2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm benim de 10. gun test gunune kadar bekliyeceksen sakin idrar yapma cnm direkt kanda baktir inss guzel haberle donersin

cnm benim de 10. gun test gunune kadar bekliyeceksen sakin idrar yapma cnm direkt kanda baktir inss guzel haberle donersin

hımm o zaman hakkaten 1 gün var..hatta şimdi anımsadım konuşmuştuk

neden idrar yapmıyım??çıkmazsa diye mi diyosun... yani eğer idrar negatif çıkarsa,ben yine de kan vermeye gitcem..ona güvenmicem sadece..
tek isteğim o gebelik testinde kendim öğrenmek..hevesim var:26:

eğildiğin zaman mı oluyordu canım bu batmalar.yemek yerken sıcak basıyo benide :)

Kızlar embrlog aradı biraz önce. 8 embriyo dan hepsi döllenme olmuş ama.bugun icin 3_yada 4 hücreli olması gerekiyormuş.
Benim 2 tanesi 3 hücreliymis...orta kaliteli dedi.yarin transferden önce de bakacaklar...
kizlar ne olur dualarıni zi esirgemeyin...
modum düştü vallahi...arasın lar diye sabırsızlanmistim,keşke aramasalar di (

evet ben 10.gün test yaptım evde çıkmadı.yarın kanda baktıracağım.inş. bende hayırlı haberler verebilirim.
insss cnm darisi sizlere inss
evet cnm idrarrin guvenirliligi yok bosubosuna uzulme diye cnm

hayır canım o açıdan değil, bazen kanda çıksada idrar negatif olabiliyor ve üzülüyo yapanda, bence de yapma önce kanda öğren sonra istersen ver adresini ben sana bi kamyon idrar testi gönderiyim,

--------------YASİN'İ ŞERİF-----------

sahra8482..............2
eyll75....................2
mrvst....................1
nihan_16................2

-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........23

-------Amme suresİ-----
cayaz.........2

.........................fetih suresi...........

güzbahar............23

ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...

insss cnm darisi sizlere inss

evet cnm idrarrin guvenirliligi yok bosubosuna uzulme diye cnm

hayır canım o açıdan değil, bazen kanda çıksada idrar negatif olabiliyor ve üzülüyo yapanda, bence de yapma önce kanda öğren sonra istersen ver adresini ben sana bi kamyon idrar testi gönderiyim,

sağolun güzeller..tmm kafama yattı

amayaa canım mersi evde iki tane var yapmak için bekliyorum,olmazsa gönderirsin
o halde..önce kan...sonra inşallah olumlu sonuç..ve sonra..hatıra olsun diye gebelik testi

Arkadaşım neden moralini düşürüyorsun sadece iste yeter. Hiç vazgeçme ikimizinde yumurta toplama ve transferi aynı gün benimde transferim yarın. Arayıp öğrenmiyorum kaça bölündüklerini. Çünkü biliyorum ki mevlam ne eylerse güzel eyler. Umarım sonunda hepimizin yüzü gülecek. Sağlıcakla

eğildiğin zaman mı oluyordu canım bu batmalar.yemek yerken sıcak basıyo benide :)
hersekilde olabiliyor cnm birden girip cikiyordu sicak basmasi da oyle cnm inss seninkilerde iyiye isarettir
inss cnm embiriyolarin birden atak yapsin annelerinin yuzunu utandirsin ama sunuda soyleyeyim kaliteye cok takilma inss rabbim nasip etsin cnm ya bozma moralini hayirlisi olsun inss

tatlım benim yahu ne var üzülcek, benim hepi topu 3 yumurtam oluşuyo, onlarda döllenir mi döllenmez mi belli değil... en azından döllenmiş bu iyi bişey, ikincisi de kuzum sen 8side yerleşsin mi istiyodun.... bir olsun temiz olsun, sağlıklı sıhatli olsun yetmez mi ki sana.... hem kalite zırvalığına da takma hiç, sen transferi yaptır bol bol da dua et, evet insan önce duyunca bi afallıyo hep güzel şeyler duymak istiyoruz; insanız neticede.... şöyle düşün, 5.gün süper kaliteli bi emriyo transfer edilse, ama herşey mükemmel olsa, tutmasının garantisi var mı? yok... hem bi şey daha diyim mi insan o zaman çok zorlanır herhalde, herşey süperken neden olmaz diye? herşey takdir-i ilahi kuzumcum... kalitesine takılma pek, inşallah sıkıca tutsun o seniiiiii

