Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canım dikkat, aman aman, değil ateş a ile t harfleri yanyana gelince inan bir tuhaf oluyorum. Geçmiş olsun, çok geçmiş olsun.Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz![]()
Eki Görüntüle 1083258 Eki Görüntüle 1083259 Eki Görüntüle 1083260 Eki Görüntüle 1083261 Eki Görüntüle 1083262
biz törene gittik, sizden de resimler bekliyoruz....
saolasin cnm hala devam ediyo atesimiz kontrol altinda tutmaya calisiyoruz. Gece donusumlu farkli iki ilac kullaniyoruz ki beklemesin diye ama ona ragmen gece hala vardi atesi. Cok degildi elh ama atesliydi yinede.Aman canım dikkat, aman aman, değil ateş a ile t harfleri yanyana gelince inan bir tuhaf oluyorum. Geçmiş olsun, çok geçmiş olsun.
Maşallah size
Biz değil tören şu aralar balkona bile çıkmaktan imtina ediyoruz. Maalesef
Bu arada bebiş bir artist anne ayrı bir artist, o ne güzellik o
Bir daha maşallah![]()
Aman canım dikkat, aman aman, değil ateş a ile t harfleri yanyana gelince inan bir tuhaf oluyorum. Geçmiş olsun, çok geçmiş olsun.
Maşallah size
Biz değil tören şu aralar balkona bile çıkmaktan imtina ediyoruz. Maalesef
Bu arada bebiş bir artist anne ayrı bir artist, o ne güzellik o
Bir daha maşallah![]()
Canim bigun onceden haber ver demistin, unutmadim. Yarin saat 3te armoniparkta bulusma var. Ayrica istanbulda oturup gelmek isteyen diger anneleride bekleriz, gelin tanisip kaynasalim:)
Tesekkur ederiz canim buyuk ihtimalle gelicez... kizlar biz de soyle bir skinti var 3 gundur aksam 7 gibi ates cikiyor gece atesli oluyor nemli bezle siliyorum dusuruyorum sabaha biseyi kalmiyor ama uyumuyor da uykusu olsa da yavrum. Gunduz hic birseyimiz yok ama. Yine bugun butun gun iyiydik hatta doktora gidicektik tatil diye sgk gecmiyor ilac yazilmiyor dendi ozelde. Bende zayen ates gitti diye goturmedim. Ama yine 1 saat once ates cikti sadece bas cevresinde yalniz. Bu nedir fikri olan var mi dise yoruyorum ama emin olamadim. Yarin götürürüm doktora buyuk ihtimalle.
Canım bi kaç modeli var sizinki hangisi
Eki Görüntüle 1083258 Eki Görüntüle 1083259 Eki Görüntüle 1083260 Eki Görüntüle 1083261 Eki Görüntüle 1083262
ayyyy pek bir güzelsiniz
maşallah size
kot etek, kot ceket bayıldım
bayıldım
teşekkür ederiz :)
gösterilerle hiç ilgilenmedi kızım dolandı durdu ortalıkta çok hoşuna gitti ama,
hava da çok güzeldi hatta çorabı tshirtü çıkarıverdik orada...
