2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Alışkanlık kötü umarım kendi kendine bırakır aglatarak bıraktırmak istemem bende işimiz zor

Aynı durumdayız bende uykusuz aylar gecıriyorum bunyem zayıfladı ama:-( sürekli emziriyormusun? Ben bazen süt veriyorum içiyor bazen sadece meme istiyor..yanıma alıyorum yoksa kalkamıyorum ben duramıyorum uyku sersemi ayakta

Nasıl bıraktınız gece beslenmeyi zor oldumu

kendi bıraktı canım, zaten biberona karşı antipatisi hep vardı, sadece uykuya geçerken verebiliyodum sütünü ayağımda sallayıp, azıcık erken olsa ayılıp sinirlenir içmezdi, azıcık geç olsa uykuya geçtiği için içmezdi, tam o anı yakalayıp ayağımda sallayarak içirirdim, 10 aylıkken falan gece uyanmalarında hiç içiremez oldum her seferinde mama yapıp döktüm, ayağımda sallayarak uyudu hep... günlerce öyle hiç içmeyince ve o açlıkla sabaha kadar uyuyabilince ben de mama yapmayı bıraktım artık,çok da sık uyanmıyodu o zamanlar gecede 1-2 kere falandı, emzik için tam ayılmadan ağlamalarını saymazsam... 3-4 aydır böyle gece beslenmesi yok bizde, o yüzden tüm öğünleri devam sütü de dahil olmak üzere gün içine sığdırıyorum ve geç uyutuyorum, gündüz zaten 2 kere uyuyo...

Emzik hiç almadı su deniyorum istemiyor daha cok aglıyor kızıp..bende kesıntısız uyumak istıyorum artık bu sekilde tam verimli ilgilenemiyorum onunla sürekli yorgun uykusuz halsiz gerginim:-( sizin nasıl düzeldi
Emzik almadıysa ne güzel işte benim oğlum da uykuya geçeceği zmn emzik istiyor bıraktırmaya çalışıyorum ama nafile. Gece uykuları da kendi kendine düzeldi canım. Bi ara geceleri yarım saatte bir uyanıyordu emziriyordum yine aynıydı sonradan anladım ki sütüm bitmiş karnı doymadığı için çok sık uyanıyordu.Devam sütü vermeye başladım daha az kalkmaya başladı.Yaklaşık 1 aydır da sabaha karşı uyanıyor bi tek onda da emziğini falan veriyorum geri uyuyor uyumıycak gibiyse de yanıma alıyorum ana oğul uyuyoruz :) Canım zor bi dönem haklısın ama kısa zmnda geçicek hepsi merak etme kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar.

Oyy kuzum kıyamam sana maşallah çok da tatlısın. Tekrarı olmaz inş. O bal suratın hep gülsün

kızımın 8 dişi var sanıyodum 10 taneymiş :)
altta 4 üstte 4 biliyodum, sağ üstte uzaklarda bi tane daha çıkmış, sol üstte de yine uzaklarda bi tane patlatıyo beyazı görünüyo baya baya...
papatya yazmıştı aslında birer boşluk olucanı üstte 4 tane çıktıktan sonra ama ne bileyim yanında bekliyodum hep, kızımın üst dişleri baya baya ayık, çok şirin, bunlar birer boşluk bırakınca baya uzaklarda çıkmışlar :)
boşuna değilmiş kızımın huysuzlukları gece uyanmaları ben de diyodum kaşıyo kaşıyo dişleri gelen giden yok diye...

çok geçmiş olsun...çocukların bu hallerine hiç dayanamıyorum :26::26:

Kızlar oto koltuğu alacaktık bugün karar veremedim çok pahalı olmasın 400 lük falan bişe istiyoruz sizin kullandıklarınız hangisi papatya50 bi model söylüyorsun adını hatırlayamadım memnunmusun

Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz

gecmis olsun cok dikkatli ol canim

geçmiş olsun canım pazar günğ dışarıdaydık biz de birden çıktı ateşi yanımda derece vardı ölçtüm 38.2 falandı yanımda fitil de vardı koydum 36.9 a düştü öyle yatırdım akşam, bi daha çıkmadı ama neden oldu öyle anlamadım dişe yordum yine ben, belki de virüstü... inşallah atlatırsınız siz de hemen...

