• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yenikullanıcı canım senden az önce göndermiştim fotoyu.
Maşallah ne tatlı olmuş süslü şeker öyle :nazar:
db55, canım ben de senin gibi düşünüyorum. Ne zaman foto paylaşsam ya Gökalp hastalanıyor ya da bizlerde olumsuz bir şey oluyor.
"yıldızı düşük olmak" mı ne derler, biraz da batıl inancımı yıkmak için üzerine üzerine gidiyor, paylaşıyorum.
hatta bizde akrabadan önce sizler görüyorsunuz :)
Hadi kızlar bekliyoruz tosbaacıkları :)

bualca cnm kitabin ingilizcesini alayim dedim ama kapak farkli. bi bakarmisin icindekiler bolumunden
http://www.amazon.com/What-Expect-S...qid=1400157844&sr=1-3&keywords=Dr+Mark+Widome

Canım sanırım bu farklı bir kitap, bendeki kitapta 36.ay kadar anlatıyor. Senin gösterdiğin kitapta 24.aya kadar yazıyor. İçeriği aynı değil sanırım.

Tesekkur ederim cnm
Ne demek işe yararsa ne mutlu bana :1:

HEPIMIZIN BASI SAGOLSUN

bu kitabi ben de merak ettim bugun netten siparis verdim once arastirdim tabi cok kisi memnun yarin ins elime ulasir
Daha önceden yazmıştım. Ben 2001 yılından beri okurum. 3. çocuğu baştan düşünmeme rağmen kitaplarımı kıyıp kimseye verememiştim.

İnan dün aklımdan sen geçmiştin bualcacım, nerede bu kız, daha taşınmamışlardır, diye düşünmüştüm.
Kitabı ilk fırsatta sipariş edeceğim canım, çok sağol bilgilendirmen için.
"Nerede bu kız" ah bilsen nerelerde :1: Çalışmak, evdeki 8 nüfusu beslemek, çamaşır, bulaşık falan derken ne zaman gece ne zaman sabah pek anlamıyorum. Allahım güç ver diye dua ediyorum :1: Taşınma işlerine başladım daha eşyaları satmam gerek Kıbrısa eşya götürülmüyor. O kadar çok işim var ki, bir de kaynımın düğünü eklenince benim halim :95: Ne diyelim buna da şükür. :1:Umarım kitap işinize yarar. Ben çok faydalandım sizlere de faydalı olursa ne güzel.

Son düzenleme:
"Nerede bu kız" ah bilsen nerelerde :1: Çalışmak, evdeki 8 nüfusu beslemek, çamaşır, bulaşık falan derken ne zaman gece ne zaman sabah pek anlamıyorum. Allahım güç ver diye dua ediyorum :1: Taşınma işlerine başladım daha eşyaları satmam gerek Kıbrısa eşya götürülmüyor. O kadar çok işim var ki, bir de kaynımın düğünü eklenince benim halim :95: Ne diyelim buna da şükür. :1:Umarım kitap işinize yarar. Ben çok faydalandım sizlere de faydalı olursa ne güzel.

bualcacım, buna verilecek en güzel yanıtı daha önce sen yazmıştın bu satırlara..
"Allah geçmez zaman vermesin":34:

hay maşallah maşallah, :nazar:

Dün tam resim eklerken Gökalp uyandı, ben de onunla uyumuşum, hemen paylaşıyorum minik tırtılımı.
Tabi kota uygunsa.
Eki Görüntüle 1117931 Eki Görüntüle 1117934 Eki Görüntüle 1117941 Eki Görüntüle 1117951 Eki Görüntüle 1117953

maşallah kuzuma
canım çok dikkat et balkona
bizim balkonun demirleri de bu boyda
eren yürüteçle balkona çıkmış, yürütecini de kendine basamak yapmış
iyice tepeye tırmanmış, gördüğümde aklım gitti resmen
biz de balkonu iyice tellerle kapattık
yarın fotosunu koyarım
masraflı bir şey de değil canım

Bu arada kitabın ikinci el satışını bulamadım demiştim ama NadirKitap'ta var -ve yine ama- sanırım bu ekip bir kaç kitap yayımlamış.
İlki doğuma kadar.
İkincisi ilk 12 ay.
Üçüncüsü bualcanın tavsiye ettiği 13. aydan itibaren olan kitap.
Basım yılları da farklı farklı olduğu, dolayısıyla kapak resimlerinin de farklılaştığı ve de içindekiler kısmını göremediğim için tereddüt ettim. Satıcıya mesaj attım.
Bakalım aradığımız kitap bu mu imiş.

