• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Arkadaşlar nasılsınız? bir süredir yazdıklarınızı okuyorum ama hiçbirşey yazmaya firsatım olmadı, hastalanan bebekler acil şifalar diliyorum. dişleri çıkan bebeklerin de tez zamanda çıksın dişleri artık, benim kızımda mısır patlağı gibi azı çıkarıyor bu aralar...

Telaşemiz çok büyük bu aralar. çok yoğun bir iş dönemi ve 1 haftalık iş seyahatinden sonra (kızımdan ilk kez ayrı kaldım:( çok özledim onu :( hooop ben daha seyahatteyken eşim bomba haberi verdi , Eşimin tayini çıktı ve 1 ay içerisinde Amerika'ya taşınıyoruz. seyahatten döner donmez işten istifa ettim fakat tabiki ihbar süresi yüzünden neredeyse son güne kadar çalışmak zorundayım, eşya toplamaya başladım aynı zamanda harıl harıl evlere bakıyorum internetten. haziran başı taşınıyoruz eşyalar mayısta taşınacak çünkü en az 6 hafta sürüyor eşyaların gitmesi ama daha ortada ev yok:) adres bile nereyi vereceğiz bilmiyorum taşıma firmasına:):) şirket eşyalar gelene kadar ve biz ev bulana kadar bize geçici bir ev veriyor neyse ki yoksa halimiz harap olacaktı:) taşınana kadar birde 10 günlük Fethiye tatili sıkıştırdık arada mayıs ayında şaka gibiyiz. ha birde bunun yanında oralarda doktor tanımam güvenmem diye birde araya aşılama sığdırdım kendim bile hayret ediyorum kendime. bu koşuştırma arasında ofiste tuvaletlerde kendime iğneleri yaptım. inşallah tutar ve hamile kalırım gitmeden. zaten çok istiyorum ikinciyi hemen ama bu işler tabiki kader kısmet. hayırlısı ne ise o olsun.

bu arada araba satılacak, hiçbir eletronik eşyamız çalışmıyor orada voltaj farkından bir kısmı annemlerin eve diğer kısmı annemlerin yazlığa gönderilecek. bu arada kızımın tüm küçüklük eşyaları vs. yazlığa gitmişti, annemler apar topar yazlığa gidip onları kargolyacaklar taşınmaya yetiştirecekler ikinci gelirse diye oralarda falan filan kafayı yemek üzereyim:):):)

arkadaşlar dua edin benim için aşılamam tutsun. 1 mayıs test tarihim eğer halihazırda adet olmadıysam tabi. kızım ilk aşılamada olmuştu çok şanslıydım bakalım bu sefer neler olacak....

bizden haberler şimdilik bu kadar. hepinize ve miniklerinize sevgiler :)

Oyyy okurken yoruldum hep ben olsam dedim ( ben olsam o arada tatile gitmezdin hele çocuk aman allahım düşünemiyorum bile maşallah valla çok tebrik ettim kendimide çok kınadım üşengeç olduğum için:) ) Allah gönlüne göre versin

Amerika mi? Hayatin, tum duzenin degisicek desene. Hayirli olsun. Bir de tum bunlarin ustune hamilelik harika olur diyosun. Buyuk cesaret, buyuk sans. Insallah bi aksilik cikmadan toparlanir tum islerini halledersin.

teşekkürler:) hepsi bir arada çıkar biter:) bizim zaten işlerimiz hep böyle, bir yerleşelim zaten rahatlayacağız. taşınacağımız yerde evler çok büyük ve bahçeli . her yer park dolu. bir çok anne grupları var sürekli buluşuyorlar. kendim için içim buruk ama kızım için çok seviniyorum. daha özgür hareket edebilecek, daha yeşil bir alanda büyüyecek. arkadaşlarımızda var birçok aynı şehirde. bakalım. oraya gidince yazarım daha mı mutluyum yoksa depresyon damı:):)

Son düzenleme:
Oyyy okurken yoruldum hep ben olsam dedim ( ben olsam o arada tatile gitmezdin hele çocuk aman allahım düşünemiyorum bile maşallah valla çok tebrik ettim kendimide çok kınadım üşengeç olduğum için:) ) Allah gönlüne göre versin

sağol canım, heyecan dorukta:):) bu arada dahası var, annemler tabiki gidene kadar gelip gidecekler , herkes vedalaşmak için gelmek istiyor. ev sürekli dolu:) tam bir curcunaaaa

Sweet im canim sağol...in şa Allah canım iki dileyim var.biri kusmamam ikinciside sağlıkla gelmesi..bir birimize çok yakındık.ne mücadele verdim bebeğim olsun diye sen şahidimsin.bi sefer korunarak oldu.çok şaşkınım.hüzqnlüyüm..korkuyorum.yapa bilirmiyim ben..annem filan yanımda. Ama ben başara bilirmiyimki....o kadar karışığımki.su bile içemedim inan kaç saatdir..doktora da gitmek istemiyorum..bide başım ağriyor çok kötü.beynim kurumuş sanki...

