2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)

Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri :42:

Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..:16:

Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi yollarsanız sevinirim..

Güzel paylaşımlar diliyorum.

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]:nazar::49: [/td][td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET [/td][td]İSİM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1:49: [/td][td]edabuyuk[/td] [td]26[/td] [td]İstanbul[/td] [td]25 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]3. çocuk :emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2:49: [/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek :emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3:49: [/td] [td]nehirasi[/td] [td]32[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td] [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4:49: [/td][td]cilek7879[/td][td]33 [/td][td]İstanbul[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek:emir_bebek:[/td][td] Kesemiz göründü [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5:49: [/td][td] pamuk_sekerim[/td][td] 28[/td][td]Sakarya[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]2. bebek:emir_bebek:[/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6:49: [/td][td]sifaa[/td] [td]30[/td] [td]Kayseri[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7:49: [/td][td]keepmeinformed[/td] [td]29[/td] [td]İzmir[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]8:49: [/td][td]felida[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]4 haziran[/td] [td]11 mart[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9:49: [/td][td]hayalimduam[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]2 mart 2013[/td] [td]İlk bebek :emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10:49: [/td][td]ebah234[/td] [td]30[/td] [td]Bursa[/td] [td]3 haziran[/td] [td]-----[/td] [td]----[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]11:49: [/td][td]kumrengi[/td] [td]26[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]12:49: [/td][td]elif_87[/td] [td]25[/td] [td]Van[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]-----[/td] [td]----[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar::49: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar::49: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]

[/table]

evet eksiklerimi gördüm:10::10:
8 mart beklenen doğum tarihi ve ilk bebeğimiz olacak inşaallah:55::55::55:

canım hoş geldin :29::38: amin o güzel duaların için ALLAH razı olsun :49::emir_bebek::nazar::29: maşallah bebeğin kucağında :emir_bebek::nazar: sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar: öpüyorum bebeğini ve seni :54:

canım benım cok cok sagol darısı sızlerın ve ısteyenlerın basına tatlımmm

beni de aranıza alır mısınız?:77:

7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var.
sonrasında 2 tane kaybım oldu, 5 haftalık ve 11 haftalık,kan pıhtılaşmasından dolayı......
şimdi de 6 haftalık hamliyem tedavi oluyorum..
inşallah Rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymaz.

bilgilerim,
sat;25 mayıs
beklenen dt;1 mart
(yaşarsa)2. bebeğim olacak :ssz:
26 yaşındayım
konyadayım...

şimdiden herkese hayırlı doğumlar inşallahh...:16:

:24::24::24::24:

selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)

Hoşgeldin canım..:16: benim kızımda hollandada doğdu :)

canım alıntı yaptıgın msjda listeyi silermisin..

Son düzenleme:
nur_sey_nur

Hoşgeldin şekerim :16:

hoş bulduummm canım benimm:16::16:
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah:16:
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle:16:

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

ay kızlar benı cmt cagırdı kalp atısı ıcın duyulur heralde dımı..
:6:7.hftaya gırmıs olucam:31:
Allahım sana cok sukur yarabbımmm:49:
benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı:nazar::emir_bebek::31:

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

sağol canım çok güzel dilekte bulunmuşsun inşallah sorunsuz hamilelikler yaşarız:16:

benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı:nazar::emir_bebek::31:

bende doktora ilk kez cumartesi gitmeyi düşünüyorum çıkarmı bilmiyorum:50:

hoş bulduummm canım benimm:16::16:
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah:16:
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle:16:

İnş. canım:16:

tşkler:16:

duyuluurr :51:

ben 10 temmuzda gideceğim.. doğdugum tarihte bebişimi göreceğim inş.

bence de duyulur canım....
bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.:16:
10 temmuzda gitmeyi düşünüyorum Rabbim izin verirse...

Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper :52::52:
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı:16:

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda :31:

bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.:16:

bende 10 temmuzda gideceğimm:66:
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..:32:

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse:16:

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper :52::52:
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı:16:

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda :31:

bende 10 temmuzda gideceğimm:66:
Selam....

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..:32:

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse:16:

hoş buldum teşekkürler.valla bilmiyorum ki.şoktan çıkabilirsem yaptıracağımda karmakarışığım.nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.rabbim zamanında sağlıkla kavuştursunda gerisi boş....

ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..

ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..

Amin canımm:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X