papatya cnm çok geçmiş olsun. umarım sağ salim atlatırsınız şu sıkıntıyı da. ben de bu ara kızımın vajinasındaki yapışıklığa takıldım. ikinci kez tekrarlıyo ve krem açmadı. ameliyat falan diye gözüm korkuyo hayırlısı...
zeyno nun boyu kilosu kaç papatya?
inşallah atlatırız canım
inşallah ameliyata gerek kalmaz
canım hiç ölçmedim boyunu ama bir yaş kontrolünde 75cm di
şimdi de 78-80 ancak vardır
kilosu da 9 falandır herhalde
çünkü hastalandığında 1 kiloya yakın kaybetti
of papatya içim şişiyor. çok yoruldum ben annelikten. çok mutluyum çok seviyorum kızımı. ama gerçekten yorgunum... sen nasıl başa çıkıyorsun helal olsun valla
cuma günü mr sonucumuzu aldık ve dünya göz e gittik
kızlar aslında biz farkında olmadan çok iyi bir doktora gitmişiz
doktorumuzun adı Altuğ Çetinkaya
ne demek istediğimi Google de taratınca anlarsınız
sonuca baktı, düşündüğüm gibi bu bir kist ve almamız lazım
genel anestezi olacak ve göz kapağı açılacak, kitle alınacak
bir saat sürecek bir operasyon dedi
kendine gelmesi ve iyileşmesi bir haftayı bulur dedi
iz kalmayacak dedi ısrarla
bu benim uzmanlık alanım , garanti veriyorum dedi ve bize ameliyat için gün alın dedi
ameliyat günü almak için gittik ve bize her şey dahil 4200 lira fiyat çıkardılar
mr sonucunu aldık ve kendi doktorumuza geldik
sonuçlara göre oradakinin yağ bezesi olduğunu
evet ameliyat edilmesi gerektiğini ancak aciliyetinin olmadığını, büyüyünce her şeyin daha kolay olacağını söyledi
4200 lirayı da fazla abartılı buldu
başka bir arkadaşına gösterdi sonuçlarımızı
o arkadaşı da beze büyümediği takdirde ameliyatın gereksiz olduğunu söyledi
beze alınmaz dedi
oynamayın kesinlikle ve gözle takibini yapın
eğer büyürse aynı merkezde bir mr daha çektirir ve ameliyata karar veririz dedi
ameliyat olmalı diyen ( şimdi yaparsak kolay olur, ileri de büyürse ameliyat da zorlaşır diyen alanında uzman biz göz doktoru)
hayır bu basit bir yağ bezesi , ameliyata gerek yok diyen bir çocuk doktoru var
doktorumuza inanmak istiyoruz ama içimiz hiç rahat değil
hacettepeden ya da gazi den bir proftan randevu alıp bu hafta içi tekrar doktora gidip karar vereceğiz
yani bir de devlet hastanesinin bir hocası görsün istiyoruz
of papatya içim şişiyor. çok yoruldum ben annelikten. çok mutluyum çok seviyorum kızımı. ama gerçekten yorgunum... sen nasıl başa çıkıyorsun helal olsun valla
Cannancım, benden sonra yazmışsın, şimdi cevap verebiliyorum.
İkinci iletini okudum daha daha mutlu oldum inan.
Branşın ne idi?
Hadi bakalım, kocaman ve uzunca filan yere "atandım" da yaz buraya e mi :)
Bualca nerelerdesin kaçak anne :)
Hepinize selam olsun arkadaşlar..
inşallah atlatırız canım
inşallah ameliyata gerek kalmaz
canım hiç ölçmedim boyunu ama bir yaş kontrolünde 75cm di
şimdi de 78-80 ancak vardır
kilosu da 9 falandır herhalde
çünkü hastalandığında 1 kiloya yakın kaybetti
papatya inşallah düzelecek herşey ben inanıyorum ameliyat falan olmadan geçecek. (Evrene olumlu mesaj gönderelim) Bu arada Cansu Zeynep'ten küçük canım. 2 gün önce manavda tarttım üstü başı ayakkabısı falan 8.750 kg. boy ancak 75 olabildi. Herkesin boy ve kilo konusunda doktorası var malum Ağzı olan konuşuyor derler ya hakikaten öyle. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
kızlar ben zeynoma bu ayakkabıyı aldım, bayramda giydireceğim inşallah
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/kanz-394-bebe-deri-babet/2228a
canım benim verdiğim rakamlar da net değil
74 cm olan kıyafetler tam geliyor
dün kızıma tayt aldım, 9-12 ay
tam oldu :))))
aslında sürekli bakınıyorum, tatlı bir elbise bulursam alırım ama
bulamazsam da hazırda bir elbisemiz var
ama Zeyno ayakkabısını sevmedi
şimdi olumsuz bir kelime olarak yok u öğrendi ama tam yerinde kullanamıyor henüz
mesela parka gittiğimizde annecim sallayım mı? sallanacak mısın dediğimde; anne salla yok diyor
doyduğunda doydum, mama yok diyor
ayakkabısını da kutusuna koymuş getirmiş bana veriyor
anne akabıy yok ! dedi.
eren geldi hemen akabıy giy diyor
bende kırmızı ayakkabıları erene giydirdim gezdi evin içinde :)))
Kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü cvp yazmak kısmet olmadı. Sanırım uzun süredir evde olduğumdan ve ailemi göremediğimden bunalıma giriyorum bütün gün biriktirip akşam eşime çatıyorum haliyle tartışmalar falan oluyor. Canım sıkkındı kaç gündür. Bayram gelse de İstanbul'a gitsem bi an önce
Papatya & yenikullanıcı geçmiş olsun sizlere. Başıma bişey geldiğinde her zmn daha kötüsünü düşünür öyle teselli bulurum. Allah beterinden korusun yavrularımızı bu halimize şükür. Hepsi rüzgar gibi geçip gidicek inş.
Cannan'cım bak sınavın o kadar da kötü geçmemiş. Bölümünü bilmiyorum ama puanın güzel. Atandığın günlerin haberini de alırız inş.
Kıyafet konuşulmuş...Valla ben bu bedenleri hiç anlamıyorum. Bazen 9-12 aylık kıyafetleri oluyor bazen de üstünde 2 yaş yazan kıyafetleriKalıba göre değişiyor galiba. Bayramda da oğluşa mavi kareli gömlekle şort giydirmeyi düşünüyorum. Ama bi sandalet falan alsam iyi olucak sanırım.
Anneler selam. Cansu'nun arabasını değiştirdim. Gelince pek memnum oldum. Ne alsam diye o kadar çok baktım ki. Aklında baston bebek arabası almak isteyen varsa bu fiyata bu süper. Bakmak isterseniz adres.
http://babykeyf.com/graco-mojo-complete-baston-bebek-arabasi-pmu1065
Bütün bebeklerimize gecmiş olsun dermansız dert olmasın hiç...
Kızım son günlerde cok uyanıp aglıyor gecenın bi vakti cıglık atarak aglıyor her gece yapıyor bunu...zor sakinleşiyor kucaga alınca bile devam ediyor..gözleri kapalı aglıyor bazen ne oldu anlamadım diş bekliyoruz ama cıkmadı bir türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?