- 26 Ekim 2013
- 143
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize selamlar,,, yelizcim, nihancım sizlerle ağladım arkadaşlarım, allah yardımcınız olsun inşallah dondurulmuşlarınızla bebekleriniz olur inşallah.. Allah ol deyince olacak biz sadece anımızı bakliyoruz...
Cayazcım ve neşecim sizlerede çok sevindim darısı başımıza inşallahy... aman yatmaya devam edin bebeişlerimize iyi bakın.... birsürü teyzeleri olacak bu bebişlerin ne şanslılar değil mi... bu arada hamişlerin duası kabul olur bizim içinde bol bol dua edin ne olur...
Kodalcım ve sahracım sizin bebişlerde sımsıkı tutunsunlar size inşallah ve tabii ki benimkiler de bana...
Dün transfer için hastaneye gittiğimde embriyolog müjde verdi... hatırlarsanız 3 yumurtam vardı. 2si olgundu biri döllendi demişti. ama sonra diğeride döllenmiş çok şükür 2 bebişi de transfer ettik bizde... Allah bebişlerimiz korusun onlara can versin inşallah... besmeleyle yerleştirdik allah besmeleyle doğurmayı nasip etsin inşallah...30 kasım benim de test tarihim bu arada...
Amayacımm ameliyatın inşallah çok güzel geçer...en yakın zamanda güzel haberlerinin alırız ve tez zamanda bebişine kavuşursun..
kızlar çok yazamıyorum... bende zaten kronik kabızlık vardı şimdi çatlıyorum... hem ben yatamıyorumda oturuyorum hep... hepiniz için ismini zikretmediği herkes içinde,, tedavisi olan, opu bekleyen, transfer olacak herkese hep dua ediyorum... allah bebişlerimize kavuştursun diye.
Kalinkam 4 yasin, 4 fetih ve 3 meryem süresini de lşsteye eklermisin canım... dualarımdasınız... dualarınız bekliyorum ne olur...
birde şimdi ne yememiz lazım ne yapalım bir bilen yazarsa çok sevinirim... öpüyorum kocaman....
Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
nihancım çok üzüldüm seninde mutlu haberini almak için girdim okuyodum ki allahım yardımcın olsun
evet bende hep hayırlısı neyse o diye dua etmiştim bu bizim böle olması gerekiyomuş demekki ..umudumuzu kırmak yok
umarım seni de benim gibi üzmüyolardır millete laf anlatmaktan hasta oldum yemin ederim kendime üzülmüyom da sırf millete laf anlatıyom diye üzülmekten ağlamaktan canım çıktı ..biri gelir ben sana o hastaneye gitme demedim mi biri gelir benim doktorumun verdiği ilacı sana vermediler ondan mı oldu der biri gelir ayakta çok mu gezindin der vs vs kendimi gidip biyerden atacam o olacak haaa
Elbet bizde biliriz lafı en inceden dokundurup, içini acıtmasını. Lakin kıyılıyoruz ama, kıyamıyoruz sevdiklerimize işte (Mevlana hz.)
sağol canım sanada hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın.. bende izmirdeyim doktorum sait yücebilgin.. özel ege tüp bebek merkezinde yaptırıyorum işlemleri.. yaşım 31.. usg de yumurta sorunumuz yok diyor ama kaç yumurta gördüğünü felan söylemedi.. sadece en büyük olan bir ikisinin boyutlarına baktı..15 mm felandı galiba büyüğü.. sen nerde yaptırıyorsun ve doktorun kim?? aynı bilgileri senden de rica edeyim
Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
inşallah canım benimmmmCanım test tarihim 30 Kasım. ...inşallah tutunurr bebelerim bana. ..
bak buna çok sevindim işte....Sagol canim.amin ins.Allah kimseyi bu yolda eglendirmesin.2 tane 6. Gün dondurulmusum var canim.kismetse onlarla yola devam edicem.
