- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh
kendime gelince olmadı sabretmem gerekicek sanırım....
rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim
nasıl sölücemi bilmiyorum....
Mrb arkadaslar bende bugün drdaydım bu ay tüp bebek yapacaz adet söktürücü verdi onu kullanmaya baslayacam cok heyecanlıyımmmRabbim herkese herseyin hayırlısını nasip etsin insallahhhhh
inşaALLAH canım tedavin hayırlı olsun
Sagol cnm Allah razı olsunsen hangi asamadasın
kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah
canım ben 6.tüp bebek tedavimi oldum OPU dan sonra OHSS oldu .9 tane 5.gün embriyosu donduruldu.adet olmayı bekliyorum dondurulmuş tedavisine başlayıp kuluçkaya yatacağım
canım ben içiyordumama 9 sene olacak bıraktım.inşaALLAH sende bırakırsın
Bu defa bebislerine kavusursun insallah yaaa benim daha birinci
senin,benim hepimizin son tedavisi olur inşaALLAH ....şişsin göbüşlergelsin bebişler
Kızlar işler yüzünden giremiyorum ne zamandır tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar varmış tebrik ediyorum hepinizi allah kucağınıza almayı nasip etsin :) transferi olacak olanlara da aynı dileklerim geçerli şimdiden :) ben bugün hastanedeydim doğum kontrol hapı, inofolic ve cyclo-progynova diye bir ilaç verdiler. Devlet hastanesinde yaptırmama rağmen çalışanlar inanılmaz pozitif çok memnun kaldım. Geceleri uyuyamıyorum gideceğim zaman sıkıntıdan ,heyecandan ama oraya her gittiğimde içim rahatlamış dönüyorum.. Verdiği ilaçlara bakılırsa benimki uzun protokol olacak di mi kızlar ? Bu arada tek yumurta mı koyuyorsunz dedim 35 yaşın altındakilere tek yumurta dedi. Ama 3'ün üzerindeki denemelerde de iki yumurta koyuyoruz yaşa bakmıyoruz dedi. Ben beklemekten yoruldum ama uzadıkça uzuyo işler :) hesapladılar aralığın onunda başlıcam iğnelere büyük ihtimalle. O günde d.günüme denk geliyor .. Doğum günü hediyem iğne olacak anlayacağınız :)) ama amayaa'nın dediği gibi olumlu tarafından bakıorm o iğneler bana bebeğimi getirecek inşallah.. Her hastaneye gittiğimde bu sözü hatırlıyorum :) bu arada adetim bitmek üzere en kısa zamanda bende dualarınıza katılıcam , sizde dualarınızda beni unutmayın :)
amiiiiiiiiiiiiinnn inşallah nasıl bıraktın canım ben bir haftadır azatmaya uğraştım iki gündürde bir yada ikitane icyorum ama çok canım istiyo:26::26:
bende suan dogum kontrol hapi ice asamasindayim canim, insan bir an evvel gecsin istiyor..1 haftam kaldi neyseki..sonra adet olup sonrada asil ilaclara baslanmasi ongoruluyor..hepimiz icin hayirlissii..seninde tedavim hayirli olsun arkadasim..
İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM ARKADAŞLARDARISI BİZİM BAŞIMIZA YELİZCİM ÜZÜLME CANIM BUNU 1 AY ÖNCE YAŞADIĞIMDA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM ÖĞRENDİKTEN SONRA FERYAT FİGAN SAÇLARIMI ÇOK SEVERİM HEP UZUNDU GİTTİM O ÜZÜNTÜYLE HEPSİNİ KESTİRDİM SONRA EŞİM AİLEM BENİ SEVEN HERKES BENİ GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYO OZAMAN ALLAHA ŞÜKÜR ETTİM ŞİMDİ DONDURULMUŞLARIMI DENİYCEM KADERİMİZDE VARSA YAŞIYCAZ ARTIK KENDİMİ PARÇALAMANIN YANISIRA SADECE KADERİME RAZI OLMAYA ÇALIŞIYORUM........
0.1 cıktı(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah
hayırlı olsun tedavin inşaALLAH