2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
söylemesi çok garip ama bende hamileliğini yeni öğrenmiş allah nasip ederse 2013 mart ayında bebeğini kucağına alacak anne adayıyım.idrar testim pozitif çıktı cuma günü doktora gidicem kan tahlilim yapılmış olacak hemde bebecikten haber alıcaz nasılmış diye....

slm kızlar, bende 2013 martta inşallah ilk yavrumu kucağıma alarak anneler kervanına katılanlardan olacağım. listeye eklerseniz sevinirim :) sat 26 mayıs.. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz...

bu arada idrar testini 20 haziranda yaptım :))) çok silik ikinci çizgi çıktı, eşimle dayanamadık beta hcg yaptırdıksonuç pozitifti gerçekten :))) ama değer çok düşüktü 18 çıktı, dr muz tekrarlamamızı istedi, geçen hafta cuma yeniden yaptırdık değer güzel katlamış 230 lara çıkmış ama tabii usg için çok erken ... çok sabırsızlanıyorum çokkk

iyidir bebecik ,büyüyordur ins :)

bilginiz varmı arkadaşlar ben c.tesi günü yani adetim 1 gün geçmişken idrar testi yaptı çok beklemeden koyu kalın çizgi çıktı şaşırdım aslında o tarihe göre silik çıkması gerekiyordu,dün akşam yine yaptım yine koyu kalın çizgi çıktı.ablam ve eşimin ablası ile görüştüm diğer aydan olabilir dediler.hiç böyle bir şey duydunuzmu??yani bugün adetim gecikeli 3.gün...cuma günü değerimin kaç olduğu öğrenicez...

sağolun kızlar biraz rahatladım, yerleşme kanamasıdır umarım dediğiniz gibi.
bebiş iyice yerleşsin bakalım..

yumurtlama tarihin erken olabilir mi acaba?

ihtimal vermiyorum ama üstüne görmüs olabilirsin

merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrandim hamile olduğumu
sat 31 mayıstı veee ben dayanamayıp bugün gidip kan verdim yani sadece 1 gün geçmişti
değerim 60 çıktı çizelgedeki değerlere göre de normal gözüküyor henüz doktora göstermedim
ama dayanamayıp gelirken bir de idrar testi aldım ve hoooooop ikinci çizgi
şaşkınım veeee çok mutluyum Allahım keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı da nasip etsin İnşaallah

eeee mart anneleri kimler hangi ilden yaşlar kaç tanıyalım birbirimizi biraz
yaş 25 van/erciş öğretmenim

ben sayfaların başını okumayınca tabi herkes kendini tanıtmış zaten
değerim bana çook düşük geldi iki gün sonra tekrar kan vereyim inşaallah sonuç yükselir

bursa/yaş 30 / özel bir bankanın hukuk müşavirliğinde memur olarak çalışıyorum...ilk bebeğim....

Oh oh mart annelerimiz çoğalmış sayfalara şöööyle bi bakıp kaçıyorum kızlar. buğün sabah kızım erken kalktım midem bulana bulana çocukla ilgilenmek zorunda kaldım.. halada devam ediyor sizler nasılsınız

Ayy akşamları çatlıyacak gibi oluyorum

Daha çok küçükmüş canım yerleşme kanamasıdır büyük bi ihtimal

Tünaydın Aynen bende mart annelerini görünce seviniyorum nedense

Alttan baktırma canım ya daha küçükler.. benim drmda bebeği göremedi alttan görürüz ama rahatsız etmiyelim dedi

Tebrikler canım.. Rabbim tamamına erdirsin inş. Hadi hayırlı haberlerle gel tatlım

slm kızlar, bende 2013 martta inşallah ilk yavrumu kucağıma alarak anneler kervanına katılanlardan olacağım. listeye eklerseniz sevinirim :) sat 26 mayıs.. umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz...

Tebrikler canım..Rabbim tamamına erdirsin inş. listemize ekliyorum..

benim son adet tarihim 03/06...

Tmm canım ekliyorum senide

Merhaba canım hoş geldin.. hayırlı olsun gebeliğin..

eeee mart anneleri kimler hangi ilden yaşlar kaç tanıyalım birbirimizi biraz
yaş 25 van/erciş öğretmenim

ben istanbulda ya3sıyorum yasım 26 suan calısmıyorum henuz 9 aylık evliyim ailemizin 3 cü ferdini bekliyorz heyecanla :)

felida,hayalimduam,ebah234,kumrengi,elif87 kızlar eksik bilgileriniz var.. tamamlayında ekleyim

selam sürmeli,
önceki sayfalarda s.a.t 8 gün kala test yaptığından bahsetmişsin ya belirti varmıydı ve değerin kaç çıkmıştı merak ettim. Bende sabırzıslanıyorumda yaptırsammı acaba test daha 6 gün var beklemem gereken

slm canım

ben dayanamayıp yaptım.. 2. çizği çok hafif çıktı.. belirtilerim kassıklarım agrıyordu.. midem kazınıyordu sürekli acıkıyordum yani.. bide beyaz akıntı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…