• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhabalar bende sizin sessiz takipçiniz bir mayıs annesiyim.
allah hepinizin bebişlerine sağlık versin .
yenikullanıcı sana birşey sorucaktım geçen bir oyuncaktan bahsetmiştin süngerden çok fonksiyonlu falan diye.o oyuncağın markası yada adı nedir.bende kızıma öyle birşey istiyorum.
şimdiden teşekkürler

http://www.e-bebek.com/ks-kids-ogretici-bloklar_KDS-KA10458PG1 bu ürün canım, ben de e-bebekten indirimden almıştım hala indirimde, uzun süre oynayabileceği ve hem tek başına hem de birlikte oynanabilecek faydalı bişey ve sünger tehlikesiz...

bu da koltuk tepesinden bir resim,oturacak yer kalmamış zaar :1:
Eki Görüntüle 1200348

canım o ne afacan hal öyle, maşallha ya... bizimki bi inip bi çıkm derdinde, varsa koltuk üstünde muzur bişey onun peşinde, eskiden koltuğa çıkamıyo diye laptopu koltuğun sırt kısmına bırakır çıkardım alışkanlıktan hala öyle yapıyorum bazen, arkamdan çıkıyo koltuğa geliyorum bş bakıyorum bilg.başında benimki... bugün de sandalyeyi hedeflemee başladı henüz başarmasına engel oluyorum, Allah korusun onları ne diyelim ...

Ya bi de benimki bizi dövüyor özellikle babaannesini onlar kızmıyor ya ben kızıyorum ama yine de tokat atıyo bi de eli ağır çok acıtıyo:)) hatta bugün farkettim istediği olmayınca kendi kolunu parmağını ısırıyor bazen de mama sandalyesinde otururken özellikle ben iş yaparken parmağını boğazına sokup midesini bulandırıyo kızıyorum yapma diyorum ne yapabilirim sizce sizde de var mı böyle şeyler

benim kızım da kafasını yere vuruyodu istediğ iolmayınca falan, ilgilenmiyodum bırakmıştı o huyu bayadır yapmıyodu yeniden başladı ve birden ummadığım anda hızlıca vuruyo ağlıyo kndi de, o sese tepkisiz kalamıyorum alıyorum hemen kucağıma bu durumda nasıl vazgeçiricem bilmiyorum...

Bualca cnm bu güzel paylaşımların için teşekkürler ;)
Biz de 1 yaşından beri koltuklara inip çıkmayı çok seviyoruz.Hatta koltuğun üstünde zıplayarak yürümeye bayılıyoruz. Tabi Arda bununla yetinmedi artık koltuğun yanlarından iniyor aşağıya. Bu yüzden oturma odasında yalnız bırakamıyorum.
Diş fırçası alsam mı diye düşünüyorum bu aralar. Arada banyoya gidip parmağıyla diş fırçalarımızı gösteriyor bi de dişini fırçalıyor gibi yapıyor :)
Bu ara favorisi de ben mutfakta iş yaparken geliyor kafasını bacaklarımın arasına sokuyor ve öyle birlikte yürümek istiyor :)
Bu arada kızlar dün akşam eşimin ananesini ve teyzelerini iftara aldım. Herşey iyi güzel geçti tabi Arda'nın uyku saati baya geçtiği için hareketleri pek normal değildi :D Koşturup durdu şımarıklıklar falan. Misafirlerim kaçtıktan sonra da oğluşa mama hazırlamak üzere mutfağa geçtim. Babası da oğluşun üstünü değiştiriyordu yatma hazırlıkları falan. Bi ara babasının elinden kurtulmuş koşarak yanıma gelirken ayağı halıya takıldı sanırım ve yüz üstü düştü. Ağzından falan kanlar akmaya başladı ve çok ağladı. Dişlerine falan bişey oldu diye korktum ama üst dudak bağı vardı o kopmuş :( Bi şekilde kanı durdurduk. Biraz dudağı falan şişti sonra da uykusuzluğa daha fazla dayanamadı uyudu. Doktora falan götürmeme gerek var mı sizce?

geçmiş olsun canım, biliyosun dudak bağı bizde de var, aslında böyle kendiliğinden yırtılması iyi bişey mi acaba, gidersen doktor ne derse paylaşır mısın, bu konu benim de ilgi alanımda malum ...

kızlar temizlikte bulaşıkta organik deterjanlardan kullanan var mı, ben bulaşık makinasından çıkan herşeyi tekrar durulayarak kullanıyodum :)
bayadır derin yerlerde hep diye yerler de deterjansız siliniyo, banayoya falan sokmuyorum hiç :)
bayadır aklımdaydı şu organik deterjanlar, çok araştırmadan bi markanınkileri aldım bugün internetten, klar diye bi markanınkini aldım umarım iyi bişey almışımdır, bulaşık makinesi toz deterjanı tuzu parlatıcısı ev genel temizliği için ve ahşap temizleyici ılanlarını aldım inşallah menun kalırım ve inşallah zararsız içeriktedirler... sizler neler kullanıyosunuz...

Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu dün çok dua ettim allahım isteyen herkese tattır diye bi de papatya kızın için dua ettim inş kolaylıkla kendiliğinden geçer gözü iyileşir

Bizimki de tırmanma işini son sürat yapıyor inmeyi daha önceden öğrenmişti bayadır iniyo ortada puf var ona kolaylıkla çıkıyo ama koltuklarım yüksek biraz yardım alıyo benim asıl korktuğum sandalyeler kızlar çok dikkat edelim sıcak diye camlar açık allah korusun sandalyeye tırmanır ordan cama ne yaramazlık yapacakları belli olmuyo

Ya bi de benimki bizi dövüyor özellikle babaannesini onlar kızmıyor ya ben kızıyorum ama yine de tokat atıyo bi de eli ağır çok acıtıyo:)) hatta bugün farkettim istediği olmayınca kendi kolunu parmağını ısırıyor bazen de mama sandalyesinde otururken özellikle ben iş yaparken parmağını boğazına sokup midesini bulandırıyo kızıyorum yapma diyorum ne yapabilirim sizce sizde de var mı böyle şeyler
çok teşekkür ederim allah razı olsun ... bizimde meriç kendini tokatlamaya bayılıyo üzerine varmıyorum unutmuştu tekrar başladı bilmiyorum nerden kimden gördü ya :(
Canım hayırlı olsun. İnşallah sağlık sıhhatle alırsın bebişini kucağına :34:
çok teşekkür ederim canım amin :)
kızlar temizlikte bulaşıkta organik deterjanlardan kullanan var mı, ben bulaşık makinasından çıkan herşeyi tekrar durulayarak kullanıyodum :)
bayadır derin yerlerde hep diye yerler de deterjansız siliniyo, banayoya falan sokmuyorum hiç :)
bayadır aklımdaydı şu organik deterjanlar, çok araştırmadan bi markanınkileri aldım bugün internetten, klar diye bi markanınkini aldım umarım iyi bişey almışımdır, bulaşık makinesi toz deterjanı tuzu parlatıcısı ev genel temizliği için ve ahşap temizleyici ılanlarını aldım inşallah menun kalırım ve inşallah zararsız içeriktedirler... sizler neler kullanıyosunuz...

bi adam var bazı deterjan tarifleri veriyo babam ondan makine deterjabnı (çamaşır) yapıyor. güzelde temizliyo ama açıkçası yeri filan pekte önemsemiyorum amway kullanıyorum o da doğal değildir eminim ...

Amway ın ürünleri bitkisel diye biliyorum loc ürünü çok iyi hatta onları kullanıp kirli suyunu çiçeklere döküyolar başka marka da bilmiyorum cnm

brc canım geçmiş olsun.
Oluyor işte böyle ufak tefek kazalar.
Rabbim beterinden korusun.
Bence gerek yok doktora götürmeye ama pimpirikli bir anne isen, için rahat etsin diye, götür derim.

Bualca'cım, yaz, yaz, yaz.
Hem üç çocuk, hem yeterinden fazlası donanım, istifade ediyoruz.
Var ol..

