Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bayramlar arkadaşlar.
Kızlar ben çok kötüyün öyle bunaldım ki anlatamam kızım beni çok yoruyor . Uyuması sorun, yemesi sorun sürekli mızmız ağlıyor. Dışarı çıkaramıyorum çünkü zaptedeniyorum arabasında oturmuyor bisiklet aldım onada oturmuyor kucağımda da durmuyor. Dün oturdum ağladım 2 saatte sadece bi yumurtayı yediremedim ya her öğünümüz aynı 2 saat sürüyor artık sabrım kalmadı bağırıyorum da sonrada üzülüyorumçok binaları beni artık eşimin yanındada durmuyor hep anne anne deyip ağlıyor yapışık ikizler gibiyiz. Ne kendisine nede kendime zaman ayırabiliyorum. Oyuncakla ilgisi yok hiç hep peşimde. Bi iş bile yapamıyorum çamaşır yıkıyorum 3 gün makinede kalıyor asamıyorum. Tatile gideyim desem ordada burnumdan getirecek biliyorum. Çok agresifleştim hiç kimseye tahammülüm kalmadı.
Papatya sütlü çorbanın tarifini verirmisin canım belki onu yer bide onu yapayım
canım benim yeğenimin de ciddi bir yeme problemi var
şöyle ki; şu an 2.5 yaşında ve yeni 11 kilo oldu
kız kardeşim de çok çekti, hala da çekiyor
tahlil falan yaptırdı, bir şeyi yok çok şükür, bir kaç kez doktora da götürdü ama sonuç alamadı
en son bir hocaya götürdü, onun önerisi şu şekilde oldu
önüne yemeği koy, yemek önünde 20 dk beklesin
yemiyorsa onu al önüne meyve koy, o da 10 dk beklesin
yemiyorsa kaldır ve 4 saat boyunca hiçbir şekilde yemek verme, kırıntı yok, buna kuru meyve ve çerez de dahil
4 saatin sonunda yine yemek sun önüne
yeni yeni sonuç almaya başladı
benim yeğenim, kuru kayısı, incir, pestil gibi kuru meyvelerle ve çerezle yaşayabilen bir çocuk
mesela daha yeşil fasulyenin veya şehriye çorbasının bile tadını bilmez, çünkü bakmıyor bile yemeklerin tadına
yemek istemeyince göbek doydu, aç diilim ben diyor
istersen bir dene canım
kolay gelsin , çünkü çok zor gerçekten
yok mu bayram şekerlerinden resimler...
biz bayramlaşmaya çıkmadık bugün...
yetişemedik hazırlanamadık bayrama dinlendik evde biraz...
yarın çıkıcaz, resim de yarın giydirir çekerim...
Eki Görüntüle 1203980
işte bizim bayram şekeri...
gezdik bitirdik bayramı...
zaten gezicek çok bi yer de yoktu herkes tatilde ...
maşallah çok tatlı olmuş
ne de güzel poz vermiş
benimkilerin hiç güzel fotosu yok ya
Merhaba arkadaşlar yemek konusu konuşulmuş. Bizde durumlar şöyle.. kızım hiçbir zaman iştahlı bir bebek olmadı. Birkaç ay öncesine kadar sürekli ilgiyle, oyuncakla video ve kandırmacayla yemek yiyordu. Ama fark ettim ki bunun bir sonu yok. Hep daha fazlasını istiyor. Ben de oyunla yemek yedirmeyi bıraktım. Yerse yer, yemezse yemez diye düşündüm. Bir de daha önceki dönemlerde anneler çocuklarına nasıl yemek yediriyordu acaba diye düşünmeye başladım. çok çocuklu anneler ne yapıyordu acaba? Sonuçta benim eşim altı kardeş ve hiç sanmıyorum ki kayınvalidem çocuklarına yemek yedirmek için bu kadar uğraşmaya vakit bulabilsin. Şuan hepsi kocaman kocaman adamlar ve hiçbirinin yeme problemi yok. Demek ki bu kadar üstüne düşmenin, sinir harbi yaşamanın, tüm enerjiyi yemek yedirmeye uğraşmanın bir anlamı olmadığına karar kıldım. Bu dönemde annem de memlekete geri döndü ve kızıma kayınvalidem bakmaya başladı. O, annemin aksine oyunla yemek yedirmiyor. Ama kızımın üzerinde bir otorite kurdu ve kızım yemek yemesi gerektiğini bir şekilde anlayıp naz yapmadan yemek yemeye başladı. Durum hala çok iyi değil ama ben bu şekilde daha iyi olacağını, büyüdükçe istekle daha güzel yemek yiyeceğini düşünüyorum. bense hala istediğim gibi yemek yediremiyorum. Üstünde hiç otoritem yok onu fark ettim. Naz niyaz yapıyor bana ben de hemen kanıyorum. Ama olsun son birkaç aydır yemek konusunda çok daha iyiyiz. Ve benim hala umudum var :)))
Yenikullanıcı mısırı sormuşsun. Ben geçenlerde ipek hanım çiftliğinden sipariş verdim. Ve gelen mısırlar hakkaten süt mısırdı. Ömrümüzde yediğimiz en güzel mısırlardı. Ve tamamen organik olduğu iddaa ediliyor. Kızım da severek yedi. Fakat tam sindirimiyor. Kakasından neredeyse bütün bütün çıkıyor ama yine de faydasını alıyordur herhalde. İpek hanım çiftliği her hafta listelerini e-mail olarak atıyor ve maille sipariş verebiliyorsun. İnternette bir araştır istersen. Organik bir çok çeşit ürün satıyor.
