• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canim bigun onceden haber ver demistin, unutmadim. Yarin saat 3te armoniparkta bulusma var. Ayrica istanbulda oturup gelmek isteyen diger anneleride bekleriz, gelin tanisip kaynasalim:)

$25112011126.webp$25112011127.webp$25112011129.webp$25112011133.webp$25112011135.webp

biz törene gittik, sizden de resimler bekliyoruz....

Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz:(
Aman canım dikkat, aman aman, değil ateş a ile t harfleri yanyana gelince inan bir tuhaf oluyorum. Geçmiş olsun, çok geçmiş olsun.

Maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:72::72::72:
Biz değil tören şu aralar balkona bile çıkmaktan imtina ediyoruz. Maalesef:ssz:
Bu arada bebiş bir artist anne ayrı bir artist, o ne güzellik o :51::51::51:
Bir daha maşallah:nazar::nazar::nazar:

Aman canım dikkat, aman aman, değil ateş a ile t harfleri yanyana gelince inan bir tuhaf oluyorum. Geçmiş olsun, çok geçmiş olsun.

saolasin cnm hala devam ediyo atesimiz kontrol altinda tutmaya calisiyoruz. Gece donusumlu farkli iki ilac kullaniyoruz ki beklemesin diye ama ona ragmen gece hala vardi atesi. Cok degildi elh ama atesliydi yinede.

olsun canım iyi olun da daha çok bayramlar olucak...
teşekkür ederiz bu arada...

Canim bigun onceden haber ver demistin, unutmadim. Yarin saat 3te armoniparkta bulusma var. Ayrica istanbulda oturup gelmek isteyen diger anneleride bekleriz, gelin tanisip kaynasalim:)

Tesekkur ederiz canim buyuk ihtimalle gelicez... kizlar biz de soyle bir skinti var 3 gundur aksam 7 gibi ates cikiyor gece atesli oluyor nemli bezle siliyorum dusuruyorum sabaha biseyi kalmiyor ama uyumuyor da uykusu olsa da yavrum. Gunduz hic birseyimiz yok ama. Yine bugun butun gun iyiydik hatta doktora gidicektik tatil diye sgk gecmiyor ilac yazilmiyor dendi ozelde. Bende zayen ates gitti diye goturmedim. Ama yine 1 saat once ates cikti sadece bas cevresinde yalniz. Bu nedir fikri olan var mi dise yoruyorum ama emin olamadim. Yarin götürürüm doktora buyuk ihtimalle.

Tesekkur ederiz canim buyuk ihtimalle gelicez... kizlar biz de soyle bir skinti var 3 gundur aksam 7 gibi ates cikiyor gece atesli oluyor nemli bezle siliyorum dusuruyorum sabaha biseyi kalmiyor ama uyumuyor da uykusu olsa da yavrum. Gunduz hic birseyimiz yok ama. Yine bugun butun gun iyiydik hatta doktora gidicektik tatil diye sgk gecmiyor ilac yazilmiyor dendi ozelde. Bende zayen ates gitti diye goturmedim. Ama yine 1 saat once ates cikti sadece bas cevresinde yalniz. Bu nedir fikri olan var mi dise yoruyorum ama emin olamadim. Yarin götürürüm doktora buyuk ihtimalle.

Canım, aman ihmal etme, kesinlikle götür doktora.
İnşallah tez vakitte normale döner.

Canım bi kaç modeli var sizinki hangisi

http://www.hepsiburada.com/Liste/pr...ILEAKLE00508&gclid=CI7fvtux970CFTMetAod0HkA_Q
işte bundan canım

ayyyy pek bir güzelsiniz
maşallah size
kot etek, kot ceket bayıldım
bayıldım

kızlar selamm
biz bugün kendimizi aştık
sabah ailecek okuluma gittik, öğretmen arkadaşlarım ilgi gösterince bizimkilere
pek bi yabanileştiler, resmen ikisi iki yandan paçalarıma yapıştılar, kimseye kendilerini sevdirmediler
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
yüksek ses müzik, renkli kostümler, balonlar derken sürekli eşimle çocukları pistten almaya çalıştık
bırakın pistte oynayalım diyorlar
eve geldik, ikisini de uyuttuk
eşim ne kadar uyurlar dedi
dedim ruh hallerine bağlı
biz de yattık onlarla bir baktık ki iki saat uyumuşuz ailecek
ilaç gibi geldi valla

sonra kayınvalidemlerin evine gidelim dedik
gittik, mangal kokuları geliyordu mis gibi, sonra biz de yaptık ve ikizler mangalla tanıştılar, bayıldılar resmen
kayınvalidemlerin orası sokak, mahalle
herkes birbirini tanıyor ve herkesin hemen hemen kedisi köpeği var
inanmayacaksınız ama kedi sevmekten kendilerinden geçtiler
korkamadım dersem yalan olur :)))
çünkü ben kedileri pek sevmem
ikisi de kedi sesini gayet güzel çıkarıyorlar artık

park evin dibi zaten
öyle mutlulardı ki :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sonra bir 40 dk ancak uyudular
ama huzursuz değillerdi
yakındaki bir avm de çok güzel oyun alanı var
oraya gittik
biraz daha kudurdular
9 olmadan çıktığımız ve sadece uyumak için girdiğimiz eve akşam 9 da girdik
duş aldırdım ve resmen bayıldılar
çok yorgunum kızlar
yarın bir sınavım, 9 saat dersim ve nöbetim var
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize

kızlar selamm
pek bi yabanileştiler, resmen ikisi iki yandan paçalarıma yapıştılar, kimseye kendilerini sevdirmediler
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
yüksek ses müzik, renkli kostümler, balonlar derken sürekli eşimle çocukları pistten almaya çalıştık
ilaç gibi geldi valla