Hepinizi canı gönülden tebrik ederim rabbim inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı isteyen tüm kadınlara darısı başımıza ,buradan daha güzel haberlerinizide okuruz inşallah.... :))))

sevincinizi baylaşırken kimyasal gebelik konusundada uyarmak istiyorum bende 2. Denememde pozitif sonuç almıştım çok sevinmiştim ama değerim pek artmadı sonra düşmeye başladı yani kimyasal gebelik yaşadım inşallah sizlerinki normal bi gebeliktir kesinlikle kötüsünü düşünmeyin ama kötü ihtimallerede hazırlıklı olun ki büyük yıkımlar yaşamayın sevgi ve dua ile sizleri seviyorum :))))

kodalcım,üzülmee..
stres hormonlarını salgılama,vücudunu rahat bırakk..bak yarın transferin var..olumlu düşün..Allah nasip ederse olcak bu iş,gerisi teferruat...yarına neler olacağını bilemeyiz..Allah büyük..sıkma canını,yarın inşallah başarılı bir tranfer gerçekleşecektir..Allahın izniyle..

amayaa cım sana kesinlikle katılıyorum.benim iki denememdede 5.gün çok kaliteli embriyo yerleştirildi biri hiç tutmadı biri kimyasak gebelik oldu kalitesi düşük denilipte tutanda çoook kişi gördüm yani bunlara çok ta takılmamak lazım içeride nelerin olup bittiğini kimse bilemiyo herşey rabbimin elinde o ol derse kim mani olabilir o izin vermezsede kimin elinden ne gelir elimizden geleni yapıp detaylara takılmadan taktiri allah'a bırakmak lazım inşallah bigün bizde anne olacağız :)))

Kizlar doğru söylüyor sunuz...buraya kadar herşey iyiydi şükürler olsun. ..yarın da Inşallah kuzularim bana sıkıca tutunurlar.
sizlerde olmasanız kimden medet umacagim. Allah herkesin gönlüne göre versin. ...

hiç üzülme canım.benim doktorum bana hiç açıklama yapmadı 3 hücreli 5 hücreli diye.benimde 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 1 i transfer edildi.2 si donduruldu.bakalım sonuçta yarın belli olacak.sen rahat ol kendini önce Allaha sonra doktoruna teslim et.Rabbim ol derse olur zaten.

Kızlar işler yüzünden giremiyorum ne zamandır tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar varmış tebrik ediyorum hepinizi allah kucağınıza almayı nasip etsin :) transferi olacak olanlara da aynı dileklerim geçerli şimdiden :) ben bugün hastanedeydim doğum kontrol hapı, inofolic ve cyclo-progynova diye bir ilaç verdiler. Devlet hastanesinde yaptırmama rağmen çalışanlar inanılmaz pozitif çok memnun kaldım. Geceleri uyuyamıyorum gideceğim zaman sıkıntıdan ,heyecandan ama oraya her gittiğimde içim rahatlamış dönüyorum.. Verdiği ilaçlara bakılırsa benimki uzun protokol olacak di mi kızlar ? Bu arada tek yumurta mı koyuyorsunz dedim 35 yaşın altındakilere tek yumurta dedi. Ama 3'ün üzerindeki denemelerde de iki yumurta koyuyoruz yaşa bakmıyoruz dedi. Ben beklemekten yoruldum ama uzadıkça uzuyo işler :) hesapladılar aralığın onunda başlıcam iğnelere büyük ihtimalle. O günde d.günüme denk geliyor .. Doğum günü hediyem iğne olacak anlayacağınız :)) ama amayaa'nın dediği gibi olumlu tarafından bakıorm o iğneler bana bebeğimi getirecek inşallah.. Her hastaneye gittiğimde bu sözü hatırlıyorum :) bu arada adetim bitmek üzere en kısa zamanda bende dualarınıza katılıcam , sizde dualarınızda beni unutmayın :)

kızlar çok sevindim çookkk allah kucağınıza almayı nasip etsinn darısı başımıza cayaz ben sana sölemiştim hissediyorum diyee bol bol dinlen canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…