2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım aldığın çatal kaşığın resmi var mı ben baktım bulamadım bende almayı düşünüyorumdum

canımben de baktım sanırım bunlar http://www.ikea.com.tr/Urunler/ikea_cocuk/3-7_yas/beslenme.aspx

evet canım bunlar
tek tek almaya kalksak, azcık da kaliteli olsun dersen çok pahalıya mal oluyor
aventte bir çatal bir kaşık 20 küsürdü

evet canım ya baktım ben de herşeyi avent aldım hep şimdiye kadar ama kaşık falan da almıycam yani bi çatal kaşığa o para verilir mi yani, chicconunkiler çok daha uygundu onu alıcaktım ben de http://www.e-bebek.com/chicco-ilk-kasik-ve-catal-setim-12m_CHI-879992 ama tabak bardak falan takım iyiymiş bunlar da, kaşıkları chicco alsam da tabak bardak ikea alabilirim çünkü aventin de chicconun da tabak fiyatları hele iyice abartılmış, altı üstü sağlıksız malzeme kullanılmasa da sert plastik yani...

hamza bazen taklit edip götürüyor ağzına doğru ama tabi senin dediğin gibi yemek için olmayabilir.
alıp bakalım napacaklar artık biraz kirlenmeyi göze alacağız havalar sıcak onları da sokarız suya..
bu arada ben de tam teşekküllü olmasa da banyo ettirebiliyorum artık maksat serinlesin yavrucak...

tekrar tekrar maşallah Zeynep ile Eren'e sanki en az 3 ay büyükler bizimkilerden...

maşallah gerçekten, derine göre de öyle, bizim bahçede 1 ay büyük bi arkadaşı var derinin o da öyle maşallah, sanki 1 ay değil de bikaç ay var gibi, her çocuğun gelişimi farklı, ama hepsi çok tatlı :)

nerelerde acaba tatile filan mı çıktılar?
nazlma da yazmıyor o da işe mi başladı ?

evet ya bayram tatili bitmedi galiba...

tekrar tekrar maşallah Zeynep ile Eren'e sanki en az 3 ay büyükler bizimkilerden...

canım sanırım ikiz olduklarından birbirlerinden çok etkileniyorlar
canım biraz da ben özgür bırakıyorum
onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
mesela zeytinin çekirdeğini çıkarmayı öğrenene kadar emin ol en az 20 zeytini çekirdeğiyle yutmuşlardır :))))
ısrarla verdim
Zeynep işi abarttı, üzümün de çekirdeğini çıkarıyor şimdi :)))

Ankara bugün cayır cayır yandı resmen
öğlen uykusundan uyanınca Zeynep 'e bir baktım, anıyor çocuk
yanımızda ateş ölçerini de getirmemmişiz
ateşten çok çektiğim için elle ölçmede de epey ustalaştım
hemen tişörtünü de çıkardım
sadece bezle kaldı, colpol verdim, duş aldırdım
sonra tekrar sızdı kucağımda
eşim iş çıkışı ateş ölçeri getirdi, bir ölçtüm 39.1
hemen tekrar duşa soktum
bu sefer de dolven verdim, sokağa çıktık
gayet güzel oynadı, 9.30 gibi geldik eve
ateşi de düşmüştü, uyuttum, bu gece uyku yok bana, o kadar da yorgunum ki anlatamam

geçmiş olsun canım, inşallah ikiniz de geceyi rahat atlatırsınız....

Arkadaşlar çocuğunu benim gibi lifleyen var mıydı? Ben her banyoda güzel güzel liflerdim. Bugün kizimdaki isilikler icin cilt doktoruna gittik. Liflemememi sadece sabunu elimle surmemi soyledi. Bir anadolu kadını olarak bana cok ters geldi. Yakında keseye basliyacaktim life yasak geldi:)))))

ben oğlumdaki egzama için doktora gittiğimde
liflemememi söylemişti, şampuan olarak da mustela kullanmamı söylemişti
ben mustelanın şampuanı dışında hiçbir ey kullanmıyorum tenlerine
daha sabun bile değdirmedim

ben doğduktan sonra doğal süngerlerden almıştım hala onu kullanıyorum ama neredeyse sadece köpürtmek için gibi, hiç bastırmadan bazen azıcık gezdiririm üzerinde köpük yayarım sonra elimle yıkarım... ben hep sebamed şampuan ve sebamed sabun kullandım 1 yaşına kadar, şampuanına halen devam ediyorum, sabunu 1 yaşından sonra bazen sebamed bazen bübchen aldım hatta son 2 seferdir dalinin sabununu alıyorum onlarda da bi sorun yaşamadım... doğduğundan beri hala her banyo sonrası sebamedin bebe yağını da kullanıyorum...
lifleyecek kadar ne kir olucak onlarda canım zaten incecik hassas ciltleri... bizimki pek terlemiyo da, ev serin hep klima gece gündüz açık, kızlar facedeki grupta da okuyorum bebeklerde sıcak yüzünden hep isilikler oldu hem popoda hem heryerinde hem de uyuyamama sorunu falan, klima artık ihtiyaç kesinlikle bebekli evde klima olmalı, klima dokunur hasta eder lafı da tamamen yalan, artık gayet iyi klimalar üretiliyo ve hiç de dokunmuyo...

Bende sayfayı açtım size klimayı soracaktım bizim ev acayip sıcak ve kızım azı dişlerini çıkarıyor ben kılmalı odada yatırmak istiyorum eşim izin vermiyor hasta edeceksin diyor şimdi kavga dövüş çocuğu kılmalı odaya getirdim hem hava sıcak hem çocuk ateşli yazık ya kuzuma

canım klimayı tavsiye eden doktorlar bile var, klima değil kötü klima hasta ediyo aslında,şimdi çok iyi klimalar var, kötü klima bile üzerine doğru üflemedikçe hasta etmiyo bence sonuçta serin bi ortamda olması daha iyi, derin bizim evin haricinde pekçok yerde arabada falan da hep klimaya maruz kalıyo iyisiyle kötüsüyle, bence terleyip soğursa hasta olur terlemedikçe bu sıcaklarda hep kuru kalıp ısıya göre giyinmesi çok daha sağlıklı...

en iyisini yapıyorsun aslında ben maalesef pek evhamlıyım babamız benden de beter...
çok geçmiş olsun canım ah şu ateşş
ben...ama artık yapmayacağım papatyayı ve seni okuduktan sonra...bizde de isilik oldukça mevcut özelikle dışarda sıcağa maruz kalıncaaa

ben de artık liflemeyeceğim sabunumuz da şampuanımız da Nivea..hamza da hem kuru ciltli hem de egzamalı... mustela almak istiyorum aslıunda ama elimdeki bitsin diyorum...

ben de artık liflemeyeceğim sabunumuz da şampuanımız da Nivea..hamza da hem kuru ciltli hem de egzamalı... mustela almak istiyorum aslıunda ama elimdeki bitsin diyorum...

canım aslında mustela pahalı gibi
45 lira falan ama
ben geçen sene mayıs ayında almıştım, yeni bitmek üzere
hem iki çocuk ve her gün duş sen alsan tek çocukla 1 yıl kullanırsın canım
advantan diye krem kullanıyordum egzaması için
ama artık şampuandan sonra neredeyse hiç kullanmadım, yani egzamaya da faydasını gördüm ben

kızlar en bugün yine alışverişe gittim bebekler için
chicco da yüzde 50 indirim var
10 liraya çok güzel pijamalar var
zara da ise tişörtler 7.5 liraya kadar inmiş
ben önümüzdeki yaz için epey tişört vs. aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…