- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Kizlar transferin 8.gunu idrar testi negatif cikti cuma gunu kan testi var hala umutluyum ama bi yanim da olmadi diyorkeske yapmasaydim da 2gun daha heyecanli bekleyisle gecseydi aglamaktan mahvoldum:'(
Kizlar transferin 8.gunu idrar testi negatif cikti cuma gunu kan testi var hala umutluyum ama bi yanim da olmadi diyorkeske yapmasaydim da 2gun daha heyecanli bekleyisle gecseydi aglamaktan mahvoldum:'(
Hanımlarr bu gün şükürler olsun Transferim oldu şu an 2 yumoşum var,büyük gün 1 aralık bakalım sabredecem o güne kadar,İnşAllah herşey istediğimiz gibi gider,Sigara içmiyorum,çay içmiyorum bakalım ne kadar dayanabilecem valla merak ediyorum :)
cnm keske yapmasaydin cunku zaten daha yeni oldugu icin idrarda cikmasi cok zayif bthcgler son gunlerde yukselise geciyor yaptigini unut ve icini ferah tut cnm innn bebisin seninle lutfen kendini bosa uzme
serenaycım,ben de ilk olarak idrar testi yapmayı düşünüyodum ama..aslında idrar testi adet geciktikten sonra daha doğru sonuç vermiyo mu? yani aslında transferin 12. günü bile çıkmasa şaşırmam..
sen neden canını sıkıyosun şimdiden,aceleci davranmışsın..cuma kan testi diyosun,cuma 10. gün değil mi?? yine tam gününde yapmıcaksın yani...
bence ağlama boşuna kendini de bebeğini de üzme..sen hala bir bebeğin varmış gibi hareket et,lütfen..unut gitsin yaptığın o testi..
inancını kaybetme,daha erken..lütfen..lütfen..lütfeeeeennnn[/QUOTE
Canim benim 6ci gun transferi oldugu icin dr 10cu gun kan testinde cikar dedi bende bugun dayanamadim dedim cuma gunu kanda cikarsa bugun de idrarda silikte olsa cikar.ne yaptiysam kendimi ikna edemiyorum.bi kere aklima kurt dustuolmadiysada bi kez uzulmek yerine iki kez uzulcem o yuzden cok haklisin idrar testi asla ve asla yapilmamali cok uzgunum cooookk
Canım benim niye böyle aceleci davranıyorsun. ..Doktorlar neden 12 gün bekleyin diyor. Ozaman onlar birşey bilmiyor yani...kızıyorum bak sana.allah allah git yıka elini yüzünü. Biraz dua et rahat ol. ..
Simdi biraz daha iyiyim cuma gunu gelsin ne olacaksa olsun baska da birsey istemiyorum dayanamiyorum artik strese
Hayırlı aksamlar kızlarr
Tarlusal adet söktürücü kullanan var mı aranızda kac güne adet olnuyo bunu kullanınca :44::44:
canım merhaba bende izmirdeyim sen daha önce de izmirde mi yaptırdın ve hangi merkezlerde yaptırdın ? bence tahlil içinde bekle dr'un verdiği tarihe kadar daha önceden yaptırdığında kesin bir sonuç alamıyorsun ve eğer olumsuz görürsen ister istemez canını sıkıyorsun , tutunacaksa bile boşuna stres yapıp kaybedebilrsin bebeğini Allah korusun.. en güzeli dualarla ve sabırla beklemek. Allah güzel haberler almanı , bebeğini önce karnında sonra kollarında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :))
kızlarr bugün 6. günü transferimin 2 tane yavrucuğum var karnımda inşallah tutunmuşlardır birbirimizin dualarına ihtiyacımız var nolur dua edin bana ismim filiz...bugün kan testi yaptırasım var acep çıkarmı yaptırıyımmı kızlar
canım bende 2 defa şifada 2 defada kent hastahanesinde olmak üzere toplam 4 kez yaptırdım ama kentten çok memnunum tekrardan orda başladık tavsiye ederim :)
Cok korkuyorum genede ya. Ilk denemeden sonra bakalim simdi ne yapacagim.. Insallah allahim bana bol kismet verir bu kez. Herkesle birlikde mutluluk paylasiriz buradan. Yatmadan once hangi dualari okuyayim kizlar? Meryem duasini nasil okuyorsunuz? Bayagi uzun aslinda?
kizlar bugun cayaz arkadasimizin testinin tekrari vardi bildigim kadariyla haber varmi
Evet haber yok cayaz dan.kotu birşey yoktur inşallah. ..
arkadaslar bugun testimi tekrarkadim cok sukur hersey yolunda iki hafta sonra ultrasona cagirdi dr insss boyle devam eder. darisi butun hepinize insss
Hoşgeldin canım. Ben gün icinde yada akşam lari.yani nezaman musaitsem.esmaul husna ile baslarim,yasin(dönme yasin ve mübîn yasin okurum).dilek duasi ve buldugum ne varsa okuyorum.
Annemle birlikte 4444 tefriciye duasini okuduk.canim gönlünce oku ne biliyorsan.