Vallahi yazını okurken o kadar eğlendim ki çocukların hallerini/sevinçlerini düşünemiyorum bile :)kızlar selamm
biz bugün kendimizi aştık
sabah ailecek okuluma gittik, öğretmen arkadaşlarım ilgi gösterince bizimkilere
pek bi yabanileştiler, resmen ikisi iki yandan paçalarıma yapıştılar, kimseye kendilerini sevdirmediler
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
yüksek ses müzik, renkli kostümler, balonlar derken sürekli eşimle çocukları pistten almaya çalıştık
bırakın pistte oynayalım diyorlar
eve geldik, ikisini de uyuttuk
eşim ne kadar uyurlar dedi
dedim ruh hallerine bağlı
biz de yattık onlarla bir baktık ki iki saat uyumuşuz ailecek
ilaç gibi geldi valla
sonra kayınvalidemlerin evine gidelim dedik
gittik, mangal kokuları geliyordu mis gibi, sonra biz de yaptık ve ikizler mangalla tanıştılar, bayıldılar resmen
kayınvalidemlerin orası sokak, mahalle
herkes birbirini tanıyor ve herkesin hemen hemen kedisi köpeği var
inanmayacaksınız ama kedi sevmekten kendilerinden geçtiler
korkamadım dersem yalan olur :)))
çünkü ben kedileri pek sevmem
ikisi de kedi sesini gayet güzel çıkarıyorlar artık
park evin dibi zaten
öyle mutlulardı ki
sonra bir 40 dk ancak uyudular
ama huzursuz değillerdi
yakındaki bir avm de çok güzel oyun alanı var
oraya gittik
biraz daha kudurdular
9 olmadan çıktığımız ve sadece uyumak için girdiğimiz eve akşam 9 da girdik
duş aldırdım ve resmen bayıldılar
çok yorgunum kızlar
yarın bir sınavım, 9 saat dersim ve nöbetim var
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize
kızlar selamm
biz bugün kendimizi aştık
sabah ailecek okuluma gittik, öğretmen arkadaşlarım ilgi gösterince bizimkilere
pek bi yabanileştiler, resmen ikisi iki yandan paçalarıma yapıştılar, kimseye kendilerini sevdirmediler
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
yüksek ses müzik, renkli kostümler, balonlar derken sürekli eşimle çocukları pistten almaya çalıştık
bırakın pistte oynayalım diyorlar
eve geldik, ikisini de uyuttuk
eşim ne kadar uyurlar dedi
dedim ruh hallerine bağlı
biz de yattık onlarla bir baktık ki iki saat uyumuşuz ailecek
ilaç gibi geldi valla
sonra kayınvalidemlerin evine gidelim dedik
gittik, mangal kokuları geliyordu mis gibi, sonra biz de yaptık ve ikizler mangalla tanıştılar, bayıldılar resmen
kayınvalidemlerin orası sokak, mahalle
herkes birbirini tanıyor ve herkesin hemen hemen kedisi köpeği var
inanmayacaksınız ama kedi sevmekten kendilerinden geçtiler
korkamadım dersem yalan olur :)))
çünkü ben kedileri pek sevmem
ikisi de kedi sesini gayet güzel çıkarıyorlar artık
park evin dibi zaten
öyle mutlulardı ki
sonra bir 40 dk ancak uyudular
ama huzursuz değillerdi
yakındaki bir avm de çok güzel oyun alanı var
oraya gittik
biraz daha kudurdular
9 olmadan çıktığımız ve sadece uyumak için girdiğimiz eve akşam 9 da girdik
duş aldırdım ve resmen bayıldılar
çok yorgunum kızlar
yarın bir sınavım, 9 saat dersim ve nöbetim var
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize
arkadaşım bu arada sen de çok zayıflamışsın
gözümden kaçmadı :)))
Bir de bu var:
Eki Görüntüle 1083944
Bunun taşıma kapasitesi 20 kg ama ağırlığı 6 kg.
Diğeri 12 kg, ağırlık 4 kg.
Kararsızım ay. :)
Tesekkur ederiz canim buyuk ihtimalle gelicez... kizlar biz de soyle bir skinti var 3 gundur aksam 7 gibi ates cikiyor gece atesli oluyor nemli bezle siliyorum dusuruyorum sabaha biseyi kalmiyor ama uyumuyor da uykusu olsa da yavrum. Gunduz hic birseyimiz yok ama. Yine bugun butun gun iyiydik hatta doktora gidicektik tatil diye sgk gecmiyor ilac yazilmiyor dendi ozelde. Bende zayen ates gitti diye goturmedim. Ama yine 1 saat once ates cikti sadece bas cevresinde yalniz. Bu nedir fikri olan var mi dise yoruyorum ama emin olamadim. Yarin götürürüm doktora buyuk ihtimalle.
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inş.Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz![]()