Aksam kizim fena korkuttu bizi.
Pisik olmustu, alti acik dolaniyodu yatak odasinda. Ben mutfaktayim,esim yanindaydi bi sureligine balkona cikmis. O sirada bi guzel islamis parkeyi. Ayagi kayip bazanin altina girmis. Bir baktim ki ayagi burkuk yerde oturur sekilde. Nasil agliyo ama. Kiyamadim emzirdim hemen ayagina masaj yaparak. uykusuda vardi uyuya kaldi. Uyaninda bi yuruttum falan. Cok sukur bisey yoktu. Morarma falan da olmadi.
Valla yalniz kaldiklari an ne olacagi hic belli olmuyo.
geçmiş olsun canım, artık kazalar çoğaldı bizde de ufak ufak bişeyler yaşanıyo hergün, Allah korusun hepsini....
Canim biz yine butun gun iyiyken gece ateslendik malesef. Simdi yine yok mesela ates.
Canım geçmiş olsun, inşallah geçer tamamen...
Merhaba arkadaşlar, Mayacım, Candaş umarım tez zamanda gebe kalırsınız. Nazlma yeni gebeliğin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir haber. İpekböceğim Allah kurtarsın. Güzel bir doğum olur umarım.
Bu hafta ikinci çocukla ilgili çok fena gaza geldim. İşyerinde tek çocuklu benden büyük iş arkadaşlarıma neden tek çocuk yaptınız diye sorduğumda bana ara verdik uzun süre, sonra istedik ama yaş ilerlediği için olmadı dediler. Ve eklediler ikinciyi düşünüyorsan hiç bekleme diye. Biz aslında seneye bu zamanlar korunmayı bırakmayı düşünüyorduk. Eşimle konuşurken anladım ki ikimiz de çok istekliyiz. Haziranın başında yaz tatilimizi yapıcaz. Dönüşünde spirali çıkarttırmaya karar verdik. Hatta o kadar istekliyim ki hemen de yapabilirim ama bir haftalık yaz tatilim heba olmasın istiyorum. Nasıl böyle birden karar değiştirdik anlamadım. Demek ki içimizde varmış.
Hayırlısı olsun sizin için de canım, Allah gönlünüze göre versin...
Sana da hayırlı olsun diyeceğimiz gün gelsin asyaseyhancım... Allah gönlünüze göre versin...