Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar :))
nasılsıız ?
biz çok iyiyiz ve inş artık 4 kişilik bi aile olmaya adayız :)) yani hamileyim .. hiç ümitli değildim bu kez tedavi tutmadı kesin diydoum atladım zıpladım ama şükürler lsun tutmuş.dr um aradı ki o genelde tedavisi olumsuz olanları teselli amaçlı arıyodu.şok oldum adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı değerimi filan söyledi :) sizle paylaşmak istedim inş sorunsz sağlıklı bi gebelik olurda kucağıma almak nasip olur...
merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin,anne baba olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu tattırsın.
Yenikullanıcı ve papatya çocuk reyonundan giyim alabilmeniz ne güzel bir şey öyle attınız valla havayı :) kızım olsa ben de bir örnek giyinmeyi isterdimm
Oğlum öpmeyi öğrendi öp deyince öpüyor ben de mest oıluyorumm
hadi canım gözün aydın
çok sevindim, bugün aklıma geldin?
sonuç belli olmuştur dedim
Allah'ım tamamına erdirsin ve gönlüne göre versin inşallah
nisan annesi mi olacaksın bu sefer
merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin,anne baba olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu tattırsın.
Yenikullanıcı ve papatya çocuk reyonundan giyim alabilmeniz ne güzel bir şey öyle attınız valla havayı :) kızım olsa ben de bir örnek giyinmeyi isterdimm
Brc inşallah bir an önce kavuşursun anneciğine
Erdemine branşın ne ?
çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
Oğlum öpmeyi öğrendi öp deyince öpüyor ben de mest oıluyorumm
Candas cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
candas, ne güzel bir haber bu!
Çok sevindim, çok mutlu oldum, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Tebrik ederim.
Kızlar hepimizin bu mübarek gecesi hayırlara, güpgüzel, musmutlu, apaydınlık günlere vesile olsun inşallah..
Candas cnm bu güzel gecede ne güzel bi haber bu. Hayırlı olsun tebrik ediyorum cnm.
Arkadaşlar herkesin kandilini kutluyorum. Hakkımızda hayırlı olucak her duamız kabul olur inşallah.![]()
Amin canım kolay bi hamilelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah...
Amin canım..
Ben çok zayıf değilim 38bedenim ama 14 yaş üstü baya büyükmüş oldu valla :)
derin hala öpmüyo baya baya heveslrniyorum ben de... bugün ilk defa koltuğa kendi çıkmayı başardı bizimki de, bi kere başardı ya bütün gün inip çıktı...
benimkiler anne demeyi bıraktılar
artık annem diyorlar, bana her anne dediklerinde ben de onlara annem diyordum sanırım doğrusunu o zannediyorlar
artık biz annem ve babam ız :))
koltuğa çıkmak işi tam bir işkence
benimkiler yaklaşık 3 haftadır çıkıyorlar
çok da mutlu oluyorlar
ama inmeyi öğrenemediler bir türlü
hepimiz çok tedirginiz
artık yüksek ne bulurlarsa tırmanıyorlar
erenin yeni keyfi sandalyeye tırmanmak oradan da masaya çıkmaktı
salondaki tüm sandalyeleri kaldırdık
şimdi zigon sehpaları çıkarıp onların üzerine çıkıyor
illaki kuduracak bir yer buluyorlar
Amin canım kolay bi hamilelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah...
Amin canım..
Ben çok zayıf değilim 38bedenim ama 14 yaş üstü baya büyükmüş oldu valla :)
derin hala öpmüyo baya baya heveslrniyorum ben de... bugün ilk defa koltuğa kendi çıkmayı başardı bizimki de, bi kere başardı ya bütün gün inip çıktı...
Hamza Eymen inmeyi de biliyor ama bizim kızdığımızı bildiğinden inadına inmiyor paşam..benimkiler anne demeyi bıraktılar
artık annem diyorlar, bana her anne dediklerinde ben de onlara annem diyordum sanırım doğrusunu o zannediyorlar
artık biz annem ve babam ız :))
koltuğa çıkmak işi tam bir işkence
benimkiler yaklaşık 3 haftadır çıkıyorlar
çok da mutlu oluyorlar
ama inmeyi öğrenemediler bir türlü
hepimiz çok tedirginiz
artık yüksek ne bulurlarsa tırmanıyorlar
erenin yeni keyfi sandalyeye tırmanmak oradan da masaya çıkmaktı
salondaki tüm sandalyeleri kaldırdık
şimdi zigon sehpaları çıkarıp onların üzerine çıkıyor
illaki kuduracak bir yer buluyorlar
kızlar çok teşekkür ederim evet şükürler olsun böyle güzel bi günde aldım bu haberi.dilerim bundan sonrasıda hep güzel olur... doğumu 2 nisan gösteriyor ama 2 hafta önce alıyor ya dr yine mart annesi olcam.tahmini 20 martta alır.meriç inançta 11 martta doğmuştu ..
off allah saklasın ya. meriç te tırmanmaya bayılıyodu.şimdilik unuttu çünkü 1 kere koltuktan 1 kerede sehpadan feci düştü 10 gündür filan yanaşmıyor.
ama eren allah korusun iyice yüksekleri istiyomuş.gözden kaçırmamak gerekte nereye kadar ...
