2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar maşallah maşallah , hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.. Çooook sevindşm.. Darısı başımıza Rabbim ol desin inş.. Allahım dualarımız sana kabul eyle inş..

Konuya girdiğim ilk günden ne kadar güzel haberler aldım:)
Hepinizi tebrik ederim darısı başımıza inşallah

Kızlar maşallah maşallah , hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.. Çooook sevindşm.. Darısı başımıza Rabbim ol desin inş.. Allahım dualarımız sana kabul eyle inş..

Konuya girdiğim ilk günden ne kadar güzel haberler aldım:)
Hepinizi tebrik ederim darısı başımıza inşallah

TEBRİKLER MAŞALLAH ikinizin adına da çok sevindim :KK76::KK76::KK9::KK9:hayırlısıyla:KK49::KK49: kucağınıza da alırsınız bebelerinizi inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA

hepinize tesekkur ederim kizlarrrrrr insss topigimizin butun anne adaylari hamis kalsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar 2 tane müjdemiz olmuş.sevgili neşe ve cayaz gözünüz aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin katlana katlana artsın değerleriniz:KK16::KK16:yarın test yapacak arkadaşların da müjdeli haberlerini alırız inşaALLAH embriyo gelişimini takip eden ve transferi olan arkadaşlar ALLAH sizinde işinizi rast getirsin :KK16::KK16::KK16:hep güzel haberler alalım mutlu olalım:KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76::KK76:

Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh

kendime gelince olmadı sabretmem gerekicek sanırım....:KK43: :KK43: :KK43:
rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim
nasıl sölücemi bilmiyorum....

neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh

rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim

cnm kan tahlili yaptın mı?

cnm kan tahlili yaptın mı?
0.1 cıktı:KK43:(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah

0.1 cıktı:KK43:(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah

Canım canım ne olur üzülme. ..bırakma kendini.valla çok üzüldüm gözlerim doldu Okurken. ..Yelizcim dinlen bol bol. Güç kuvvet topla. ..daha sağlam kalk ama ayağa. ..ve bırakma lütfen bunun peşini. ..allah sabır versin sanada eşine de...sımsıkı sarilin birbirinize. ..

3 gün önce değerim 5.45 idi...ve kanamam da var hala devam eden...bugün 33.37 yükselmiş doktorum gözün aydın dedi..yatarak geçir 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz dedi testi ...inanamazsınız kanımı alan labaratuvarcı kız bile ağladı :)))) duaa edinn işallaah 2 gün sonra bidaha yükselsinnnn rabbim hepimize nasippp ettainnn saolunnn kıızzlarrr

ğözün aydın canım allah iki katına çıkarsın önce korkuttun sonra sevindirdin allah iyliyini versin

Yelizcim ALLAH sabır versin dediğin gibi kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Yaradanın.inşaALLAH çok uğraştırmadan gelir yavruların:KK16:

Bir süre için alışın,.
Bir süre tahammül edin.
Her zaman inanın.
Ve hicbir zaman geri dönmeyin.

Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh

canım çok üzüldüm allah sabır versin ne yaşadığını tahmin edebiliyorum ben iki kere yaşadım zor çok zor arkadaşım

Son düzenleme:

Rabbim yardimcin olsun. Sabrini versin insallah. Allahtan baska siginagimiz yok canim. Tez zamanda mukafatlandirsin. Bizi evlatlarimizla sinamasin insallah.

cnm senle benim aramda bir gun vardi senin test tarihinde yarinmi cnm

kızlar çok sevindim çookkk allah kucağınıza almayı nasip etsinn darısı başımıza :KK49: cayaz ben sana sölemiştim hissediyorum diyee bol bol dinlen canımm :KK16:

TEBRİKLER MAŞALLAH ikinizin adına da çok sevindim :KK76::KK76::KK9::KK9:hayırlısıyla:KK49::KK49: kucağınıza da alırsınız bebelerinizi inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA

merhaba arkadaşlar 2 tane müjdemiz olmuş.sevgili neşe ve cayaz gözünüz aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin katlana katlana artsın değerleriniz:KK16::KK16:yarın test yapacak arkadaşların da müjdeli haberlerini alırız inşaALLAH embriyo gelişimini takip eden ve transferi olan arkadaşlar ALLAH sizinde işinizi rast getirsin :KK16::KK16::KK16:hep güzel haberler alalım mutlu olalım:KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76::KK76:

ğözün aydın canım allah iki katına çıkarsın önce korkuttun sonra sevindirdin allah iyliyini versin

Kızlar başından beri yanımda oldunuz allah hepinizden razıı ollsunnn ....inşallah değerlerim normal artar...sizlerde pozitif sonuçlar alırsınız....hepinizzz çoookk sağolun...

Yelizzz çokk üzüülldümmm İnann....rabbim sabır versin arkadaşım sana ve eşine...allah büyük bakarsın önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın.
.

sagol cnm yaa ama icim buruldu inanki cok uzuldum innnnsssss rabbim tez zamanda emeklerinin mukafatini verir dondurulmusun varmydi cnm

Yelizcim Allah sabir versin canim.üzüldüm cok bakalim yarin ben ne yasayacagim.ama inaniyorum ki en kisa zamanda bebisine kavusacaksin.hakkimizda hayirlisi olsun.

X