kızlar ben ikea dan aldım
kaşık, çatal, bıçak , bardak ve tabakları var, set şeklinde
rengarenk
fiyatı da gayet uygundu
suyumuzu bardaktan içmeye başladık
çatal ve kaşık kelimesini gayet güzel telaffuz ediyorlar
ve ben yaklaşık 1 aydır kaşık ve çatal veriyorum ellerine
hatta kendileri ısrarla istiyor
çatalı kaşığa oranla daha güzel kullanıyorlar, ama ben yine de çok korkuyorum, bir yerlerine batıracaklar diye
kaşığı da gün içinde mutlaka veriyorum
hızlı yol kat edemiyoruz
yavaş yavaş öğreniyorlar, ilk günlere göre gayet başarılılar
mesela çorba içeceklerse kaşıkla, kendilerini doyuramazlar ama 4 te 1ini içebilirler kasenin
yarısı ağızlarına yarısı üstlerine, önlüklerine ve yere dökülüyor
etraf çok batıyor, biraz sabır işi
hatta daha açık söyleyeyim, benimkiler çorbadan sonra banyoluk oluyorlar
benimkilerin yoğurtla problemi var mesela
yemek istemiyorlar
ben de önlerine koyuyorum, sırf kaşığın sevdasına yoğurt yiyorlar
makarnalarını mutlaka kendileri çatallarıyla yiyor
bu ara yumurtayı severek yiyorlar
buzdolabını açıp, yumurtaları gösterip mırta mırta diyorlar, bir ara yedirmekte epey zorlanıyordum
muzdan bıkmışlardı, yemiyorlardı
neredeyse 1 aydır vermiyordum, onu da özlemişler
markette görünce ikisi birden baladı muş muş diye
Canım aldığın çatal kaşığın resmi var mı ben baktım bulamadım bende almayı düşünüyorumdum
canımben de baktım sanırım bunlar http://www.ikea.com.tr/Urunler/ikea_cocuk/3-7_yas/beslenme.aspx
evet canım bunlar
tek tek almaya kalksak, azcık da kaliteli olsun dersen çok pahalıya mal oluyor
aventte bir çatal bir kaşık 20 küsürdü
sağol canım, hamza da çok şeker maşallah...
gözü kaşıklığın olduğu çekmecede olsa da hep yemek yemek için kaşığa ilgisi olduğunu sanmıyorum ben,ama plastik kaşık benim de aklımda bu aralar, ben de alıcam, tutmayı bilsin boş da olsa ağzına götürmeyi öğrensin,belki bi gün dolu da götürür..
tekrar tekrar maşallah Zeynep ile Eren'e sanki en az 3 ay büyükler bizimkilerden...
nerelerde acaba tatile filan mı çıktılar?
nazlma da yazmıyor o da işe mi başladı ?
tekrar tekrar maşallah Zeynep ile Eren'e sanki en az 3 ay büyükler bizimkilerden...
Ankara bugün cayır cayır yandı resmen
öğlen uykusundan uyanınca Zeynep 'e bir baktım, anıyor çocuk
yanımızda ateş ölçerini de getirmemmişiz
ateşten çok çektiğim için elle ölçmede de epey ustalaştım
hemen tişörtünü de çıkardım
sadece bezle kaldı, colpol verdim, duş aldırdım
sonra tekrar sızdı kucağımda
eşim iş çıkışı ateş ölçeri getirdi, bir ölçtüm 39.1
hemen tekrar duşa soktum
bu sefer de dolven verdim, sokağa çıktık
gayet güzel oynadı, 9.30 gibi geldik eve
ateşi de düşmüştü, uyuttum, bu gece uyku yok bana, o kadar da yorgunum ki anlatamam
Arkadaşlar çocuğunu benim gibi lifleyen var mıydı? Ben her banyoda güzel güzel liflerdim. Bugün kizimdaki isilikler icin cilt doktoruna gittik. Liflemememi sadece sabunu elimle surmemi soyledi. Bir anadolu kadını olarak bana cok ters geldi. Yakında keseye basliyacaktim life yasak geldi:)))))
geçmiş olsun canım, inşallah ikiniz de geceyi rahat atlatırsınız....
