2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Güle güle kullansın canım
benimkilerin arabası da baston puset
hantal olmaması en büyük avantajı

kışlıkları nereden buluyorsun bu mevsimde
kaç dişi var yavrularınızın?
benimkilerin 16 dişi var
önde dörder kesici dişleri
köpek dişleri ve dört tane de azıları var

ben de zara nın çocuk reyonundan kendime 3 tane tişört aldım
14-16 yaş tam bana oluyor :)))))

Son düzenleme:

pantolonları zaradan alyorum canım,dün akşam bi pantolon bi merserize kazak daha aldım, güya summer collection mış ama yaz hariç 3 mevsim giyilir baya baya kalın pantolonlar, çocuk bölümünde 3-4 yaştan alıyorum ben, derin maşallah şu an 2-3 giyiyo aldıklarımda bel lastiğini ayarlayıp paçalarını kıvırınca yine fena durmuyo... zarada ve h&m de merserize kazaklar var onlardan aldım zaten yün kazak giydirmem ben.... internetten adidas eşofman aldım geçen senenin modeli ama olsun yarı fiyatına geldi sonuçta ... aziz bebeden eşofman aldım... kotondan trençkot flar falan... baya baya çocuk gibi giydiriyorum ben yani ... mothercarede indirim var canım baya orda güzel eşofman altları va 2li, onlardan alıcam kalın penye çok çok da kalın değil tam kış için çok güzel...

bu arada 14 yaş kıyafetleri oluyo diye havamızı da attık :) ama sırf kızımla aynı olsun diye aldım canım ya...
benim bi şansım da ayağım 35 numaradır, yani çocuk reyonundan spor ayakabı alabiliyorum hem daha uygun oluyo fiyatları kadın reyonuna göre, bundan sonra kızımla bi örnek spor ayakabı converse falan alabilicem hem ucuz hem bi örnek :)

bizde hala uzun zamandır 12 diş var canım, azılar tamam baya baya köklendi yerleşti yerine köpek dişlerini bekliyoruz merakla, uzun zamandır iştah huysuzluk gece uyanması yapıyo bizde...

papatyacım ankarada var mı bilmiyorum ama mayoral diye bi marka var ithal bi marka klasik şık giysileri var geçen senekileri indirimli satıyo ve yazlıkları hatta şu an yeni sezon kışlıklar bile gelmiş, ordan da bişeyler bakıcam çok şıklar, varsa ankarada bi bak ya da bazı internet sitelerinde de satılıyo...

evet canım biliyorum o markayı
çok kaliteli bir İspanyol markasıydı sanırım
kışlık bot beğenmiştim oğluma ama numarasını bulup alamamıştım o zaman

maşallah derin in boy ve kilosuna o zaman
ben zara dan ikisine de 18 ay kot pantolon aldım
birer Adidas eşofman takımını geçen sene indirimden almıştım
hatta şu an da morhipo da satışta
ikişerli olan eşofman altlarından ikisine de iki şer tane almıştım geçen seneden mothercareden
yengemiz önümüzdeki kış giyebilecekleri birer aziz bebe eşofman takımı getirmişti doğum günlerinde
yine mothercareden tayt almıştım zeynoma
kanzdan da eşofman üstleri almıştım
bu seneki kışlık montlarını da geçen sene indirimde chicco dan almıştım
benim de stoklar epey dolu yani
bu arada benim de ayak numaram 35 tir
çok uygun fiyat ayakkabı almışlığım vardır benim de

ben şimdi önümüzdeki yaz için kıyafetlerini alacağım
bu hedefe kitlendim :)))))

valla süper yapmışsın canım, ben geçen sene mont kaban alamadığıma yanıyorum kaçırdım indirimleri çok çıkamamıştım seçilmişti hep,
hiç hedefinden şaşma canım çift çocuk çift maliyet,en mantıklısı valla... ben kışı stoklayamadım ya çift yönlü hedef yaptım umarım bedenlerde şaşmam elimde patlamazlar...

2 gundur egitime gidiyorum daha once demistim ilk kez ayri kalcaz oglumla diye. Itiraf etmeliyim oglum beni cok yoruyormus gerçekten ve butun nazi banaymis. Sukurler olsun problemsiz beni bekledi evde. Yemesi uyumasi sorun olmamis. Ilk gun giderken yolda agladim bugun de sabah cikarken cok uzuldum ama gun icinde skinti yapmadigini ogrenince dunyalar benim oldu ve inanir misiniz kendimi buldum az da olsa ozgur oldugumu hissettim haa ozlemedim mi deli gibi ozledim surekli resim attirdim esime. Ama iyi geldi gercekten ve kavuşma animiz iste o dunyalara bedeldi. Beni gorur gormez kucagima atlayip basini omzumdan kaldirmamasi anlatilmaz gercekten...

söylemiştim canım güvenebileceğin biri baktığı sürece sana iyi gelicek diye...
bütün inatları şımarıklıkları bize... bazen uykusu olduğu halde sırf inadından uyutamıyorum babası alıyo omzuna uyuyo... biraz özlemek kötü değildir özlendiğini görmek de ne güzel...

