2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar plastik kaşık çatak konuşmuştuk ya ben http://www.e-bebek.com/chicco-ilk-k...m_CHI-879992?gclid=CNCUlqu79b8CFcSWtAod4B8AKw bunları aldım 12 ay sonrası için miş, aslında bundan sonra 18 ay sonrası için olan http://www.e-bebek.com/chicco-pasla...m_CHI-880004?gclid=CJiCpK279b8CFfOhtAodHmcAaw bunları almak daha mantıklıydı ama biz çok çok başlangıç seviyesindeyiz nerdeyse 6 ay sonrası gibi o yüzden plastikleri aldım şimdilik zaten çok ucuzdu alışsın sonra öbürlerinden alıcam, chicconun tabağı pahalıydı onun yerine ikeadaki bu tabakları http://www.ikea.com.tr/urundetay/30208348/smagli_tabak_seti.aspx alıcam ilk fırsatta, hem çok benziyo renkleri falan takım gibi olucaklar...

canım ben de bugün alışverişteydim, kış için de güzel uzun kollular var zarada indirim reyonunda sweetshirt gibi hem13 tlye hem hem 20 tlye aldım, mothercarede de 7.5 tlye çok güzel tshirtler var aldım ondan da, mangonun bedenleri büyük ama kış ve önümüzdeki yaz için olur diye ordan da aldım bişeyler yüzde elli indirimdekilerden, kotona mutlaka bak geçen seneki ürünler yarı fiyatına 20tlye kot gömlek aldım 20 tlye elbise falan çok şıklar ve 2-3 bedenini rahatlıkla alabilirsin kalıpları küçük kotonun, bu yaz 2-3 giydirdim ben tam oldu kış ve önümüzdeki sene için 3-4 alıyorum...
chicconun pijamalarını ben de çok severek kullandım hep yaz kış, yine alıcam kış için de, aynı fiyatlara mothercarein de pijama takımları indirimde yüzde elli bak mutlaka ben 2li pijama takımlarından aldım 82den 41e inmiş yani bi takımı 20ye falan geliyo ama çok şık ve penyesi çok güzel mutlaka bak...

güle güle kullanın canım
inşallah kullanır derin :)
ben ilk başlangıç kaşığını kullanırlar mı acaba diye bilemediğimden en ucuzu olan bebedor almıştım
iyi ki ucuz almışım hiç kullanamadık
hemen tatlı kaşığına geçtik, şimdi yemeklerini bizim de kullandığımız yemek kaşığıyla yiyorlar :)))

Cceylincim beni merak etmişsin cannancım soruma cevap vermişsin çok sağolun. Kızlar hepinize selam olsun.bşz spar topar bayrsm tayiline geldik gökalp hava değişiminden hastalandı. Üstüne düştü dudağı patladı. Hala hasta yavrum. Mümkün olduğhnca dışarıçıkarmaya çalışıyorum. İyice alıştı. Dönüşte ne yspacsğımbilmem. Cepten hayli zormuş yazması. Aklımda ve merakımdasınız. Sağlık ve mutluluk dilerim. En başta banaaa.

ah keşke kullansa canım ya, 2 gündür ekgıdaya ilk geçişte kullandığım tupperware in minicik mama kaşığı var ya o elinde oyuncak muamelesi yapıyo ona elinde gezdiriyo, umut dünasıişte napıyım alışsın bi şekilde olmadı evcilik oyunlarında oyuncak kaşık yapar bunları da zaten minicik bişey bunlar da dediğim gibi öbürlerini almak daha mantıklıydı da bizimki tam başlangıç seviyesinde 18 ay seviyesi değil :)

ayyyyyyy ya o kadar yazdım hepsi silindi

canım bence beraber çıkmalıyız alışverişe
hep aynı şeyleri almışız
canım ben de chicco nun pijamalarını kullanıyorum, hatta küçülenleri bu sene şort niyetine giydirdim
zara dan ben de aldım uzun kollu ama erene alabildim, zeynebin bedenlerini bulamadım
ama yine bakarım
aklında bulunsun zara ya mal salı ve cuma günleri geliyor ve değişik ürünler de gelebiliyor
mothercare nin kış sezonundan ikisine de ikişerli uzun kollu pijama takımlarından almıştım
hatta 34 liraydı, tanesi 17 liraya gelmişti
bu sezonun pijamalarında da aldım, turunculu filli olanından aldım, belki de aynısını almışızdır :)
mangonunkilere baktım , beğendiğim de vardı ama Zeynep çok minyon olduğu için gözüme büyük göründü o yüzden almadım ben de

