2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba kızlar :KK3: dün olumsuz sonuç alan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah tez vakitte yeni tedavinize başlar olumlu sonuçlar alırsınız.. benimde yarın opum var inşallah hayırlısıyla atlatırım.. dualarınızda benide unutmayın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Canım benim yaş 28, sebepsiz infertilite, pazartesi 8 tane idi, 14 ve 16 mm arasında idi yumurtalarım.. Dr um Ahmet Güler, çok memnunum.. İnş bebişlerimize kavuşucaz.. Ben inanıyorum.. Hayırlı olsun inş senin herşeyin süper geçer:)

ne güzel canım inancını hiç yitirme. doktorundan memnun olmanda çok güzel.. inşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşucaz ve bugünler anılarda kalıcak sadece..

merhaba hanımlar dün umutla umutsuzluk arasındaki durumum bugün umut yolunda ilerlemeye başladı bu sabah 11 gibi embriyoloğumu arayıp son durumu öğrenecektim ama 11 olmadan aradım daha fazla dayanamadım ve embriyoloğumun o sevinçli sesi beni kendime getirdi o kadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuzluğa ikiside gayet güzel bölünmeye başlamışlar ve bugün transfere çağırdılar ikisinide kullanacaklarmış umarım beni umutsuzluktan kurtarmak için söylememiştir böyle bir şeyi cumaya kadar beklememize gerek yok sonuçta iki embriyonuz var ve bugünde olsa cumada olsa bu ikisini kullanıcaz dedi:)) ama yinede içimde acaba soruları var ama moralimi bozmamak adına sorgulayamıyorum bile... sanırım çok kaliteli değiller ki ikisini birden kullanacaklar ama Allahtan umut kesilmez Rabbim ol derse olur dün geceki yakarışlarımı duydu ya inşallah bundan sonrasındada herşey olumlu ilerler lütfen beni dualarınızda unutmayın sanırım saat 3 gibi transferim olacak Allah hepimize yardım etsin hepimizin yüzü güler inşallah.........

merhaba hanımlar dün umutla umutsuzluk arasındaki durumum bugün umut yolunda ilerlemeye başladı bu sabah 11 gibi embriyoloğumu arayıp son durumu öğrenecektim ama 11 olmadan aradım daha fazla dayanamadım ve embriyoloğumun o sevinçli sesi beni kendime getirdi o kadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuzluğa ikiside gayet güzel bölünmeye başlamışlar ve bugün transfere çağırdılar ikisinide kullanacaklarmış umarım beni umutsuzluktan kurtarmak için söylememiştir böyle bir şeyi cumaya kadar beklememize gerek yok sonuçta iki embriyonuz var ve bugünde olsa cumada olsa bu ikisini kullanıcaz dedi:)) ama yinede içimde acaba soruları var ama moralimi bozmamak adına sorgulayamıyorum bile... sanırım çok kaliteli değiller ki ikisini birden kullanacaklar ama Allahtan umut kesilmez Rabbim ol derse olur dün geceki yakarışlarımı duydu ya inşallah bundan sonrasındada herşey olumlu ilerler lütfen beni dualarınızda unutmayın sanırım saat 3 gibi transferim olacak Allah hepimize yardım etsin hepimizin yüzü güler inşallah.........

İnsaallahhh canım hersey senin için güzel olucak Allah yar ve yardımcın olsun

acabaları bir kenara bırak ve umutlu olmaya devam et..inşallah başarılı bir transfer olur ve güzel sonucu da alırsın arkadaşım...

Son düzenleme:
Okumayı sıra ile yapıyorsunuz, sıradan bir arkadaşa meryem suresi okuyabilirim....(çok takip edemiyorum, özelden yazarsanız)

canım öyle sıra ile okumuyoruz hepimiz adına okuyoruz Allah razı olsun okursan haber ver listemize ekleyelim Rabbim in müminin mümine duasını kabul edeceğine inanıyorum ...

inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsun ... yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin.. bebeklerini al ve 3 gün dikkat et kendine..

kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah

Sevgili cicibebe,

Ben günde 1 pakede yakın sigara içerdim. Hamile kalmayı beklemiyim, bebeğime zarar vermeden bırakayım istedim ve bıraktım. (2 yıl olacak, daha bebiş yok ortada ama olsun :))
Bu video bana çok yardımcı oldu: https://vimeo.com/61917842
izlerken son sigaralarımı içtim ve o günden beri bir nefes dahi almadım.
Eğer video senin için yararlı olmazsa, bu adresteki bilgileri oku, mümkünse eğer 1 günlük seminere katıl. A'dan Z'ye sigara - Allen Carr Türkiye, Sigara Bırakma Merkezi, Sigarayı nasıl bırakırım?
para iadesi bile yapıyorlar başaramazsan. Eğer videoyla bırakamasaydım ben de seminere gidecektim.
Bildiğim en başarılı yöntem bu. Üstelik iğne, ilaç, kimyasal yok.
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki bebişin için bunu yapman şart. Bu yüzden bir an önce kendin için bu güzel kararı vermen gerekiyor. Yardıma, desteğe ihtiyacın olursa buradayım.