gittik, mangal kokuları geliyordu mis gibi, sonra biz de yaptık ve ikizler mangalla tanıştılar, bayıldılar resmen

park evin dibi zaten
ama huzursuz değillerdi
oraya gittik
biraz daha kudurdular
çok yorgunum kızlar
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize
Vallahi yazını okurken o kadar eğlendim ki çocukların hallerini/sevinçlerini düşünemiyorum bile :)
Bugün tatildi ya, yarın dersim var falan diyince, bugün günlerden ne ki, yarın pazartesi mi dedim birden.
[İkinci bebeğini dünyaya getirmiş bir dostum vardı, doğum günümü unutmuş, bir hayli sonrası mesaj atmıştı "Doğum gününden haberim yoktu, daha doğrusu şubata girdiğimizden haberim yoktu" Epey güldüm buna, anneliğe dair başka nasıl bir cümle kurulabilir ki :1:]
Kızlar, bir gözüm Gökalp'te bir gözüm dışarda. Malum bahar pencerede cıvıl cıvıl.
Baston puset almayı düşünüyorum, bayağı da baktım netten. Hafif, kullanışlı ve oğlum için de konforlu olsun istiyorum. Pek de pahalı olmayan.
$puset.webp
Bunda karar kıldım ama taşıma kapasitesine 12 kilo diyor. Bu da bir yıllık kullanımlardan olmasın.
Yan yatar/ tam yatar modellerden geçtim,
Baston puset kullanan anneler, yardımınıza ihtiyacım var. :)

Bir de bu var:
$puseet.webp
Bunun taşıma kapasitesi 20 kg ama ağırlığı 6 kg.
Diğeri 12 kg, ağırlık 4 kg.
Kararsızım ay. :)

kızlar selamm
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
ilaç gibi geldi valla

park evin dibi zaten
ama huzursuz değillerdi
oraya gittik
biraz daha kudurdular
çok yorgunum kızlar
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize

okurken yoruluyo insan dolu dolu bi günmüş maşallah, biz sabah çıktık diye öğleden sonra parka bile inmedik, geceden çok uykusuzdum hala da kendimde değilim yoğurt yapıp yatıcam...

arkadaşım bu arada sen de çok zayıflamışsın
gözümden kaçmadı :)))

hamilelik öncesine göre 4 kilo fazlam var ama rahatsız değilim, en çok kilo alanınız bendim sanırım, 25 kilo :) hiç rejim yapmadan gidiverdiler...
çok zayıf sayılmam 62 falanım ama ne bileyim benim gözüme fazla gelmiyo hamileyken de kiloları aldıkça hep öyle görürdüm kendimi :)

Bir de bu var:
Eki Görüntüle 1083944
Bunun taşıma kapasitesi 20 kg ama ağırlığı 6 kg.
Diğeri 12 kg, ağırlık 4 kg.
Kararsızım ay. :)

ben baston puset almıycam canım arabasıyla idare edicem ama 12 kiloyu tercih etme bence çok azmış...

Gecmis olsun, insallah distir sebebi, yinede doktora gostermekte fayda var tabi. Buarada bulusmanin saatini 2olarak degistirdiler, 3cok gec dedik.

Yenikullanici canim resimleriniz cok guzel, masallah ikinizde cok guzelsiniz. Yarin geliyorsaniz sizinlede tanisiriz insallah artik:)

Kizim besigine girip cikiyor kendi basina, odasinda besigin yaninda kanepe var, once one cikip ordan besigine bas asagi egilip giriyor, ayni sekilde de geri cikiyor ama tehlikeli tabiki, korkuyorum bisey olucak diye. Besigin onu asansorlu, onu indirdim enazindan ayagini atip girip ciksin diye, simdi rahatca girip cikiyor ama artik besiginde yatiramiyorum. Uyaninca uyku sersemi inmeye kalkarsa kanepeye inemeyip yere duser diye korkuyorum. Kanepeyi actim, yerede puf minderleri serdim, kanepede yatiyor artik, hatta sabah uyaninca kendi kalkip geliyor yanimiza, bazen agladigini duyunca 'aglama kizim, gel burdayim' diyorum, hem aglayip hem geliyor, yada bi oyuncagini kucaklayip geliyor, bu sabah abartip odasindaki tabureyi tasimaya calismis ama agir geldi heralde, koridorda birakmis hala orda duruyor tabure:))) kanepeler yatak kadar yuksek degil zaten, dussede minderlerin uzerine yuvarlaniyor, bisey olmuyor cok sukur artik.

Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz:(
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inş.

Maşallah size :nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız ? bebişler nasıl ?
biz iyiyiz yürüme olayları başlayınca yerimizde oturamıyoruz tahmin edersiniz ki hepiniz gibi

papatyaaa :) canım yanlış konuya yazmışım onun için burdan devam edeyim.
meriç inş zamanla paylşamayı öğrenir diyorum bende.
evet tedaviye başlıcam yeniden, dr mayısta gel dedi o kadar yakın düşün :)
ama ben haziran başı gibi gitcem.ağustosta tedavi istiyorum demiştim
gel bakalım karar verelim o ara ilaç verebilrim dedi.
ertelemicem ya hem ertelesem hayatımda değişen çok fikir olur ve maddi boyutuda var
çocuk masraf.şimdi yaptırayım çabucak bitsin yavrularada bişeyler biriktireyim istiyorum
bide fiziki olarak alıştık ya yorgunluğa 2. de çıksın aradan dimi :)
yazarım mutlaka zaten
hep gireyim diyorum iş çıkıyo kalıyo bu sene feci ıolmuş daire.

Back
X