- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Ben size bişey söleyip çıkayım annem bekliyor gebertecek valla beni.....mart annelerinin yüzde 70 i erkek doğuracak.demedi demeyin........
ayy canım sen bana erkek demiştin bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size bişey söleyip çıkayım annem bekliyor gebertecek valla beni.....mart annelerinin yüzde 70 i erkek doğuracak.demedi demeyin........
db55
canımmm ilk 3 ay bebek beslendiğinden almaz zaten sen yemesen bile bebek senin depolardan sağlar ama yinede beslenmene dikkat et aç bırakma kendini inşAllah hayırlısıyla gelişir bebeğin ve sizlerde bizlerde herkes sağlıcakla hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız aminnnn
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce degerler normalmi arkadaşlar kafam çok karışık bana yardımcı olun
Merhaba kızçeler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat...rabbime şikayet olmasın mıde bulantılarım durmuyor kusmak yok sadece halsızlık uyku hali canım bısı yemek ıstemıyo su ıcıyorum bol bol pazartesı nasıpse dr kontrolune gıdecem babagın gelısımıne bakacak gunumden 2 gun buyukmus bebek buyuk ıhtımalle uzerıne gordum 31 mayıs son adet gunum 2 gun oncesı 29 mayıstı benım dogum gunum eehh fenada kutlamamıstık haniateslı bır gecenın urunu olabılır erkek olursa adını ATEŞ mi koysak ne
Ben ilk hamile olup olmadığımı öğrenmek icin test yaptırdığımda bir deger öğrendim. Bir daha öyle test yaptırmadım. Degerleri takip etmek mı gerekiyor. Dr neden istemedi acaba ben de merak ettim şimdi. Reglimden 1 gün önce test yaptırmıştım 78 çıkmıştı degerim
son sayfayı niye göremiyorum:44:
neyse bende gidip biraz temizlik yapayım.
canım bende düşük riski var ve degerleri takip ediyorlar snn kaç haftalık şuan
hoşgeldin cnm hayırlı olsun.şimdi ben nikini gördükçe nutellaya sarılacam sen çok yaşa emiii
canım senin kese göründümü
amin canım bende yarın gidecegim inşallah görünür
canımsenin son adet tarihin ney