slm canım
ben dayanamayıp yaptım.. 2. çizği çok hafif çıktı.. belirtilerim kassıklarım agrıyordu.. midem kazınıyordu sürekli acıkıyordum yani.. bide beyaz akıntı vardı
aaa idrar testinde de silik te olsa çıktı demek süperr akşam test alıp sabah yapayım o zaman bi nebze olsa merakım giderilir belki teşekkürler
evet canım adetimden bir gün öncede kan verdim
sonuç 155,1
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde 2. kuzum olacak inşallah bakalım mevlam verirse.
Alttan baktırma canım ya daha küçükler.. benim drmda bebeği göremedi alttan görürüz ama rahatsız etmiyelim dedi
kızlar benim hiç belirtim yok nedense.Şu an 5+2 günlüğüm mesela.Dün sağ kasığım,ayağım ağrıdı,yattım geçti,kalktım yine ağrıdı.Nasıl yatacağımı bilemedim valla.sol göğüsümün halkası diğerine göre daha genişledi.Değişiklik belirti olarak sayılır demi?
iştahımda değişiklik yok,bulantım yok,tiksintim yok;haşermem yok.
kızlar benim hiç belirtim yok nedense.Şu an 5+2 günlüğüm mesela.Dün sağ kasığım,ayağım ağrıdı,yattım geçti,kalktım yine ağrıdı.Nasıl yatacağımı bilemedim valla.sol göğüsümün halkası diğerine göre daha genişledi.Değişiklik belirti olarak sayılır demi?
hadi ya her dr ultrason resmi verir diye biliyordum ben :44: demek vermeyen dr.lar varmış :26: canım benim yazıcı ya da tarayıcım yok kinasıl yükleyeceğim ultrason resmini :26: ben çıkmıştım tatlım konu açmak sana nasipmiş :13: ellerine sağlık
ALLAH-ALLAH :44: çok ilginç :26: sonuçlar aile hekimine gitmemiş olabilir fakat sonucun labaratuar dan filan öğrenebilirlerdi :26: neyse sağlık olsun pazartesi mis gibi yeni kat-kat katlanmış değerinin haberini alırızama pazartesi verip neden salı sonucunu alıcaksın :26: evet yaa benide bu yazıları okumak heyecanlandırıyor mercimeklerimizi bahsetmek ne hoş ne heyecanlı dimi oh şifa olsun badem-fındık evet bol su içmemiz lazım haftasonu bende gidicem kalp atışı için aynı günlerde bol bol en güzel haberlerimiz olsun hepimizin inşallah bence içini ye dolma biberi bende çok severim dr a bahsetmek daha iyi olur aslında gerçekten zararlı besinler olarak ne sıralayacaklar :26:
evet sağlık en başta inşallah keyifli sağlıklı-sıkıntısız gebelik yaşarız hepimiz
eline sağlık tatlım bu da zahmet oldu sana
çileğim hoş geldin ahh canım çalıştığını unutmuşum bi an :26: tabi hafta sonu evdesin pek gelemezsin pc yeohh maşallah kese görülmüş ayy bu yolk kesesi nedir ya :26::26::26: ilk kez duyuyorum desem
hoş geldin canım hadi tebrikler gözlerin aydın inşallah kan değer sonucunda çok güzel çıkar
canım aklımdasın hep yaa8 temmuz diyordun ilk başlarda şimdi 7 temmuza inmiş hadi daha da erkene çekelimm ya inşallah bebişin seninledir
selam canımaaa nasıl ama ya karından mı ultrason baktı dr un :26: vajinal bakmış olsa mutlaka görülürdü diye düşündüm neyse sağlık olsun geç olsun güç olmasın inşallah
çok güzel artmış bende yarın alıcam bakalım kaç olmuş.bi de şöyle bi durum var 6 gün önce değerim 84tü,cumartesi günü 2137 güzel artmış değil mi kızlar?
ne güzel işte yaa
ben sabahları mide bulantısından ölüyorum
selam
kan testlerini ne kadara yaptırdınız bana 45 tl dediler. pahalı gibi geldi normal midir? Sizler ne kadara yaptırdınız?
15 liraya yaptırdım bugün ben canım
slm kızlar,
ben aile hekimime yaptırıyorum sağlık ocağında ücretsiz bi sonraki gün alıyorsunuz.
dün kadıköye gittim değerim ne kadar artmış diye merak ettim kadıköy şifada 85 lira dediler bende vazgeçtim bugün test yaptırdım yarın alıcam