kızlar en bugün yine alışverişe gittim bebekler için
chicco da yüzde 50 indirim var
10 liraya çok güzel pijamalar var
zara da ise tişörtler 7.5 liraya kadar inmiş
ben önümüzdeki yaz için epey tişört vs. aldım
kızlar plastik kaşık çatak konuşmuştuk ya ben http://www.e-bebek.com/chicco-ilk-k...m_CHI-879992?gclid=CNCUlqu79b8CFcSWtAod4B8AKw bunları aldım 12 ay sonrası için miş, aslında bundan sonra 18 ay sonrası için olan http://www.e-bebek.com/chicco-pasla...m_CHI-880004?gclid=CJiCpK279b8CFfOhtAodHmcAaw bunları almak daha mantıklıydı ama biz çok çok başlangıç seviyesindeyiz nerdeyse 6 ay sonrası gibi o yüzden plastikleri aldım şimdilik zaten çok ucuzdu alışsın sonra öbürlerinden alıcam, chicconun tabağı pahalıydı onun yerine ikeadaki bu tabakları http://www.ikea.com.tr/urundetay/30208348/smagli_tabak_seti.aspx alıcam ilk fırsatta, hem çok benziyo renkleri falan takım gibi olucaklar...
güle güle kullanın canım
inşallah kullanır derin :)
ben ilk başlangıç kaşığını kullanırlar mı acaba diye bilemediğimden en ucuzu olan bebedor almıştım
iyi ki ucuz almışım hiç kullanamadık
hemen tatlı kaşığına geçtik, şimdi yemeklerini bizim de kullandığımız yemek kaşığıyla yiyorlar :)))
canım ben de bugün alışverişteydim, kış için de güzel uzun kollular var zarada indirim reyonunda sweetshirt gibi hem13 tlye hem hem 20 tlye aldım, mothercarede de 7.5 tlye çok güzel tshirtler var aldım ondan da, mangonun bedenleri büyük ama kış ve önümüzdeki yaz için olur diye ordan da aldım bişeyler yüzde elli indirimdekilerden, kotona mutlaka bak geçen seneki ürünler yarı fiyatına 20tlye kot gömlek aldım 20 tlye elbise falan çok şıklar ve 2-3 bedenini rahatlıkla alabilirsin kalıpları küçük kotonun, bu yaz 2-3 giydirdim ben tam oldu kış ve önümüzdeki sene için 3-4 alıyorum...
chicconun pijamalarını ben de çok severek kullandım hep yaz kış, yine alıcam kış için de, aynı fiyatlara mothercarein de pijama takımları indirimde yüzde elli bak mutlaka ben 2li pijama takımlarından aldım 82den 41e inmiş yani bi takımı 20ye falan geliyo ama çok şık ve penyesi çok güzel mutlaka bak...
ayyyyyyy ya o kadar yazdım hepsi silindi
canım bence beraber çıkmalıyız alışverişe
hep aynı şeyleri almışız
canım ben de chicco nun pijamalarını kullanıyorum, hatta küçülenleri bu sene şort niyetine giydirdim
zara dan ben de aldım uzun kollu ama erene alabildim, zeynebin bedenlerini bulamadım
ama yine bakarım
aklında bulunsun zara ya mal salı ve cuma günleri geliyor ve değişik ürünler de gelebiliyor
mothercare nin kış sezonundan ikisine de ikişerli uzun kollu pijama takımlarından almıştım
hatta 34 liraydı, tanesi 17 liraya gelmişti
bu sezonun pijamalarında da aldım, turunculu filli olanından aldım, belki de aynısını almışızdır :)
mangonunkilere baktım , beğendiğim de vardı ama Zeynep çok minyon olduğu için gözüme büyük göründü o yüzden almadım ben de
derin uyandı ve uyutamadım bayadır çok ağladı canıçok yanıyo dişlerden hapşırık ve burun akıntısı da var bugün inşallah ilerlemez, mecbur ayılttık çok ağladı oynuyoruz ıhlamur yaptım soğuyunca vericem rahatlar inşallah...
