- 3 Ocak 2012
- 1.921
- 0
Selam....
kan testi yaptırmadım henüz ama idrar testinde 1 dakika bile beklemeden ikinci çizgi çıktı.mart annesi olacağım sizler gibi.karmakarışığım.bir meleğim var cennette 4 gün yaşatabildiğimiz.birde ömrüm var çok şükür sağlıkla kucağıma aldığım.3.ama allah nasip ederse yaşayan 2. bebeğim olacak.çok tedirginim çok korkuyorum ama allah verdiyse vardır bildiği...aranıza katılabilir miyim??:)))
Hoşgeldin canım..benim kızımda hollandada doğdu :)
canım alıntı yaptıgın msjda listeyi silermisin..
tesekkur ederim surmeli hos bulduk:)
ne yazik ki beceremedim silmeyi, nasil yapicam acaba?
eveet aynıyız ne guzelll....o zaman herkes hıslerını yazsın ya dun gece kasıklarım baya bır agrıdı batma seklınde..bırde kahverengı ama acık kaverengıler gunde 1 kez gelıo 2-3 gundur..allahtan koyu yada kırmızı degıl..sızdede varmı?en son htc 2200 cıkmıstı..sızın kac nolur yazında ıcım rahatlasın..doktora ne zaman gıdıceksın karındaşım sifaa
Mesaj düzenleme paneli yazıyor mesajının sag alt köşesinde..
msjın içinde [quotesurmelı] yazan yerden [/quoteee yazan yere kadar hepsini sileceksin sadece kendi msjın duracak
ben anlatabilmişko sen anlamişkooo
kızlar beni listeden çıkartın düşük yaptım....
ah arkadasim yok ne yazik ki bulamiyorum oyle bi yazi,
asagida yekilerinizde mesajlarinizi duzenleyebilirsiniz diyo ama oyle bi secenek yok,
etiketleri duzenle var bi tek, bide anlik alinti gonder filan, ne yapsak ki!!??
kızlar beni listeden çıkartın düşük yaptım....
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr
bu gece çok tuhaftı hiiiiiç uyuyamadım değerim düşük çıktığı için gün boyu tedirgindim zaten
gece boyu da ters bir şey yaparsam da bebeğime bir şey olursa diye çooook korktum vee hiç uyuyamadım
bir de bacaklarım karnım belim göğüslerim her bir yerim ağrıyor
ben henüz doktora gitmedim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp doktora öyle gideyim diyorum
ama 1 ay önce folic plus içmeye başlamıştım
ağrıdan gece resmen uyuyamadım dün çok yürümüştüm ondan mı oldu artık
benımde belım kasıklarım agrıyor genelde bırde ıkı gundur
kasıgımla bacagımın bırlesme yerıne sankı damardamar ustune gelmıs gıbı bır kramp gırıyor arada
sordum...hepsı normalmıs..
Dr bana Omega 3-balık hapı da verdı bu arada.her gun bır elevıtle bır omega 3 alıyorum kızlar
günaydın arkadaşlar...
ben daha doktora ve kan tahliline gitmedim cuma gününe randevu alabildim.bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor sanki sadece adetim gecikmiş gibi tahlil ultrason olmadığı içinmi acaba??
yoksa sizde aynı şeylerimi hissediyorsunuz.benim bir önceki gebeliğim dış gebelikti acaba tekrar üzülmemek içinmi beynim beni avutuyor???:44:
kızlar dün gece wc ye gittiğimde çamaşırımda kahverengi yoğun bi lekenin olduğunu gördüm sabaha kadar defalarca gittim baktım minik minik gelmeye devam ediyordu, şimdi dr a gidiyorum. Lütfen bana dua edin o kadar kendimi kaptırmışım ki ağlamaktan helak oldum resmen... Allah ım alma o minik yavruyu benden nolurrr
canım benim de hiç belirtim yoktu,hamile değlim dedim,idrar testi pozitif çıkmıştı ama hala inanamamıştım.
canım dış gebelik geçirmişsin,geçmiş olsun,RAbbi'm bi daha yaşatmasın inşallah.Dış gebelikle ilgili tecrüben nasıldı acaba?ben de az da olsa korkuyorum bu ihtimalden,nasıl oldu o durum?