- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylemesi çok garip ama bende hamileliğini yeni öğrenmiş allah nasip ederse 2013 mart ayında bebeğini kucağına alacak anne adayıyım.idrar testim pozitif çıktı cuma günü doktora gidicem kan tahlilim yapılmış olacak hemde bebecikten haber alıcaz nasılmış diye....
günaydın canm bende 5+3 günlükken lekelenme falan deyil bildigin kanamaydı çok korkmuştum :2:dr olur korkma yerlşmek için dedi
korkma a ma tedbiride bırakma elden dr konuş mutlaka inş hiiç birşey olmaz canım korkma
selam canım
olur hıc telaslanma
bende cok panıkloemıstım
1 hafta kadar hergun peceteye gunde 1 kez kahverengılık gormustum bole sutlu kahve gıbı
gectı cok sukur
doktor kese yerlesıyor demıstı
renk koyulasmadıgı,pembe kırmızı olmadıgı takdırde sorun yok...:13:
bilginiz varmı arkadaşlar ben c.tesi günü yani adetim 1 gün geçmişken idrar testi yaptı çok beklemeden koyu kalın çizgi çıktı şaşırdım aslında o tarihe göre silik çıkması gerekiyordu,dün akşam yine yaptım yine koyu kalın çizgi çıktı.ablam ve eşimin ablası ile görüştüm diğer aydan olabilir dediler.hiç böyle bir şey duydunuzmu??yani bugün adetim gecikeli 3.gün...cuma günü değerimin kaç olduğu öğrenicez...
bilginiz varmı arkadaşlar ben c.tesi günü yani adetim 1 gün geçmişken idrar testi yaptı çok beklemeden koyu kalın çizgi çıktı şaşırdım aslında o tarihe göre silik çıkması gerekiyordu,dün akşam yine yaptım yine koyu kalın çizgi çıktı.ablam ve eşimin ablası ile görüştüm diğer aydan olabilir dediler.hiç böyle bir şey duydunuzmu??yani bugün adetim gecikeli 3.gün...cuma günü değerimin kaç olduğu öğrenicez...
eeee mart anneleri kimler hangi ilden yaşlar kaç tanıyalım birbirimizi biraz
yaş 25 van/erciş öğretmenim
ihtimal vermiyorum ama üstüne görmüs olabilirsin
hade bakalım bizide haberdar etgeçen ay adetim 1,5 gün sürdü bende idrar testi yaptım ama negatifti bu kez garip oldu cumaya kadar heyecanla beklicem....
Günaydın kızlar, aranızda hiç lekelenme yaşayan var mı? dün 3+6 günlüktü, 2 damla kahverengi leke geldi..
yerleşme kanaması olabilir mi acaba, biraz korktum, 6ay önce 9 haftalık bebeğimi düşürmüştüm. İnş. bu sefer bir sorun olmaz..
GÜNAYDIN CANLARIM..
iyi bir hafta olsun inşallah
evet sifaa dediğin gibi çalışıyorum haftasonu koşturmadan gıremıyorum
kızlar bana doktor söyledi..hmm kese olusmus yolk keseside var dedi.asıl olması gereken yolk kesesi kesenin içinmde bir beyaz kese..
asıl bebegın ıcınde oldugu onu gorup gormedıgını sorun mutlaka doktorunuza.
aramıza yenı katılanları gordukce cok sevınıyorum
ay benım alttakı reseme baksanıza fasulye olmus bugun benımkı kızlarrrrrrrrr
allah hepımızın kucagına alıp saglıkla buyutmesını kısmet etsın..
Allahım;
buradakı tum hamılelerın ve hamıle olmak ısteyenlerın gonlune gore ver..
bebeklerımıze saglıkla dunyaya getırmeyı,sevmeyı,iuyutmayı,mamalar yedırmeyı,yurutmeyı,okula gondermeyı,erkekse askere gondermeyı,evlendırmeyı,torun gormeyı nasıp et ay duygulandım
uzun soluklu bır dua kaldı hayallerımızın sonuna kadar ulassın dıye..
haftaya boyle basladım
hepınızı kocaman öpüyorumm
5+0dım gittim gün,fakat doktor karından baktı,göremedi,alttan da bakmadı...
Evet canım,sadece karından bakıp,haftaya gel dedi ama eşime söz verdim,16sına da aldık randevuyu başka bi aksi durum olmazsa ogün gideceğiz.alttan baksaydı bence de kesinlikle görürdü,inşallah aksi bi durum olmaz.:18::18:
söylemesi çok garip ama bende hamileliğini yeni öğrenmiş allah nasip ederse 2013 mart ayında bebeğini kucağına alacak anne adayıyım.idrar testim pozitif çıktı cuma günü doktora gidicem kan tahlilim yapılmış olacak hemde bebecikten haber alıcaz nasılmış diye....
slm kızlar, bende 2013 martta inşallah ilk yavrumu kucağıma alarak anneler kervanına katılanlardan olacağım. listeye eklerseniz sevinirim :) sat 26 mayıs.. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz...
benim son adet tarihim 03/06...
bu arada idrar testini 20 haziranda yaptım :))) çok silik ikinci çizgi çıktı, eşimle dayanamadık beta hcg yaptırdıksonuç pozitifti gerçekten :))) ama değer çok düşüktü 18 çıktı, dr muz tekrarlamamızı istedi, geçen hafta cuma yeniden yaptırdık değer güzel katlamış 230 lara çıkmış ama tabii usg için çok erken ... çok sabırsızlanıyorum çokkk
merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrandim hamile olduğumu
sat 31 mayıstı veee ben dayanamayıp bugün gidip kan verdim yani sadece 1 gün geçmişti
değerim 60 çıktı çizelgedeki değerlere göre de normal gözüküyor henüz doktora göstermedim
ama dayanamayıp gelirken bir de idrar testi aldım ve hoooooop ikinci çizgi
şaşkınım veeee çok mutluyum Allahım keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı da nasip etsin İnşaallah
eeee mart anneleri kimler hangi ilden yaşlar kaç tanıyalım birbirimizi biraz
yaş 25 van/erciş öğretmenim
ben istanbulda ya3sıyorum yasım 26 suan calısmıyorum henuz 9 aylık evliyim ailemizin 3 cü ferdini bekliyorz heyecanla :)
selam sürmeli,
önceki sayfalarda s.a.t 8 gün kala test yaptığından bahsetmişsin ya belirti varmıydı ve değerin kaç çıkmıştı merak ettim. Bende sabırzıslanıyorumda yaptırsammı acaba test daha 6 gün var beklemem gereken