Arkadaşlar nasılsınız? bir süredir yazdıklarınızı okuyorum ama hiçbirşey yazmaya firsatım olmadı, hastalanan bebekler acil şifalar diliyorum. dişleri çıkan bebeklerin de tez zamanda çıksın dişleri artık, benim kızımda mısır patlağı gibi azı çıkarıyor bu aralar...
Telaşemiz çok büyük bu aralar. çok yoğun bir iş dönemi ve 1 haftalık iş seyahatinden sonra (kızımdan ilk kez ayrı kaldımçok özledim onu
hooop ben daha seyahatteyken eşim bomba haberi verdi , Eşimin tayini çıktı ve 1 ay içerisinde Amerika'ya taşınıyoruz. seyahatten döner donmez işten istifa ettim fakat tabiki ihbar süresi yüzünden neredeyse son güne kadar çalışmak zorundayım, eşya toplamaya başladım aynı zamanda harıl harıl evlere bakıyorum internetten. haziran başı taşınıyoruz eşyalar mayısta taşınacak çünkü en az 6 hafta sürüyor eşyaların gitmesi ama daha ortada ev yok:) adres bile nereyi vereceğiz bilmiyorum taşıma firmasına:):) şirket eşyalar gelene kadar ve biz ev bulana kadar bize geçici bir ev veriyor neyse ki yoksa halimiz harap olacaktı:) taşınana kadar birde 10 günlük Fethiye tatili sıkıştırdık arada mayıs ayında şaka gibiyiz. ha birde bunun yanında oralarda doktor tanımam güvenmem diye birde araya aşılama sığdırdım kendim bile hayret ediyorum kendime. bu koşuştırma arasında ofiste tuvaletlerde kendime iğneleri yaptım. inşallah tutar ve hamile kalırım gitmeden. zaten çok istiyorum ikinciyi hemen ama bu işler tabiki kader kısmet. hayırlısı ne ise o olsun.
bu arada araba satılacak, hiçbir eletronik eşyamız çalışmıyor orada voltaj farkından bir kısmı annemlerin eve diğer kısmı annemlerin yazlığa gönderilecek. bu arada kızımın tüm küçüklük eşyaları vs. yazlığa gitmişti, annemler apar topar yazlığa gidip onları kargolyacaklar taşınmaya yetiştirecekler ikinci gelirse diye oralarda falan filan kafayı yemek üzereyim:):):)
arkadaşlar dua edin benim için aşılamam tutsun. 1 mayıs test tarihim eğer halihazırda adet olmadıysam tabi. kızım ilk aşılamada olmuştu çok şanslıydım bakalım bu sefer neler olacak....
bizden haberler şimdilik bu kadar. hepinize ve miniklerinize sevgiler :)
Oyyy okurken yoruldum hep ben olsam dedim ( ben olsam o arada tatile gitmezdin hele çocuk aman allahım düşünemiyorum bile maşallah valla çok tebrik ettim kendimide çok kınadım üşengeç olduğum için:) ) Allah gönlüne göre versin