evt 2 doktor da aynisini onerdiDr 1 yasindan sonra 2 ayda bir kontrole getir dedi. Bizde dun 14.ayimizi doldurduk. Zaten bikac sikayetimiz de vardi hem gozundeki sislik hafif kaldi hem de poposu yine pisil olmustu.
Bu asi ozel oldugu icin isteyen yaptiriyo zaten. Bana da ilk saglik ocagi bahsetti.
Bana tek dozu varken 4 doz olan gereksiz masraf ve tuzak gibi geliyo. Belki de dr o ilac firmasiyla anlasmalidir da bana oneriyorum diye ayak yapiyodur. Nerden biliceksin.
Cok iyi bu yaaa.
Bizim balkon demirlerinin arssi cok acik. Uzun zamandir aklimdaydi. Bi korkuluk yaptirmak. Bunu gorunce hemen resmini korlulukcu bi arkadasim var. Ona gonderdim. Bunun gibi istiyorum diye. Daha sonra kaldiririm diye de ucuz bisey olsun dedim.
bakalim aricak beni.
Tesekkurlerr cnm paylasimin icin.
Bu asiyi doktorunuz mu onerdi peki?
Kizlar inanmicaksiniz ama saat 2 oldu neredeyse benim kiz hala uyanmadi. Yaklasik 12-13 saattir uyuyo. Gece 1 de yatti. Bikac kere de gece uyandi ama emdirip uyutttum hemen. Kac defadir kontrol ediyorum sere serpe yatiyo. Odayi havslandirdim ben de. Oksijensiz kalmasin diye.
Bi anormallik yok mu bunda???
Kizlar inanmicaksiniz ama saat 2 oldu neredeyse benim kiz hala uyanmadi. Yaklasik 12-13 saattir uyuyo. Gece 1 de yatti. Bikac kere de gece uyandi ama emdirip uyutttum hemen. Kac defadir kontrol ediyorum sere serpe yatiyo. Odayi havslandirdim ben de. Oksijensiz kalmasin diye.
Geçen hafta hastalandığında gitmiştik doktora, o zaman kan tahlili de yaptırdım (eşim akdeniz anemisi taşıyıcısı, kızımda da var mı diye istedim yaptırmayı) 4 tüp kan aldılar, tahlilin biri çıkmadı daha ama maalesef demir eksikliğimiz varmış. Bunun akdeniz anemisi taşıyıcılığından olup olmadığı 1 hafta sonra çıkacak tahlille belli olacakmış. Değilse demir damlası kullanacağız. Hemoglobini normal çıktı ama.
Şulecim naptın?
Kac gundur korkudan disciye gitmedigim icin dun curuyen azi disim araliksiz 8 saat agri yapinca tedaviye bugun basladim sonunda kizlar. Kanal tedavisinin hic bu kadar kolay olucani dusunmedim. 6 yil once yaptirdigimda neler cekmistim yaa. Teknolaji cok gelismis cok. 3 seansta halledicekler. En zor kismini bugun atlattim yani.
Bu kadar kolay olucani bilseydim ihmal etmezdim. aksam yatarken majezik ictigim icin vicdanim rahat degildi. Bebegime de gecmistir simdi. Ama o agriya da katlanamazdim ki.
geçmiş olsun canım ama majezik kullanılabiliyo sanırım emzirirken bana doğum sonrası bi hafta kullandırmıştı doktorum emziriyodum da...
kızım benimle inatlaşıyo, uykusu olduğu halde uyumuyo...
ayağıma alıyorum tutamıyorum kalkıyo gidiyo, kucakta gezdireyim diyorum yine tutamıyorum çırpınıyo iniyo sinirleniyo bana...
bu sabah her zamankinden erken esniyodu uyuttum belki 2.uykuyu yaptırabilirim erken uyursa diye...
her gün bi buçuk saat uyuyan çocuk 40 dak.da kalktı, 2.uyku falan da yapmıyo...