32734745]--------------YASİN'İ ŞERİF-----------

sahra8482..............2
eyll75....................3
mrvst....................1
nihan_16................4
güzbahar................4

-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26
eyll75...............1

-------Amme suresİ-----
cayaz.........2

.........................fetih suresi...........

güzbahar............27

ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar.benim geçtiğimiz cumartesi günü transferim olacaktı ama ohss geliştiği için malesef gerçekleşemedi. doktorum clexane iğne verdi. dün 4üncü iğnemi vurdum akşam üstü şiddetli derecede kanamam oldu.ama nasıl kanama kocaman parçalar geldi.yaklaşık 7 saat boyunca bu şiddetli kanama sürdü. acile gittim kan aldılar herhangi bir problem görünmüyo ama kendi doktorunuza görünseniz daha iyi olur dediler.bu arada beta hcg değerimde 177,6 çıktı .aklıma kimyasal gebelik olup onun attığımda geliyo.yada acaba kan sulandırıcı iğnedenmi kaynaklanıyodur diye düşünüyorum. böyle durumla karşılaşan var mı aranızda.

kızlar kafam çok karışık ve mutsuzu dün tedaviye başladık orgalutran ile ama internette araştırdığım kadarı ile tedaviye önce menogon ,puregon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlanıomuş doktorum yanlış bi tedavi uyguluyo olabilirmi içinizde benim gibi başlayan varmı

kızlar kafam çok karışık ve mutsuzu dün tedaviye başladık orgalutran ile ama internette araştırdığım kadarı ile tedaviye önce menogon ,puregon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlanıomuş doktorum yanlış bi tedavi uyguluyo olabilirmi içinizde benim gibi başlayan varmı

her doktor farklı ilaçlar,farklı yöntemlerle ilerliyo anladığım kadarıyla..
ama orgalutran adlı iğneyi ben de vuruldum..yumurtalarım çatlamasın diye vurulmuştum.ama öncesinde menogon vuruldum bir hafta..
.yani ne amaçla sana verildi daha tedavinin başında,bir fikrim yok..doktoruna güveniyor musun?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kaç gündür giremiyordum, bu sabah 50 sayfadan fazla okudum güncellendim. :)
Eva, cayaz ve neşe, çoook sevindim sizin için. candan tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, nazarlardan korusun. Darısı başımıza.
Yeliz ve nihan, Allah size de sabır versin, kolaylıklar versin. umarım en kısa zamanda yeniden dener ve sonuç alırsınız. Aklım sizde kaldı.
Geçenlerde izlediğim bir filmde şöyle diyordu: Everything will be all right in the end... if it's not all right then it's not yet the end.
Türkçesi şöyle bir şey: Sonunda her şey güzel olacak. Eğer güzel olmadıysa daha sonu gelmedi demektir. Bu sözü sürekli aklımda tutmaya çalışıyorum, inanıyorum ki sonunda her şey güzel olacak.
Amayaa canım, senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Ameliyatın çok kolay ve sorunsuz geçer, sonrasında her şey düzelir hayırlısıyla.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben duphaston kullandım adet söktürücü, önceki gün bitti. Adet görmeyi bekliyorum tedaviye başlamak için.
Hepinizi çok seviyorum, kucaklıyorum. İnanıyorum ki yakın tarihlerde hep birlikte muradımıza ereceğiz. İyi ki varsınız.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

sevgili güzbahar;transferin hayırlı olsun:KK9::KK9::KK9::KK9: inşaALLAH hayırlı haberlerini alırız.:KK16::KK16::KK16:canım yeme içme konusunda çok bilgim yok :KK50:ALLAH kolaylık versin

sağol canım.. allah hepinizden razı olsun...

şimdi özellikle amayacımm için dua ediyorum... hayırlısı ile ameliyatını olsun ve gelsin...

her doktor farklı ilaçlar,farklı yöntemlerle ilerliyo anladığım kadarıyla..
ama orgalutran adlı iğneyi ben de vuruldum..yumurtalarım çatlamasın diye vurulmuştum.ama öncesinde menogon vuruldum bir hafta..
.yani ne amaçla sana verildi daha tedavinin başında,bir fikrim yok..doktoruna güveniyor musun?
benim ilk denemem doktoruma güveniyorum ama genede kafam karıştı şimdi hastaneyi aradım ameliyattaymış doktor çıkınca arıyacak inş internette okuduğum kadarıyla önce yumurta geliştirici iğne vermesi lazımdı bakalım arayınca öğrenicem tabi o arayana kadar ben kendimi yiyip bitirmezsem

yarın test günüm..napıcamki..heyecanlıyım..çok meraktayım..
negatif olacaksa hiç bilmemek istiyorum,böyle kendimi hamile sanmak güzel..
kafam karışık..umutsuz değilim..ama beklemek zor..:26:

bu ilaç benim kullandığım cetrotide gibi bişey sanırım.. bende o ilaca menogon ve progonu 5-6 gün kullandıktan sonra başladım.. seninki gibi önce başlayanı hiç duymamıştım... merkeze mi gidiyordun doktoramı? yani doktorun merkezin doktorumu demek istedim?

selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)

Allah yardımcın olsun canım, iyi haberlerle dön inşallah ...

cnm benim cok sagol iyi dileklerin icin insssss sende 30 kasimda guzel haberler vereceksin bolbol yat dinlen yeme icmeye gelirse ben ayni sekilde devam ettim ozel bisey yapmadim sadece bol su tukettim cnm kabizlik icinde aksamdan bir bardaga iki uctane kayisi koy cnm sabah suyun ve kayisilari tuket cnm inss fayda eder cnm

teşekkür ederim canım.. bugün 3 gün inşallah bizlerde sizin gibi güzel haberler veririz...

X