yara bereler başladı düştü kızım bahçede bugün kafası vurdu kaldırıma kaşının üstü alnı baya kırmızı sıyrık oldu, çiğ patates dediler sürdüm ama bi işe yaramadı...
bu arada migrosa gitmek için çıkmıştık %50 indirimden kırtasiye oyuncak alışverii yaptık yarın da devam edicekmiş kızlar haberiniz olsun, henüz benimki kullanıcak gibi değil ama boyalar aktivite makasları falan galiba biraz acele ettim, bi sürü ucuz hikaye kitaplarından aldım ne alıcamı bilemedim içlerine baktım biraz hep bi acayip konular geldi bana ben de klasik masalların ince kitaplarından aldım iyi yapmışımdır umarım ... kızımın yaşına uygun basit ahşap yapbozlardan bulamıyorum bi türlü hiçbiyerde yeğenlerime almıştım hep şimdi kızıma hiçbi oyuncakçıda bulamadım biraz daha ilerde oynayabileceği kıyafet giydirmeli olanlardan aldım...
aaa en önemlisi aktivite önlüğü varmış ondan da aldım oyun gruplarına giderken kollu mama önlüklerimizi götürmeyelim :)
pek bi hoşuma gitti alışveriş sanki anaokuluna giden koca kızım varmış gibi...

bugün markete gitmeden bahçede yürüttüm biraz, götürmek istediğim yere gitmiyo parka salıncaklara doğru gidiyo, dün de bisikletle salıcakların ordan geçerken çığlıklar atmaya başladı ayağa kalkıp sallanıcakmış hanımefendi, indirince yine aynı çığlıklar...
ama koltukta dik oturmuyo yayılıyo sizinkşler de öyle mi, salıncağın kemerleri de kopuk kayıp duruyo, bizimki mama sandalyesinde de dik değil eğik oturuyo ondan alışkanlığı belki...

Kızlar oto koltuğu alacaktık bugün karar veremedim çok pahalı olmasın 400 lük falan bişe istiyoruz sizin kullandıklarınız hangisi papatya50 bi model söylüyorsun adını hatırlayamadım memnunmusun

koala marka canım
övmek için saış danışmanları gibi konuşmayayım ama gerçekten memnunum

canım azılar cidden zor çıkıyor
göstermiyor diyordun ya, bak ne güzel çıkmış
ben altını değiştirirken güldürüyorum
o zaman ağızlarını açarak gülünce bakıyorum dişlerine
Zeynep de ikinci eren üçüncü azıyı patlatmak üzere

canım çok geçmiş olsun

eren de salıncak da kaykılıyor, zaten pek de keyif almıyor
ama kızım çok sevdiği için gayet güzel oturuyor
eğer salıncaklar doluysa nasıl pisleşiyor anlatamam

yarın biz de bakalım
alacak bir şeyler kesin bulurum .))

biz yarın ailecek bayrama gidiyoruz kızlar
yavrularımın bayrakları bile hazır
bizim okulda kutlama yok lise olduğumuz için ama
biz misafir olarak bir ilkokula gideceğiz
renkli, müzikli eğlence ve bir sürü çocuk var
seveceklerini umuyorum

erenin ayakları büyüdü teyzeleri
yeni ayakkabıya ihtiyacımız var
giydirirken epey zorlanıyorum
büyüyeceklerini biliyordum ama bu kadar erken olacağını tahmin edemiyordum
ayakkabımız yepyeni kaldı
üzüldüm((
ama zeynebim aynı ayakkabıyla yazı çıkarır
zira ayakları kendi gibi pek minik

ben de yere doğru sarkıtıyodum başını gülüyo öyle yapınca hoşuna gidiyo o zaman bakabiliyodum ama bu kadar uzaklarda aramıyodum hemen yanına bakıyodum baya uzakta çıkmış :)
boşaltmışlar hep reyonları burda papatyacım bikaç gündür vardı indirim, ama bulunur mutlaka hiç bulamazsan benim gibi ileriye dönük boya kitap falan...

biz de gidiceeez...

erkek ayağı daha hızlı daha çabuk büyür heralde, aynı yaşta aynı numarada olmaz sanırım ileride fark çook açılıcak...

gecmis olsun cok dikkatli ol canim
SAOL CNM COK KIZDIM ZATEN KENDIME AKSAM DIKKATLI OLMAK GEREKEIO

SIZEDE GECMIS OLSUN CNM DR VIRUS ICIN HIC BISEY BERMIYORUZ DEDI BUGUN SIVI TUKETMESINE DIKKAT DEDI ATESI DENGEDE TUTMAYA CALIS DEDI SADECE

canım çok geçmiş olsun

/QUOTE] SAOLASIN CNM

kızlar aradığım ahşap puzzleları buldum, hem de çok uygun, butikbebede kampanyası varmış ve kargo ücreti de yok, bi bakın isterseniz...

Canım bi kaç modeli var sizinki hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…