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Sabah kahvaltılarımız gün geçtikçe kabusa dönüşüyor artık. Peyniri kesinlikle yemiyor, ekmek desen öyle, yumurtanın sarısını da aseviyorumbaşladı beyazını da kendi ne kadar yerse artık, salatalık yiyordu onu da yememeye başladı, bi tek domates yiyor o kadar bi de aralarda süt veriyorum ya da portakal suyu. Ben kahvaltıda ne vericem bu çocuğa peki???
Sabah kahvaltılarımız gün geçtikçe kabusa dönüşüyor artık. Peyniri kesinlikle yemiyor, ekmek desen öyle, yumurtanın sarısını da az yemeye başladı beyazını da kendi ne kadar yerse artık, salatalık yiyordu onu da yememeye başladı, bi tek domates yiyor o kadar bi de aralarda süt veriyorum ya da portakal suyu. Ben kahvaltıda ne vericem bu çocuğa peki???
Bunu ogrendigim iyi oldu. Ilac icmeyi sevmeyen biriyim. Siddetli agri oldugunda bunu icerim artik. Icini rahatlattin.
Dun ben de aksam ikinci uykuya vakit kalsin diye oglen 3 de falan uyutmaya calistim. Inat. Uyumadi. 4 uyuyunca aksam 10 da tekrar uykusu gelince uyutmadim. 11 i bekleyip uyuttum. Yerine alirken uyandi tekrar. Aksam zannetti. Hic konusmadan sallayarak yarim saatte uyuttum artik.
Normalde oglen en az 3 saat uyuyan kizim neden hala ikinci uykuyu kaldiramadi anlamadim. Ha tek uyku yaptigimiz gunler oluyo aslinda.Ama direnicem tamamen tek uykuya gecmek icin.
Sabah kahvaltılarımız gün geçtikçe kabusa dönüşüyor artık. Peyniri kesinlikle yemiyor, ekmek desen öyle, yumurtanın sarısını da az yemeye başladı beyazını da kendi ne kadar yerse artık, salatalık yiyordu onu da yememeye başladı, bi tek domates yiyor o kadar bi de aralarda süt veriyorum ya da portakal suyu. Ben kahvaltıda ne vericem bu çocuğa peki???
Merhaba arkadaşlar, işyerinde bi arkadaşımın oğlu dün şiddetli ishal olmuştu. Bugün doktora götürdü. Salgın hastalık varmış yine (beta falan değil de başka bir virüsmüş adını unuttum). Kusma ishal ve karın ağrısı. İstanbulda bazı kreşleri kapatmışlar bugün. bütün çocuklar hastaymış. Havadan değil temas yoluyla geçiyormuş. Bu sebeple parkta dışarda ellerin temizliğine vs bu aralar dikkat edin. öpüyorum sizleri...
merhabalr artık kızım sinirlenmeye başladı istediği olmayınca siirleniyor bagırıp yere atıyor kendini...inatlaşma huyu basladı gene bu aralar..mamasıydı gazıydı uykusuz gecelerdi derken bir de bu evre başladı sinirler baya geriliyor zaman zamanuykusuz kalmanın verdiği yorgunlukla kızımın bu atakları beni baya zorluyor..
kızlar facebookta görmüşsünüzdür milupa aptamil kaşık mamalarında gdo oranı sınırların üzerindeymiş galiba...içim sıkıldı artık ne yicez cocuklara ne yedircez bilmiyorum..aptamil kullandıgım bir markaonu gectım aldıgımız sütler cokmu normal o sütü veren ineklerinde neyle beslendiği önemli ve malesef sanayide bunu bulmak zor köyden alsan o hayvanların bakımı nasıl yapılıyor hastalıklı bile olsa veteriner kontrollerini yaptırmıyor cogu köylü benim kayınpederim veteriner prof. ordan biliyorum...bu mamalar bebekler için en azından dikkat ediliyordur diye düşünüyor insan ama kafam karıştı...organik diye satılan pekçok şey bile organik değil aslında nasıl bir hastalıklı duruma soktular bizi böyle ya..ne yesek ne yemesek diye düşğnmekten stresten kanser olcaz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?