hayırlı olsun canım inşallahhhh döllenirler ve seninle kalırlarr :))))merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazma konusunu hep erteledim çünkü biliyorum ki yazmaya başlarsam hepinizin başını şişirebilirim :) şaka bir yana ikinci tüp bebek denememe başladım dün opu işlemim yapıldı ve sadece iki yumurtam toplandı ve bugün umutla telefon beklerken embriyolog aradı ve döllenme işaretini silik gördüğünü yarına kadar takip edeceğini söyledi şimdi umutla umutsuzluk arasında sürünüyorum..... bir yanım hayırlısı ne ise öyle olsun diye başladın bu işe unutma diyor bir yanımda yine mi başa dönücem diyor....... aslında birçoğunuzun yaşadığı ruh halindeyim bilemiyorum neler olacak sanırım bende artık kendimi rahatlatabilmek adına burada sizlerle olucam...
Rabbim olumlu sonuç alanlara sağlıkla kucağına almasını nasip etsiz bizlere de tez zamanda o mutluluğu yaşamayı...
inşallah güzel haberlerini alırız canım bu defaaaacanımm epeyce maceralı olmuş:) hayırlı olsun inşallah ikisi de tutunur:) benim de yarın transferim Allahtan bi aksilik çıkmazsa tabi.embriyolar sağlıklı olursa. :)) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
çok sağol canımcım. korkuyorummmmmmsevgili test için gün sayan, opusu olup embriyologdan haber bekleyen, ve içinde tarif edilemez duygularla anne olma yolunda olan canım arkadaşlarım inşaALLAH herşey gönlümüzce olur,Rabbim dualarımızı kabul eder içimizin yangınları söner kalbimiz ferahlar bugün yine transfer hikayeleri müthişti ALLAH her günümüzü şenlendirsin birbirimizin güzel haberlerini alalım.negatif
sonuç alan canım arkadaşlarım en kısa zamanda ruhen ve bedenen toparlanırsınız inşaALLAH siz kendinizi ne kadar çabuk toparlarsanız bizde sizinle toparlanırız beraber ağlarız beraber güleriz biz aynı yolun yolcularıyız bu yolun sonu anne olmaktır ALLAH'ın izniylehepinizi seviyorumamayaa seninde ameliyatın iyi geçer inşaALLAH çabuk iyileş buralar sensiz eksik kalır ona göre gözümüz forumda kalmasın
kızlar hepinize selamlar,,, yelizcim, nihancım sizlerle ağladım arkadaşlarım, allah yardımcınız olsun inşallah dondurulmuşlarınızla bebekleriniz olur inşallah.. Allah ol deyince olacak biz sadece anımızı bakliyoruz...
Cayazcım ve neşecim sizlerede çok sevindim darısı başımıza inşallahy... aman yatmaya devam edin bebeişlerimize iyi bakın.... birsürü teyzeleri olacak bu bebişlerin ne şanslılar değil mi... bu arada hamişlerin duası kabul olur bizim içinde bol bol dua edin ne olur...
Kodalcım ve sahracım sizin bebişlerde sımsıkı tutunsunlar size inşallah ve tabii ki benimkiler de bana...
Dün transfer için hastaneye gittiğimde embriyolog müjde verdi... hatırlarsanız 3 yumurtam vardı. 2si olgundu biri döllendi demişti. ama sonra diğeride döllenmiş çok şükür 2 bebişi de transfer ettik bizde... Allah bebişlerimiz korusun onlara can versin inşallah... besmeleyle yerleştirdik allah besmeleyle doğurmayı nasip etsin inşallah...30 kasım benim de test tarihim bu arada...
Amayacımm ameliyatın inşallah çok güzel geçer...en yakın zamanda güzel haberlerinin alırız ve tez zamanda bebişine kavuşursun..
kızlar çok yazamıyorum... bende zaten kronik kabızlık vardı şimdi çatlıyorum... hem ben yatamıyorumda oturuyorum hep... hepiniz için ismini zikretmediği herkes içinde,, tedavisi olan, opu bekleyen, transfer olacak herkese hep dua ediyorum... allah bebişlerimize kavuştursun diye.
