2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kardeş aşkı
Benim oğlum da öyle kimi yiyiyor kimi yemiyor mesela üzüme hiç hayır demezdi çok severdi ama 2-3 keredir filan reddediyor alırsa da yemek yerine oyun oynuyor
Sizede gecm

Sagol canım sizede gecmiş olsun burnunu acmaya calısıyorum otri bebe kullanıyorum ama pek bişey cıkmıyor ama bi cekiyor burnunu dolu baya ses geliyor daha içerde dolmuş galiba bi türlü akmıyor...soğandan umutmuydum yaptım ama üçümüzünde acılmadı burnu..bu arada eşim bugün daha kötü oldu hafif ates halsizlik falan umarım bize gecmez[/QUOTE]

ben de otribebeyle denemelerimde hiçbirşey çıkaramayınca sadece serum fiz.sıkıp bırakıyorum bazen...
çok geçmiş olsun tekrar...

Bu akşam büyük bir kazadan son anda kurtuldu benim afacan
uyutmak için beşiğinde sallıyordum herzamanki gibi debeleniyordu içinde sonra kalktı yan korkuluğa tutunarak dikildi ve birden kendini bırakarak aşağı sarktı Allahtan çok çabuk yakaladım da yere çakılmadı.Allah tüm evlatlarımızı korusun

geçmiş olsun canım,hastalıklar başladı yine,çabuk atlatırsınız ilerlemeden inşallah...

Asyaseyhanın selamı var merak edenlerine..gücenik ve kırgın olduğu için buraya girmeme kararı almış maalesef

inşallah bana da kırgın değildir en azından kırgın olmadıkları ile buradan sohbete devam etse...

Canım benimkiler de bu tarz oyuncaklara çok meraklı
evimize yakın iki avm var, ikisinden de kartımız var
gidince mutlaka biniyoruz, hem de epey pahalıya gelyor malum iki tane olunca :)

canım çocukla ilgili ne ucuz ki 2 taneyle gerçekten zor öyle suistimal ediyolar ki çocuklarımız için özenip almak isteyeceklerimizi... biz de en yakın avm mizden kart edindik babamız biraz kontör yükledi abartmadan kullanıyoruz,derinin öyle isteme tutturma huyları yok şimdilik ben kendim özenip sırf eğlensin diye götürüyorum bindiriyorum binince gülüyo eğleniyo ya ben daha mutlu oluyorum... annelik ne acayip bişeymiş, ilk trene bindiğinde ağlamıştım benim kızım büyümüş çocuk mu olmuş da oyuncaklara biniyomuş diye,halbuki pek de duygusal sayılmazdım ben eskiden :)

asyaseyhan kırıldığını biliyorum ama
unut gitsin, gel ya
ne güzel muhabbet ediyorduk, hem de çok seviyordum muhabbetini

çok geçmiş olsun canım,biz de bugün bardak kırdık peşinden gitmeseydim basabilirdi Allah korusun,gerçekten hepsini Allah korusun her an yanlarında olamıyoruz, bu aralar bizim bardaklarımıza kupalarımıza meraklı içer gibi yapıyo doluysa üstüne döküyo,bardaktan su içmek istiyodur belki diye plastik bardak aldım tutmalı fincan gibi de var istemiyo onları illaki bizimkileri istiyo...

bu arada facedeki gruba katılan asyaseyhan doğru kişi canım ben merak edip özel msj attım sonrasında da görüşüyoruz.

geçmiş olsun cnm burun tıkanıklığı çocukları çok raatsız ediyor ondan da olabilir

günaydın
gece uyku prablemlerinden bıktım bn artık
nasıl bir yol izlicem bilmiyorum 3 te yattım zten
bizim kızda 3 te uyandı sallıyorm sallıyorum uyuyr tam ayağımdan bırakıyorum uyanıyor
ne zaman biticek bu sorum çok merak ediyorum her şey tamam da uykusuz kalmak çok zormuş ahhh ahhh :) :)
sonra ağladı ağladı başını okşarken uyuya kaldı şükür iki saat bende uyudum.

Cok cektim uykusuzluktan gece saat bası meme için kalkardı artık gece emmiyor bikac saat uyuyor kalkıp süt istiyor arada gaz sancısı oluyor aglıyor uyanınca kendi uykuya gecemiyor yanında pış pış yapıp uyutuyorym..en azından bikac saat uyuyor artık hala gece yatsın sabah kalksın günleri hayal ediyorum.

Biz pek avm lere gitmiyoruz gitsekte pek götütmüyorum kızımı o tarz oyuncaklara binöedi hiç bi gün denerim..parklarda oynasın diyorum ama bizim burda parklar pislik içinde mikrop yuvası yerlerde kaydırak içlerinde cekirdekler izmaritler beni tiksindiriyor...sahilde yürüyüş yapıp koşuyor hava güzelse kötüyse evdeyiz

o günleri bende çok hayal ediyorum
ne zman gelicek iple çekiyorum :)
inşslsh hrp beraber kavuşuruz

İnşallah geçmez canım sizi bilmem ama benim eşim hasta olduğunda oğlundan daha bebek oluyorumarım en kısa zamanda iyileşir

o günleri bende çok hayal ediyorum
ne zman gelicek iple çekiyorum :)
inşslsh hrp beraber kavuşuruz
Ben de hep hayal ederdim çünkü gece emzik olarak kullanırdı beni memeyi kestikten sonra daha iyi şimdi su için kalkıyor bi de yanımda yatıyor kalkıp beni görünce elini yüzüme koyup tekrar uyuyor memeden kesilince uykusu daha düzelir

gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yok

yenikullanıcı
canım ben prima aktif bebek kullanıyorum
80 lik olanını 35 liraya alıyorum, fiyatına benim için bakabilir misin?

papatyacım gidemedim ben bugün,belki yarın bakıcam,bugün misafirlikteydik orda bi türlü uyutamadım derini eve dönüşte arabada hemen kucağıma yatıp kapadı gözlerini eve gelince de üstünü çıkarırken falan uyandı uykusu bölündü diye resmen sinir harbi yaşadı çocuk nasıl bi ağlama boğazları acımıştır heralde zor ayılmıyo da uyumuyo da zor uyuttum uyurken bile uzun süre iç çekti yavrum bakalım ne zaman uyanıcak bu gece nasıl geçer bilmiyorum...

ne diyeyim canım belki sabaha kadar uyur belli mi olur
benim de kızım bugün 20 dk uyudu, sonra uyandı
oğlum ise 3 saat uyudu, derken tüm düzenimiz bozuldu bizimden

ben avm lere hafta sonu gitmek istemiyorum, çok kalabalık, hastalık falan bulaşır diye
yapacak da bir şey de bulamıyorum
evde de sıkıldım

Merhaba kizlar
uzun bir aradan sonra bir ugrayayim buralara dedim ki hala buralardasiniz ne güzel.

Bir sıkıntım var su çiçeği oluyoruz yani oğlum oluyor.

Sizin ufakliklardan geçiren oldu mu hiç ?

gece emmesini sen mi kestin gerçi biberonla süt içiyormuş bizde biberon da süt te yok
Bir gece vermedim meme cok agluyudu..biberonla süt verdim içti agladı uyudu sonraki gecelerde meme diye tutturmadı meme deyince süt verdim kabul etti içti uyudu ve daha uzun süre uyudu.öylece gece eömeyi bıraktı şimdi sadece uyku zamanı emiyor onun dısında meme istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…