maşallah kuzuma
canım çok dikkat et balkona
bizim balkonun demirleri de bu boyda
eren yürüteçle balkona çıkmış, yürütecini de kendine basamak yapmış
iyice tepeye tırmanmış, gördüğümde aklım gitti resmen
biz de balkonu iyice tellerle kapattık
yarın fotosunu koyarım
masraflı bir şey de değil canım

Sağolasın teyzesi.
İnan ben de sana soracaktım balkon kapama yöntemini.
Allah korusun. Düşünmek dahi istemiyorum.
Zaten eline geçeni atıyor oradan.
Geçen okula giderken baktım bahçede oyuncağının bir parçası.:1: Aldım çantama attım. Akşamına geri kalan kısmını yanımda attı :1:
Koy koy, muhakkak koy. Önlem almak lazım.
Önce can..
Bu arada benim kitaplarla epey işim olduğu ve de lazım gelen kitapları ve eski harfli süreli yayınları temin etmek için tüm sülalemin servetini harcamam gerektiğinden mümkün olduğu kadar önce burada -minnacık- kütüphaneleri tarıyor, Ankara'ya yolu düşen arkadaşlardan bin bir rica minnet, el oğuşturup Milli Kütüphane'den sipariş ediyor, olmadı internet üzerinden sahafları araştırıyor, o da olmadı, ne gelir elden diyerek kitabı satın alıyorum oldukça fahiş fiyatlara.
Gerçi zaman zaman bu fahişliğe de razıyım, zira bazı kitapların baskısını bulmak mümkün değil.

Sağolasın teyzesi.
İnan ben de sana soracaktım balkon kapama yöntemini.
Allah korusun. Düşünmek dahi istemiyorum.
Zaten eline geçeni atıyor oradan.
Geçen okula giderken baktım bahçede oyuncağının bir parçası.:1: Aldım çantama attım. Akşamına geri kalan kısmını yanımda attı :1:
Koy koy, muhakkak koy. Önlem almak lazım.
Önce can..
Bu arada benim kitaplarla epey işim olduğu ve de lazım gelen kitapları ve eski harfli süreli yayınları temin etmek için tüm sülalemin servetini harcamam gerektiğinden mümkün olduğu kadar önce burada -minnacık- kütüphaneleri tarıyor, Ankara'ya yolu düşen arkadaşlardan bin bir rica minnet, el oğuşturup Milli Kütüphane'den sipariş ediyor, olmadı internet üzerinden sahafları araştırıyor, o da olmadı, ne gelir elden diyerek kitabı satın alıyorum oldukça fahiş fiyatlara.
Gerçi zaman zaman bu fahişliğe de razıyım, zira bazı kitapların baskısını bulmak mümkün değil.

canım okulum ve evim milli kütüphaneye çok yakın
mümkün olduğu müddetçe ben de sana yardımcı olurum
dediğin gün yapmasam bile bir şekilde işini hallederim senin
eski yazıya ulaşma çabanı ve milli kütüphane çilesini yaşadım biliyorum

$WP_20140512_005.webp$WP_20140422_002.webp$IMG-20140504-00682.webp$WP_20140325_002.webp$altAq62oS8t3RtGqrO7z0_ll-yOO1vQQY0a9qlxEOSzl-95.webp$IMG-20140517-00692.webp

bunlar da benim canlarım, ömürlerim
doyamadıklarım

papatya,
:52::52::52::52::52::52:
:66::66::66::66::66::66:
:64::64::64::64::64::64:

Sağolasın canım arkadaşım :29::29::29::29::29::29:

Annesi maşallah kuzulara.
Sebilden su içen kuş gibi yavru :)
Bir de üstü çıplak kaç sn durduruyorsun öyle? Ya da sık sık mı:1:
Ve yine bir de dikkatimi çekti o ucu gözüken Isparta halısının aynısı bende de vardı. Annem çeyizime koymuştu:1:

papatyacım, bu hususla ilgili bir mesaj gönderdim sana jet hızıyla :)

yenikullanıcı canım senden az önce göndermiştim fotoyu.
Maşallah ne tatlı olmuş süslü şeker öyle :nazar:
db55, canım ben de senin gibi düşünüyorum. Ne zaman foto paylaşsam ya Gökalp hastalanıyor ya da bizlerde olumsuz bir şey oluyor.
"yıldızı düşük olmak" mı ne derler, biraz da batıl inancımı yıkmak için üzerine üzerine gidiyor, paylaşıyorum.
hatta bizde akrabadan önce sizler görüyorsunuz :)
Hadi kızlar bekliyoruz tosbaacıkları :)

sonradan gördüm canım maşallah Gökalpe, çok çok tatlı o da, nazar konusunda haklısın ben de sanki resim koyduğumda oluyo ters bişeyler ama h,ç ona yormamaya çalışıyorum üstüne üstüne gidiyorum sanırım ben de paylaşıyorum hep facede falan da...
evet paylaşalım kızlar bekliyoruz resimler...

