kardeş aşkıkızım erken uyudu, ben de ereni alıp teyzeme muhabbete gittim ama
eren biraz oyalandıktan sonra neynep diye bir başladı aramaya
anne neynep yok
neynep yok derken başladı ağlamaya
eve getirdim Zeynep'i gördü, nasıl mutlu oldu yavrum, hemen uyudu kuzum
Benim oğlum da öyle kimi yiyiyor kimi yemiyor mesela üzüme hiç hayır demezdi çok severdi ama 2-3 keredir filan reddediyor alırsa da yemek yerine oyun oynuyorkızlar ikizler bu ara pek iştahsız
sevdikleri tüm yemekleri reddediyorlar
acaba neden bilemiyorum
bu akşam poğaça yaptım, gayet güzel yediler
tarifini vereyim size
mayasız poğaça
iki kabartma tozu
6 yemek kaşığı yoğurt
bir yumurta
bir de yumurtanın akı
sarısını üzerine sürmek için ayırıyoruz
bir su bardağı yağ(ben daha az koyuyorum)
aldığı kadar un ve tuz
gerçekten çok hoş oluyor, tavsiye ederim
Sizede gecmlin1907, post: 37547170, member: 321613"]Bir kere çalışırken oturtmuştuk arkadaşın kızının yanına ağladı durmak istemedi bir daha da hiç denemedik.biz pek avm filan da gitmiyoruz ya (babamız pek sevmiyor) belki de ondan da aklıma gelmiyor...
Canım aklıma ilk gelenleri yazayım bu arada çok geçmiş olsun hamza da bayramda hastaydı 14 tane iğne yedi iğneler bitti 10 gün sonra yine hasta oldu.şimdi 1 haftayı geçmesine rağmen hala tam iyileşmiş değil.
1- soğanı 4e bölüp odada yakın bir yere koyabilirsin.
2-petekler yanıyorsa odada peteğe yakın bir yere ya da üstüne ıslak havlu koyabilirsin
3-cold mix diye bir damla var ondan kullanabilirsiniz.
4-aslında en önemlisi burun temiz havada açılıyor ve de banyoda..yatmadan önce duş aldırıp yatırabilirsin..
5-maalesef burun tıkanıklığı balgamlı öksürüğe çevirebilir biz de öyle oldu o başınıza gelirse de 1 soğanı geceden rendeleyip içine 1,5 yemek kaşığı bal ekle..ertesi sabah-akşam bölünmek üzere suyunu süzüp içir..
tekrar çok geçmiş olsun cnm
Ailece üşüttük galiba hepimizin bırnu tıkalı biz neysede kızım kötü burnu tıkalı uyuyamıyor horluyor nefes alamayıp uyanıyor:-( temizliyorum burnunu ama pek bişey cıkmıyor...bıkac gecedir aglayıp tepinerek uyanmaya basladı dişimi cıkacak bi derdi var kesin
Asyaseyhanın selamı var merak edenlerine..gücenik ve kırgın olduğu için buraya girmeme kararı almış maalesef
Canım benimkiler de bu tarz oyuncaklara çok meraklı
evimize yakın iki avm var, ikisinden de kartımız var
gidince mutlaka biniyoruz, hem de epey pahalıya gelyor malum iki tane olunca :)
asyaseyhan kırıldığını biliyorum ama
unut gitsin, gel ya
ne güzel muhabbet ediyorduk, hem de çok seviyordum muhabbetini
Bu akşam büyük bir kazadan son anda kurtuldu benim afacan
uyutmak için beşiğinde sallıyordum herzamanki gibi debeleniyordu içinde sonra kalktı yan korkuluğa tutunarak dikildi ve birden kendini bırakarak aşağı sarktı Allahtan çok çabuk yakaladım da yere çakılmadı.Allah tüm evlatlarımızı korusun
geçmiş olsun cnm burun tıkanıklığı çocukları çok raatsız ediyor ondan da olabilirAilece üşüttük galiba hepimizin bırnu tıkalı biz neysede kızım kötü burnu tıkalı uyuyamıyor horluyor nefes alamayıp uyanıyor:-( temizliyorum burnunu ama pek bişey cıkmıyor...bıkac gecedir aglayıp tepinerek uyanmaya basladı dişimi cıkacak bi derdi var kesin
Cok cektim uykusuzluktan gece saat bası meme için kalkardı artık gece emmiyor bikac saat uyuyor kalkıp süt istiyor arada gaz sancısı oluyor aglıyor uyanınca kendi uykuya gecemiyor yanında pış pış yapıp uyutuyorym..en azından bikac saat uyuyor artık hala gece yatsın sabah kalksın günleri hayal ediyorum.günaydın
gece uyku prablemlerinden bıktım bn artık
nasıl bir yol izlicem bilmiyorum 3 te yattım zten
bizim kızda 3 te uyandı sallıyorm sallıyorum uyuyr tam ayağımdan bırakıyorum uyanıyor
ne zaman biticek bu sorum çok merak ediyorum her şey tamam da uykusuz kalmak çok zormuş ahhh ahhh :) :)
sonra ağladı ağladı başını okşarken uyuya kaldı şükür iki saat bende uyudum.