canım yemek bizde de hiç rahat olmadı hep ilgiyle ama 1 aydır falan çok daha kötü halde, hep bi adımöte gidiyo zorluk kandırmak zorlaşıyo yedirmek zorlaşıyo çok daha karşı koyuyo... yalnız benimki acıkınca da yemiyo... Allah kolaylık versin ne diyelim... kayınvaliden nasıl kurdu o düzeni otoriteyi canım ya keşke biz de yapabilsek, bizde durum daha da vahim benden başkası yediremiyo
o aldığımız mısırları vermedim ben de, bayramda annemlerde köyden gelmiş süt mısır vardı çocukluğumdaki gibi ince koçan seyrek taneli falan, haşlanmıştı aldım getirdim onu eve dün yaptığım çorbasına kattım papatyanın tarifinden esinlenip, te tek tanelerini koydum önüne yemedi çünkü...
bahsettiğin siteyi bi inceliyeyim sağol canım...
Canım kayınvalidem mizaç olarak sert bir kadın zaten. Bizim ki yememek için mızmızlanınca hiç taviz vermedi galiba. hadi hadi hadi ağlama bakıyım, ben senin nazını çekmem falan dediğini duydum bi kaç defa. Çocuklar ne kadar da küçük olsa insanına göre davranıyor. Sanırım çekiniyor babaannesinden ve yiyor. Ama yine de kayınvalidem yiyeceği kadarını veriyor. Baktı yemiyor çok zorlamıyor. Bayramda görümcem de şöyle bir yorumda bulundu kızın senden hiç çekinmiyor, yemek konusunda sen çok yumuşak davranıyorsun ve O da bunu kullanıyor, yemiyor. Çok haklı aslında, uyku konusunda kurduğum düzeni ve otoriteyi yemek konusunda yapmadım veya yapamadım. Görümcemin 2 yaşında kızı var. Annesinden çekindiğini ve nazlanmadan yemek yediğini gözlemledim. Önce itiraz etse bile sonra annesinden korkuyor, oturuyor ve oyunsuz, videosuz yemeğini yiyor, kalkıyor. Bir kere de ben yemek verdim. Ay ne zevkli bişeymiş her verdiğin kaşığa ağzını açıp yiyor çocuk. Hiç yaşamadığım bir deneyimdi. Çok hoşuma gitti :))))
Hepinizn geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar
Biz bayramlıklarla foto çekemedik kirletti sağolsun oğlum zaten makine yada telefonu görmesin hemen almaya çalışıyor sabit durmadığından çekemiyorum.bir tek dün ayaklarını çime bastırdım ilk kez o zaman şaşırdı durdu birazcık o da yine üstünde bayramlıkları yok :)Eki Görüntüle 1204980
derin özge maşallah çok güzel olmuş yine annesi bayıldımm
yeme sorunu olan tüm arkadaşlarım inşallah bu sorundan kurtulursunuz eltimin kızından biliyorum 6 yaşında hala pütürlü yemiyor bildiğim kadarıyla..iştah yok hiç acıktım dediğini duymadım! kg.su da sanırım 13-14 kg. filan....
kaşık çatala ilgisi nasıl çocuklarınızın?plastik takım alayım diyorum yavaş yavaş öğrensin diye