Anneler selam. Cansu'nun arabasını değiştirdim. Gelince pek memnum oldum. Ne alsam diye o kadar çok baktım ki. Aklında baston bebek arabası almak isteyen varsa bu fiyata bu süper. Bakmak isterseniz adres.
http://babykeyf.com/graco-mojo-complete-baston-bebek-arabasi-pmu1065
evet canım markaya göre kalıba göre değişiyo, hep aldığım yerlerin kalıbını biliyorum artık nerde kaç beden giyer bilip ona göre alıyorum, yeni biyerse de insanın gözü tutuyo anlıyo evladının bedenini bakıp da alıyorum bu olur diye... bu arada bizim hala bayramlığımız yoook ... ben hala kışlık stokluyorum indirim reyonlarından :)
ara ra bizde de oluyo bu canım, hep diş dönemlerinde oldu ben de dişe yordum hep, çok uzun zamandır diş bekliyoruz biz de, son kontrolde doktr da geliyo dedi ama hala patlayamadı azılarla aradaki boşluklara gelicekler...
kızlar h&mden kızıma bi şort almıştım bebek reyonundan değil de çocuk reyonundan, bu akşam aynı şortun 14+ yaş olanını gördüm olur mu bana acaba diye giydim oldu aldım tatilde giyerim diye...
kızımla bir örnek giyinme hevesimi anlayamayan kocamın yorumu : bi de pembe emzikle bilekli ortopedia ayakabı da alsaydın tam takım olsaydın böyle eksik kalmış :)
kışlıkları nereden buluyorsun bu mevsimde
kaç dişi var yavrularınızın?
benimkilerin 16 dişi var
önde dörder kesici dişleri
köpek dişleri ve dört tane de azıları var
ben de zara nın çocuk reyonundan kendime 3 tane tişört aldım
14-16 yaş tam bana oluyor :)))))
papatyacım ankarada var mı bilmiyorum ama mayoral diye bi marka var ithal bi marka klasik şık giysileri var geçen senekileri indirimli satıyo ve yazlıkları hatta şu an yeni sezon kışlıklar bile gelmiş, ordan da bişeyler bakıcam çok şıklar, varsa ankarada bi bak ya da bazı internet sitelerinde de satılıyo...
evet canım biliyorum o markayı
çok kaliteli bir İspanyol markasıydı sanırım
kışlık bot beğenmiştim oğluma ama numarasını bulup alamamıştım o zaman
maşallah derin in boy ve kilosuna o zaman
ben zara dan ikisine de 18 ay kot pantolon aldım
birer Adidas eşofman takımını geçen sene indirimden almıştım
hatta şu an da morhipo da satışta
ikişerli olan eşofman altlarından ikisine de iki şer tane almıştım geçen seneden mothercareden
yengemiz önümüzdeki kış giyebilecekleri birer aziz bebe eşofman takımı getirmişti doğum günlerinde
yine mothercareden tayt almıştım zeynoma
kanzdan da eşofman üstleri almıştım
bu seneki kışlık montlarını da geçen sene indirimde chicco dan almıştım
benim de stoklar epey dolu yani
bu arada benim de ayak numaram 35 tir
çok uygun fiyat ayakkabı almışlığım vardır benim de
ben şimdi önümüzdeki yaz için kıyafetlerini alacağım
bu hedefe kitlendim :)))))
2 gundur egitime gidiyorum daha once demistim ilk kez ayri kalcaz oglumla diye. Itiraf etmeliyim oglum beni cok yoruyormus gerçekten ve butun nazi banaymis. Sukurler olsun problemsiz beni bekledi evde. Yemesi uyumasi sorun olmamis. Ilk gun giderken yolda agladim bugun de sabah cikarken cok uzuldum ama gun icinde skinti yapmadigini ogrenince dunyalar benim oldu ve inanir misiniz kendimi buldum az da olsa ozgur oldugumu hissettim haa ozlemedim mi deli gibi ozledim surekli resim attirdim esime. Ama iyi geldi gercekten ve kavuşma animiz iste o dunyalara bedeldi. Beni gorur gormez kucagima atlayip basini omzumdan kaldirmamasi anlatilmaz gercekten...
söylemiştim canım güvenebileceğin biri baktığı sürece sana iyi gelicek diye...
bütün inatları şımarıklıkları bize... bazen uykusu olduğu halde sırf inadından uyutamıyorum babası alıyo omzuna uyuyo... biraz özlemek kötü değildir özlendiğini görmek de ne güzel...
