Nolmuş bu siteye böyle yav tam yenisine alışırken tekrar değişiyor

Nasılsınız iyi misiniz?Kuzucuklar da iyidir umarım. Benimki bu ara çok huysuz oldu ya herşeye bağırıyor hele istediğini yapmadık mı çığlık çığlığa sinirlerim bozuldu iyice. Karşı komşunun çocuğu da Arda çığlık attıkça gülüyor bizimki de marifet sanıyor bağırmayı. Çocuğu uyardım kaç kere daha napıyım bilemedim.
Bugün Bursa'da hava çok sıcak diye havuzu balkona koydum 1 saat falan oynadı ayakları buruş buruş oldu

Bağrış çağrış çıkardım uyku saati gelince. Bi de bugün çatıda tadilat var sabahtan beri çekiç matkap seslerini dinliyoruz. Normalde kapı gıcırtısına uyanan oğlum şu an mışıl mışıl uyuyor şaka gibi.
Dün doktor randevumuz vardı. Boyu 80,5 cm olmuş ama geçen aya göre 300 gr. kilo vermiş

Sanırım bayram dönemindeki düzensizlikten kilo kaybetti. Kilo alması için neler yapabilirim ki? Doktorumuz artık devam sütü, mama falan verme dedi siz ne yiyorsanız o da onu yesin dedi. Bir de dudak bağını söyledim koptu falan diye baktı bişey yok. Müdaheleye gerek kalmadan o da halledilmiş oldu. Her şerde bi hayır var demek ki.
Herkese Bursa'dan kucak dolusu sevgiler