ben yakında resiim göndermiştim ama herkes göndermedi madem biz de gönderelim, ara ara yapalım bunu kızlar,hep yazı hep yazı sayfa renkleniyo valla... resmimiz bu akşamdan...
günydın kızlar
maşallah bebişlerinize çok tatlılar hepsi
ben tavuğa dikkat etmiyorum ya bundan sonra alınca organik alıyım bende
pek tavuk almıyorum ama alıncada normal alıp geliyorum kızım sevior haşlayınca yiyor küçük küçük onları
bizim buraya köy yumartası geliyrcanım yumurtaya da dikkat etmekgerekiyo,ben onu da hala organik alıyorum kızım için,kendimize normal tabi,nereye kadar böyle devam edebilicem bişmiyorum ama içim rahat etmiyo başka türlü... sanırım anaokuluna başlayana kadar,komşumuz da öyleymiş herşeyin organiği falan derken anaokuluna başlayınca orda herşeyi yemeye başlamış... bi de organik kahvaltı öğle yemeği veriyorum diyen özel okullar kolejler falan var ki sakın inamayın,eşim gıda mühendisi ve catering sektöründe çalışıyo işte o okullar yemekleri bu firmalatdan alıyo,kendileri yapsa bile organik beslenmek öyle pahalı bişey ki o fiyatlara mümkün değil eğitimden pahalıya gelir nerdeyse :)
Hamza daha hiç bu tarz bir oyuncağa binmedi desem...
maşallah Derin'e
Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...canım önce oturt içine çalışmazken,alışsın kurcalasın sevsin oyuncağı,baktın eğleniyo o zaman kartı okutup çalıştırın,hatta binmeden önce başka çocuklar binerken izleyin konuş özensin...
derin çok seviyo bunları trenler,dönen fincanlar,sallanan müzikli arabalar filan..bi tek atlı karıncayı atları hiçbişekilde sevemedi,ata değil arkasındaki arabasına da otursa istemiyo kalkıyo hemen :)
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.Ailece üşüttük galiba hepimizin bırnu tıkalı biz neysede kızım kötü burnu tıkalı uyuyamıyor horluyor nefes alamayıp uyanıyor:-( temizliyorum burnunu ama pek bişey cıkmıyor...bıkac gecedir aglayıp tepinerek uyanmaya basladı dişimi cıkacak bi derdi var kesin
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer bizim de babamız üşüttü inş bize bişey olmazAilece üşüttük galiba hepimizin bırnu tıkalı biz neysede kızım kötü burnu tıkalı uyuyamıyor horluyor nefes alamayıp uyanıyor:-( temizliyorum burnunu ama pek bişey cıkmıyor...bıkac gecedir aglayıp tepinerek uyanmaya basladı dişimi cıkacak bi derdi var kesin
resim çoook güzel,çok tatlılar,emzikleri görünce emzikli günlerimizi hatırladım biz de böyleydik diye :) orta raftakilere dokunmuyolar mı canım hemendikkatimi onlar çekti bizde paramparça olur onlar...
gripte falan tavukçorbası önerirler ya hep ondan dedim canım,ben de derine en başından beri organik tavuk alıyorum parçalayıp poşetlere koyup dondurucuya atıyorum onları kullanıyorum sürekli,biz tabi ki normal market tavuğu yiyoruz ama ona hep organik alıyorum,migrostan alıyorum org.tavuğu ne derece güvenilir bilmiyorum ama...tatilde annemlerde kayınvakidemlerde hiçbiyerde hiç yedirmedim tavuk.doktorumuz da söylemişti zaten,organik vermeyeceksen hiç yemesin tavuk demişti. bi de burda da bazı yerlerde köy tavuğu falan satıyolar eşim organik tavuğun daha iyi olduğunu söylüyo köy tavuğu demek gdosuz demek değil ki diyo yani köyde de gdolu yemle besleniyosa. ama org.olması için yemi de dahil org.olmalıymış o belgeleri alabilmek için ve büyük markalara güvenebilirsin diyo...
ben eminim canım iz kalmayacağına yeter ki geçsin bitsin gitsin kurtulsun aklınızdan çıksın...
teşekkürler canım hepimizin kutlu olsun, biz kutlayamadık ama ya,eşimin işe gitmesi gerekti gidemedik törene bu sefer,geçen sene gitmiştik nasıl güzeldi,seneye inşallah...
Ne şirinler maaşallah benim oğlum emzik emmediği için ben bayılıyorum emzikli bebelere...
söz dinlemiş kuzularım maşallah çok akıllılar zaten
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız canım.
Canım benimkiler de bu tarz oyuncaklara çok meraklıben yakında resiim göndermiştim ama herkes göndermedi madem biz de gönderelim, ara ara yapalım bunu kızlar,hep yazı hep yazı sayfa renkleniyo valla... resmimiz bu akşamdan...
Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm
Sagol canım sizede gecmiş olsun burnunu acmaya calısıyorum otri bebe kullanıyorum ama pek bişey cıkmıyor ama bi cekiyor burnunu dolu baya ses geliyor daha içerde dolmuş galiba bi türlü akmıyor...soğandan umutmuydum yaptım ama üçümüzünde acılmadı burnu..bu arada eşim bugün daha kötü oldu hafif ates halsizlik falan umarım bize gecmezBir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm
Gecmiş olsun sizde biraz dikkat edinde gecmesin size..biz aynı gün üşüttük sanırım aynı anda aynı belirtiler badladı tam gececek derken eşim bugün daha kötüledi ateste cıktı umarım kızıma gecmez...Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer bizim de babamız üşüttü inş bize bişey olmaz
Bu arada kefir veriyorum oğluma 3 gündür içiyor onun için yoğurt vermiyorum inş faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?