Hep böyle oluyor galiba. Benim de ilk bebeğim tüp bebekti. İkincisine korunurken hamile kalmıştım.Hatta bu pazartesi doğum olacak. İlk kızım 14 aylık oldu.

Arkadaşlar nasılsınız? bir süredir yazdıklarınızı okuyorum ama hiçbirşey yazmaya firsatım olmadı, hastalanan bebekler acil şifalar diliyorum. dişleri çıkan bebeklerin de tez zamanda çıksın dişleri artık, benim kızımda mısır patlağı gibi azı çıkarıyor bu aralar...

Telaşemiz çok büyük bu aralar. çok yoğun bir iş dönemi ve 1 haftalık iş seyahatinden sonra (kızımdan ilk kez ayrı kaldım:( çok özledim onu :( hooop ben daha seyahatteyken eşim bomba haberi verdi , Eşimin tayini çıktı ve 1 ay içerisinde Amerika'ya taşınıyoruz. seyahatten döner donmez işten istifa ettim fakat tabiki ihbar süresi yüzünden neredeyse son güne kadar çalışmak zorundayım, eşya toplamaya başladım aynı zamanda harıl harıl evlere bakıyorum internetten. haziran başı taşınıyoruz eşyalar mayısta taşınacak çünkü en az 6 hafta sürüyor eşyaların gitmesi ama daha ortada ev yok:) adres bile nereyi vereceğiz bilmiyorum taşıma firmasına:):) şirket eşyalar gelene kadar ve biz ev bulana kadar bize geçici bir ev veriyor neyse ki yoksa halimiz harap olacaktı:) taşınana kadar birde 10 günlük Fethiye tatili sıkıştırdık arada mayıs ayında şaka gibiyiz. ha birde bunun yanında oralarda doktor tanımam güvenmem diye birde araya aşılama sığdırdım kendim bile hayret ediyorum kendime. bu koşuştırma arasında ofiste tuvaletlerde kendime iğneleri yaptım. inşallah tutar ve hamile kalırım gitmeden. zaten çok istiyorum ikinciyi hemen ama bu işler tabiki kader kısmet. hayırlısı ne ise o olsun.

bu arada araba satılacak, hiçbir eletronik eşyamız çalışmıyor orada voltaj farkından bir kısmı annemlerin eve diğer kısmı annemlerin yazlığa gönderilecek. bu arada kızımın tüm küçüklük eşyaları vs. yazlığa gitmişti, annemler apar topar yazlığa gidip onları kargolyacaklar taşınmaya yetiştirecekler ikinci gelirse diye oralarda falan filan kafayı yemek üzereyim:):):)

arkadaşlar dua edin benim için aşılamam tutsun. 1 mayıs test tarihim eğer halihazırda adet olmadıysam tabi. kızım ilk aşılamada olmuştu çok şanslıydım bakalım bu sefer neler olacak....

cnm nereye tasiniyosunuz bn Amerikadayim belki yakinlaradir

Sweet im canim sağol...in şa Allah canım iki dileyim var.biri kusmamam ikinciside sağlıkla gelmesi..bir birimize çok yakındık.ne mücadele verdim bebeğim olsun diye sen şahidimsin.bi sefer korunarak oldu.çok şaşkınım.hüzqnlüyüm..korkuyorum.yapa bilirmiyim ben..annem filan yanımda. Ama ben başara bilirmiyimki....o kadar karışığımki.su bile içemedim inan kaç saatdir..doktora da gitmek istemiyorum..bide başım ağriyor çok kötü.beynim kurumuş sanki...
cnm deme oyle.hissetmesin istenmedigini. bir arkadasim da oyle olmustu cok agladim demisti sonrada dusuk yapti bu sefer dustu diye cok uzuldu. Guzel olur ins hersey sen icini ferah tut:16:

cnm nereye tasiniyosunuz bn Amerikadayim belki yakinlaradir

cnm deme oyle.hissetmesin istenmedigini. bir arkadasim da oyle olmustu cok agladim demisti sonrada dusuk yapti bu sefer dustu diye cok uzuldu. Guzel olur ins hersey sen icini ferah tut:16:

Ne biliyim canım işte ani böyle oluyor insan.hayırlısı olsun

Hep böyle oluyor galiba. Benim de ilk bebeğim tüp bebekti. İkincisine korunurken hamile kalmıştım.Hatta bu pazartesi doğum olacak. İlk kızım 14 aylık oldu.

Evet tatlım böyle hep..çok tebrik ederim.sağlıkla al kucağına.Rabbim verdi vardir bir hayir.bu geceden tüm hayatım deyoşti kızlar gerçekten.bizim burada iyi bebek arabası şart..hem arabamızda yok.eşime kızgınım niyeyse. Ona sipariş verdim bu arabayı.Reyyan küçük daha.iku yaşı bile olmuycak.o yüzden bunu aldırıcam

$Screenshot_2014-04-24-20-38-21-1.webp
İşte bu. .inanamıyorum ya dün neler düşünüyordum.şimdi araba bakıyorum şaka gibi

Biz gece 1 de acile gittik ates fitile ragmen dusmeyince. Atesten uyuyamiyordu zaten. Yolda uyudu sipa ve hastane de ates 37 ölçüldü saka gibi. Hafif bogaz enfeksiyonu varmis. Antibiyotiklik durum yokmus yani ama gelince yine atesi cikti uyumadi. Sersem gibiyim ama saglikli olsun da raziyim. Bu arada clue cum gelicez insaallah orda görüşürüz.