Kızlar bebişlerin pipisini çekmek mi?
Ben hiç yapmadım ki :26:

brc canım geçmiş olsun.
Oluyor işte böyle ufak tefek kazalar.
Rabbim beterinden korusun.
Bence gerek yok doktora götürmeye ama pimpirikli bir anne isen, için rahat etsin diye, götür derim.

Bualca'cım, yaz, yaz, yaz.
Hem üç çocuk, hem yeterinden fazlası donanım, istifade ediyoruz.
Var ol..

Kızlar bebişlerin pipisini çekmek mi?
Ben hiç yapmadım ki :26:

pipiyi çekmek değil de
pipinin ucundaki deriyi tıkanmaya karşı hafifçe sıyırmak
doktorumuz söylemişti bize de

herkesler bayram telaşesinde sanırım
kimseler uğramıyor burayaa

evet canım ya ben bile uğrayamadım düşün :)
hiçbişey de yetişmiyo...
bayram temizliği falan yok zaten, normal yaşanabilir halde tutuyoruz işte her zamanki gibi...
daha bayramlık bile alamadım kızıma, gittik bugün dolaşıp bebendiğimiz mağazaya geri döndüğümüzde kapatmışlar kasayı falan yetişemedik yarın tekrar gidilicek... daha kuaför işim falan var...
yarın çocuğun uykusu yemeği düzeni var...
hangi arada hangisi olucak bilmem...
öbür gün zaten bayram... yetişebilirsek...

kızım babasını öpüyo beni öpmüyo:(
öğretmiş kendini öptürüyo ben ne zamandır bekliyodum o kadar öpüyorum haksızlık bu ya...
bi de güzelhalleri var ki eğiliyolar burun burunageliyolar muah deyip öpüyogidiyo çok kıskandım...

kızlar kaynamış mısır verdiniz mi hiç bebeklerinize... eşim mısır almış kendim kaynatıcam, kızım da minik şeyleri ağzına atmayı çok seviyo ayıklayıp verirsem sevicektir ama şu hep söylenen gdo en çok mısırda var mısırların yüzde sekseni gdolu lafları yüzünden çekiniyorum var mıdır böyle tarla mısırında da acaba...

Yenikullanici cnm bn verdim misir. Cok sevdi isirip koparmayi. Bzm yalniz annemlerin bahcedendi

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bayraminiz mubarek olsun bu arada. Sevdiklerinizle daha nice bayramlara ins

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

kızlar kaynamış mısır verdiniz mi hiç bebeklerinize... eşim mısır almış kendim kaynatıcam, kızım da minik şeyleri ağzına atmayı çok seviyo ayıklayıp verirsem sevicektir ama şu hep söylenen gdo en çok mısırda var mısırların yüzde sekseni gdolu lafları yüzünden çekiniyorum var mıdır böyle tarla mısırında da acaba...

Cnm oğlum da çok severek yiyor veriyorum ben

canım ben tek vermedim ama
sütlü çorba veriyorum diyorum ya
içine yarma ve mısır koyuyorum
öyle yiyor ama tek vermedim ben hiç
bize de mısır köyden geliyor, ama şu sokakta satılanlardan hiç vermedim, vermem de onları

Iyi bayramlar arkadaşlar.
Kızlar ben çok kötüyün öyle bunaldım ki anlatamam kızım beni çok yoruyor . Uyuması sorun, yemesi sorun sürekli mızmız ağlıyor. Dışarı çıkaramıyorum çünkü zaptedeniyorum arabasında oturmuyor bisiklet aldım onada oturmuyor kucağımda da durmuyor. Dün oturdum ağladım 2 saatte sadece bi yumurtayı yediremedim ya her öğünümüz aynı 2 saat sürüyor artık sabrım kalmadı bağırıyorum da sonrada üzülüyorum:( çok binaları beni artık eşimin yanındada durmuyor hep anne anne deyip ağlıyor yapışık ikizler gibiyiz. Ne kendisine nede kendime zaman ayırabiliyorum. Oyuncakla ilgisi yok hiç hep peşimde. Bi iş bile yapamıyorum çamaşır yıkıyorum 3 gün makinede kalıyor asamıyorum. Tatile gideyim desem ordada burnumdan getirecek biliyorum. Çok agresifleştim hiç kimseye tahammülüm kalmadı.

Back