Yenikullanici canim resimleriniz cok guzel, masallah ikinizde cok guzelsiniz. Yarin geliyorsaniz sizinlede tanisiriz insallah artik:)
Kizim besigine girip cikiyor kendi basina, odasinda besigin yaninda kanepe var, once one cikip ordan besigine bas asagi egilip giriyor, ayni sekilde de geri cikiyor ama tehlikeli tabiki, korkuyorum bisey olucak diye. Besigin onu asansorlu, onu indirdim enazindan ayagini atip girip ciksin diye, simdi rahatca girip cikiyor ama artik besiginde yatiramiyorum. Uyaninca uyku sersemi inmeye kalkarsa kanepeye inemeyip yere duser diye korkuyorum. Kanepeyi actim, yerede puf minderleri serdim, kanepede yatiyor artik, hatta sabah uyaninca kendi kalkip geliyor yanimiza, bazen agladigini duyunca 'aglama kizim, gel burdayim' diyorum, hem aglayip hem geliyor, yada bi oyuncagini kucaklayip geliyor, bu sabah abartip odasindaki tabureyi tasimaya calismis ama agir geldi heralde, koridorda birakmis hala orda duruyor tabure:))) kanepeler yatak kadar yuksek degil zaten, dussede minderlerin uzerine yuvarlaniyor, bisey olmuyor cok sukur artik.
Maşallah size
Amin canım...Cok tatlisiniz. Allah kendi okul toreni, dugun torenini hepsini de gormeyi nasip eder insallah..
geçmiş olsun canım pazar günğ dışarıdaydık biz de birden çıktı ateşi yanımda derece vardı ölçtüm 38.2 falandı yanımda fitil de vardı koydum 36.9 a düştü öyle yatırdım akşam, bi daha çıkmadı ama neden oldu öyle anlamadım dişe yordum yine ben, belki de virüstü... inşallah atlatırsınız siz de hemen...
Oglum 2 gundur hasta atesi iz var. dun gece 40.4 olmus nasil banyoya soktuk bilmiyorum. Sukur tavirlari normaldi.hemen dusmeye basladi banyodan sonra sonra suda baya bir oynadi oglum. Keyfi yerindeydi elh. Bir cesit virusmus. Az kulak enfeksiyonu da varmis. Ins hemn atlatiriz
Gecmis olsun. Amam dikkat.yara bereler başladı düştü kızım bahçede bugün kafası vurdu kaldırıma kaşının üstü alnı baya kırmızı sıyrık oldu, çiğ patates dediler sürdüm ama bi işe yaramadı...
bu arada migrosa gitmek için çıkmıştık %50 indirimden kırtasiye oyuncak alışverii yaptık yarın da devam edicekmiş kızlar haberiniz olsun, henüz benimki kullanıcak gibi değil ama boyalar aktivite makasları falan galiba biraz acele ettim, bi sürü ucuz hikaye kitaplarından aldım ne alıcamı bilemedim içlerine baktım biraz hep bi acayip konular geldi bana ben de klasik masalların ince kitaplarından aldım iyi yapmışımdır umarım ... kızımın yaşına uygun basit ahşap yapbozlardan bulamıyorum bi türlü hiçbiyerde yeğenlerime almıştım hep şimdi kızıma hiçbi oyuncakçıda bulamadım biraz daha ilerde oynayabileceği kıyafet giydirmeli olanlardan aldım...
aaa en önemlisi aktivite önlüğü varmış ondan da aldım oyun gruplarına giderken kollu mama önlüklerimizi götürmeyelim :)
pek bi hoşuma gitti alışveriş sanki anaokuluna giden koca kızım varmış gibi...
bugün markete gitmeden bahçede yürüttüm biraz, götürmek istediğim yere gitmiyo parka salıncaklara doğru gidiyo, dün de bisikletle salıcakların ordan geçerken çığlıklar atmaya başladı ayağa kalkıp sallanıcakmış hanımefendi, indirince yine aynı çığlıklar...
ama koltukta dik oturmuyo yayılıyo sizinkşler de öyle mi, salıncağın kemerleri de kopuk kayıp duruyo, bizimki mama sandalyesinde de dik değil eğik oturuyo ondan alışkanlığı belki...
