Kızımın en favori oyuncağı bu, dakikalarca çiziyor da çiziyor. İlk aldığımızda oynamaz sanmıştık ama çok sevdi. Kalem tutmayı da bu şekilde öğrendi. Şimdi mum boyası ve resim defterleri var, çiziktirip duruyor.bizde tıpkısının aynısının pembesi var canım çok oldu alalı,mıknatıslı şekilleri veremedim ağzına sokuyodu hep,kalemiyle anlamsız karalamalar yapıyodu ama bayadır ortalıkta yok bu oyuncak çıkarayım yeniden... ama seninkilerin diline hakkaten maşallah..
Canım geçenlerde sormuştun cevaplayamadım. Kızıma annem bakıyor. Ama yazın 4 ay kadar bakmadı. İki ay babaanneyi getirdik izmir’den, iki ay bakıcıya verdik. Bakıcıya sabahları bırakıyordum bi saat sonra falan tekrar bizim eve getirip bizim evde bakmaya devam ediyordu. Kızım o dönem sabahları gel git üşütüp hasta olmuştu. Annem 1 ay önce memleketten geldi bizim evde bakıyor. Kızımın keyfi çok yerinde şimdi acaip seviyor anneanneyi. Akşamları bile bize gelmiyor artık. Bi de öyle güzel “annenne” diyor ki. Annem bayılıyor!!!beni de burda güldürdü allah onuda hep güldürsün inşallah
Banyo günlerimiz çok yorucu geçiyor. Eşim tutuyor ben yıkıyorum ama kesinlikle durmuyor ve kaçmak istiyor. Kan ter içinde kalıyoruz. Sonra ben giydirmeye gidiyorum eşim ıslanan banyoyu temizliyor. Giydirmek başlı başına bir iş zaten. Çok fazla zorluyor beni. giydiriyorum sonra eşim geliyor, ben tutuyorum o saçını kurutuyor yine bir mücadele. Saçı uzun ve çok olduğu için kurutmak da uzun sürüyor. En son işimiz bittiğinde savaştan çıkmış gibi oluyoruz vallahi.
Banyo günlerimiz çok yorucu geçiyor. Eşim tutuyor ben yıkıyorum ama kesinlikle durmuyor ve kaçmak istiyor. Kan ter içinde kalıyoruz. Sonra ben giydirmeye gidiyorum eşim ıslanan banyoyu temizliyor. Giydirmek başlı başına bir iş zaten. Çok fazla zorluyor beni. giydiriyorum sonra eşim geliyor, ben tutuyorum o saçını kurutuyor yine bir mücadele. Saçı uzun ve çok olduğu için kurutmak da uzun sürüyor. En son işimiz bittiğinde savaştan çıkmış gibi oluyoruz vallahi.
Teşekkürler önerileriniz için. Bizim banyo küvet değil, duşakabin. Ben zor sığıyorum ikimiz nasıl sığarız ki bilemedim. Bir de kovayı koymamız lazım tabi.Cnm bizde de banyodan çıkmamak için ağlama durumu var yıkarken sorun yok bi ara birlikte yıkanıyorduk ben yıkanırken o suyla oynuyordu en son onu yıkayıp çıkıyorduk deneyebilirsin bence
Canım ben seninle aynı durumda olsam inek sütünü içirmeye devam ederim.. Çünkü ilerde de inek sütü içmesini isteyeceğiz ve şimdi devam sütüne alışırsa belki inek sütünden soğuyacak. Hem bıdığın beslenme şekli tamamen değişti. Vücudunun alışması için belki böyle ishal olması gerekiyordur veya ishal olması bu durumla tamamen alakasızdır.Gunaydin...
memeden kestigim icin uyutmadan once inek sutu iciriyorum ogluma ama o zamandan beri kakasi biraz fazlalasti ve nerdeyse sivi halde yapiyor. Az oncede tepesine kadar yapti afedersiniz. Devam sutune geciyim diyorum ne dersiniz?
Bizim küvet ama küçük hiç beraber yıkanmadık onu oturtuyorum ben dısardan yıkıyorum suyu sevdiği için pek sorun cıkarmıyor..ama sevmese kacsa tek kişi zorlanırım.Teşekkürler önerileriniz için. Bizim banyo küvet değil, duşakabin. Ben zor sığıyorum ikimiz nasıl sığarız ki bilemedim. Bir de kovayı koymamız lazım tabi.
ben buraya geldiğimde kimse olmuyor, sizin olduğunuz saatlerde de ben gelemiyorum, muhabbete dahil olamıyorum hiç
Gunaydin...
memeden kestigim icin uyutmadan once inek sutu iciriyorum ogluma ama o zamandan beri kakasi biraz fazlalasti ve nerdeyse sivi halde yapiyor. Az oncede tepesine kadar yapti afedersiniz. Devam sutune geciyim diyorum ne dersiniz?
Teşekkürler önerileriniz için. Bizim banyo küvet değil, duşakabin. Ben zor sığıyorum ikimiz nasıl sığarız ki bilemedim. Bir de kovayı koymamız lazım tabi.
Bizim burun hala tıkalı acılmıyor cok rahatsız bi durum temizletmiyorda kacıyor on gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?