Kalinkam 4 yasin, 4 fetih ve 3 meryem süresini de lşsteye eklermisin canım... dualarımdasınız... dualarınız bekliyorum ne olur...
birde şimdi ne yememiz lazım ne yapalım bir bilen yazarsa çok sevinirim... öpüyorum kocaman....
O GÜN O Haberi alınca 27 yaşındayım ilk defa içimden ateşler yanıyo gibiydi çok ağladım belkide daha önce hiçbirşey için okadar gözyaşı dökmemiştim 2 saat ağladıktan sonra kuaföre gittim hep ağlıyorum hem saçlarımı kestiriyorum kendimi cezalandırıyo gibiydim daha sonra eşimi aradım gel yürüyelim dedim biliyodum ki oda acı çekiyodu ben ağlıyordum oysa tepki vermiyodu daha 3 saat öncesine kadar kapıda heyecanla bekliyorduk elimi tutdu yol boyunca yürüdük ve bana inanıyorum olcak diyodu ailem yanımdaydı ve artık o noktada anladımki ben anne olmak isterken annem benim için ağlıyordu babam benim için uyumuyordu kardeşim gözyaşı döküyordu ve eşim yanımdaydı ben mutlu olayım diye ellerinden geleni yapıyorlardı ben de onları üzmemeliydim güçlü olup denemeliydim.........
ama yaaaa :85: bi duygusala bağlarsam toparlayamazsınız haaaaarkadaşım aynı şeyi ben de yaptırdım yıllardır uzun olan saçlarımı gittim kısacık kestirdim o bunalımda düşün kıyamazdım azıcık kestirmeye bende dondurulmuşlarla yola devam buna şükür
nihancım çok üzüldüm seninde mutlu haberini almak için girdim okuyodum ki allahım yardımcın olsun
evet bende hep hayırlısı neyse o diye dua etmiştim bu bizim böle olması gerekiyomuş demekki ..umudumuzu kırmak yok
umarım seni de benim gibi üzmüyolardır millete laf anlatmaktan hasta oldum yemin ederim kendime üzülmüyom da sırf millete laf anlatıyom diye üzülmekten ağlamaktan canım çıktı ..biri gelir ben sana o hastaneye gitme demedim mi biri gelir benim doktorumun verdiği ilacı sana vermediler ondan mı oldu der biri gelir ayakta çok mu gezindin der vs vs kendimi gidip biyerden atacam o olacak haaa
Herkese iyi aksamlar. ..transferin ilk gününde nasildiniz?neler yaptiniz ve ağrı sızı varmiydi. ..
Hayırlı aksamlar kızlarr
Tarlusal adet söktürücü kullanan var mı aranızda kac güne adet olnuyo bunu kullanınca :44::44:
İNSANLARI ANLAMIYORUM ÇOCUK OLAYINDA OLMUYOMU ? DOĞAN BÜYÜYO ? GEÇ KALMAYIN BAKIN TÜP BEBEK DİYE BİRŞEY VAR ? SANKİ BİZ APTALIZ HERKESE YAZILI AÇIKLAMAMI YAPCAZ KENDİ DERDİMİZ KENDİMİZE YETİYO ARTIK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ZATEN CANIMIZ YANIYO BIRAKIN BAŞKALARININ NAPTIĞINI BİR GÜN ALLAH NASİP EDERDE BU DUYGUYU YAŞARSAM İADEYİ ZİYARETLERİM OLUCAK BAZI İNSANLARA RABBİM SANA YALVARIYORUM İYİ KULLARININ HÜRMETİNE BU DUYGUYU YAŞAMAK İSTEYEN HERKESE NASİP ET BİZİ ELDEN EKSİK ETME O CENNET KOKUSUNU BİZEDE ALDIR YARABBİM BU GÜNLERİ TEBESSÜMLE HATIRLAYIP GÜLELİM İÇİMDEKİ ŞU CÜMLEYİ BEN SENİ ÇOK BEKLEDİM DEMEYİ NASİP ET