maşallah kuzuma
ne şeker olmuş o öyle
tokasını da taktırmış annesi
ben kızımın saçlarının önünü kısaca kestim, biraz çirkin oldu ama
kızıma toka takamıyorum çünkü eren zeynonun saçlarına yapışıyor
tokayı alacağım derken saçlarını da koparıyordu
biraz daha büyümelerini bekleyeceğim artık kızımı süslemek için

teşekkür ederiz canım, her zamanki halimiz diyemeyeceğiz :) bu düğün halimiz... toka konusunda da bi değişiklik yok resim çekerken takılıyo sonrasında çıkarılıyo... hep saçlar önünde geziy baya da uzadılar inşallah gözleri bozmadan uzatırız ısrarla kestirmiyorum ben tüm tepkilere rağmen...

maşallah canım çok ama çok tatlılar çok afacan görünüyolar maşallah gerçekten... doyulur mu hiç iyi ki varlar...

Salı doktora götürdük, öncesinde de rahatsızdı. Faranjit dedi doktor, antibiyotik, öksürük şurubu, ateş düşürücü, burun spreyi verdi. Ne gündüz ne gece uykumuz kalmıştı. Uykusuzluktan gözleri kan çanağına döndü iyice onu da göz doktoruna gösterdik, o da bir damla bir krem verdi geçti şükür. Bugün daha iyi gibiyiz. Ama doktor 1 hafta antibiyotiğe devam dediği için 3 gün daha kullanacağız.
tekrar çok çok geçmiş olsun cnm
hay maşallah maşallah, :nazar:

Dün tam resim eklerken Gökalp uyandı, ben de onunla uyumuşum, hemen paylaşıyorum minik tırtılımı.
Tabi kota uygunsa.
Eki Görüntüle 1117931 Eki Görüntüle 1117934 Eki Görüntüle 1117941 Eki Görüntüle 1117951 Eki Görüntüle 1117953
maşallah Gökalp'e çok ama çok yakışıklı annesi balkon konusunda ben de endişelendim bir an evvel önlem alın canım Allah korusunnn
buradayım canım bakamadım br iki gün, yoğundum yorgundum dışarda işler vardı biraz,
sule2013 asyaseyhan permenganant geçmiş olsun...
maşşallah bebeklerimize de... ama asyaseyhan ben de göremedim resim...
madem resim istendi ben dee göndereyim son hallerden...Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117952
düğüne giden alkış yapan koştur koştur yorulup arabasında soluklanan Derin...
kızlar gerçekten çok yorucu artık benim kızım kucakta durmak istemiyo arabasında durmak istemiyo hep etrafta koşturmak iistiyo elinden tutturmuyo istediğim yöne götüremiyorum kendi ilgisini e çekerse o yöne gitmek istiyo... avmye falan büyüdükçe beraber gideriz diyodum şimdi iyice gözüm korkuyo hem arabayı taşıyıp hem onun peşinde nasıl koştururum diye...
güzel yavrum benim maşallah nasıl da yakışmış düğün cicileri...
dışarı çıkınca biz de öyleyiz kendi istediği yere gitmek istiyor hep..hele bir çevir gittiği yerden basıyor yaygarayı mahalle dinliyor...
Okurken yoruldum ben Allah yardımcın olsun süper anne süper eş:16:
maşallah çok tatlılar doyulur mu hiç bunlara annesi...

Allah hiçbir anneye evladının acısını göstermesin,kimseyi de evlat hasretiyle sınamasın...Aminnnnnnnnn

papatya,
:52::52::52::52::52::52:
:66::66::66::66::66::66:
:64::64::64::64::64::64:

Sağolasın canım arkadaşım :29::29::29::29::29::29:

ne demek :))))

En elzem durumlarda rahatsız edeceğim seni.

tamam canım

Annesi maşallah kuzulara.
Sebilden su içen kuş gibi yavru :)
Bir de üstü çıplak kaç sn durduruyorsun öyle? Ya da sık sık mı:1:
Ve yine bir de dikkatimi çekti o ucu gözüken Isparta halısının aynısı bende de vardı. Annem çeyizime koymuştu:1:

canım özellikle soymuyorum
orada su içerken tüm üzerini ıslatmıştı
değiştirmek için çıkardım, kaçıverdi
hoşuma gitti, çektim resmini

benim de çeyizim :)))
canım dikkat ettiysen salonumda üç halı serili
her biri birbirinden farklı
popoları yere değmesin ve (çok düştükleri için) düştüklerinde canları yanmasın diye çingene gibi serdim her yeri
yün halıyı çok severim bu arada

Back
X