geçmiş olsun canım
biliyorsundur ama grip gibiyse peditus çok iyi geliyor
canım aslında mustela pahalı gibi
45 lira falan ama
ben geçen sene mayıs ayında almıştım, yeni bitmek üzere
hem iki çocuk ve her gün duş sen alsan tek çocukla 1 yıl kullanırsın canım
advantan diye krem kullanıyordum egzaması için
ama artık şampuandan sonra neredeyse hiç kullanmadım, yani egzamaya da faydasını gördüm ben
Facedermo.com diye bir site var. Ben ve işyerinden arkadaş lar burdan alışveriş yapmaya başladık ve cok memnun kaldik. Kendime kizima şampuan ve sabun vs. ordan aldım. Hem çok indirimli hem hemen geliyor. Gelen ürünler oldukça taze, yani son kullanma tarihi yaklaşan ürünler falan degil. Eczanelerden cok pahalı aliyormusum bi bucuk senedir. Bi daha almam eczaneden vallahi. ..
Yahu sicaklardan midir nedir? Hergun 30 tane bardak yikanir oldu bizim evde. Bulasik makinesinin üst Rafi tamamen bardakla doluyor. Bu hafta sonu çok yorucu geçti. İşlerim hic bitmedi. Offff offfff...biraz kitap okumayi umut etmiştim. Epitopu 20 sayfa okuyabildim(((
güle güle ve yerinde kullanın inşallah canım :)kızlar plastik kaşık çatak konuşmuştuk ya ben http://www.e-bebek.com/chicco-ilk-k...m_CHI-879992?gclid=CNCUlqu79b8CFcSWtAod4B8AKw bunları aldım 12 ay sonrası için miş, aslında bundan sonra 18 ay sonrası için olan http://www.e-bebek.com/chicco-pasla...m_CHI-880004?gclid=CJiCpK279b8CFfOhtAodHmcAaw bunları almak daha mantıklıydı ama biz çok çok başlangıç seviyesindeyiz nerdeyse 6 ay sonrası gibi o yüzden plastikleri aldım şimdilik zaten çok ucuzdu alışsın sonra öbürlerinden alıcam, chicconun tabağı pahalıydı onun yerine ikeadaki bu tabakları http://www.ikea.com.tr/urundetay/30208348/smagli_tabak_seti.aspx alıcam ilk fırsatta, hem çok benziyo renkleri falan takım gibi olucaklar...
asyacım çok geçmiş olsun...Cceylincim beni merak etmişsin cannancım soruma cevap vermişsin çok sağolun. Kızlar hepinize selam olsun.bşz spar topar bayrsm tayiline geldik gökalp hava değişiminden hastalandı. Üstüne düştü dudağı patladı. Hala hasta yavrum. Mümkün olduğhnca dışarıçıkarmaya çalışıyorum. İyice alıştı. Dönüşte ne yspacsğımbilmem. Cepten hayli zormuş yazması. Aklımda ve merakımdasınız. Sağlık ve mutluluk dilerim. En başta banaaa.
inşallah ilerlemez çok geçmiş olsun peditus önerisine katılıyorum..derin uyandı ve uyutamadım bayadır çok ağladı canıçok yanıyo dişlerden hapşırık ve burun akıntısı da var bugün inşallah ilerlemez, mecbur ayılttık çok ağladı oynuyoruz ıhlamur yaptım soğuyunca vericem rahatlar inşallah...
Facedermo.com diye bir site var. Ben ve işyerinden arkadaş lar burdan alışveriş yapmaya başladık ve cok memnun kaldik. Kendime kizima şampuan ve sabun vs. ordan aldım. Hem çok indirimli hem hemen geliyor. Gelen ürünler oldukça taze, yani son kullanma tarihi yaklaşan ürünler falan degil. Eczanelerden cok pahalı aliyormusum bi bucuk senedir. Bi daha almam eczaneden vallahi. ..
papatya mustela şampuanınızın adı tam olarak ne bakayım dediğin siteden ?
güle güle ve yerinde kullanın inşallah canım :)
inşallah ilerlemez çok geçmiş olsun peditus önerisine katılıyorum..
Cceylincim beni merak etmişsin cannancım soruma cevap vermişsin çok sağolun. Kızlar hepinize selam olsun.bşz spar topar bayrsm tayiline geldik gökalp hava değişiminden hastalandı. Üstüne düştü dudağı patladı. Hala hasta yavrum. Mümkün olduğhnca dışarıçıkarmaya çalışıyorum. İyice alıştı. Dönüşte ne yspacsğımbilmem. Cepten hayli zormuş yazması. Aklımda ve merakımdasınız. Sağlık ve mutluluk dilerim. En başta banaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?