valla seninle ve ikizlerle alışveriş çok zevkli olurdu çok isterdim, mothercareden pembe ve pembe minik çiçekli takımı aldım ben...
ben de chicconun geçen kışki pijamalarını kapri şort olarak giydiriyorum :)

iyi oldu canım zaranın yeni mal günlerini öğrendiğim sağol bilmiyodumhiç...
mango evet büyük olurama kotona mutlaka bak...

derin uyandı ve uyutamadım bayadır çok ağladı canıçok yanıyo dişlerden hapşırık ve burun akıntısı da var bugün inşallah ilerlemez, mecbur ayılttık çok ağladı oynuyoruz ıhlamur yaptım soğuyunca vericem rahatlar inşallah...

geçmiş olsun canım
biliyorsundur ama grip gibiyse peditus çok iyi geliyor

geçmiş olsun canım
biliyorsundur ama grip gibiyse peditus çok iyi geliyor

evet biliyorum canım evde açık var ama ne zamandan hatırlamıyorum vermedim yarın sabahtan alıp vericem, ıhlamur verdim şimdilik limon falan da yoktu evde,inşallah ilerlemeden atlatırız bayadır hasta olmuyduk... uyudu şimdi ama çok mızmız bakalım bu gece nasılgeçicek...

Facedermo.com diye bir site var. Ben ve işyerinden arkadaş lar burdan alışveriş yapmaya başladık ve cok memnun kaldik. Kendime kizima şampuan ve sabun vs. ordan aldım. Hem çok indirimli hem hemen geliyor. Gelen ürünler oldukça taze, yani son kullanma tarihi yaklaşan ürünler falan degil. Eczanelerden cok pahalı aliyormusum bi bucuk senedir. Bi daha almam eczaneden vallahi. ..

Yahu sicaklardan midir nedir? Hergun 30 tane bardak yikanir oldu bizim evde. Bulasik makinesinin üst Rafi tamamen bardakla doluyor. Bu hafta sonu çok yorucu geçti. İşlerim hic bitmedi. Offff offfff...biraz kitap okumayi umut etmiştim. Epitopu 20 sayfa okuyabildim(((

sağ ol canım, şimdi baktım da bizim şampuan tükenmiş orada
ben de internetten alıyorum, bakmak isterseniz eczanemizde.com

kitap okuma mı?
ne kadar büyük bir lüks,
ben okul açılınca okuyabiliyorum, çünkü okulumuzda her gün 1 saat kitap okuma saati var, idareci, öğretmen, öğrenci, ve diğer görevliler herkes o saatte kitap okuyor
ben en son evde hamileyken kitap okumuştum :)))

güle güle ve yerinde kullanın inşallah canım :)
asyacım çok geçmiş olsun...
inşallah ilerlemez çok geçmiş olsun peditus önerisine katılıyorum..

sağolasın cnm ...

papatya mustela şampuanınızın adı tam olarak ne bakayım dediğin siteden ?

güle güle ve yerinde kullanın inşallah canım :)

inşallah ilerlemez çok geçmiş olsun peditus önerisine katılıyorum..

sağol canım da pek umrunda olmadı bugün...
ilerlemedi ama aynı gibi, peditusu verdim,ıhlamur yaptım limonlu pekmezli, tavuk çorbası naneli maydanozlu limonlu falan...
terlettik hiç klima açmadık tabi biz de aynı durumda malesef... banyo da yaptırdım mikrobunu atsın diye, inşallah ilerlemeden geçer, hapşırdıkça sümük fışkırtıyo.... dün gece çook kötü geçti ama, 3 kere kalktı ama her seferinde ayıltıp oyun oynayıp uykuya ara vermek zorunda kaldık inanılmaz bi şekilde ağlıyo çok acı çekiyodu dişlerinden hala çıkamadılar bi türlü,acaba boğazı da mı acıyo dedim ama değil sanırım gün içinde iştahsızlık falan yapmadı çünkü...

geçmiş olsun, mutlu sağlıklı tatiller size de canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…