Kodalcim hayirli olsun insallah.bebeklerin sana sıkı tutunsun.güzel haberler al canim.
Sağol arkadaşım. ..herkese hayırlısı nı versin rabbim. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kodalcim hayirli olsun insallah.bebeklerin sana sıkı tutunsun.güzel haberler al canim.
Ne denir ki nihancım hayırlısı olsun..çok üzüldüm gerçekten. .
Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin,bu son üzüntün olsun inşallah..
Kodalıım hayırlı olsun Allah can versin bebelerinee sımsıkı tut onları bırakma bir yeree..
Bu sıkışıklık fenaa gün boyu gidersin artık tuvalete..benim de yap yap bitmemişti
İyi dinlen canım yat bol bol. .göbegine elini koy oku oku oku..dua et...ve sakın kabız olmaa,kuru kayısı öneririm..kabak çekirdegi ananas....
Sonu güzel olcak insallah hadi bakalım beklemeler başlasın..
Ha bir de olumlu düşün hep..hatta hamilesin sen o şekilde düşün canım,hadi kolay gelsin
Canım test tarihim 30 Kasım. ...inşallah tutunurr bebelerim bana. ..
canım ne diyeyim bilmiyorum çok üzüldüm keşke bu haberleri almasak ama vakti zamanı gelmemiş demek ki böyle düşünelim.
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün seninde bizimde..
Sagol canim.hazirlamistim zaten sonuca kendimi gece kasiklarim cok agrimisti adet sancisi gibi.
insssss cnm benimCanım test tarihim 30 Kasım. ...inşallah tutunurr bebelerim bana. ..
cnm uzuldum ne diyecegimi bilemedim insss rabbim en kisa surede bebisini sana gondersin cnm dondurulmusu varmiydi cnmMalesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
Nihancim ne diyebilirim ki.allah tan ümit kesilmez.dirayetli ol..çok geçmiş olsun canımm. ..
insssss cnm benim
cnm uzuldum ne diyecegimi bilemedim insss rabbim en kisa surede bebisini sana gondersin cnm dondurulmusu varmiydi cnm
Sagol canim.amin ins.Allah kimseyi bu yolda eglendirmesin.2 tane 6. Gün dondurulmusum var canim.kismetse onlarla yola devam edicem.
Kizlar transferim oldu 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi.3 tanede 7 ve 8 hücreli embriyom donduruldu...
Size transferimden bahsedeyim.oyle sıkışıktim ki masaya uzanamadim bile.teknisyen yardım etti.allahim o spekulum tam bir kabus tu.tansiyonum düştü resmen...
yataga aldilar beni ama sıkışık lık beni öldürdü ve 20 dk sonra mecburen sürgü istedim ve ohhhhhhhhhhh dünya varmış. ..
40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar giriyor...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....
ama ne rahatlama anlatamam :)))
Sonra anneme geldim ve yine sıkıştım...allah ım annem oturma klozete bez takalim dedi..kavga gürültü derken koy verdim yine...ayy kızlar ne utandim bugün.meger ne cisliymisim ben...şimdi yatıyorum kuzu gibi...
Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
Merhaba arkadaslar
Benim de bugun transferim yapildi.3 embriyom vardi 1 tanesi transfer edildi diger 2 si donduruldu. Transfer isleminde yeterince sıkışık girmedigimden dolayi şırıngayla idrar cıkısından su enjekte ettiler :) sıkışık olmak cidden zormus. Ama gerisi kolay kisa suren bir islem. Islem bittikten sonra ki ilk idrari yaparken bende surguye iserken yatagi mahvettim :) ama gorevli hanim gayet guleryuzlu ve anlayisliydi sag olsun sal gitsin dedi :) yarim saat yatip ciktik merkezden sonra araba surup eve geldim valla. Artik tutunmayi beklicez :)) cogu gitti azi kaldi :)
Merhaba arkadaslar
Benim de bugun transferim yapildi.3 embriyom vardi 1 tanesi transfer edildi diger 2 si donduruldu. Transfer isleminde yeterince sıkışık girmedigimden dolayi şırıngayla idrar cıkısından su enjekte ettiler :) sıkışık olmak cidden zormus. Ama gerisi kolay kisa suren bir islem. Islem bittikten sonra ki ilk idrari yaparken bende surguye iserken yatagi mahvettim :) ama gorevli hanim gayet guleryuzlu ve anlayisliydi sag olsun sal gitsin dedi :) yarim saat yatip ciktik merkezden sonra araba surup eve geldim valla. Artik tutunmayi beklicez :)) cogu gitti azi kaldi :)
Sagol canim.hazirlamistim zaten sonuca kendimi gece kasiklarim cok agrimisti adet sancisi gibi.