Çocuklarınızla gün içinde ne kadar süre oyun oynuyorsunuz ve de neler oynuyorsunuz ?
papatyacım uzun uzun yazamıyorum ama Allahın izniyle bu da geçecek birşeyi kalmayacak Zeynebin...
yenikullanıcı ben bilmiyordum derinin böyle bir durumu olduğunu Allah ona da acil şifalar versin
Yenikullanıcı ben de bilmiyordum. Sadece üfürüm olduğunu biliyordum. Size de çok çok geçmiş olsun. İnşallah Siz de büyüdükçe tamamen atlatırsınız. Hiçbir şeyi kalmaz derinin.. Duam sizlerle..
Papatya çok çok geçmiş olsun inş iyi haberlerini alıcaz burdan sizin için dua ediyorum
Yenikullanıcı sizden de şimdi haberim oldu size de çok geçmiş olsun bak artmamış ne güzel derin büyüdükçe de geçecek inşallah gerçekten evlat söz konusu olunca insanın aklına hemen en kötüsü geliyor senaryolar dönüp duruyor allah kimseyi evladıyla sınamasın sizlerden de hep iyi şeyler duyalım çok fazla yazamıyorum ama hergün girip okuyorum kızlar ne yapıyor diye bir daha kimse böyle korkular yaşamaz umarım hep mutlu anlarınızı okumak istiyorum
Ben de telasimdan gecmisi okuyamadim ama saniyorum hasta bebeklerimiz var papatyacim senin haberlerini biliyorum yeni kullanici size gecmis olsun canim....
Ben bugun yildiz teknik universitesinden formasyon almaya hak kazandim cok istemistim dolayisiyla cok sevindim ama bir yandanda vicdanim asiri rahatsiz oglumu iki gun sabahtan aksama birakip gitmek zorundayim. Calisan anneler belki kizacak bana ama bu duygudan kurtulamiyorum sanki beni unutcak sanki evde aglamaktan perisan olcak gibi hissediyorum bugune kadar 1 saatten fazla ayrı kalmadik acayip duygular icindeyim ve pazartesi dersler basliyor. Memeye duskun nasil uyucak falan dusunmekten bittim
canım tebrik ederim,
seni anlıyorum ben de öyle hissederdim, biz de hep beraberiz çünkü kızımla,
ama yine de sana çok iyi geleceğini düşünüyorum, eren de eğer anneanne babaanne bakıcaksa gayet iyi olucaktır hiç endişelenme... hem sadece 2 günmüş, 5 gün yine baştan sona Eren seninle...
Kızlar 81 almışım
Kızlar 81 almışım
Asyaseyhan nasılsın canım?
Kızlar 81 almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?