2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm canım

ben dayanamayıp yaptım.. 2. çizği çok hafif çıktı.. belirtilerim kassıklarım agrıyordu.. midem kazınıyordu sürekli acıkıyordum yani.. bide beyaz akıntı vardı

aaa idrar testinde de silik te olsa çıktı demek süperr akşam test alıp sabah yapayım o zaman bi nebze olsa merakım giderilir belki teşekkürler

aaa idrar testinde de silik te olsa çıktı demek süperr akşam test alıp sabah yapayım o zaman bi nebze olsa merakım giderilir belki teşekkürler

evet canım adetimden bir gün öncede kan verdim

sonuç 155,1

Alttan baktırma canım ya daha küçükler.. benim drmda bebeği göremedi alttan görürüz ama rahatsız etmiyelim dedi

herhalde doktor ondan bakmadı canım,hafta olarak küçüktür diye düşündüm ben de.Ama kan değerim iyi artmıştı çok şükür,bebişim benimle,görmek için naz yapıyo

yaş 22,5
yaşadığı yer istanbul
son adet 26 mayıs
beklenen doğum 2 mart 2013
ilk bebişimiz
kesemiz henüz gözükmedi.İnşallah 16sında hem keseyi görürüz,hem de kalp atışını..Büyümüş olacak o zamana kadar,dilimden temkinli olmak,tevekkül eksik olmuyr,Rabbi'm yaşam vermiştir inşallah yavruma,yavrumuza.

kızlar benim hiç belirtim yok nedense.Şu an 5+2 günlüğüm mesela.Dün sağ kasığım,ayağım ağrıdı,yattım geçti,kalktım yine ağrıdı.Nasıl yatacağımı bilemedim valla.sol göğüsümün halkası diğerine göre daha genişledi.Değişiklik belirti olarak sayılır demi?
iştahımda değişiklik yok,bulantım yok,tiksintim yok;haşermem yok.

ne güzel işte yaa

ben sabahları mide bulantısından ölüyorum

ben resmen kendimi yemeğe verdim, yedikçe midem bulanıyor bulandıkça yiyorum işte göz tansiyonum düşüyor daha cogunlukda

[

felida,hayalimduam,ebah234,kumrengi,elif87 kızlar eksik bilgileriniz var.. tamamlayında ekleyim[/QUOTE]

Evet bilgilerim eksikti..
SAT 4 haziran, muhtemel doğum tarihi 11 mart, istanbuldayım, yaşım 28 ilk bebeğim olacak inş.,

kumrengi cnm alıntıdan listeyi sil.. sayfa kalabalığı yapmasın..

ekledim bilgilerinizi

ayyy habgi bilgileri yazıyorduk
sat 31 mayıs
tahmini doğum tarihi 8 mart
ama çıkan değerime göre bebeğim henüz 2 ya da 3 hnaftalık geç döllenme olduğunu düşünüyorum
adetim hep beklediğim tarihten daha geç olur çünkü
bakalım birkaç gün sonra tekrar gidip kan vereceğim

sağlık ocakları bir gün sonra sonuçları veriyor bugün test yaptırdım yarın alıcam inşallah

selam
kan testlerini ne kadara yaptırdınız bana 45 tl dediler. pahalı gibi geldi normal midir? Sizler ne kadara yaptırdınız?

bi de şöyle bi durum var 6 gün önce değerim 84tü,cumartesi günü 2137 güzel artmış değil mi kızlar?
çok güzel artmış bende yarın alıcam bakalım kaç olmuş.

benim göğsümde baya dolgunluk var ve ağrıyor dokundukça.kasık ve bel ağrısı sürekli var iştahım biraz açıldı galiba karnım tok olasına rağmen yemeklere hayır diyemiyorum tadı falan daha bi başka geliyo mutlu oluyorum aşerme bumu bende bilmiyorum
ayakta sabit kalınca halsizleşiyorum.bulantı yok ama koku ve gördüğüm yiyeceklere karşı tiksindim başladı.
fazlaca duygusalım

ne güzel işte yaa

ben sabahları mide bulantısından ölüyorum

bu topiktemi hatırlamıyorum zencefil suyu duymuştum canım bi araştır istersen iyi geliyormuş.

selam
kan testlerini ne kadara yaptırdınız bana 45 tl dediler. pahalı gibi geldi normal midir? Sizler ne kadara yaptırdınız?

15 liraya yaptırdım bugün ben canım

slm kızlar,
ben aile hekimime yaptırıyorum sağlık ocağında ücretsiz bi sonraki gün alıyorsunuz.

dün kadıköye gittim değerim ne kadar artmış diye merak ettim kadıköy şifada 85 lira dediler bende vazgeçtim bugün test yaptırdım yarın alıcam

beni de aranıza alır mısınız?

7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var.
sonrasında 2 tane kaybım oldu, 5 haftalık ve 11 haftalık,kan pıhtılaşmasından dolayı......
şimdi de 6 haftalık hamliyem tedavi oluyorum..
inşallah Rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymaz.

bilgilerim,
sat;25 mayıs
beklenen dt;1 mart
(yaşarsa)2. bebeğim olacak
26 yaşındayım
konyadayım...

şimdiden herkese hayırlı doğumlar inşallahh...

fiyat aralıkları ne kadar farklı ücretsiz yapan yerler var 15 / 45 / 85 kim ne tutturabilirse demek ki araştırmak lazım o zaman en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…