2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Umarım cözeriz..bakalım ne kadar devam edicek böyle. ..kendini savunsa anlarımda..ama öyle diyilki...ona vurmayanlarada vuruyor malesef....

Umarım cözeriz..bakalım ne kadar devam edicek böyle. ..kendini savunsa anlarımda..ama öyle diyilki...ona vurmayanlarada vuruyor malesef....

ben tostu beyaz peynirli domates ve kekikli yaptım meriç severek yeedi ...

alıntılamayı beceremedim hiçte sevmedim yeni halini kk nın :/

Ben de bugün yaptım peynirli domatesli falan sevdi sanırım.

canım ben kaşarlı yapıyorum
incecik ekmekler ve araya kalınca bir dilim kaşar
severek yiyorlar, kahvaltıya değil de ara öğün gibi veriyorum ben
eğer kahvaltıda da peyniri az yedilerde yapıyorum genellikle
Bu sabah yaptım cnm. ekmeğin kenarlarını çıkardım içiyle yaptım sadece. Bi taraftan sütünü içti bi taraftan tostunu yedi :) Bizimki peyniri sevmiyor ya yani sadece peynir verdim mi çıkartıyor ben de domatesle kamufle ederek falan veriyorum artık :) Yoğurdu da aynı şekilde ya makarna ya pilav ya da kuskusla veriyorum. Türlü türlü oyunlar yani.

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuu
evet canım ya bakıyorum çıkıyorum kimse bişey yazmamış,benim de konuşasım gelmiyo :)
haftasonu herkes geziyo heralde dedim... biz artık derinle baya zorlanıyoruz onunla dışarı çıkmak bayayorucu oluyo,daha çok babası peşinde,adamcağız bizi gezdirmek istemiycek yakında...

Aa cn

Aa cnm benim bebiş mi geliyor gözün aydın olsun nedense çok sevindim :)))
bilmiyorum ki canım gelebiliyor mu ? istenen hızda değil kalp atımı haftaya belli olcak ilerleme yoksa yani kalbi durduysa kürtaj ... biraz keyifsizim haliyle (

bilmiyorum ki canım gelebiliyor mu ?nen hızda değil kalp atımı haftaya belli olcak ilerleme yoksa yani kalbi durduysa kürtaj ... biraz keyifsizim haliyle (
Aa cidden mi istediğin bir gebelikmiydi? Yaniinanç küçük ya o acıdan sordum.. inş sorun olmaz ya allah hayırlısını nasip etsin

Aa cidden mi istediğin bir gebelikmiydi? Yaniinanç küçük ya o acıdan sordum.. inş sorun olmaz ya allah hayırlısını nasip etsin
evet ne yazıkki biraz sıkıntı var gibi. evet istediğimiz bir gebelikti hatta tüp bebek :) menapoz durumu vardı bende 1 yaşında yaptırmanızı öneriyorum demişti dr um.inanç a da arkadaş olur dedik ama bakalım cumartesi sonuç ne olacak.amin canım

valla ben de bakıp bakıp çıkıyorum
yorucu ne demek
biz de resmen ölüyoruz
iki çocuğa iki kişi yetmiyor artık
eve girerken mahalle inliyor resmen
insanlar önceden soruyordu, ne oldu? neden ağlıyorlar? düştüler mi? diye
artık biliyorlar ki mahallede kıyamet koptuysa ikizler eve girmemek için son kozlarını oynuyordur diyorlar
sadece eve gidelim emzik vericem diyince giriyorlar ve çok gariptir durmadan koşan, oynayan iki canavar yorulmak nedir bilmiyor

bilmiyorum ki canım gelebiliyor mu ? istenen hızda değil kalp atımı haftaya belli olcak ilerleme yoksa yani kalbi durduysa kürtaj ... biraz keyifsizim haliyle (
ne diyorsun candaş
olmaz inşallah öyle bir şey
hadi bize güzel haberler ver ya
çok üzüldüm yaaaaaaa

cAnım günaydın
maşallah ikizlere
allah sizlere güç kuvvet versin inş
enerjileride bol nasıl dayanacaksınız
inş kışında sıkıntı yaşatmazlar size dışarı konusunda

maalesef haberler iyi değil gibi işte papatya, cmts yi merakla bekliyorum
dün akşam itibariyle bulantılarım yine başladı ama bilmiyorum ki
aslında bulantılarım kesilmişti ve ümitsizdim şuanda bulatım var yine
normal seyrine mi döndü diyorum tabi.
inş hangisi hayırlısıysa öyle olsun diyorum elimden geleni yaptım sonuçta
nasibi yoksa ne yapsam boş tabiki üzülürüm kötü şeyler olursa ama ( elimdende gelen yokki
haftaya inş güzel haberler verebilrim

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah kontrolde canım...

biz emzikten tam olarak kurtılduk canım,günlerdir ortalıkta hiç emzik yok,emziksiz uyuyoruz aramıyoruz da,darısı başınıza... biz çok bağlıydık emziğe bi dene istersen,tamamen kaldır ama arada ağladıkça zorlandıkça vermek yok biz başta öyle yaptık yırtık emziklerle daha zor oldu tamamen ortadan kaldırınca kabullendi heralde aramadı...