Aynen oyle canim. Eve geldiğimden beri yine yorgunluk tavan. Ama ozlemek ozlenmek cok guzelmis. Aklima hep sey geldi ogrencilik zamanimda ders zamaninda esimle mesajlasirdik simdi yine ogrenci koltugunda esimle mesajlasiyorum surekli ama konu yalnizca Eren :) "oglum nasil, agladi mi, uyudu mu, resim yollasana vs..." :)))
ne güzel yeni bi heyecan geldi hayatına işte... eşin mi bakıyo canım Erene sen okuldayken...
Bir gun esimle kv. Bir gun esimle annem.pinpirikli bizimki yalniz birakmiyo anneleri iyi de oluyo tabi ilk kez erene sut falan icirmis biberondan. Daha once eline bile almamisti.
2 gundur egitime gidiyorum daha once demistim ilk kez ayri kalcaz oglumla diye. Itiraf etmeliyim oglum beni cok yoruyormus gerçekten ve butun nazi banaymis. Sukurler olsun problemsiz beni bekledi evde. Yemesi uyumasi sorun olmamis. Ilk gun giderken yolda agladim bugun de sabah cikarken cok uzuldum ama gun icinde skinti yapmadigini ogrenince dunyalar benim oldu ve inanir misiniz kendimi buldum az da olsa ozgur oldugumu hissettim haa ozlemedim mi deli gibi ozledim surekli resim attirdim esime. Ama iyi geldi gercekten ve kavuşma animiz iste o dunyalara bedeldi. Beni gorur gormez kucagima atlayip basini omzumdan kaldirmamasi anlatilmaz gercekten...
çok iyiymiş canım ya, sen boşuna üzülmüşsün, gayet emin ellerde eren, sadece anneler baksa resim atamaz evde naklen yayın ekibi de kurmuşsun :)
ne güzel işte babayla da bakım anlamında da yakınlaşsın,hem annenin değeri de daha iyi bilinir...
doğum yaptığım hastanenin doğum paketi içinde doğum sonrası anneye bi seans psikolojik desteği vardı, bi hafta sonra falan eşimle gitmiştik, orda psikolog besleme bezini değiştirme giydirme uyutma gibi bebeğin bakım ihtiyaçlarını babası da karşılayan bebeklerin daha zeki olduğuna dair bi araştırma varmış öyle demişti, bize çok inandırıcı gelmemişti sonuçta anneye destek bi seans olduğu için babaları kandırmaya çalışıyodu belki belki de beni pek bi yorgun bakımsız görmüştü o zaman hakkaten öyleydim ama :) ama doğrudur belki şimdi aklıma geldi...
Evet canim formasyon aliyorum. Gecen sene mezun oldum. Bu sene kismet oldu. Daha bunun kpss olayi var. Aynen canim dedigin gibi bize nazlari. Bugun evdeyim sabahtan beri mizir mizir. Esim sen yokken hic boyle degil diyor...
formasyon mu alıyorsun canım?
inan bütün nazları, niyazları bize
ben okuldan gelince
anne yordular mı sizi diyorum, yok kızım çok uslulardı diyorlar
hem sen de nefes alıyorsun böylece
mutlu anne, mutlu bebek
selamlar kızlar :))
nasılsıız ?
biz çok iyiyiz ve inş artık 4 kişilik bi aile olmaya adayız :)) yani hamileyim .. hiç ümitli değildim bu kez tedavi tutmadı kesin diydoum atladım zıpladım ama şükürler lsun tutmuş.dr um aradı ki o genelde tedavisi olumsuz olanları teselli amaçlı arıyodu.şok oldum adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı değerimi filan söyledi :) sizle paylaşmak istedim inş sorunsz sağlıklı bi gebelik olurda kucağıma almak nasip olur...
selamlar kızlar :))
nasılsıız ?
biz çok iyiyiz ve inş artık 4 kişilik bi aile olmaya adayız :)) yani hamileyim .. hiç ümitli değildim bu kez tedavi tutmadı kesin diydoum atladım zıpladım ama şükürler lsun tutmuş.dr um aradı ki o genelde tedavisi olumsuz olanları teselli amaçlı arıyodu.şok oldum adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı değerimi filan söyledi :) sizle paylaşmak istedim inş sorunsz sağlıklı bi gebelik olurda kucağıma almak nasip olur...
merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin,anne baba olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu tattırsın.
Yenikullanıcı ve papatya çocuk reyonundan giyim alabilmeniz ne güzel bir şey öyle attınız valla havayı :) kızım olsa ben de bir örnek giyinmeyi isterdimm
Brc inşallah bir an önce kavuşursun anneciğine
Erdemine branşın ne ?
çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
Oğlum öpmeyi öğrendi öp deyince öpüyor ben de mest oıluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?