ekmek yasaklandı...

Eklentiler

• IMG_237331889983404.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 74
Proje bebekler konusulmuş evet bu dönem cok moda hersey cocugun yaşına ve yetenegıne göre verılmeli bunun içinde önce geri cekılıp gözlemlemek gerek cocuk neden hoşlanıyor..her etkinlik her cocuk için uygun değil anneler biraz fazla abartıyor..hele bizimkiler daha bebek bu aylarda cok fazla seyler vermeye calışmak ilerki yaslarında cocugun cabuk tükenmesi demek..hiçbşeyden zevk almayan sıkılan mutsuz bireyler olurlar...

Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm

Asyaseyhanın selamı var merak edenlerine..gücenik ve kırgın olduğu için buraya girmeme kararı almış maalesef

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer bizim de babamız üşüttü inş bize bişey olmaz

Bu arada kefir veriyorum oğluma 3 gündür içiyor onun için yoğurt vermiyorum inş faydasını görürüz

canım benimkilerin yırtma huyu yok, dağıtmaya çok meraklılar
bir de ortada kalem bulurlarsa karalamayı çok seviyorlar
canım biz eve tavuk almıyoruz, kendimiz de organik yumurta yiyoruz
artık ne derece organikse
günahları boyunlarına

inşallah canım
emzik sevimli geliyor ama bıraktırmak apayrı bir dert olacak bize

ben yakında resiim göndermiştim ama herkes göndermedi madem biz de gönderelim, ara ara yapalım bunu kızlar,hep yazı hep yazı sayfa renkleniyo valla... resmimiz bu akşamdan...
Canım benimkiler de bu tarz oyuncaklara çok meraklı
evimize yakın iki avm var, ikisinden de kartımız var
gidince mutlaka biniyoruz, hem de epey pahalıya gelyor malum iki tane olunca :)

asyaseyhan kırıldığını biliyorum ama
unut gitsin, gel ya
ne güzel muhabbet ediyorduk, hem de çok seviyordum muhabbetini

kızım erken uyudu, ben de ereni alıp teyzeme muhabbete gittim ama
eren biraz oyalandıktan sonra neynep diye bir başladı aramaya
anne neynep yok
neynep yok derken başladı ağlamaya
eve getirdim Zeynep'i gördü, nasıl mutlu oldu yavrum, hemen uyudu kuzum

kızlar ikizler bu ara pek iştahsız
sevdikleri tüm yemekleri reddediyorlar
acaba neden bilemiyorum
bu akşam poğaça yaptım, gayet güzel yediler
tarifini vereyim size
mayasız poğaça
iki kabartma tozu
6 yemek kaşığı yoğurt
bir yumurta
bir de yumurtanın akı
sarısını üzerine sürmek için ayırıyoruz
bir su bardağı yağ(ben daha az koyuyorum)
aldığı kadar un ve tuz
gerçekten çok hoş oluyor, tavsiye ederim

lin1907, post: 37547170, member: 321613"]Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...

Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm[/QUOTE]
Sizede gecm
Sagol canım sizede gecmiş olsun burnunu acmaya calısıyorum otri bebe kullanıyorum ama pek bişey cıkmıyor ama bi cekiyor burnunu dolu baya ses geliyor daha içerde dolmuş galiba bi türlü akmıyor...soğandan umutmuydum yaptım ama üçümüzünde acılmadı burnu..bu arada eşim bugün daha kötü oldu hafif ates halsizlik falan umarım bize gecmez

Gecmiş olsun sizde biraz dikkat edinde gecmesin size..biz aynı gün üşüttük sanırım aynı anda aynı belirtiler badladı tam gececek derken eşim bugün daha kötüledi ateste cıktı umarım kızıma gecmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…