canim cok gecmis olsun allah beterinden korusun
Ah canım yaa, okurken yaşamış gibi oldum.
Ah yavrum, ah kıyamam kuzum. Bunula geçmiş olsun cancağızım. Ben hep beterini düşünüp kendimi teselli ediyorum, ya da şanslı hissediyorum. Daha kötüsü olabilirdi canım, yazmaya dilimin varmadığı şeyler. Allah korusun tüm yavruları.
Valla bizlerde nazar mı var nedir, anlamadım gitti.
canım geçmiş olsun size de inşallah gerek kalmaz narkoza falan ufacık daha onlar narkoz falan hiçbirine gerek olmasın... ben artık yazmıyorum hergün bi düşme kalkma vurma bizimkinde, orası burası kızarık geziyo bu akşam da alnı kızarık uyudu, Allah korusun hepsini inşallah...
Buyuk gecmis olsun, okurken icim bi hos oldu ya, Allah korusun hepsini ama biz ne kadar sakinsak da onlar illa dusecek biyer buluyolar maalesef. Allah kalici seyler vermesin de yara bere kapanir. Insallah gerek kalmaz narkoza filan da iyilesir yarasi hemen...
hay ALLAH ya tam ne yaşandı anlayamadım çok geçmiş olsun canımm son olsunTeşekkür ederim arkadaşlar sağolun. Oğlumun keyfi yerinde çok şükür hala aklıma geldikçe bi fena oluyorum ya o boncuk gözüne bişey olsaydışükürler olsun Allah beterinden korudu, bütün yavrucukları korusun
Arkadaşlar bebeklerinizin dişlerini nasıl temizliyorsunuz?Ben nemli bi bezle temizlemeye çalışıyorum ama mümkün değil ağzını açmıyor açsa da ısırmaya çalışıyor çok zorlanıyorum
Kızlar ben ilk adım ayakkabısını ortepidiadan aldım ama ayakkabı baya ağır yürüyemiyor çocuk dışarda giydiriyorum zaten elinden tutuyorum diye.evdede sürekli ayağı kayıp düşüyor ve çok dengelide yürüyemiyor sizce ev için bi ayakkabı alayım mı Adidas'tan yada nikedan doktorlar yumuşak ayakkabıyı pek önermiyor sanki
canim evde ayakkabiyi pek onermiyolar kaydirmaz patikler var onlardan kullaniyoruz biz
Arkadaşlar bebeklerinizin dişlerini nasıl temizliyorsunuz?Ben nemli bi bezle temizlemeye çalışıyorum ama mümkün değil ağzını açmıyor açsa da ısırmaya çalışıyor çok zorlanıyorum
Kızlar ben ilk adım ayakkabısını ortepidiadan aldım ama ayakkabı baya ağır yürüyemiyor çocuk dışarda giydiriyorum zaten elinden tutuyorum diye.evdede sürekli ayağı kayıp düşüyor ve çok dengelide yürüyemiyor sizce ev için bi ayakkabı alayım mı Adidas'tan yada nikedan doktorlar yumuşak ayakkabıyı pek önermiyor sanki
Onlar nasıl canım resmi falan var mı
hay ALLAH ya tam ne yaşandı anlayamadım çok geçmiş olsun canımm son olsun
ben de bunu merak ediyorum bi de oglumun ust dislerinde sari lekeler var ne yapabilirim? once pekmezden mi diye dusunuyodum ama baska pekmez verenlerde yokmus boyle bisey anne sutunden mi acaba?
Bizimki hayatta ağzını açmaz ben diş doktoruna sordum yemekten sonra su ver uyutmasan öncede su ver ağzı temizlensin dedi
canım ben bebek diş fırçası aldım
yavaş yavaş öğrensinler diye
ama ağızlarına sokup salya akıtıyorlar bir de bazen kendilerini kusturacak raddeye getiriyorlar
ama ben yatmadan önce alışkanlık kazansın diye unutmazsam
ikizleri yanıma alıp
lavaboya gidip ben fırçalıyorum
beni izliyorlar
ama sadece ağızlarına sokuyorlar şimdilik
Onlar nasıl canım resmi falan var mı
Ohh geçmiş gitmiş şükür. Allah bir daha göstermesin. Diyet dedin ya asyaseyhanıcm, o konuda bir tavsiyede bulunabilirim sana. Diyetarkadaşım diye bir site var, oraya yediğin her şeyi yazıp kalori hesabı yaparak diyet yapabiliyorsun hem de yine her şeyi yiyerek. Ben kendime hedef olarak 58 kilo koymama rağmen 74 ten 54 leri bile gördüm site sayesinde. Bir incele istersen.Kızlar merhaba,
Biz çooooooooooook şükür daha iyiyiz. Hâlâ hırıltımız, burun akıntımız, öksürüğümüz, aksırığımız, ishalimiz, öğürmemiz var ama çok çok şükür daha iyiyiz.
En azından oğlum evdeki rutin hareketlenmelerine döndü.