CandaS cnm Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inş. Dualarımız sizinle mutlu haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım

yaaaaa korkuyorum aslında
gece nasıl olacak ki?
gündüz bir şekilde hallederim ama gecesi...
mesela uyanınca meme diye ve suuuu diye ağlıyorlar
kurtulmanız tam olarak ne kadar sürdü canım ?

kızlar ben sebze yedirmekte zorlanıyordum ikizlere, çözümü şöyle buldum,
mesela bugün çok sevdikleri gözlemeden yaptık ama
süt, yumurta, peynir, nane, maydanoz, ıspanak ve adını bilmediğim bahçeden topladığımız bir otu koyduk
bayılarak yediler maşallah
bir de haftada bir kez kesin bazen de iki kez menemen yapıyorum
içine soğan, sarımsak, biber, maydanoz, domates,yumurta ve evde ne ot varsa az az koyuyorum onu da gayet güzel yiyorlar :)))
sebze yediremeyenlere naçizane önerimdir

artık benimkiler kahvaltılarını sadece kendileri yapıyorlar, neredeyse hiç müdahale ettirmiyorlar
sadece ben rafadan yumurtalarını yediriyorum
zeytin, peynir, tahin-pekmez... kendileri yiyorlar
mesela tahin pekmeze ekmeklerini kendileri bandırıyorlar
ama ortalığı acayip batırıyorlar

yaaaaa korkuyorum aslında
gece nasıl olacak ki?
gündüz bir şekilde hallederim ama gecesi...
mesela uyanınca meme diye ve suuuu diye ağlıyorlar
kurtulmanız tam olarak ne kadar sürdü canım ?

korkma canım bi dene,benim eşim de korkuyodu onun yüzünden bu kadar geç kaldım bıraktırmada, çok düşkündü çünkü emziğe gerçekten,gece de gündüz de emziksiz uyumuyodu uyandığında bulup da ağzına atmazsa ağlardı...bi hafta falan evdeki 3 tane yırtık emzikle oyalandı almadım böyle böyle bıksın bıraksın dedim, daha kötü oldu yırtık olduğu için sevmiyodu sadece bütün gün orda burda gördükçe bir iki ağzına sokup elinde dolaştırıyodu oyalanıp durdu,uyurken de ağzına almıyodu elinde tutuyodu,uyanıp da ağzına attığında yırtık diye sinirlenip ağlıyodu sık sık uyandık o hafta geceleri. .. sonra dedim kendi kendime zaten yırtık diye ağzında tutmuyo bunu yani emzikle uyumuyo aslında o zaman tamamen ortadan kaldırayım,eşim yine itiraz etti zaten uykusuzuz iyice mahvoluruz falan,dedim elbet bigün bırakırken yaşıycaz bu süreci ilerde iyice inatlaşır zor olur geç bile kaldık,iyi ki bırakmışız canım ya görmediği sürece adıyla söyleyip hiç aramadı,zaten emziksiz uyumaya alışmış hiç aramadı,gece uyandığında salladım uyuttum daha sakin uyudu sinirlenmeden,gitgide azaldı uyanmaları,zaten bir uyandı uyutup yatırıyorum 2.de yanımıza alıyorum ben... şimdi bırakmazsan çok daha uzun süre devam ederler canım iyice akılları eriyo, ben 1 yaşına kadar bıraktırmayı istiyodum hep de ha hasta oldu ha diş çıkardı diye bırakamadım sonra da eşimden destek alamadım,iyi ki bu sefer dinlememişim...
yalnız geçen gün avmde dolaşırken kocaman emzikli bi bebek geliyomuş karşıdan derin dikkatle bakıyomuş eşim korkmuş demiş tamam alıcak çocuğun ağzından şimdi :) hiçbişey yapmamış ama ne almış ne de mızmızlanma,yani bırakmışız artık...

maşallah canım ya... imreniyorum özeniyorum,kocaman maşallah... sana da maşallah ama ..
biz bi arpa boyu yol alamadık daha bu konuda,mümkün değil önüne kahvaltılık koysam o kadar saat aç kalmışken elini sürmez,belki ekmeği kuş gibi tırtıklar... çok önyargılı,çok kolaycı,ne zaman nasıl alışıcak bilmiyorum,acıktırıyorum da önüne de koyuyorum elimle de parçalar veriyorum olmuyo... yine de çok şükür sağlıklı ve de öyle böyle yediriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…