2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamlar bende 3/3/13 te beliyorum 3. bebegimi, 33 yasindayim, simdi tarihleri yazarken farkettimde ne cok 3 var, sat 30 mayis:)) cezayirdeyim esim dolayisiyla, ilk iki kizim da ingilterede dogmuslardi:)) gurbet bebekleri benimkiler:)) insallah saglikla dogum hikayelerimizi de yazariz, herkese sevgiler:)

evet eksiklerimi gördüm
8 mart beklenen doğum tarihi ve ilk bebeğimiz olacak inşaallah

canım hoş geldin amin o güzel duaların için ALLAH razı olsun maşallah bebeğin kucağında sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah öpüyorum bebeğini ve seni

canım benım cok cok sagol darısı sızlerın ve ısteyenlerın basına tatlımmm

Hoşgeldin canım.. benim kızımda hollandada doğdu :)

canım alıntı yaptıgın msjda listeyi silermisin..

Son düzenleme:
nur_sey_nur

Hoşgeldin şekerim

hoş bulduummm canım benimm
inşallah burası benim için dönüm noktası olur...
kucağıma alamadığım yavrularımın yerini dolduracak bebeğimi,sizlerle birliklte doğururum inşallah
bu kez umutluyum Rabbim inizniyle

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

ay kızlar benı cmt cagırdı kalp atısı ıcın duyulur heralde dımı..
7.hftaya gırmıs olucam
Allahım sana cok sukur yarabbımmm
benle aynı tarıhtekı karındaslar bu hafta doktora gıdıp benım gıbı kalp atısı duyucak varmıı

2012 mart annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 9 ayınız su gibi aksın güzel bebişlerinize kavuşun inşallah

sağol canım çok güzel dilekte bulunmuşsun inşallah sorunsuz hamilelikler yaşarız

bende doktora ilk kez cumartesi gitmeyi düşünüyorum çıkarmı bilmiyorum

İnş. canım

tşkler

duyuluurr

ben 10 temmuzda gideceğim.. doğdugum tarihte bebişimi göreceğim inş.

bence de duyulur canım....
bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.
10 temmuzda gitmeyi düşünüyorum Rabbim izin verirse...

Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda

bizde 27 haziranda keseyi gördük,10-15 gün sonra tekrar gel kalp atışı için dedi dr.

bende 10 temmuzda gideceğimm

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse

annesiyle aynı gün kalbi atacak süper
benim bebişimde bize evlilik yıl dönümümüzde süpriz yapmıştı

evett 2011 senesinde bu zamanlar kızıma 7 haftalık hamileymiştim forumda msjlarıma baktımda

bende 10 temmuzda gideceğimm

Hoşgeldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun..

Allahım tamamına erdirsin inş. benimde 2. gebeliğim 2. bebeğim olacak kısmetse

hoş buldum teşekkürler.valla bilmiyorum ki.şoktan çıkabilirsem yaptıracağımda karmakarışığım.nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.rabbim zamanında sağlıkla kavuştursunda gerisi boş....

ey gidi günler geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamiş olduğumu nede çabuk geçmiş o günler şimdi canım kızımlayım..Allah hepinize sağlıklı,kolay ve vaktinde doğumlar nasip etsin..tadını çıkarın hamişliğin..

Amin canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…