9 günde 700 gr zayıflamış yavrum. Neredeyse her gün 100 gr erimiş. Neredeyse 1 kilo vermiş.
Ama olsun.
Anne sütü dahi almazken, sırf sütüm çoğalsın diye ve de stresten tüm diyet planlarını rafa kaldırıp habire tıkınmama rağmen, iki aydır değişmeyen tartı ibresi 2,5 kilo aşağıyı gösterdi. Sevinemedim bile.
Bugün ilk kez eski kahvaltı menümüzden yaptık ve ilk defa pekmez içti.
Çorbalara başladık. Miktar olarak eskiye nazaran çok az. Ona da olsun.
Pişiğimiz şükür çok azaldı. Burda eskiyi okumam mümkün olmadığından eşime eczaneden ne verirlerse al pişik kremi demiştim. Fito diye bir krem getirmiş, çok sıvı, akışkan, sürünce su gibi eriyordu. Bayağı bayağı azalttı pişiği.
Bu süreçte destekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederiz teyzelerimiz. Allah hepinizden razı olsun.
Diş fırçası konuşulmuş, ne fırça aldım oğluma ne de dişlerini herhangi bir temizleme yoluna gittim. Sadece ben fırçalarken onu kucağıma alıyorum, fırçalayışımı izlemek ve fırçayı elimden kapmak çok hoşuna gidiyor.
Ayakkabı hususunda ise hâlâ ayakkabımız yok. Çıkarırken dışarı çift çorap giydiriyordum. Son bir kaç çıkmamızda çorapla yürümesine müsaade ettik, çok kısa süreli.
Sanırım epey bir müddet dışarı çıkarmayacağız. Korkumuz had safhada. Zira hastalığını son çıkarmamızda biraz uzun süreli dışarda tutmaya bağlıyoruz.
Doktora da söyledik zaten. "Hocam, olmuyor, sanırım biz ikimiz bu çocuğa bakmayı beceremiyoruz"
brc canım, boncuk gözlüyü Allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın. Maşallah o kadar tatlı, albenili, cıvıl cıvıl, pırıl pırıl ki bakışları nazarlara maruz kalması olanaksız.
Kızlar merhaba,
Biz çooooooooooook şükür daha iyiyiz. Hâlâ hırıltımız, burun akıntımız, öksürüğümüz, aksırığımız, ishalimiz, öğürmemiz var ama çok çok şükür daha iyiyiz.
En azından oğlum evdeki rutin hareketlenmelerine döndü.
9 günde 700 gr zayıflamış yavrum. Neredeyse her gün 100 gr erimiş. Neredeyse 1 kilo vermiş.
Ama olsun.
Anne sütü dahi almazken, sırf sütüm çoğalsın diye ve de stresten tüm diyet planlarını rafa kaldırıp habire tıkınmama rağmen, iki aydır değişmeyen tartı ibresi 2,5 kilo aşağıyı gösterdi. Sevinemedim bile.
Bugün ilk kez eski kahvaltı menümüzden yaptık ve ilk defa pekmez içti.
Çorbalara başladık. Miktar olarak eskiye nazaran çok az. Ona da olsun.
Pişiğimiz şükür çok azaldı. Burda eskiyi okumam mümkün olmadığından eşime eczaneden ne verirlerse al pişik kremi demiştim. Fito diye bir krem getirmiş, çok sıvı, akışkan, sürünce su gibi eriyordu. Bayağı bayağı azalttı pişiği.
Bu süreçte destekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederiz teyzelerimiz. Allah hepinizden razı olsun.
Diş fırçası konuşulmuş, ne fırça aldım oğluma ne de dişlerini herhangi bir temizleme yoluna gittim. Sadece ben fırçalarken onu kucağıma alıyorum, fırçalayışımı izlemek ve fırçayı elimden kapmak çok hoşuna gidiyor.
Ayakkabı hususunda ise hâlâ ayakkabımız yok. Çıkarırken dışarı çift çorap giydiriyordum. Son bir kaç çıkmamızda çorapla yürümesine müsaade ettik, çok kısa süreli.
Sanırım epey bir müddet dışarı çıkarmayacağız. Korkumuz had safhada. Zira hastalığını son çıkarmamızda biraz uzun süreli dışarda tutmaya bağlıyoruz.
Doktora da söyledik zaten. "Hocam, olmuyor, sanırım biz ikimiz bu çocuğa bakmayı beceremiyoruz"
**
brc canım, boncuk gözlüyü Allah nazarlardan kem gözden sakınsın. Maşallah o kadar tatlı, albenili, cıvıl cıvıl, pırıl pırıl ki bakışları nazarlara maruz kalması olanaksız.
canım neredeyse tüm marketlerde varNerden aldın canım bebek diş fırçasını? şimdiden alıştırmak lazım yapamasalar da çok iyi gözlemliyorlar. Geçenlerde mutfaktaki kırıntıları gırgırla alayım dedim bi ara baktım gırgır oğlumun eline geçmiş yerleri gırgırlamaya çalışıyor. Hergün yeni bişeyler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?