Tesekkur ederiz canim buyuk ihtimalle gelicez... kizlar biz de soyle bir skinti var 3 gundur aksam 7 gibi ates cikiyor gece atesli oluyor nemli bezle siliyorum dusuruyorum sabaha biseyi kalmiyor ama uyumuyor da uykusu olsa da yavrum. Gunduz hic birseyimiz yok ama. Yine bugun butun gun iyiydik hatta doktora gidicektik tatil diye sgk gecmiyor ilac yazilmiyor dendi ozelde. Bende zayen ates gitti diye goturmedim. Ama yine 1 saat once ates cikti sadece bas cevresinde yalniz. Bu nedir fikri olan var mi dise yoruyorum ama emin olamadim. Yarin götürürüm doktora buyuk ihtimalle.
kızlar selamm
biz bugün kendimizi aştık
sabah ailecek okuluma gittik, öğretmen arkadaşlarım ilgi gösterince bizimkilere
pek bi yabanileştiler, resmen ikisi iki yandan paçalarıma yapıştılar, kimseye kendilerini sevdirmediler
oradan bayrama geçtik
törene bayıldılar resmen
yüksek ses müzik, renkli kostümler, balonlar derken sürekli eşimle çocukları pistten almaya çalıştık
bırakın pistte oynayalım diyorlar
eve geldik, ikisini de uyuttuk
eşim ne kadar uyurlar dedi
dedim ruh hallerine bağlı
biz de yattık onlarla bir baktık ki iki saat uyumuşuz ailecek
ilaç gibi geldi valla
sonra kayınvalidemlerin evine gidelim dedik
gittik, mangal kokuları geliyordu mis gibi, sonra biz de yaptık ve ikizler mangalla tanıştılar, bayıldılar resmen
kayınvalidemlerin orası sokak, mahalle
herkes birbirini tanıyor ve herkesin hemen hemen kedisi köpeği var
inanmayacaksınız ama kedi sevmekten kendilerinden geçtiler
korkamadım dersem yalan olur :)))
çünkü ben kedileri pek sevmem
ikisi de kedi sesini gayet güzel çıkarıyorlar artık
park evin dibi zaten
öyle mutlulardı ki
sonra bir 40 dk ancak uyudular
ama huzursuz değillerdi
yakındaki bir avm de çok güzel oyun alanı var
oraya gittik
biraz daha kudurdular
9 olmadan çıktığımız ve sadece uyumak için girdiğimiz eve akşam 9 da girdik
duş aldırdım ve resmen bayıldılar
çok yorgunum kızlar
yarın bir sınavım, 9 saat dersim ve nöbetim var
gözümde büyüyor inanın
iyi geceler hepinize
Kızlar elim ayağım esiyor..ağlıyorum..hamileyim ben 3 ye...
herşeyin hayırlısı arkadaşım. tebrik ederim:)
Hayırlısı olsun arkadaşım Allah nasip ettiyse vardır bi hikmeti üzülme,sıkılmaKızlar elim ayağım esiyor..ağlıyorum..hamileyim ben 3 ye...
herşeyin hayırlısı arkadaşım. tebrik ederim:)
oyyy 3.'ye kısmını görmemişim şimdi okudum .... ne yapacaksınız? doğuracak mısın?
