Aşılar yaklaştı biz nasıl yapacagız bılmıyorum cok korkuyor aglıyor kötü oluyorum onun gözündeki korkuyu görünce...kaç tane aşı var bu ay?? Bıngıldak tam kapanmadı hala bizdr cok yumusakta degıl amaHerkese merhabalar
Ben de uzun zamandır yazmıyordum.
Aklımda kaldığı kadarıyla geçmişe dönük yorumlar yapayım...
Candaş umarım bebeğin sedegıldir.
Yenikullanıcı emziği bırakmanıza sevindim darısı rondo ve blendıra inşallah...
Papatya kuzulara ve sana ayrı sevgiler ve de maşallahlar olsunnn
Bualca ve Asyaseyhan hoşgeldiniz, Cansu gerçekten çok şanslı bahçeli bir ev ve de karşısında park ne güzel..
Gökalp'imin hastalıkları gelmiş gitmiş olsun bir daha uğramasın inşallah.
ErdeminE Dr.a gösterin canım göz bu...size de geçmiş olsun..
Şimdi de bizden haberler :
Hamza Eymen son zamanlarda çok huysuz mızmız derdini anlatamadığında kafasını alnını neresi denk gelirse vuruyor1 haftadan fazladır da burun akıntısı var bazen salyası da akıyor elleri hep ağzında..belki de diş geliyor...
bunun haricinde ellerini kollarını da hareket ettirerek bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ben "sonra ne oldu oğlum?" deyince daha da hoşuna gidiyor bıdır bıdır bıdırdanıyor..kelimelerimiz baba dede memmi anni ile sınırlı hala..
bugün 18 ay aşılarını oldu sedyeden gene çok korktu bu yüzden zor zaptettik dedesiyle..
kg.su 10,2 boyunu sedyede rahat durmadığından sağlıklı ölçemedi hemşire ama 76 cm dedi..bıngıldak kapanmış çok şükür...
amin cnm amim hamza da önceden 1,5 kepçe çorbayı içinde ekmekle yerdi ama şimdi 1 kepçeyi zor tamamlıyoruz.ama maşallah diyim meyveyi çok seviyor gün içinde arada eline üzüm armut veriyorum yiyiyor..kuruüzüm de veriyorum bazen onu da seviyor..akşam biz yerken de yediklerimizden mutlaka tadıyor..mrb canım ne güzel dua öyle amin amin de bu aralar gerçi yesin de nasıl ne yerse yesin modundayım... bu saat oldu sadece sabahmenemen ve öğleden sonra tavuk çorbasıile duruyoruz,meyveyi yediremedim biraz önce,yemeyen bebek annelerine Allah sabır versin yardım etsin elini kolunu ağzını burnunututup da versem de akıtıy dışarı püskürtüyo mümkünatı yok yediremiyorum ya...
derin de derdini anlatamadıkça sinirleniyo,bi konuşsalar rahatlasalar... evde ergen tripleri çekiyorum resmen...
2 bacaktan 1 ağızdan canımAşılar yaklaştı biz nasıl yapacagız bılmıyorum cok korkuyor aglıyor kötü oluyorum onun gözündeki korkuyu görünce...kaç tane aşı var bu ay?? Bıngıldak tam kapanmadı hala bizdr cok yumusakta degıl ama
saolasin cnm randevu aldim yarina gideicez ins. bzmde asi 2 hafta sonra ama bekleme dedi hemsire hemen verdiler randevu. kil kurdu tedavi edilmeliymis hemen
çok geçmiş olsun canım size da
18. ay demişken aşılar da yaklaştı
bizimki haftaya
derin de meyveleri severek yerdi ama şimdi istemiyo sabırla bekliyorum yapıcak bişey yok... muzlu süt içiyo Allahtan,bu akşam incir de koydum içine...Aşılar yaklaştı biz nasıl yapacagız bılmıyorum cok korkuyor aglıyor kötü oluyorum onun gözündeki korkuyu görünce...kaç tane aşı var bu ay?? Bıngıldak tam kapanmadı hala bizdr cok yumusakta degıl ama
şu bıngıldak olayını hiç anlamıyorum ben hiç kontrol edemedim kendim doktor kapanmış demişti bi daha da bakmıyo hiç... bu arada dün alerji için doktora gşttiğimizde 15.ayda sağlık bakanlığından evlere gelip yaptıkları aşıyı 18.ayda tekrar olacak mı dedim,tekrar olması gerekiyomuş tekrar olmasının sakıncası yokmuş...
amin cnm amim hamza da önceden 1,5 kepçe çorbayı içinde ekmekle yerdi ama şimdi 1 kepçeyi zor tamamlıyoruz.ama maşallah diyim meyveyi çok seviyor gün içinde arada eline üzüm armut veriyorum yiyiyor..kuruüzüm de veriyorum bazen onu da seviyor..akşam biz yerken de yediklerimizden mutlaka tadıyor..
Emziren annelere bir sorum var sizin kuzular da emerken şekilden şekile giriyor mu ? Hamza'nın favorisi ben koltukta oturacağım o bir sağımdan bir solumdan geçip geçip emiyor görseniz ne hışımla yapıyor bunu anlatamam..geceleri mızırdanmalarında da memeyi almadan kesinlikle uyumuyor
Merhaba uzun zaman yazamadım annemin yanındayız tatil için...hiç okuyamadım umarım herkes iyidir..kızımı araba tuttugu için hiç gezdiremedik malesef:--( dönüş yolu nasıl olacak bilmiyorum..bundan sonrada nasıl gezdirecegim bu cocuk hep evdemi oturacal cok moralim bozuk..
Meyve pek yemiyo bizimki keyfi gelirse biraz elma muz..derin de meyveleri severek yerdi ama şimdi istemiyo sabırla bekliyorum yapıcak bişey yok... muzlu süt içiyo Allahtan,bu akşam incir de koydum içine...
bakıcı işi zor ve epeyce sıkıntılı
inşallah içine sinen birini bulursun canım
evinizi gözümde canlandırdım da
bu devir de hayal gibi
ne mutlu sana ve çocuklarına
benimkiler de artık tek başlarına kaydırak merdivenlerini çıkıp kayabiliyorlar ama ben nineyse çok geriliyorum
kızlar emziği bırakmıştık ya,kızımın ilk emziğini hatıra diye saklıyodum, kuzenimin çocuğunda görmüştüm anaokulunda her hafta bi çocuğun tablosu sergileniyodu ilk emziği badisi falan gibi eşyaları asılıp,neyse saklıyodum işte bi sepet içinde ıvır zıvırlar vardı masanın üstünde,sandalyelere tek başına çıkabilen ve masa üstüne de çıkabilen kızım sepetten emziği bulup ağzına almış bi girdim içeri masanın üstünde ağzında minicik emzik nasıl şaşkın mutlu ve yaramaz yasak bişey yapmış yakalanmış ifadeyle suratıma bakıyo iştahla emiyo,hemen çıkardım ağzından şaşkınlıktan bişey yapmadı bikaç saniye sonra nasıl avaz avaz üzüntülü üzüntülü ağladı yerlere attı kendini zor zaptettim ve öyle üzüldüm ki çok sevdiği bişeyi elinden almış gibi suçlu hissettim kendimi,bi süre beni gördükçe hatırlayıp ağladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?