• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bende geldim aranıza
Bu benim ikinci gebeliğim ilki düşükler sonuçlandı

hoşgeldin canım, geçmiş olsun Allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hem kese hem bebek göründü,hem de kalbi atıyor Allah a şükür darısı herkesin basina

Görünür tabi ki. Ben 5 haftalikken vajinal ultrasonla bakmıştı öyle görmüştü. Ama şimdi karından da goruluyor

bende 6 haftalığım ama doktora hafta gidicem 7 haftalık olmuş olucak heralde duyarım bebeğimin kalbini sen şimdiden duymuşun benim son bat 10 hazirandı :36::36::36::36::36:

kızlar oruçlu olan var mı aranızda??? ben bugün niyetlendim biraz kötüydüm sabahtan beri şimdi kendime geldim azıcık.. doktorumu aradım tekrardan dayanabiliyosan tut dedi... bebeğe bir zararı olur mu dedim oda olmaz dedi. öyle dindar bir doktorda değil,, rahatladım öle deyince birden ayıldım sanki. gücüm yettiğince tutmaya çalışıcam...:nazar::nazar::nazar:

kızlarrr slmmm ben de geldm aranızaaa dun kan sonucum 178 çıktı şükürler olsn kii :nazar:bi :nazar:yıldır beklıodm bebişimi tüp denedk ilk denememiz tuttu şükürler olsn burda sizinle brlkte ilerlemek göbüşleri brlkte büyütmek isterm hayırlısylaaa:16::16::16:

Tatlım hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. :nazar:

kızlar oruçlu olan var mı aranızda??? ben bugün niyetlendim biraz kötüydüm sabahtan beri şimdi kendime geldim azıcık.. doktorumu aradım tekrardan dayanabiliyosan tut dedi... bebeğe bir zararı olur mu dedim oda olmaz dedi. öyle dindar bir doktorda değil,, rahatladım öle deyince birden ayıldım sanki. gücüm yettiğince tutmaya çalışıcam...:nazar::nazar::nazar:

bende niyetleyim bugün hiç bi sıkıntıda yok Allaha şükür. Bebişlere bişi olacağını sanmıyorum. Çünkü daha çok küçükler. Ama bulantım falan olsaydı tutamazdım bende o ayrı bi konu yani ve ilk hamileliğimde yarısını tutamamıştım. Sonradan tutması daha zor oluyor.

ben de niyetliyim çok da iyiyim zaten bişey yiyemiyom su bile bulandırıyo bari oruç tutayım Allah yardım ediyo

bende niyetleyim bugün hiç bi sıkıntıda yok Allaha şükür. Bebişlere bişi olacağını sanmıyorum. Çünkü daha çok küçükler. Ama bulantım falan olsaydı tutamazdım bende o ayrı bi konu yani ve ilk hamileliğimde yarısını tutamamıştım. Sonradan tutması daha zor oluyor.

evet ben bebeğe zarar vermekten korkuyodum bi tanıdığın düşmüşştü çünkü çok saat susuz kalmışın demiş doktor. nasip tabi ömrü Allah veriyor. bikaç güne alışır bünyem gibi geliyor.

ben de niyetliyim çok da iyiyim zaten bişey yiyemiyom su bile bulandırıyo bari oruç tutayım Allah yardım ediyo

iyi olman ne güzel canım ya. ben sabah çok kötü oldum bulantım olduğunda hemen bastırcak birşeyler yiyordum bugün yiyemeyince baya kötü oldum baş dönmesi falan Allahtan kusma yok, bide benim iştahımda çok açıktı sık sık bişeyler yiyordum daanabildiğim kadar dayanıcam inşallah. tutmazsam kendimi günaha giricek gibi hissediyorum :18::18::18::18:

Nutella hayırlı olsun saglikla tamamına ermeni dilerim. Arkadaslar su takvim hakkında yardımcı olur musunu? beceremiyorum anlatıldığı gibi yaptıgım halde:17:

bende orucum Allah kabul eder inşallah
evde yata yata tutuyorum

kızlar selam yeni doktordan geldim kesemizi gördük yeri iyi bir problem yok dedi :nazar:bir torba ilaçla eve döndüm malum önceki düşüklerden dolayı ... haftaya kalp atışına bakacak İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder:nazar::nazar:

kızlar selam yeni doktordan geldim kesemizi gördük yeri iyi bir problem yok dedi :nazar:bir torba ilaçla eve döndüm malum önceki düşüklerden dolayı ... haftaya kalp atışına bakacak İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder:nazar::nazar:

merhaba kızlar aranıza beni de alır mısınız?:emir_bebek:
bugünleri de göreceğimi tahmin etmezdim hiç :nazar:
tatilde öğrendik hamile olduğumu yanımda test götürmüştüm
dün doktora gittik hamdolsun bebeğimizi gördük
kalp atışlarını dinledik
hiçbir sorun yokmuş hamdolsun
ruh halin nasıl derseniz karmakarışığım :27:
bazen hüngür hüngür ağlıyorum istem dışı :9:

yaşım 29
yaşadığım şehir istanbul
sat 6 haziran
beklenen doğum tarihi 13 03 2013
1.bebeğimiz
kalbi pıt pıt atıyor :nazar:

kalp atışlarını dinledik

yaşım 29
yaşadığım şehir istanbul
sat 6 haziran
1.bebeğimiz

hadi tbrkler şekerim Allah tamamına erdirsin inşallah

kalp atışlarını dinledik

yaşım 29
yaşadığım şehir istanbul
sat 6 haziran
1.bebeğimiz

Tebrik ederim tatlım haftaya biz de duyabiliriz inşallah o pıt pıtları :)

herkese selamm bende 2013 mart annesi olacağım hayırlısıyla ikiciyi kucağıma alacağımm =) :16:

hayırlı olsun cnm mide bulantıların başladımı peki senle aynı haftadayız ?

saol cnmm seninde hayır cnm başlamadı arada sabahları oluyor fakat o önceki hamileliğimden kalma bir durum . oğlumdayken 6. haftada başladı 16. haftaya kadar sürdü 6 kilo wermiştimm :( tek duam bu hamileliğimde olmaması çok korkuyorum ..
senin nasıl gidiyor başladımı bulantılarınn .

saol cnmm seninde hayır cnm başlamadı arada sabahları oluyor fakat o önceki hamileliğimden kalma bir durum . oğlumdayken 6. haftada başladı 16. haftaya kadar sürdü 6 kilo wermiştimm :( tek duam bu hamileliğimde olmaması çok korkuyorum ..
senin nasıl gidiyor başladımı bulantılarınn .

tşkler benimde saba sabahları yoğunlukta oluyor gün içerisindede ara sıra geliyor geçiyor şükür benim daha çok regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var işte onlar içinde düşük önleyici ftil vs kullanacağım

Back