2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
papatya cnm çok geçmiş olsun. umarım sağ salim atlatırsınız şu sıkıntıyı da. ben de bu ara kızımın vajinasındaki yapışıklığa takıldım. ikinci kez tekrarlıyo ve krem açmadı. ameliyat falan diye gözüm korkuyo hayırlısı...

zeyno nun boyu kilosu kaç papatya?

inşallah atlatırız canım
inşallah ameliyata gerek kalmaz

canım hiç ölçmedim boyunu ama bir yaş kontrolünde 75cm di
şimdi de 78-80 ancak vardır
kilosu da 9 falandır herhalde
çünkü hastalandığında 1 kiloya yakın kaybetti

hey manyak kadın de:) küçük mü diyomuş kızına:))) benim kızım 80 cm idi bir ay oluyo kilosu da 10... doktor benimkine boyu uzun kilosu da gayet normal dedi. ki senin kızın hayata 3.5 kiloyla da başlamadı:)) ay bu bilmiş kadınlar beni öldürüyor:)))

of papatya içim şişiyor. çok yoruldum ben annelikten. çok mutluyum çok seviyorum kızımı. ama gerçekten yorgunum... sen nasıl başa çıkıyorsun helal olsun valla

of papatya içim şişiyor. çok yoruldum ben annelikten. çok mutluyum çok seviyorum kızımı. ama gerçekten yorgunum... sen nasıl başa çıkıyorsun helal olsun valla

belki sana çok saçma gelecek ama ben şu an yorgunluktan uyuyamıyorum
bacaklarım sızlıyor
ya sevgileri o kadar büyük ki
sineye sığmıyor
bize de her şeyi unutturuyor

ah şu doktorlar... tek bi doğruları yok... insanı nasıl ikilemde bırakıyolar...
inşallah gerek yoktur ameliyata canım...

evet ben de kızımla çok mutluyum ama ben de çok yorgunum...

Burdayım arkadaşım halen Diyarbakır'da. Eşimi gönderdim kaldım 3 çocukla Ev toplama daha doğrusu dağıtma işinden pek fırsat bulamıyorum. Arada bir bakıp kaçıyorum. Hayırlısıyla bir yeni evime gidip düzenimizi kursaydık. Büyüklerin okulunu ve Cansu'nun bakıcı durumunu düşünmekten yoruldum.

Son düzenleme:

papatya inşallah düzelecek herşey ben inanıyorum ameliyat falan olmadan geçecek. (Evrene olumlu mesaj gönderelim ) Bu arada Cansu Zeynep'ten küçük canım. 2 gün önce manavda tarttım üstü başı ayakkabısı falan 8.750 kg. boy ancak 75 olabildi. Herkesin boy ve kilo konusunda doktorası var malum Ağzı olan konuşuyor derler ya hakikaten öyle. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

Son düzenleme:

canım benim verdiğim rakamlar da net değil
74 cm olan kıyafetler tam geliyor
dün kızıma tayt aldım, 9-12 ay
tam oldu :))))

canım benim verdiğim rakamlar da net değil
74 cm olan kıyafetler tam geliyor
dün kızıma tayt aldım, 9-12 ay
tam oldu :))))

canım inşallah ameliyata gerek kalmaz dualarım sizinle...
biz de hala 9-12 Aydan öte giyinemiyoruz bel yok bacak yok benim oğlanda :)

aslında sürekli bakınıyorum, tatlı bir elbise bulursam alırım ama
bulamazsam da hazırda bir elbisemiz var
ama Zeyno ayakkabısını sevmedi

şimdi olumsuz bir kelime olarak yok u öğrendi ama tam yerinde kullanamıyor henüz
mesela parka gittiğimizde annecim sallayım mı? sallanacak mısın dediğimde; anne salla yok diyor
doyduğunda doydum, mama yok diyor
ayakkabısını da kutusuna koymuş getirmiş bana veriyor
anne akabıy yok ! dedi.
eren geldi hemen akabıy giy diyor
bende kırmızı ayakkabıları erene giydirdim gezdi evin içinde :)))

çok şekerler ya, ereni kırmızı akabıylarla hayal edemedim :)

Kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü cvp yazmak kısmet olmadı. Sanırım uzun süredir evde olduğumdan ve ailemi göremediğimden bunalıma giriyorum bütün gün biriktirip akşam eşime çatıyorum haliyle tartışmalar falan oluyor. Canım sıkkındı kaç gündür. Bayram gelse de İstanbul'a gitsem bi an önce
Papatya & yenikullanıcı geçmiş olsun sizlere. Başıma bişey geldiğinde her zmn daha kötüsünü düşünür öyle teselli bulurum. Allah beterinden korusun yavrularımızı bu halimize şükür. Hepsi rüzgar gibi geçip gidicek inş.
Cannan'cım bak sınavın o kadar da kötü geçmemiş. Bölümünü bilmiyorum ama puanın güzel. Atandığın günlerin haberini de alırız inş.
Kıyafet konuşulmuş...Valla ben bu bedenleri hiç anlamıyorum. Bazen 9-12 aylık kıyafetleri oluyor bazen de üstünde 2 yaş yazan kıyafetleri Kalıba göre değişiyor galiba. Bayramda da oğluşa mavi kareli gömlekle şort giydirmeyi düşünüyorum. Ama bi sandalet falan alsam iyi olucak sanırım.

Bütün bebeklerimize gecmiş olsun dermansız dert olmasın hiç...

Kızım son günlerde cok uyanıp aglıyor gecenın bi vakti cıglık atarak aglıyor her gece yapıyor bunu...zor sakinleşiyor kucaga alınca bile devam ediyor..gözleri kapalı aglıyor bazen ne oldu anlamadım diş bekliyoruz ama cıkmadı bir türlü..

evet canım markaya göre kalıba göre değişiyo, hep aldığım yerlerin kalıbını biliyorum artık nerde kaç beden giyer bilip ona göre alıyorum, yeni biyerse de insanın gözü tutuyo anlıyo evladının bedenini bakıp da alıyorum bu olur diye... bu arada bizim hala bayramlığımız yoook ... ben hala kışlık stokluyorum indirim reyonlarından :)

güle güle kullansın canım ben almayı düşünmüyorum kenara konulacak bi büyük şey daha diye,zaten arabada dumuyo artık hem arabayı hem derini taşıyoruz... bira zdaha büyüsün elimi tutup benimle aynı yönde uzun uzun gezip dolaşsın diye hevesle bekliyorum...

ara ra bizde de oluyo bu canım, hep diş dönemlerinde oldu ben de dişe yordum hep, çok uzun zamandır diş bekliyoruz biz de, son kontrolde doktr da geliyo dedi ama hala patlayamadı azılarla aradaki boşluklara gelicekler...

kızlar h&mden kızıma bi şort almıştım bebek reyonundan değil de çocuk reyonundan, bu akşam aynı şortun 14+ yaş olanını gördüm olur mu bana acaba diye giydim oldu aldım tatilde giyerim diye...
kızımla bir örnek giyinme hevesimi anlayamayan kocamın yorumu : bi de pembe emzikle bilekli ortopedia ayakabı da alsaydın tam takım olsaydın böyle eksik kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…