2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yelizcim..çok üzüldüm canım..Allah sabrını versin inşallah eşine de sana da..
bu belki nasip olmadı ama inşallah hayırlı ve çabuk bir zamanda gelsin evlatların..sakın bırakma kendini...

Mrb arkadaslar bende bugün drdaydım bu ay tüp bebek yapacaz adet söktürücü verdi onu kullanmaya baslayacam cok heyecanlıyımmm Rabbim herkese herseyin hayırlısını nasip etsin insallahhhhh

kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah

bende suan dogum kontrol hapi ice asamasindayim canim, insan bir an evvel gecsin istiyor..1 haftam kaldi neyseki..sonra adet olup sonrada asil ilaclara baslanmasi ongoruluyor..hepimiz icin hayirlissii..seninde tedavim hayirli olsun arkadasim..

amiiiiiiiiiiiiinnn inşallah nasıl bıraktın canım ben bir haftadır azatmaya uğraştım iki gündürde bir yada ikitane icyorum ama çok canım istiyo:26::26:

ben biranda bıraktım önceden çok denemiştim günde 3 tane yok 1 tane öyle beceremedim.sonra dedim ki bu böyle olmaz ya hep ya hiç ALLAH'a şükür kurtuldum.sana da tavsiyem canım hiç içme öyle bırakamıyor insan

İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR DARISI BİZİM BAŞIMIZA YELİZCİM ÜZÜLME CANIM BUNU 1 AY ÖNCE YAŞADIĞIMDA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM ÖĞRENDİKTEN SONRA FERYAT FİGAN SAÇLARIMI ÇOK SEVERİM HEP UZUNDU GİTTİM O ÜZÜNTÜYLE HEPSİNİ KESTİRDİM SONRA EŞİM AİLEM BENİ SEVEN HERKES BENİ GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYO OZAMAN ALLAHA ŞÜKÜR ETTİM ŞİMDİ DONDURULMUŞLARIMI DENİYCEM KADERİMİZDE VARSA YAŞIYCAZ ARTIK KENDİMİ PARÇALAMANIN YANISIRA SADECE KADERİME RAZI OLMAYA ÇALIŞIYORUM........

bende suan dogum kontrol hapi ice asamasindayim canim, insan bir an evvel gecsin istiyor..1 haftam kaldi neyseki..sonra adet olup sonrada asil ilaclara baslanmasi ongoruluyor..hepimiz icin hayirlissii..seninde tedavim hayirli olsun arkadasim..

hayırlı olsun tedavin inşaALLAH

ALLAH güç versin dondurulmuşlarla yüzün gülsün inşaALLAH... hamiileyyyiiiiiiiim yazını görürüz

canımmmmm çok üzüldümmm ama vardır bundada bi hayır bak üzülme demek kolay belki ama gerçekten yıpratma kendini ya daha kötüsü olsaydı ,hamile olduğunu öğrenip sonra kaybetseydin . Bak ben bu duyguyu 3 kez yaşadım 3 kez hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim inanki o çok daha zor hepimiz sınavdayız sabredip şükretmekten başka yapabilceğimiz bişey yok . Rabbim sanada buradaki ve çevremdeki isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıkla kucağına alabileceği bebeği nasip etsin ben hep öyle dua ediyorum.hayırlısını versim rabbim vardır bundada bi hayır...

Ayşegülcüm nasılsın ameliyat günü çarşamba değil mi?inşaALLAH kolay geçecek ..ameliyattan sonra inşaALLAH bebeğine koca bir adım yaklaşmış olacaksın

tup bebek asamasindan once dogum kontrol hapi kullandigim halde, dun, normal aylarda oldugu gibi yumurta catlamasini yine hissettim gelen yumurta aki kivamli akintidan..bu durumu yasayan var mi arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…