Aynen oyle canim. Eve geldiğimden beri yine yorgunluk tavan. Ama ozlemek ozlenmek cok guzelmis. Aklima hep sey geldi ogrencilik zamanimda ders zamaninda esimle mesajlasirdik simdi yine ogrenci koltugunda esimle mesajlasiyorum surekli ama konu yalnizca Eren :) "oglum nasil, agladi mi, uyudu mu, resim yollasana vs..." :)))

ne güzel yeni bi heyecan geldi hayatına işte... eşin mi bakıyo canım Erene sen okuldayken...

ne güzel yeni bi heyecan geldi hayatına işte... eşin mi bakıyo canım Erene sen okuldayken...

Bir gun esimle kv. Bir gun esimle annem.pinpirikli bizimki yalniz birakmiyo anneleri iyi de oluyo tabi ilk kez erene sut falan icirmis biberondan. Daha once eline bile almamisti.

Bir gun esimle kv. Bir gun esimle annem.pinpirikli bizimki yalniz birakmiyo anneleri iyi de oluyo tabi ilk kez erene sut falan icirmis biberondan. Daha once eline bile almamisti.

çok iyiymiş canım ya, sen boşuna üzülmüşsün, gayet emin ellerde eren, sadece anneler baksa resim atamaz evde naklen yayın ekibi de kurmuşsun :)
ne güzel işte babayla da bakım anlamında da yakınlaşsın,hem annenin değeri de daha iyi bilinir...
doğum yaptığım hastanenin doğum paketi içinde doğum sonrası anneye bi seans psikolojik desteği vardı, bi hafta sonra falan eşimle gitmiştik, orda psikolog besleme bezini değiştirme giydirme uyutma gibi bebeğin bakım ihtiyaçlarını babası da karşılayan bebeklerin daha zeki olduğuna dair bi araştırma varmış öyle demişti, bize çok inandırıcı gelmemişti sonuçta anneye destek bi seans olduğu için babaları kandırmaya çalışıyodu belki belki de beni pek bi yorgun bakımsız görmüştü o zaman hakkaten öyleydim ama :) ama doğrudur belki şimdi aklıma geldi...

formasyon mu alıyorsun canım?
inan bütün nazları, niyazları bize
ben okuldan gelince
anne yordular mı sizi diyorum, yok kızım çok uslulardı diyorlar
hem sen de nefes alıyorsun böylece
mutlu anne, mutlu bebek

Evet canim formasyon aliyorum. Gecen sene mezun oldum. Bu sene kismet oldu. Daha bunun kpss olayi var. Aynen canim dedigin gibi bize nazlari. Bugun evdeyim sabahtan beri mizir mizir. Esim sen yokken hic boyle degil diyor...
..

selamlar kızlar :))

nasılsıız ?

biz çok iyiyiz ve inş artık 4 kişilik bi aile olmaya adayız :)) yani hamileyim .. hiç ümitli değildim bu kez tedavi tutmadı kesin diydoum atladım zıpladım ama şükürler lsun tutmuş.dr um aradı ki o genelde tedavisi olumsuz olanları teselli amaçlı arıyodu.şok oldum adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı değerimi filan söyledi :) sizle paylaşmak istedim inş sorunsz sağlıklı bi gebelik olurda kucağıma almak nasip olur...

hadi canım gözün aydın
çok sevindim, bugün aklıma geldin?
sonuç belli olmuştur dedim
Allah'ım tamamına erdirsin ve gönlüne göre versin inşallah
nisan annesi mi olacaksın bu sefer

merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin,anne baba olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu tattırsın.
Yenikullanıcı ve papatya çocuk reyonundan giyim alabilmeniz ne güzel bir şey öyle attınız valla havayı :) kızım olsa ben de bir örnek giyinmeyi isterdimm
Brc inşallah bir an önce kavuşursun anneciğine
Erdemine branşın ne ?

çok sevindim Allah tamamına erdirsin..

Oğlum öpmeyi öğrendi öp deyince öpüyor ben de mest oıluyorumm

Candas cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Kizlar herkesin kadir gecesi mubarek olsunRabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul buyursun ins

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Matematik canim...

bu arada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun hakkiyla ihya edebilenlerden olalim insaAllah...

candas, ne güzel bir haber bu!
Çok sevindim, çok mutlu oldum, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Tebrik ederim.

Kızlar hepimizin bu mübarek gecesi hayırlara, güpgüzel, musmutlu, apaydınlık günlere vesile olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…