Arkadaşlar çocuğunu benim gibi lifleyen var mıydı? Ben her banyoda güzel güzel liflerdim. Bugün kizimdaki isilikler icin cilt doktoruna gittik. Liflemememi sadece sabunu elimle surmemi soyledi. Bir anadolu kadını olarak bana cok ters geldi. Yakında keseye basliyacaktim life yasak geldi:)))))
ben doğduktan sonra doğal süngerlerden almıştım hala onu kullanıyorum ama neredeyse sadece köpürtmek için gibi, hiç bastırmadan bazen azıcık gezdiririm üzerinde köpük yayarım sonra elimle yıkarım... ben hep sebamed şampuan ve sebamed sabun kullandım 1 yaşına kadar, şampuanına halen devam ediyorum, sabunu 1 yaşından sonra bazen sebamed bazen bübchen aldım hatta son 2 seferdir dalinin sabununu alıyorum onlarda da bi sorun yaşamadım... doğduğundan beri hala her banyo sonrası sebamedin bebe yağını da kullanıyorum...
lifleyecek kadar ne kir olucak onlarda canım zaten incecik hassas ciltleri... bizimki pek terlemiyo da, ev serin hep klima gece gündüz açık, kızlar facedeki grupta da okuyorum bebeklerde sıcak yüzünden hep isilikler oldu hem popoda hem heryerinde hem de uyuyamama sorunu falan, klima artık ihtiyaç kesinlikle bebekli evde klima olmalı, klima dokunur hasta eder lafı da tamamen yalan, artık gayet iyi klimalar üretiliyo ve hiç de dokunmuyo...
Bende sayfayı açtım size klimayı soracaktım bizim ev acayip sıcak ve kızım azı dişlerini çıkarıyor ben kılmalı odada yatırmak istiyorum eşim izin vermiyor hasta edeceksin diyor şimdi kavga dövüş çocuğu kılmalı odaya getirdim hem hava sıcak hem çocuk ateşli yazık ya kuzuma
en iyisini yapıyorsun aslında ben maalesef pek evhamlıyım babamız benden de beter...
canım sanırım ikiz olduklarından birbirlerinden çok etkileniyorlar
canım biraz da ben özgür bırakıyorum
onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
mesela zeytinin çekirdeğini çıkarmayı öğrenene kadar emin ol en az 20 zeytini çekirdeğiyle yutmuşlardır :))))
ısrarla verdim
Zeynep işi abarttı, üzümün de çekirdeğini çıkarıyor şimdi :)))
çok geçmiş olsun canım ah şu ateşşAnkara bugün cayır cayır yandı resmen
öğlen uykusundan uyanınca Zeynep 'e bir baktım, anıyor çocuk
yanımızda ateş ölçerini de getirmemmişiz
ateşten çok çektiğim için elle ölçmede de epey ustalaştım
hemen tişörtünü de çıkardım
sadece bezle kaldı, colpol verdim, duş aldırdım
sonra tekrar sızdı kucağımda
eşim iş çıkışı ateş ölçeri getirdi, bir ölçtüm 39.1
hemen tekrar duşa soktum
bu sefer de dolven verdim, sokağa çıktık
gayet güzel oynadı, 9.30 gibi geldik eve
ateşi de düşmüştü, uyuttum, bu gece uyku yok bana, o kadar da yorgunum ki anlatamam
ben...ama artık yapmayacağım papatyayı ve seni okuduktan sonra...bizde de isilik oldukça mevcut özelikle dışarda sıcağa maruz kalıncaaaArkadaşlar çocuğunu benim gibi lifleyen var mıydı? Ben her banyoda güzel güzel liflerdim. Bugün kizimdaki isilikler icin cilt doktoruna gittik. Liflemememi sadece sabunu elimle surmemi soyledi. Bir anadolu kadını olarak bana cok ters geldi. Yakında keseye basliyacaktim life yasak geldi:)))))
ben oğlumdaki egzama için doktora gittiğimde
liflemememi söylemişti, şampuan olarak da mustela kullanmamı söylemişti
ben mustelanın şampuanı dışında hiçbir ey kullanmıyorum tenlerine
daha sabun bile değdirmedim
ben de artık liflemeyeceğim sabunumuz da şampuanımız da Nivea..hamza da hem kuru ciltli hem de egzamalı... mustela almak istiyorum aslıunda ama elimdeki bitsin diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?