benim kızım 7 aylıkken sıralamaya başladı son aylarda artık koştura koştura sıralıyodu, doğumgününden bir hafta sonra falan yürümeye başladı, 13 ay 20 günlük şimdi, ve paytak yürüto benimki de, çocuğa göre değişiyo sanırım, benim kızımdan daha küçük olup da daha dik ve seri yürüyen bebek de görüyorum, daha hiç tek başına yürümeyen de, yani normaldir sanırım canım...
bebek keki tarifi...
2 yumurta,1çb süt, yarım çb zeytinyağ, 1 Türk kahvesi fincanı irmik, 2 tk fincanı tam buğday unu, 1 doğranmış elma, 1 kabartma tozu, yarım çb su. Çırp pişir. Fırından çıkınca ılıkken üzerine 1 çay bardağı pekmezli suyu gezdir( 3/4 pekmez iki parmak su).
Peynirli ıspanaklı kek: 2 yumurta, 1,5 çb süt, yarım çb zeytinyağ ,1tk fincanı irmik , 2 tk fincanı un, biraz dereotu, çörekotu,bir avuç ıspanak, 3 dilim keçi peyniri rendesi, 1 kabartma tozu.
üsttekii denedim ben sevdim canım, alttak tuzsuz peynirli ıspanaklı keki daha denemedim canım...
http://guncelannedenyansimalar.blogspot.com.tr/2014/04/tam-tahilli-bebek-kurabiyesi.html bu blogdan tarifler, başka tarifler de bakabilirsin canım...