Anneler selam. Cansu'nun arabasını değiştirdim. Gelince pek memnum oldum. Ne alsam diye o kadar çok baktım ki. Aklında baston bebek arabası almak isteyen varsa bu fiyata bu süper. Bakmak isterseniz adres.
http://babykeyf.com/graco-mojo-complete-baston-bebek-arabasi-pmu1065
Güle güle kullansın canım
benimkilerin arabası da baston puset
hantal olmaması en büyük avantajı
evet canım markaya göre kalıba göre değişiyo, hep aldığım yerlerin kalıbını biliyorum artık nerde kaç beden giyer bilip ona göre alıyorum, yeni biyerse de insanın gözü tutuyo anlıyo evladının bedenini bakıp da alıyorum bu olur diye... bu arada bizim hala bayramlığımız yoook ... ben hala kışlık stokluyorum indirim reyonlarından :)
ara ra bizde de oluyo bu canım, hep diş dönemlerinde oldu ben de dişe yordum hep, çok uzun zamandır diş bekliyoruz biz de, son kontrolde doktr da geliyo dedi ama hala patlayamadı azılarla aradaki boşluklara gelicekler...
kışlıkları nereden buluyorsun bu mevsimde
kaç dişi var yavrularınızın?
benimkilerin 16 dişi var
önde dörder kesici dişleri
köpek dişleri ve dört tane de azıları var
kızlar h&mden kızıma bi şort almıştım bebek reyonundan değil de çocuk reyonundan, bu akşam aynı şortun 14+ yaş olanını gördüm olur mu bana acaba diye giydim oldu aldım tatilde giyerim diye...
kızımla bir örnek giyinme hevesimi anlayamayan kocamın yorumu : bi de pembe emzikle bilekli ortopedia ayakabı da alsaydın tam takım olsaydın böyle eksik kalmış :)
ben de zara nın çocuk reyonundan kendime 3 tane tişört aldım
14-16 yaş tam bana oluyor :)))))
Son düzenleme: