- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM dularımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
benim ilk denemem doktoruma güveniyorum ama genede kafam karıştı şimdi hastaneyi aradım ameliyattaymış doktor çıkınca arıyacak inş internette okuduğum kadarıyla önce yumurta geliştirici iğne vermesi lazımdı bakalım arayınca öğrenicem tabi o arayana kadar ben kendimi yiyip bitirmezsem
Yarin mi tahlil yaptiracaksin canim. Hayirli haberlerini bekliyoruz insallahhhh...
canım benim transferin oldu demek hayırlı uğurlu olsun duaların içinde Allah senden binlerce kez razı olsun transfer sonra yeme içme konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim öncelikle bol bol meyve yeşil yapraklı sebze,kırmızı et(haşlanmış olması çok daha sağlıklı)haşlanmış yumurta günde 1 ceviz kabız olmamak için ben çok komposto içtim çok şükür hiç öle sıkıntım olmadı annem özellikle kuru kayısı kompostosu yaptı çok güzel oluyo kesinlikle kabızlık falan yaşamazsın hergün 1 bardak iç,süt ürünlerini peynir yoğurtda dahil kesinlikle pastorize olmuş olanlardan ye iç bunlar yememiz gerekenler şunlardanda uzak durmak lazım özellikle gebeliğin ilk 3 ayı dahil nane maydonoz hurma (ananas transfer öncesi yenmeli içindeki zengin vitaminlerden dolayı AMA uterus kasılmalarına yol açtığı için transfer sonrası uzak durulmalı) ben bunlara ikinci transfermde çok dikkat ettim ve tutunma oldu ama kimyasal gebelik oldu nihayetinde rahim gebeliği kabul etti demekki işe yaradı bide kafanı rahat bırak canım çok düşünmemeye çalış herşeyin olacağına varacağını Allah bizim için ne dilerse hakkımızda hayırlısı o olduğunu aklından çıkartma inşallah 30 kasım burada hep beraber bayram yaparız sevincini paylaşırız aramızda 5 gün olucak kısmetse benim test tarihide 5 aralık olucak ALLAH NASİP KISMET EDERSE İNŞALLAH DUALARDA BULUŞAK DİLEĞİ İLE HAYIRLI AKŞAMLAR....
kızlarr bugün 6. günü transferimin 2 tane yavrucuğum var karnımda inşallah tutunmuşlardır birbirimizin dualarına ihtiyacımız var nolur dua edin bana ismim filiz...bugün kan testi yaptırasım var acep çıkarmı yaptırıyımmı kızlar
rabbim yardımcın olsun canım... inşallah en güzel sonucu alırsın... dualarımdasın...merhaba hanımlar dün umutla umutsuzluk arasındaki durumum bugün umut yolunda ilerlemeye başladı bu sabah 11 gibi embriyoloğumu arayıp son durumu öğrenecektim ama 11 olmadan aradım daha fazla dayanamadım ve embriyoloğumun o sevinçli sesi beni kendime getirdi o kadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuzluğa ikiside gayet güzel bölünmeye başlamışlar ve bugün transfere çağırdılar ikisinide kullanacaklarmış umarım beni umutsuzluktan kurtarmak için söylememiştir böyle bir şeyi cumaya kadar beklememize gerek yok sonuçta iki embriyonuz var ve bugünde olsa cumada olsa bu ikisini kullanıcaz dedi:)) ama yinede içimde acaba soruları var ama moralimi bozmamak adına sorgulayamıyorum bile... sanırım çok kaliteli değiller ki ikisini birden kullanacaklar ama Allahtan umut kesilmez Rabbim ol derse olur dün geceki yakarışlarımı duydu ya inşallah bundan sonrasındada herşey olumlu ilerler lütfen beni dualarınızda unutmayın sanırım saat 3 gibi transferim olacak Allah hepimize yardım etsin hepimizin yüzü güler inşallah.........
yarın test günüm..napıcamki..heyecanlıyım..çok meraktayım..
negatif olacaksa hiç bilmemek istiyorum,böyle kendimi hamile sanmak güzel..
kafam karışık..umutsuz değilim..ama beklemek zor..:26:
bende anlamadım vallahi doktordan haber bekliorum eğer yanlış başladıysa napıcam daha 1 tane vuruldum sorun olurmu acaba kafayı yemek üzereyim yabenim de ilk denemem,ne denilirse yaptım,ne verdiyse kullandım..baktımki herkes farklı şeyler kullanıyo,ama aynı şey için kullanıyo aslında..yani öncesinde herkesin yumurtaları uyarıldı büyütüldü..senin niye böyle yarıdan başlamış gibi oldu anlamadım ayşenurcum..
ama benim yazdıklarım sakın kafanı karıştırmasın,ben bildiğim kadarını söyledim..doktor elbetteki daha iyi bilecektir..
arasın da rahatla inşallah canım
transferin gerçekleşmiş..Allah can versin minik kuşlarına..inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
bol sabırlı bekleyişler diliyorum
bende anlamadım vallahi doktordan haber bekliorum eğer yanlış başladıysa napıcam daha 1 tane vuruldum sorun olurmu acaba kafayı yemek üzereyim ya
vallahi doğru söyledin arkadaşım... şu anlar en güzeli hamileymiş gibi davranmak.. yürüyüşüm bile değişmiş geliyor resmen hamile gibi yürüyorum... hep böyle yürürüz inşallah...
amin arkadaşım... allah razı olsun... yarın senden güzel haberleri alınca biz daha umutlu yola devam edeceğiz inşallah... allah büyük... ol derse olacak canım... biz sadece dua ile talep ediciyiz...
sevindim..varmış bir bildiği..rahat ol arkadaşım..çok araştırmamak lazım belki de,herkesin bünyesi farklı sorunu farklı..az bilmek daha iyi boşver,rahat ol,kolaylıklar diliyorum tedavinde..doktorumla konuştum şimdi çikolata kistim olduğu için böyle başlamış içim rahatladı ya
cnm allah yardimcin olsun saglikla dön insselam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
sagol cnm iyi dileklerin icin inss senin tedavinde basladigin gibi guzel bitsinArkadaşlar kaç gündür giremiyordum, bu sabah 50 sayfadan fazla okudum güncellendim. :)
Eva, cayaz ve neşe, çoook sevindim sizin için. candan tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, nazarlardan korusun. Darısı başımıza.
Yeliz ve nihan, Allah size de sabır versin, kolaylıklar versin. umarım en kısa zamanda yeniden dener ve sonuç alırsınız. Aklım sizde kaldı.
Geçenlerde izlediğim bir filmde şöyle diyordu: Everything will be all right in the end... if it's not all right then it's not yet the end.
Türkçesi şöyle bir şey: Sonunda her şey güzel olacak. Eğer güzel olmadıysa daha sonu gelmedi demektir. Bu sözü sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum, inanıyorum ki sonunda her şey güzel olacak.
Amayaa canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Ameliyatın çok kolay ve sorunsuz geçer, sonrasında her şey düzelir hayırlısıyla.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben duphaston kullandım adet söktürücü, önceki gün bitti. Adet görmeyi bekliyorum tedaviye başlamak için.
Hepinizi çok seviyorum, kucaklıyorum. İnanıyorum ki yakın tarihlerde hep birlikte muradımıza ereceğiz. İyi ki varsınız.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
cnm insss yarin sende guzel haberlerle dön bize cnm icini ferah tutyarın test günüm..napıcamki..heyecanlıyım..çok meraktayım..
negatif olacaksa hiç bilmemek istiyorum,böyle kendimi hamile sanmak güzel..
kafam karışık..umutsuz değilim..ama beklemek zor..:26:
ay insss cnm insss rabbim yardimcin olsunteşekkür ederim canım.. bugün 3 gün inşallah bizlerde sizin gibi güzel haberler veririz...
Kizlar transferin 8.gunu idrar testi negatif cikti cuma gunu kan testi var hala umutluyum ama bi yanim da olmadi diyor keske yapmasaydim da 2gun daha heyecanli bekleyisle gecseydi aglamaktan mahvoldum:'(