hatırlayamadım canım,1 gün mü vardı ama benim test günüm perşembe..bugün transferden sonraki 9. günüm neşecim..
çok meraktayım,zor sabrediyorum...
ama önce yapmıcam..o gün bile heyecandan nasıl yapcaksam..önce evde idrar testi yapcam :18:
evet amayaa..inşallah upuzun bir zincir oluşur burda... ... ... ... ... :92:
cnm benim de 10. gun test gunune kadar bekliyeceksen sakin idrar yapma cnm direkt kanda baktir inss guzel haberle donersin
cnm benim de 10. gun test gunune kadar bekliyeceksen sakin idrar yapma cnm direkt kanda baktir inss guzel haberle donersin
butun arkadaslra tek tek tesekkurler hepinizin agzina saglik inssss hepinizin de allah muradini versin
belirtimi sorarsaniz kasiklarimda batma doluluk ve sicak basmasi ve goguslerimde ara ara sizi vardi inss sizlerde yazacaksinz ben inaniyorum
insss cnm darisi sizlere inssevet ben 10.gün test yaptım evde çıkmadı.yarın kanda baktıracağım.inş. bende hayırlı haberler verebilirim.
evet cnm idrarrin guvenirliligi yok bosubosuna uzulme diye cnmhımm o zaman hakkaten 1 gün var..hatta şimdi anımsadım konuşmuştuk
neden idrar yapmıyım??çıkmazsa diye mi diyosun... yani eğer idrar negatif çıkarsa,ben yine de kan vermeye gitcem..ona güvenmicem sadece..
tek isteğim o gebelik testinde kendim öğrenmek..hevesim var:26:
hımm o zaman hakkaten 1 gün var..hatta şimdi anımsadım konuşmuştuk
neden idrar yapmıyım??çıkmazsa diye mi diyosun... yani eğer idrar negatif çıkarsa,ben yine de kan vermeye gitcem..ona güvenmicem sadece..
tek isteğim o gebelik testinde kendim öğrenmek..hevesim var:26:
insss cnm darisi sizlere inss
evet cnm idrarrin guvenirliligi yok bosubosuna uzulme diye cnm
hayır canım o açıdan değil, bazen kanda çıksada idrar negatif olabiliyor ve üzülüyo yapanda, bence de yapma önce kanda öğren sonra istersen ver adresini ben sana bi kamyon idrar testi gönderiyim,
Kızlar embrlog aradı biraz önce. 8 embriyo dan hepsi döllenme olmuş ama.bugun icin 3_yada 4 hücreli olması gerekiyormuş.
Benim 2 tanesi 3 hücreliymis...orta kaliteli dedi.yarin transferden önce de bakacaklar...
kizlar ne olur dualarıni zi esirgemeyin...
modum düştü vallahi...arasın lar diye sabırsızlanmistim,keşke aramasalar di(
hersekilde olabiliyor cnm birden girip cikiyordu sicak basmasi da oyle cnm inss seninkilerde iyiye isarettireğildiğin zaman mı oluyordu canım bu batmalar.yemek yerken sıcak basıyo benide :)
inss cnm embiriyolarin birden atak yapsin annelerinin yuzunu utandirsin ama sunuda soyleyeyim kaliteye cok takilma inss rabbim nasip etsin cnm ya bozma moralini hayirlisi olsun inssKızlar embrlog aradı biraz önce. 8 embriyo dan hepsi döllenme olmuş ama.bugun icin 3_yada 4 hücreli olması gerekiyormuş.
Benim 2 tanesi 3 hücreliymis...orta kaliteli dedi.yarin transferden önce de bakacaklar...
Kızlar embrlog aradı biraz önce. 8 embriyo dan hepsi döllenme olmuş ama.bugun icin 3_yada 4 hücreli olması gerekiyormuş.
tatlım benim yahu ne var üzülcek, benim hepi topu 3 yumurtam oluşuyo, onlarda döllenir mi döllenmez mi belli değil... En azından döllenmiş bu iyi bişey, ikincisi de kuzum sen 8side yerleşsin mi istiyodun.... Bir olsun temiz olsun, sağlıklı sıhatli olsun yetmez mi ki sana.... Hem kalite zırvalığına da takma hiç, sen transferi yaptır bol bol da dua et, evet insan önce duyunca bi afallıyo hep güzel şeyler duymak istiyoruz; insanız neticede.... şöyle düşün, 5.gün süper kaliteli bi emriyo transfer edilse, ama herşey mükemmel olsa, tutmasının garantisi var mı? Yok... Hem bi şey daha diyim mi insan o zaman çok zorlanır herhalde, herşey süperken neden olmaz diye? Herşey takdir-i ilahi kuzumcum... Kalitesine takılma pek, inşallah sıkıca tutsun o seniiiiii
Kizlar doğru söylüyor sunuz...buraya kadar herşey iyiydi şükürler olsun. ..yarın da Inşallah kuzularim bana sıkıca tutunurlar.
sizlerde olmasanız kimden medet umacagim. Allah herkesin gönlüne göre versin. ...
kızlar çok sevindim çookkk allah kucağınıza almayı nasip etsinn darısı başımızacayaz ben sana sölemiştim hissediyorum diyee bol bol dinlen canımm