o günleri bende çok hayal ediyorumCok cektim uykusuzluktan gece saat bası meme için kalkardı artık gece emmiyor bikac saat uyuyor kalkıp süt istiyor arada gaz sancısı oluyor aglıyor uyanınca kendi uykuya gecemiyor yanında pış pış yapıp uyutuyorym..en azından bikac saat uyuyor artık hala gece yatsın sabah kalksın günleri hayal ediyorum.
İnşallah geçmez canım sizi bilmem ama benim eşim hasta olduğunda oğlundan daha bebek oluyorumarım en kısa zamanda iyileşirGecmiş olsun sizde biraz dikkat edinde gecmesin size..biz aynı gün üşüttük sanırım aynı anda aynı belirtiler badladı tam gececek derken eşim bugün daha kötüledi ateste cıktı umarım kızıma gecmez...
Ben de hep hayal ederdim çünkü gece emzik olarak kullanırdı beni memeyi kestikten sonra daha iyi şimdi su için kalkıyor bi de yanımda yatıyor kalkıp beni görünce elini yüzüme koyup tekrar uyuyor memeden kesilince uykusu daha düzeliro günleri bende çok hayal ediyorum
ne zman gelicek iple çekiyorum :)
inşslsh hrp beraber kavuşuruz
gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yokCok cektim uykusuzluktan gece saat bası meme için kalkardı artık gece emmiyor bikac saat uyuyor kalkıp süt istiyor arada gaz sancısı oluyor aglıyor uyanınca kendi uykuya gecemiyor yanında pış pış yapıp uyutuyorym..en azından bikac saat uyuyor artık hala gece yatsın sabah kalksın günleri hayal ediyorum.
bakarım tabi canım yazarım burayayenikullanıcı
canım ben prima aktif bebek kullanıyorum
80 lik olanını 35 liraya alıyorum, fiyatına benim için bakabilir misin?
ne diyeyim canım belki sabaha kadar uyur belli mi olurpapatyacım gidemedim ben bugün,belki yarın bakıcam,bugün misafirlikteydik orda bi türlü uyutamadım derini eve dönüşte arabada hemen kucağıma yatıp kapadı gözlerini eve gelince de üstünü çıkarırken falan uyandı uykusu bölündü diye resmen sinir harbi yaşadı çocuk nasıl bi ağlama boğazları acımıştır heralde zor ayılmıyo da uyumuyo da zor uyuttum uyurken bile uzun süre iç çekti yavrum bakalım ne zaman uyanıcak bu gece nasıl geçer bilmiyorum...
Bir gece vermedim meme cok agluyudu..biberonla süt verdim içti agladı uyudu sonraki gecelerde meme diye tutturmadı meme deyince süt verdim kabul etti içti uyudu ve daha uzun süre uyudu.öylece gece eömeyi bıraktı şimdi sadece uyku zamanı emiyor onun dısında meme istemiyor.gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?