2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)

Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri :KK42:

Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..:KK16:

Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi yollarsanız sevinirim..

Güzel paylaşımlar diliyorum.

:nazar::KK49: ANNENİN ADIANNENİN YAŞIYAŞADIĞI ŞEHİRSON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİKAÇINCI BEBEKBEBEĞİN DURUMUCİNSİYET İSİM
1:KK49: edabuyuk26İstanbul25 mayıs1 mart 20133. çocuk :emir_bebek:Kesemiz göründü
2:KK49: SuRMeLi25Ankara24 mayıs1 mart 20132. bebek :emir_bebek:Kesemiz göründü
3:KK49: nehirasi32İstanbul26 mayıs3 mart 2013İlk bebek:emir_bebek:
4:KK49: cilek787933 İstanbul26 mayıs 3 mart 2013 İlk bebek:emir_bebek: Kesemiz göründü
5:KK49: pamuk_sekerim 28Sakarya26 mayıs 3 mart 2013 2. bebek:emir_bebek:
6:KK49: sifaa30Kayseri26 mayıs3 mart 2013İlk bebek:emir_bebek:Kesemiz göründü
7:KK49: keepmeinformed29İzmir28 mayıs5 mart 2013İlk bebek:emir_bebek:
8:KK49: felida28İstanbul4 haziran11 martİlk bebek:emir_bebek:
9:KK49: hayalimduam22İstanbul26 mayıs2 mart 2013İlk bebek :emir_bebek:
10:KK49: ebah23430Bursa3 haziran---------
11:KK49: kumrengi26İstanbul26 mayıs3 martİlk bebek:emir_bebek:
12:KK49: elif_8725Van31 mayıs---------
:nazar::KK49:

evet eksiklerimi gördüm:KK55::KK55:
8 mart beklenen doğum tarihi ve ilk bebeğimiz olacak inşaallah:KK55::KK55::KK55:

canım hoş geldin :KK19::KK19: amin o güzel duaların için ALLAH razı olsun :KK49::emir_bebek::nazar::KK19: maşallah bebeğin kucağında :emir_bebek::nazar: sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar: öpüyorum bebeğini ve seni :KK54:

canım benım cok cok sagol darısı sızlerın ve ısteyenlerın basına tatlımmm

beni de aranıza alır mısınız?:kk77:

7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var.
sonrasında 2 tane kaybım oldu, 5 haftalık ve 11 haftalık,kan pıhtılaşmasından dolayı......
şimdi de 6 haftalık hamliyem tedavi oluyorum..
inşallah Rabbim hiç bir annenin kucağını boş koymaz.

bilgilerim,
sat;25 mayıs
beklenen dt;1 mart
(yaşarsa)2. bebeğim olacak :KK14:
26 yaşındayım
konyadayım...

şimdiden herkese hayırlı doğumlar inşallahh...:KK16:

:KK24::KK24::KK24::KK24:

selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)

Hoşgeldin canım..:KK16: benim kızımda hollandada doğdu :)

canım alıntı yaptıgın msjda listeyi silermisin..

Son düzenleme:
nur_sey_nur

Hoşgeldin şekerim :KK16:

hoş bulduummm canım benimm:KK16::KK16:
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah:KK16:
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle:KK16:

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

ay kızlar benı cmt cagırdı kalp atısı ıcın duyulur heralde dımı..
:KK6:7.hftaya gırmıs olucam:KK31:
Allahım sana cok sukur yarabbımmm:KK49:
benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı:nazar::emir_bebek::KK31:

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

sağol canım çok güzel dilekte bulunmuşsun inşallah sorunsuz hamilelikler yaşarız:KK16:

benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı:nazar::emir_bebek::KK31:

bende doktora ilk kez cumartesi gitmeyi düşünüyorum çıkarmı bilmiyorum:KK50:

hoş bulduummm canım benimm:KK16::KK16:
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah:KK16:
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle:KK16:

İnş. canım:KK16:

tşkler:KK16:

duyuluurr :KK51:

ben 10 temmuzda gideceğim.. doğdugum tarihte bebişimi göreceğim inş.

bence de duyulur canım....
bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.:KK16:
10 temmuzda gitmeyi düşünüyorum Rabbim izin verirse...

Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper :KK52::KK52:
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı:KK16:

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda :KK31:

bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.:KK16:

bende 10 temmuzda gideceğimm:KK66:
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..:KK76:

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse:KK16:

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper :KK52::KK52:
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı:KK16:

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda :KK31:

bende 10 temmuzda gideceğimm:KK66:
Selam....

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..:KK76:

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse:KK16:

hoş buldum teşekkürler.valla bilmiyorum ki.şoktan çıkabilirsem yaptıracağımda karmakarışığım.nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.rabbim zamanında sağlıkla kavuştursunda gerisi boş....

ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..

ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..

Amin canımm:emir_bebek:

Son düzenleme:
X