Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedense babalar karşı çıkıyo hep,kolaycılar mı ne :)eşime dedim, emziği bıraktıralım diye
ben çocuklarımı karşıma alamam dedi
Selam anneler. Uzuuun bir aradan sonra yeniden aranıza döndüm. Taşınmak ve yerleşmek epey yordu. Şimdi yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz hep birlikte. Cansu ya halen bakıcı bulamadım. 1 Eylül'e kadar evdeyim bakalım sonra ne yapcaz. Bu arada Cansu bayağı büyüdü. Artık komutları yerine getiriyor, konuşmamız çoğaldı. Acıkınca buzdolabının başında maaaaaaaammmaaaaaaaaaa uykusu gelince annnneee nen nen diye ortalığı yıkıyor. Kime işi düşürse yaptırmak için öpücükler falan türlü şebeklikler yapıyor. Yemek miktarları hala çok minik. Neyse şimdilik sabırla bekliyorum düzelmesini. Bu arada yeni evimizin önü çocuk parkı evimizde bahçeli ve tek katlı.Yani Cansu kapıyı açık buldu mu parka kaçıyor. Allahtan trafik araba falan yok da içim rahat. Parkta tek başına kaydıraktan kayabiliyor. Geçenlerden bir grup anne tarafından acayip nazar değdi kızıma. Minicik ama nasıl cesaretli diye. Kız büyütmek gerçekten çok eğlenceliymiş. 2 erkek çocuk büyüttüm ama bu yaşla mı alakalı yoksa tecrübelermi beni rahatlattı bilmiyorum. Cansu hiç büyümesin istiyorum :)
Kızlar ben de uzun uzun bir aradan sonra hepinize merhaba diyorum.
Sayfa, düzen değişmiş, yadırgadım.
Candaş, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ferah fahur yazasın.
Zaman zaman cepten girdim ama sizler de tatildeydiniz sanırım. Sessiz sakindi buralar.
Neyse, bizden haberler.
Üç haftada üç bölge, üç şehir, üç iklim değiştirdik. Ve hepsinde oğlum hastalandı.
Sivas'ta hava değişiminden grip oldu.
Adana'da Suriyelilerden gelen salgın varmış, parka filan götürmüştük, ordan mı aldı bilemedim de, üç gün ateşi düşmedi, sonra dudaklarında ve vücudunda yer yer sivilce gibi döküntüler oldu.
Adana çook sıcaktı, bir de sıcak vurdu, klima da etkiledi tabii.
[ve Gökalp uyandı, döneceğim]
oglumda pekmezli tahini cok seviyor kendi banip yiyor ama her yer pekmez oluyor dedigin gibi :)artık benimkiler kahvaltılarını sadece kendileri yapıyorlar, neredeyse hiç müdahale ettirmiyorlar
sadece ben rafadan yumurtalarını yediriyorum
zeytin, peynir, tahin-pekmez... kendileri yiyorlar
mesela tahin pekmeze ekmeklerini kendileri bandırıyorlar
ama ortalığı acayip batırıyorlar
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar...
yarim saat kadar once kalkti oglum sol goz kapagi sismis kizarmis gozu küçülmus ne ki bu şimdi bilen var mi
oglumda pekmezli tahini cok seviyor kendi banip yiyor ama her yer pekmez oluyor dedigin gibi :)
kizlar oglumda dun kil kurdu farkettim . makatta cizik sekilde yirtilma vardi. dra gitmistik gecen ay.bi suru seyi yasaklamisti. seftali, muz, sut makarna tarzi seyler. her gun yapiyor kabiz degil dedim ama tek parca halinde yapiosa kabiz o dedi. normalde sert degil ama oyle dedi. krem kullaniyorduk. dun de kurdu gordum. acaba o kabizlik yaptida yirtilma ondan mi oldu bilmiorum. yarin dru arayip randevu alicam artik zaten 18 ay randevusu da yakindi.
Kızlar ben de uzun uzun bir aradan sonra hepinize merhaba diyorum.
Sayfa, düzen değişmiş, yadırgadım.
Candaş, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ferah fahur yazasın.
Zaman zaman cepten girdim ama sizler de tatildeydiniz sanırım. Sessiz sakindi buralar.
Neyse, bizden haberler.
Üç haftada üç bölge, üç şehir, üç iklim değiştirdik. Ve hepsinde oğlum hastalandı.
Sivas'ta hava değişiminden grip oldu.
Adana'da Suriyelilerden gelen salgın varmış, parka filan götürmüştük, ordan mı aldı bilemedim de, üç gün ateşi düşmedi, sonra dudaklarında ve vücudunda yer yer sivilce gibi döküntüler oldu.
Adana çook sıcaktı, bir de sıcak vurdu, klima da etkiledi tabii.