Ben buraya yazdım ya dünden beri benim inatçı ve keyifçi oğlum öpmemeye başladı cins bunlar ya ):
Biz koltuğa uzun süredir çıkıyoruz benim oturma grubum minyon boyutlu o yüzden herhalde ki çabuk öğrendi çıkmayı ve özellikle uyku öncelerinde filan coşuyor koltuk üstünde yürümeler yanlardan sarkmaya kalkmalar aklımız çıkıyor vallahi...
Hamza Eymen inmeyi de biliyor ama bizim kızdığımızı bildiğinden inadına inmiyor paşam..
Allah korusun birkaç kez düştü de ama yine de akıllanmadı.
bu da koltuk tepesinden bir resim,oturacak yer kalmamış zaar
Eki Görüntüle 1200348
Bakarsın Meriç İnanç'la aynı güne gelir bir arkadaşım öyle yaptı 2 kızı da 15 eylül doğumlu :)
Kız bu sıpalar yenir yenir yenir :)Ben buraya yazdım ya dünden beri benim inatçı ve keyifçi oğlum öpmemeye başladı cins bunlar ya ):
Biz koltuğa uzun süredir çıkıyoruz benim oturma grubum minyon boyutlu o yüzden herhalde ki çabuk öğrendi çıkmayı ve özellikle uyku öncelerinde filan coşuyor koltuk üstünde yürümeler yanlardan sarkmaya kalkmalar aklımız çıkıyor vallahi...
Hamza Eymen inmeyi de biliyor ama bizim kızdığımızı bildiğinden inadına inmiyor paşam..
Allah korusun birkaç kez düştü de ama yine de akıllanmadı.
bu da koltuk tepesinden bir resim,oturacak yer kalmamış zaar
Eki Görüntüle 1200348
Bakarsın Meriç İnanç'la aynı güne gelir bir arkadaşım öyle yaptı 2 kızı da 15 eylül doğumlu :)
nasılsıız ?
biz çok iyiyiz ve inş artık 4 kişilik bi aile olmaya adayız :)) yani hamileyim .. hiç ümitli değildim bu kez tedavi tutmadı kesin diydoum atladım zıpladım ama şükürler lsun tutmuş.dr um aradı ki o genelde tedavisi olumsuz olanları teselli amaçlı arıyodu.şok oldum adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı değerimi filan söyledi :) sizle paylaşmak istedim inş sorunsz sağlıklı bi gebelik olurda kucağıma almak nasip olur...
Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu dün çok dua ettim allahım isteyen herkese tattır diye bi de papatya kızın için dua ettim inş kolaylıkla kendiliğinden geçer gözü iyileşir
Bizimki de tırmanma işini son sürat yapıyor inmeyi daha önceden öğrenmişti bayadır iniyo ortada puf var ona kolaylıkla çıkıyo ama koltuklarım yüksek biraz yardım alıyo benim asıl korktuğum sandalyeler kızlar çok dikkat edelim sıcak diye camlar açık allah korusun sandalyeye tırmanır ordan cama ne yaramazlık yapacakları belli olmuyo
Ya bi de benimki bizi dövüyor özellikle babaannesini onlar kızmıyor ya ben kızıyorum ama yine de tokat atıyo bi de eli ağır çok acıtıyo:)) hatta bugün farkettim istediği olmayınca kendi kolunu parmağını ısırıyor bazen de mama sandalyesinde otururken özellikle ben iş yaparken parmağını boğazına sokup midesini bulandırıyo kızıyorum yapma diyorum ne yapabilirim sizce sizde de var mı böyle şeyler
nasılsıız ?
Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu dün çok dua ettim allahım isteyen herkese tattır diye bi de papatya kızın için dua ettim inş kolaylıkla kendiliğinden geçer gözü iyileşir
Bizimki de tırmanma işini son sürat yapıyor inmeyi daha önceden öğrenmişti bayadır iniyo ortada puf var ona kolaylıkla çıkıyo ama koltuklarım yüksek biraz yardım alıyo benim asıl korktuğum sandalyeler kızlar çok dikkat edelim sıcak diye camlar açık allah korusun sandalyeye tırmanır ordan cama ne yaramazlık yapacakları belli olmuyo
Ya bi de benimki bizi dövüyor özellikle babaannesini onlar kızmıyor ya ben kızıyorum ama yine de tokat atıyo bi de eli ağır çok acıtıyo:)) hatta bugün farkettim istediği olmayınca kendi kolunu parmağını ısırıyor bazen de mama sandalyesinde otururken özellikle ben iş yaparken parmağını boğazına sokup midesini bulandırıyo kızıyorum yapma diyorum ne yapabilirim sizce sizde de var mı böyle şeyler
Bualca cnm bu güzel paylaşımların için teşekkürler
Biz de 1 yaşından beri koltuklara inip çıkmayı çok seviyoruz.Hatta koltuğun üstünde zıplayarak yürümeye bayılıyoruz. Tabi Arda bununla yetinmedi artık koltuğun yanlarından iniyor aşağıya. Bu yüzden oturma odasında yalnız bırakamıyorum.
Diş fırçası alsam mı diye düşünüyorum bu aralar. Arada banyoya gidip parmağıyla diş fırçalarımızı gösteriyor bi de dişini fırçalıyor gibi yapıyor :)
Bu ara favorisi de ben mutfakta iş yaparken geliyor kafasını bacaklarımın arasına sokuyor ve öyle birlikte yürümek istiyor :)
Bu arada kızlar dün akşam eşimin ananesini ve teyzelerini iftara aldım. Herşey iyi güzel geçti tabi Arda'nın uyku saati baya geçtiği için hareketleri pek normal değildiKoşturup durdu şımarıklıklar falan. Misafirlerim kaçtıktan sonra da oğluşa mama hazırlamak üzere mutfağa geçtim. Babası da oğluşun üstünü değiştiriyordu yatma hazırlıkları falan. Bi ara babasının elinden kurtulmuş koşarak yanıma gelirken ayağı halıya takıldı sanırım ve yüz üstü düştü. Ağzından falan kanlar akmaya başladı ve çok ağladı. Dişlerine falan bişey oldu diye korktum ama üst dudak bağı vardı o kopmuş
Bi şekilde kanı durdurduk. Biraz dudağı falan şişti sonra da uykusuzluğa daha fazla dayanamadı uyudu. Doktora falan götürmeme gerek var mı sizce?
Bualca cnm bu güzel paylaşımların için teşekkürler
Biz de 1 yaşından beri koltuklara inip çıkmayı çok seviyoruz.Hatta koltuğun üstünde zıplayarak yürümeye bayılıyoruz. Tabi Arda bununla yetinmedi artık koltuğun yanlarından iniyor aşağıya. Bu yüzden oturma odasında yalnız bırakamıyorum.
Diş fırçası alsam mı diye düşünüyorum bu aralar. Arada banyoya gidip parmağıyla diş fırçalarımızı gösteriyor bi de dişini fırçalıyor gibi yapıyor :)
Bu ara favorisi de ben mutfakta iş yaparken geliyor kafasını bacaklarımın arasına sokuyor ve öyle birlikte yürümek istiyor :)
Bu arada kızlar dün akşam eşimin ananesini ve teyzelerini iftara aldım. Herşey iyi güzel geçti tabi Arda'nın uyku saati baya geçtiği için hareketleri pek normal değildiKoşturup durdu şımarıklıklar falan. Misafirlerim kaçtıktan sonra da oğluşa mama hazırlamak üzere mutfağa geçtim. Babası da oğluşun üstünü değiştiriyordu yatma hazırlıkları falan. Bi ara babasının elinden kurtulmuş koşarak yanıma gelirken ayağı halıya takıldı sanırım ve yüz üstü düştü. Ağzından falan kanlar akmaya başladı ve çok ağladı. Dişlerine falan bişey oldu diye korktum ama üst dudak bağı vardı o kopmuş
Bi şekilde kanı durdurduk. Biraz dudağı falan şişti sonra da uykusuzluğa daha fazla dayanamadı uyudu. Doktora falan götürmeme gerek var mı sizce?
Cnm çok geçmiş olsun bugün nasıl? yaramazlıklara devam ediyorsa gerek yok bence
Erkek annelerine bişey soracam çevremdekiler bebeğin pipisini geriye çekmem gerektiğini söylüyorlar ama hiçbir dr öyle bişey demedi sormadım da açıkçası yapmaya çalışıyordum ara sıra hiç tamamen açılmadı pipisi bugün tekrar deneyim dedim bu sefer hiç olmadı siz yapıyor musunuz ya da dr önerdi mi internetten bakıyorum kimi yapıyor kimi sakın yapmayın diyor