- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
fiyat aralıkları ne kadar farklı ücretsiz yapan yerler var 15 / 45 / 85 kim ne tutturabilirse demek ki araştırmak lazım o zaman en iyisi
canım çalışmıyorsan sağlık ocağını düşünebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyat aralıkları ne kadar farklı ücretsiz yapan yerler var 15 / 45 / 85 kim ne tutturabilirse demek ki araştırmak lazım o zaman en iyisi
Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri
Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..
Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi yollarsanız sevinirim..
Güzel paylaşımlar diliyorum.
ANNENİN ADI ANNENİN YAŞI YAŞADIĞI ŞEHİR SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI BEBEK BEBEĞİN DURUMU CİNSİYET İSİM 1 edabuyuk 26 İstanbul 25 mayıs 1 mart 2013 3. çocuk Kesemiz göründü 2 SuRMeLi 25 Ankara 24 mayıs 1 mart 2013 2. bebek Kesemiz göründü 3 nehirasi 32 İstanbul 26 mayıs 3 mart 2013 İlk bebek 4 cilek7879 33 İstanbul 26 mayıs 3 mart 2013 İlk bebek Kesemiz göründü 5 pamuk_sekerim 28 Sakarya 26 mayıs 3 mart 2013 2. bebek 6 sifaa 30 Kayseri 26 mayıs 3 mart 2013 İlk bebek Kesemiz göründü 7 keepmeinformed 29 İzmir 28 mayıs 5 mart 2013 İlk bebek 8 felida 28 İstanbul 4 haziran 11 mart İlk bebek 9 hayalimduam 22 İstanbul 26 mayıs 2 mart 2013 İlk bebek 10 ebah234 30 Bursa 3 haziran ----- ---- 11 kumrengi 26 İstanbul 26 mayıs 3 mart İlk bebek 12 elif_87 25 Van 31 mayıs ----- ----
Diğer Konularımıza burdan ulaşabilirsiniz.
2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?
2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri
canım hoş geldin amin o güzel duaların için ALLAH razı olsun maşallah bebeğin kucağında sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah öpüyorum bebeğini ve seni
beni de aranıza alır mısınız?
7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var.
sonrasında 2 tane kaybım oldu, 5 haftalık ve 11 haftalık,kan pıhtılaşmasından dolayı......
şimdi de 6 haftalık hamliyem tedavi oluyorum..
inşallah Rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymaz.
bilgilerim,
sat;25 mayıs
beklenen dt;1 mart
(yaşarsa)2. bebeğim olacak
26 yaşındayım
konyadayım...
şimdiden herkese hayırlı doğumlar inşallahh...
selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)
nur_sey_nur
Hoşgeldin şekerim
2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah
ay kızlar benı cmt cagırdı kalp atısı ıcın duyulur heralde dımı..
7.hftaya gırmıs olucam
Allahım sana cok sukur yarabbımmm
benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı
hoş bulduummm canım benimm
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle
2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah
7.hftaya gırmıs olucam
benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı
İnş. canım
tşkler
duyuluurr
ben 10 temmuzda gideceğim.. doğdugum tarihte bebişimi göreceğim inş.
7.hftaya gırmıs olucam
annesiyle aynı gün kalbi atacak süper
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı
bence de duyulur canım....
bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.
10 temmuzda gitmeyi düşünüyorum Rabbim izin verirse...
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))
annesiyle aynı gün kalbi atacak süper
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı
bence de duyulur canım....
bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.
10 temmuzda gitmeyi düşünüyorum Rabbim izin verirse...
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))
ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..