Sağol un kızlar. .hiç inanmazdım..korunuyordum.hatta bu ay adeti mi bekliyordum çünki spiral taktıracaktim..eşimde bende şoktayiz..o kadar plan yapmışdıkki.6 sene yapmıycaktik..neler neler.gezmek tatil planları. .hepsi suya düştü.vardir bundada bir hayir. .aldirmayi asla düşünüyorum. ..Allah verdiyse anacaq o alir..sağlıkla doğsun in şa Allah. Bundan başka bir şey diyemiyorum davetsiz misafirimeHayırlısı olsun arkadaşım Allah nasip ettiyse vardır bi hikmeti üzülme,sıkılma
Alışmam için takvim koydum...canım hiç bir şey yapmak istemiyor..içimden bir şey gelmiyor
Canım herşeyin hayırlısı, sağlıkla huzurla, kısmetiyle gelsin " kızın" yazacaktım tam Allah söyletti belki:):) kocaman bir aile olacaksınız ne güzel:):)
Sağol tatlım alışıyor um yavaş yavaş qaliba..iki kızım var eşim bunuda kız istiyor..kızsa Zeynep olucak...hayırla sağlıkla gelsin.
cnm yaa hayirlisi Rabbm nasip etmis vardir bi hikmeti. saglicakla gelsin yeter ki
bende aşılama yaptırdım bu ay inşallah hayırlı haberlerle gelirim beraber takip ederiz hamileliğimizi yine:)
Amannn. Surpriz olmus size. Hayirli olsun hayatim.
Esim 2.yi hemen istiyor. Ama benim icin cok erken
Oncelikle memeden ayiricam ekimde. Sonra odasini yapip odasini ayiricam. Sonra nasipse 3 yasina geldiginde dusunuyorum.
tabi supriz olmazsa bize de.
Arkadaşlar nasılsınız? bir süredir yazdıklarınızı okuyorum ama hiçbirşey yazmaya firsatım olmadı, hastalanan bebekler acil şifalar diliyorum. dişleri çıkan bebeklerin de tez zamanda çıksın dişleri artık, benim kızımda mısır patlağı gibi azı çıkarıyor bu aralar...
Telaşemiz çok büyük bu aralar. çok yoğun bir iş dönemi ve 1 haftalık iş seyahatinden sonra (kızımdan ilk kez ayrı kaldımçok özledim onu hooop ben daha seyahatteyken eşim bomba haberi verdi , Eşimin tayini çıktı ve 1 ay içerisinde Amerika'ya taşınıyoruz. seyahatten döner donmez işten istifa ettim fakat tabiki ihbar süresi yüzünden neredeyse son güne kadar çalışmak zorundayım, eşya toplamaya başladım aynı zamanda harıl harıl evlere bakıyorum internetten. haziran başı taşınıyoruz eşyalar mayısta taşınacak çünkü en az 6 hafta sürüyor eşyaların gitmesi ama daha ortada ev yok:) adres bile nereyi vereceğiz bilmiyorum taşıma firmasına:):) şirket eşyalar gelene kadar ve biz ev bulana kadar bize geçici bir ev veriyor neyse ki yoksa halimiz harap olacaktı:) taşınana kadar birde 10 günlük Fethiye tatili sıkıştırdık arada mayıs ayında şaka gibiyiz. ha birde bunun yanında oralarda doktor tanımam güvenmem diye birde araya aşılama sığdırdım kendim bile hayret ediyorum kendime. bu koşuştırma arasında ofiste tuvaletlerde kendime iğneleri yaptım. inşallah tutar ve hamile kalırım gitmeden. zaten çok istiyorum ikinciyi hemen ama bu işler tabiki kader kısmet. hayırlısı ne ise o olsun.
bu arada araba satılacak, hiçbir eletronik eşyamız çalışmıyor orada voltaj farkından bir kısmı annemlerin eve diğer kısmı annemlerin yazlığa gönderilecek. bu arada kızımın tüm küçüklük eşyaları vs. yazlığa gitmişti, annemler apar topar yazlığa gidip onları kargolyacaklar taşınmaya yetiştirecekler ikinci gelirse diye oralarda falan filan kafayı yemek üzereyim:):):)
arkadaşlar dua edin benim için aşılamam tutsun. 1 mayıs test tarihim eğer halihazırda adet olmadıysam tabi. kızım ilk aşılamada olmuştu çok şanslıydım bakalım bu sefer neler olacak....
bizden haberler şimdilik bu kadar. hepinize ve miniklerinize sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?