[ve Gökalp uyandı, döneceğim]
Selam anneler. Uzuuun bir aradan sonra yeniden aranıza döndüm. Taşınmak ve yerleşmek epey yordu. Şimdi yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz hep birlikte. Cansu ya halen bakıcı bulamadım. 1 Eylül'e kadar evdeyim bakalım sonra ne yapcaz. Bu arada Cansu bayağı büyüdü. Artık komutları yerine getiriyor, konuşmamız çoğaldı. Acıkınca buzdolabının başında maaaaaaaammmaaaaaaaaaa uykusu gelince annnneee nen nen diye ortalığı yıkıyor. Kime işi düşürse yaptırmak için öpücükler falan türlü şebeklikler yapıyor. Yemek miktarları hala çok minik. Neyse şimdilik sabırla bekliyorum düzelmesini. Bu arada yeni evimizin önü çocuk parkı evimizde bahçeli ve tek katlı.Yani Cansu kapıyı açık buldu mu parka kaçıyor. Allahtan trafik araba falan yok da içim rahat. Parkta tek başına kaydıraktan kayabiliyor. Geçenlerden bir grup anne tarafından acayip nazar değdi kızıma. Minicik ama nasıl cesaretli diye. Kız büyütmek gerçekten çok eğlenceliymiş. 2 erkek çocuk büyüttüm ama bu yaşla mı alakalı yoksa tecrübelermi beni rahatlattı bilmiyorum. Cansu hiç büyümesin istiyorum :)
Gunaydin kizlar...
yarim saat kadar once kalkti oglum sol goz kapagi sismis kizarmis gozu küçülmus ne ki bu şimdi bilen var mi
oglumda pekmezli tahini cok seviyor kendi banip yiyor ama her yer pekmez oluyor dedigin gibi :)
kizlar oglumda dun kil kurdu farkettim . makatta cizik sekilde yirtilma vardi. dra gitmistik gecen ay.bi suru seyi yasaklamisti. seftali, muz, sut makarna tarzi seyler. her gun yapiyor kabiz degil dedim ama tek parca halinde yapiosa kabiz o dedi. normalde sert degil ama oyle dedi. krem kullaniyorduk. dun de kurdu gordum. acaba o kabizlik yaptida yirtilma ondan mi oldu bilmiorum. yarin dru arayip randevu alicam artik zaten 18 ay randevusu da yakindi.
Merhaba uzun zaman yazamadım annemin yanındayız tatil için...hiç okuyamadım umarım herkes iyidir..kızımı araba tuttugu için hiç gezdiremedik malesef:--( dönüş yolu nasıl olacak bilmiyorum..bundan sonrada nasıl gezdirecegim bu cocuk hep evdemi oturacal cok moralim bozuk..
bakıcı işi zor ve epeyce sıkıntılı
inşallah içine sinen birini bulursun canım
evinizi gözümde canlandırdım da
bu devir de hayal gibi
ne mutlu sana ve çocuklarına
benimkiler de artık tek başlarına kaydırak merdivenlerini çıkıp kayabiliyorlar ama ben nineyse çok geriliyorum
Herkese merhabalar
Ben de uzun zamandır yazmıyordum.
Aklımda kaldığı kadarıyla geçmişe dönük yorumlar yapayım...
Candaş umarım bebeğin seninledir.
Yenikullanıcı emziği bırakmanıza sevindim darısı rondo ve blendıra inşallah...
Papatya kuzulara ve sana ayrı sevgiler ve de maşallahlar olsunnn
Bualca ve Asyaseyhan hoşgeldiniz, Cansu gerçekten çok şanslı bahçeli bir ev ve de karşısında park ne güzel..
Gökalp'imin hastalıkları gelmiş gitmiş olsun bir daha uğramasın inşallah.
ErdeminE Dr.a gösterin canım göz bu...size de geçmiş olsun..
Şimdi de bizden haberler :
Hamza Eymen son zamanlarda çok huysuz mızmız derdini anlatamadığında kafasını alnını neresi denk gelirse vuruyor1 haftadan fazladır da burun akıntısı var bazen salyası da akıyor elleri hep ağzında..belki de diş geliyor...
bunun haricinde ellerini kollarını da hareket ettirerek bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ben "sonra ne oldu oğlum?" deyince daha da hoşuna gidiyor bıdır bıdır bıdırdanıyor..kelimelerimiz baba dede memmi anni ile sınırlı hala..
bugün 18 ay aşılarını oldu sedyeden gene çok korktu bu yüzden zor zaptettik dedesiyle..
kg.su 10,2 boyunu sedyede rahat durmadığından sağlıklı ölçemedi hemşire ama 76 cm dedi..bıngıldak kapanmış çok şükür...