kardeş aşkıkızım erken uyudu, ben de ereni alıp teyzeme muhabbete gittim ama
eren biraz oyalandıktan sonra neynep diye bir başladı aramaya
anne neynep yok
neynep yok derken başladı ağlamaya
eve getirdim Zeynep'i gördü, nasıl mutlu oldu yavrum, hemen uyudu kuzum
Benim oğlum da öyle kimi yiyiyor kimi yemiyor mesela üzüme hiç hayır demezdi çok severdi ama 2-3 keredir filan reddediyor alırsa da yemek yerine oyun oynuyorkızlar ikizler bu ara pek iştahsız
sevdikleri tüm yemekleri reddediyorlar
acaba neden bilemiyorum
bu akşam poğaça yaptım, gayet güzel yediler
tarifini vereyim size
mayasız poğaça
iki kabartma tozu
6 yemek kaşığı yoğurt
bir yumurta
bir de yumurtanın akı
sarısını üzerine sürmek için ayırıyoruz
bir su bardağı yağ(ben daha az koyuyorum)
aldığı kadar un ve tuz
gerçekten çok hoş oluyor, tavsiye ederim
Sizede gecmlin1907, post: 37547170, member: 321613"]Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm
Sagol canım sizede gecmiş olsun burnunu acmaya calısıyorum otri bebe kullanıyorum ama pek bişey cıkmıyor ama bi cekiyor burnunu dolu baya ses geliyor daha içerde dolmuş galiba bi türlü akmıyor...soğandan umutmuydum yaptım ama üçümüzünde acılmadı burnu..bu arada eşim bugün daha kötü oldu hafif ates halsizlik falan umarım bize gecmez[/QUOTE]
ben de otribebeyle denemelerimde hiçbirşey çıkaramayınca sadece serum fiz.sıkıp bırakıyorum bazen...
çok geçmiş olsun tekrar...