çok iyi görünüyodunuz canım sen de oğlun da, okumamıştım gitmeden önce...

Kızlar elim ayağım esiyor..ağlıyorum..hamileyim ben 3 ye...

ne güzel hayırlı olsun canım herşey kısmet...

Allah kolaylık versin ve Allah gönlüne göre versin canım...

Kizimin kahvaltisini cok sukur duzene soktum sayilir.
Tek tek verirdim onceden iki lokma yer baska yemezdi. 2 seferdir tereyagli kasarli omlet veriyorum. Bazen dovulmus ceviz de atiyorum. Balli ihlamur veya adacayiyla bayila bayila yiyo masallah. Catalina batirip veriyorum tekrar tekrar istiyor. Aman nazar degmesin. Donusumlu olarak da karisim da veriyorum. Ondan da hepsini yemese de yiyo cok sukur.
sofradan icim rahat kalkiyorum artik.
Maşallah canım darısı başımıza...

sağlıkla kucağına al ikincisini de inşallah...

Eki Görüntüle 1086173
İşte bu. .inanamıyorum ya dün neler düşünüyordum.şimdi araba bakıyorum şaka gibi

şok atlatıldı bundan sonra güzel güzel hazırlanırsın işte, araba da çok güzelmiş, şimdiden güzel günlere kullanın diyeyim ben...

Aksam kizim fena korkuttu bizi.
Pisik olmustu, alti acik dolaniyodu yatak odasinda. Ben mutfaktayim,esim yanindaydi bi sureligine balkona cikmis. O sirada bi guzel islamis parkeyi. Ayagi kayip bazanin altina girmis. Bir baktim ki ayagi burkuk yerde oturur sekilde. Nasil agliyo ama. Kiyamadim emzirdim hemen ayagina masaj yaparak. uykusuda vardi uyuya kaldi. Uyaninda bi yuruttum falan. Cok sukur bisey yoktu. Morarma falan da olmadi.

Valla yalniz kaldiklari an ne olacagi hic belli olmuyo.

çok iyi görünüyodunuz canım sen de oğlun da, okumamıştım gitmeden önce...

ne güzel hayırlı olsun canım herşey kısmet...

Allah kolaylık versin ve Allah gönlüne göre versin canım...

Maşallah canım darısı başımıza...

sağlıkla kucağına al ikincisini de inşallah...

şok atlatıldı bundan sonra güzel güzel hazırlanırsın işte, araba da çok güzelmiş, şimdiden güzel günlere kullanın diyeyim ben...

Canim biz yine butun gun iyiyken gece ateslendik malesef. Simdi yine yok mesela ates.

Merhaba arkadaşlar, Mayacım, Candaş umarım tez zamanda gebe kalırsınız. Nazlma yeni gebeliğin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir haber. İpekböceğim Allah kurtarsın. Güzel bir doğum olur umarım.
Bu hafta ikinci çocukla ilgili çok fena gaza geldim. İşyerinde tek çocuklu benden büyük iş arkadaşlarıma “neden tek çocuk yaptınız” diye sorduğumda bana “ara verdik uzun süre, sonra istedik ama yaş ilerlediği için olmadı” dediler. Ve eklediler “ikinciyi düşünüyorsan hiç bekleme” diye. Biz aslında seneye bu zamanlar korunmayı bırakmayı düşünüyorduk. Eşimle konuşurken anladım ki ikimiz de çok istekliyiz. Haziranın başında yaz tatilimizi yapıcaz. Dönüşünde spirali çıkarttırmaya karar verdik. Hatta o kadar istekliyim ki hemen de yapabilirim ama bir haftalık yaz tatilim heba olmasın istiyorum. Nasıl böyle birden karar değiştirdik anlamadım. Demek ki içimizde varmış.

Oy oy kızlar ne güzel haberler geliyor sizden.:16:
İpekböceğim demek pazartesi doğum inşallah. Ay zaman nasıl geçiyor diyeceğim ama onu bir de sana sor :) Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini. Bizi de habersiz bırakma.
nazlma :) Sürpriz yumurtanın sürpriz annesi. Hayatın umarım hep böyle güzelliklerle değişir. Nasıl sevindim o minicik noktayı sahiplenmene, sımsıkı sarılmana ona. Analık bu. Saygıyla eğiliyorum önünde canım..
mayacım, dualarım seninle, tez vakitte konuverir inşallah omuzuna minik kuşun.
Senin de yolun açık olsun.
şulecim geçmiş olsun canım, bunlar minik kazalar. Rabbim beterinden korusun.

Ben de ikinci çocuk için arayı çok açmamayı düşünüyorum ama eşim "aman aman tek çocuk yeter" diyor. Çocuktan değil benden yılmış garibim:1: İkinciyle huni takıp gezmemden korkuyor:1::1::1:

Back
X