Merhabalar bende sizin sessiz takipçiniz bir mayıs annesiyim.
allah hepinizin bebişlerine sağlık versin .
yenikullanıcı sana birşey sorucaktım geçen bir oyuncaktan bahsetmiştin süngerden çok fonksiyonlu falan diye.o oyuncağın markası yada adı nedir.bende kızıma öyle birşey istiyorum.
şimdiden teşekkürler
http://www.e-bebek.com/ks-kids-ogretici-bloklar_KDS-KA10458PG1 bu ürün canım, ben de e-bebekten indirimden almıştım hala indirimde, uzun süre oynayabileceği ve hem tek başına hem de birlikte oynanabilecek faydalı bişey ve sünger tehlikesiz...
canım o ne afacan hal öyle, maşallha ya... bizimki bi inip bi çıkm derdinde, varsa koltuk üstünde muzur bişey onun peşinde, eskiden koltuğa çıkamıyo diye laptopu koltuğun sırt kısmına bırakır çıkardım alışkanlıktan hala öyle yapıyorum bazen, arkamdan çıkıyo koltuğa geliyorum bş bakıyorum bilg.başında benimki... bugün de sandalyeyi hedeflemee başladı henüz başarmasına engel oluyorum, Allah korusun onları ne diyelim ...
Ya bi de benimki bizi dövüyor özellikle babaannesini onlar kızmıyor ya ben kızıyorum ama yine de tokat atıyo bi de eli ağır çok acıtıyo:)) hatta bugün farkettim istediği olmayınca kendi kolunu parmağını ısırıyor bazen de mama sandalyesinde otururken özellikle ben iş yaparken parmağını boğazına sokup midesini bulandırıyo kızıyorum yapma diyorum ne yapabilirim sizce sizde de var mı böyle şeyler
benim kızım da kafasını yere vuruyodu istediğ iolmayınca falan, ilgilenmiyodum bırakmıştı o huyu bayadır yapmıyodu yeniden başladı ve birden ummadığım anda hızlıca vuruyo ağlıyo kndi de, o sese tepkisiz kalamıyorum alıyorum hemen kucağıma bu durumda nasıl vazgeçiricem bilmiyorum...
Bualca cnm bu güzel paylaşımların için teşekkürler
Biz de 1 yaşından beri koltuklara inip çıkmayı çok seviyoruz.Hatta koltuğun üstünde zıplayarak yürümeye bayılıyoruz. Tabi Arda bununla yetinmedi artık koltuğun yanlarından iniyor aşağıya. Bu yüzden oturma odasında yalnız bırakamıyorum.
Diş fırçası alsam mı diye düşünüyorum bu aralar. Arada banyoya gidip parmağıyla diş fırçalarımızı gösteriyor bi de dişini fırçalıyor gibi yapıyor :)
Bu ara favorisi de ben mutfakta iş yaparken geliyor kafasını bacaklarımın arasına sokuyor ve öyle birlikte yürümek istiyor :)
Bu arada kızlar dün akşam eşimin ananesini ve teyzelerini iftara aldım. Herşey iyi güzel geçti tabi Arda'nın uyku saati baya geçtiği için hareketleri pek normal değildiKoşturup durdu şımarıklıklar falan. Misafirlerim kaçtıktan sonra da oğluşa mama hazırlamak üzere mutfağa geçtim. Babası da oğluşun üstünü değiştiriyordu yatma hazırlıkları falan. Bi ara babasının elinden kurtulmuş koşarak yanıma gelirken ayağı halıya takıldı sanırım ve yüz üstü düştü. Ağzından falan kanlar akmaya başladı ve çok ağladı. Dişlerine falan bişey oldu diye korktum ama üst dudak bağı vardı o kopmuş
Bi şekilde kanı durdurduk. Biraz dudağı falan şişti sonra da uykusuzluğa daha fazla dayanamadı uyudu. Doktora falan götürmeme gerek var mı sizce?
geçmiş olsun canım, biliyosun dudak bağı bizde de var, aslında böyle kendiliğinden yırtılması iyi bişey mi acaba, gidersen doktor ne derse paylaşır mısın, bu konu benim de ilgi alanımda malum ...