- 8 Ekim 2012
- 420
- 44
- 68
Eki Görüntüle 1116979
bizim dışarı hallerimizden bir an...düzgün durmadığından yüzünü görebileceğiniz bir poz yok maalesef
Bizimki de tam aksine son zamanlarda foto cekiyorum dedigim anda kameraya bakip cirkin oluyo. Tabi ona gore bu gulumseme.
Foto paylasmak istiyorum ama fecen ugrastiiM telden beceremedim. Tekrar denicem.
Uykum yok uykum yok uykum yok ama şimdi tam uyuycam bizim oğlan uyanıcak arkadaşlar sizin bebekler gece kaç kere kalkıyor ben unuttum artık dun gece 5 ti allahım ne zaman deliksiz uyuycam ben 😔
Gece gec yattiysa yada bano yapip yattiysa 1-2 kere falan uyanir. Ama gecen hafta gwce defalarxa uyandi. Uykusunu bi guzel sabah cekti. Olan annesine oldu.
hay maşallah maşallah,
Dün tam resim eklerken Gökalp uyandı, ben de onunla uyumuşum, hemen paylaşıyorum minik tırtılımı.
Tabi kota uygunsa.
Eki Görüntüle 1117931 Eki Görüntüle 1117934 Eki Görüntüle 1117941 Eki Görüntüle 1117951 Eki Görüntüle 1117953
Masallah masallah. Gokalp'i boyle sagligi yerinde dinamik gormek ne guzel. Allah bozmasin. Tum yavrularimiza saglikli uzun omurler versin Allah im.
balkon konusunda biz de cok endiseliyiz. Tirmaniyo resmen.
Ben bir de bebegim 3 aylukken balkondaki masanin uzerunden pusetindeyken dusurmustum yere. Hatirlamak istemiyorum o anlarimi. Cook sukur bisey olmadi yavruma.
buradayım canım bakamadım br iki gün, yoğundum yorgundum dışarda işler vardı biraz,
sule2013 asyaseyhan permenganant geçmiş olsun...
maşşallah bebeklerimize de... ama asyaseyhan ben de göremedim resim...
madem resim istendi ben dee göndereyim son hallerden...Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117952
düğüne giden alkış yapan koştur koştur yorulup arabasında soluklanan Derin...
kızlar gerçekten çok yorucu artık benim kızım kucakta durmak istemiyo arabasında durmak istemiyo hep etrafta koşturmak iistiyo elinden tutturmuyo istediğim yöne götüremiyorum kendi ilgisini e çekerse o yöne gitmek istiyo... avmye falan büyüdükçe beraber gideriz diyodum şimdi iyice gözüm korkuyo hem arabayı taşıyıp hem onun peşinde nasıl koştururum diye...
Bizim oksuruk sadece o gecelikmis yaaa. Sonrasinsa devam etmedi cok sukur.
Kizin cok tatli cikmis masallah.
Biz de ayniyiz cnm yaa. Biraksam alip basini gidecek. Anne baba geliyo mu arkadan hic bakmiyo bile. Asagi inelim hemen eviminizin onundeki parka kosuyo. Durdurabilene ask olsun. Cok yoruyo hakikaren ama olsun onlar mutlu olsun yeterki.
Bu arada kitabın ikinci el satışını bulamadım demiştim ama NadirKitap'ta var -ve yine ama- sanırım bu ekip bir kaç kitap yayımlamış.
İlki doğuma kadar.
İkincisi ilk 12 ay.
Üçüncüsü bualcanın tavsiye ettiği 13. aydan itibaren olan kitap.
Basım yılları da farklı farklı olduğu, dolayısıyla kapak resimlerinin de farklılaştığı ve de içindekiler kısmını göremediğim için tereddüt ettim. Satıcıya mesaj attım.
Bakalım aradığımız kitap bu mu imiş.
Kitap muhabbetini ben kacirdim galiba. Neler var bu kitapta? Nerde bulabilirim? Bi link paylasilmis ama ben acamadim onu.